|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Konto usunięte
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
a ja tam jestem uświadomiona i dalej je zjem od czasu do czasu
![]() nie rusza mnie to ![]() czego mają się zmarnować cycuszki krówki jak można je zjeść w smacznej postaci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Rozeznanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26731062]a ja tam jestem uświadomiona i dalej je zjem od czasu do czasu
![]() nie rusza mnie to ![]() czego mają się zmarnować cycuszki krówki jak można je zjeść w smacznej postaci ![]() A ja nie mam nic przeciwko, każdy lubi co innego ale tak jak pisałam to Twoja świadoma decyzja ![]() Chyba zaraz nas zlinczują za offtop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Wtajemniczenie
|
melduję, że jestem po obiedzie i gotowało się wszystko 25 min z czego ziemniaki były trochę rozgotowane w końcowym efekcie więc mogłam nieco krócej gotować
ziemniaki wymieszałam z ziołami pokrojone na kawałki jak do gotowania i wrzuciłam do parowara, po 10min do tego samego koszyczka dorzuciłam mrożoną marchewkę z groszkiem a po 5 min dorzuciłam plaster pieczonego schabu do odgrzania (bo nie wiedziałam ile to zajmie więc wolałam, żeby dłużej się grzało niż wyszło zimne). na talerzu na warzywka położyłam odrobinkę masła. jakie to dobre wyszło! i bez soli! a ja jem sól w dużo za dużych ilościach więc to dla mnie ogromny plus! uwielbiam ten parowar! i już mam w głowie milion przepisów do wypróbowania. ja polecam! czasowo myślę tyle samo by mi zajęło klasyczne ugotowanie ziemniaków no może z 5 min krócej bo kawałki były spore. a zmywania mam dużo mniej bo tylko koszyczek oraz pojemnik do zbierania soków i pokrywka do przetarcia. a tak byłaby patelnia i 2 garnki do mycia
#3664 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26730614]jest/był taki program chyba na discovery czy na nationalgeographic gdzie facet jeździł po całym świecie i jadł WSZYSTKO
począwszy od zwykłego mózgu małpy idąc przez oczy czegoś tam skończywszy na jadalnych częściach trującej ryby..[/QUOTE] mój mąż lubił ten program oglądać ... mi czasami, jak oglądałam, to się niedobrze robiło ![]() ![]() przy niektórych regionalnych specjałach nasze parówki to pikuś ![]() najbardziej zdziwiło mnie w jednym odcinku, że jako specjał gdzieś tam je się ... jaja komara ![]() ![]() żeby nie było - po pracy na szybkiego po pracy byłam w biedrze po chlebek, pomiorki, banany i ... winogrona ![]() ![]() ![]()
#3665 |
Zadomowienie
|
przylanczam sie do prosby o zdjecia gazetki bo u mnie w biedrze nie ma juz jej albo jeszcze
#3666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym, te wszystkie pazury, szkielety, kuperki to MoM - mięso oddzielane mechanicznie, więc jeśli na opakowaniu parówek nie znajdziesz MoM możesz być pewna, że nie ma tam zmielonych wymion, itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Konto usunięte
|
oj bez przesady
![]() dziewczyny nie szkoda wam życia na sprawdzanie etykietek? (pomijam osoby bardzo chore które mają ułożoną specjalną dietę aby żyć ![]() jejku jak coś wam smakuje i nie sracie po tym co 5 minut i nie ma żadnych innych rewolucji to co w tym strasznego że sobie zjecie jakieś cycki krowy czy inne Ecoś tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26733816]oj bez przesady
![]() dziewczyny nie szkoda wam życia na sprawdzanie etykietek? (pomijam osoby bardzo chore które mają ułożoną specjalną dietę aby żyć ![]() jejku jak coś wam smakuje i nie sracie po tym co 5 minut i nie ma żadnych innych rewolucji to co w tym strasznego że sobie zjecie jakieś cycki krowy czy inne Ecoś tam ![]() oplułam monitor ![]() już nie mogę się doczekać kosmetyków w Biedronce, one będą od środy?
#3670 |
Raczkowanie
|
W Biedro są podobno RAKIETY TENISOWE! Któraś z Was je widziała?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tym razem ja się nie mogłam powstrzymać. Również się uśmiałam.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-05-05 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
hmmm a u mnie parowar w B. 99 zł
hmmmm a ktoś pisał że u niego niecałe 90 hmmmm a jak jest z ewentualną reklamacją w B? gdyby się zepsuł czy cuś??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem uzależniona od zapiekanek z lodówki
![]() Ciekawa jestem, czy 11.05 uda mi się kupić jakieś kosmetyki... marzy mi się podkład i tusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
takie długaśne z farszem pieczarkowym (mam nadzieję:P) i posypane serem (również mam nadzieję) Jem je rzadko, także specjalnie nie przeraża mnie skład
![]() Dzisiaj byłam trochę zszokowana, ponieważ wydałam 60 zł (choć pewno kwiatki cięte podniosły cenę). Wkurza mnie też bardzo, że niby w biedronach powinien być szpinak i brokuły mrożone, a póki co raz tylko widziałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
w Warszawie jest sklep hihihi na Mokotowie
adresu dokładnego nie znam no i u mnie w dziurze jest sklep "rzeźnik" i tam są ![]() -kupuję raz do roku ![]() a normalnie jem te które mają minimum 80 % mięsa i żadnego MOM ![]() a kupiłam dzis w B. wafle Tasso 200g po 1,69 ![]() ![]() ![]() bardzo smaczne produkuje Jutrzenka (to w ramach odchudzania aby nie jeść czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Parówki nie są wcale takie złe, pod warunkiem, że mają przyzwoity skład. Nie wszystkie parówki są robione z odpadów. Np. parówki premium z firmy Konspol (w Biedronce ich nie ma, ale są np bardzo dobre kabanosy z kurczaka tejże firmy), mają ponad 70% bodajże mięsa z piersi kurczaka w sobie. W Realu można znaleźć parówki drobiowe w słoiku, które też mają sporo mięsa. Są parówki z szynki, ponad 90% mięsa. Także są i dobre parówki, ale wiadomo, ze trzeba za nie zapłacić więcej - za jakość się płaci.
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja również lubię zapiekanki z biedronki ![]() śmietankowe wafle Tasso są pyszne ![]()
![]() |
#3681 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie rozumiem, niby się ze mną nie zgadzasz: " Wielkie mi rzeczy. A na wielkich plantacjach pomidorów, aby szybciej rosły, wstrzykuje się do nich ludzki mocz." a zaraz potem piszesz: " ...i od tamtego czasu nie tknęłam pomidorów." Więc już sama nie wiem ![]() Sorki za offtop Byłam dziś w B. i były tylko 3 pary trampek, czerwone i niebieskie 38 i czarno-białe 39. Szybko poszły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Wyrzuciłam rachunek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby też tak było w przypadku podkładów ![]() ciekawe ile kolorów będzie do wyboru, na testery raczej nie liczę ![]()
![]() |
#3687 |
Zadomowienie
|
Ja mam ochotę na masełko mango
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny, a co powiecie o wędzonych parówkach (chyba) z kurcząt z Biedronki? Jaki mają skład? Czasami je kupuje i jestem ciekawa czy tam też znajdują się różne śmieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zadomowienie
|
a ja wczoraj kupiłam trampki czerwone, w mojej B było jeszcze ich bardzo duzo, prawie pełny kosz i wszystkie wzory i rozmiary, byłam bardzooo zadowolona ale do czasu kiedy wieczorem pojechałam po zakupy do carrefoura i tam zobaczyłam tez takie trampki(prawie identyczne, jakość tez podobna) i wiele innych wzorów było ale w cenie UWAGA 4.99zł! szok! więc dokupiłam 3 pary i nie widzę różnicy pomiędzy tymi z biedronki a tymi z carrefoura. Dzisiaj wrócilam z wielkimi zakupami a miały być tylko drobne rzeczy spożywcze ale kupiłam: dzbanek z pokrywką bardzo ładny za 7,99, miski z melaminy (śliczne) kupiłam różową kwadratową i okrągłą z kwiatuszkami, kosz na bieliznę tez dużo super wzorów, wieszaki welurowe tez super sprawa polecam, ubrania nie ześlizgują się z nich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Konto usunięte
|
a u mnie zamiast trampek są jakieś baleriny i baleriny na koturnie o takie o jakieś.. trampek nie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.