|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
|
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A stosować zaczynasz wszystkie produkty zawsze w momencie kiedy widzisz taka potrzebę, bo skóra sie nie przyzwyczaja do składników. Jesli czujesz potrzebę żeby poprawić sobię kondycję skóry to spróbuj. ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Nie dla mnie zapomniałam dopisać że to dla mamuśki ja używam sobie tego pomarańczowego z Solutions bo fajnie cienie mi zniwelował pod oczkami
|
|
#3663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I stosuję go dwa razy na tydzień
|
|
#3666 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja przedwczoraj robiłam swój pierwszy zwrot i wysłałam zwykłym poleconym za 4,50zł ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1299703641 tylko to znalazłam.. Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez dianuseeek Czas edycji: 2011-08-03 o 23:46 |
||
|
|
|
#3667 |
|
BAN stały
|
Edytuję:Pachnie bardzo podobnie do dwufazowego nawilżającego olejku do ciała "Satynowa miękkość"SSS tego zielonego tylko bardziej delikatnie i "świerzej",oraz całej starej serii takiej ciemno zielonej SSS.
Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2011-08-04 o 00:39 |
|
|
|
#3668 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak jest, wszystkie zaległości nadrobione, zamówienie z k11 poszło na 289zł
|
|
#3670 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ja pamiętam, że ponad 10 lat temu też był żel pod prysznic z Clearskin i kupiłam, bo miałam akurat jakiś wysyp pryszczy na plecach, i nic nie pomógł ![]() Cytat:
|
|
#3671 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2011-08-04 o 03:27 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziś testuję ten błyszczyk duo peach coś tam
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w mojej grupie też tak jest , trzeba albo pisać reklamację lub dzwonić samej, albo zgłosić dla Lidera i niech on to robi... |
|
|
|
|
#3674 |
|
Konto usunięte
|
Paczkomat nawalił.
Wczoraj pisze;problem z otwarciem skrytki...to podjechałam dziś rano i paczkomat nie włączony, czyli padł. jak myślicie, co będzie w moją paczką, która jest w środku? |
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28542929]Paczkomat nawalił.
Wczoraj pisze;problem z otwarciem skrytki...to podjechałam dziś rano i paczkomat nie włączony, czyli padł. jak myślicie, co będzie w moją paczką, która jest w środku?[/QUOTE] ja bym szybko dzwoniła do oddziału InPostu, nr chyba powinien być na paczkomacie, i bym żądała odbioru osobistego w oddziale. Przy okazji może Ci powiedzą ile ma trwać awaria. Nie wiem czy masz więcej paczkomatów w swoim mieście, ale InPost sam powinien Cie informować czy życzysz sobie inny paczkomat czy odbierzesz osobiście- tylko zanim oni się zorientują że ten blaszak zepsuty to moze potrwać- ja bym ich już molestowała |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28542929]Paczkomat nawalił.
Wczoraj pisze;problem z otwarciem skrytki...to podjechałam dziś rano i paczkomat nie włączony, czyli padł. jak myślicie, co będzie w moją paczką, która jest w środku?[/QUOTE] ja bym zadzwoniła na infolinię i jak najszybciej zgłosiła, bo mogą wcale nie wiedzieć, że coś jest nieteges pewnie będą wypakowywać i na oddział ...
|
#3677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bardzo lubię to serum, ale mam 40 lat ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- [QUOTE=jamapi;28542544]na cała buźkę A czy ten krem Anew można stosować również na szyję? Nie wysuszy skóry? Ktoś pytał o biżuterię Salamanca. Miałam zamawiać, ale sobie odpuściłam ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- No i miłego dnia życzę |
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Mam paczkę, a w sumie, to dwie
![]() Za specjalnie nie mam co opisywać, bo już to zostało wciągnięte na tapetę Pierścionek Clear Winner fajny, ale muszę go wciskać na środkowy palec i boję się, że kiedyś zostanie na stałeLRD na razie wąchałam na kartce i mi się podobają. Później otworzę pełnowymiarowy produkt. A teraz lecę przetestować emulsję do mycia twarzy z Aqua Youth
|
|
|
|
#3679 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny jak mam w strefie w danych finansowych takie coś:
Saldo : 459,42 zł Wymagana płatność : 0,00 zł to wpłynęły mi już na konto pieniądze czy jeszcze nie,wydaje mi się że już,ale nigdy nie mogę tego zapamiętać.A co kawałek zerkam tam,bo wysłałam im w poniedziałek zwroty,a wczoraj robiłam przelew za fakturę? |
|
|
|
#3680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle im musisz zapłacić, więc może jeszcze przelew nie dotarł, oni księgują o 10 z tego co mi Pani kiedyś mówiła na infolinii, a jak zwrot rozlicza, to będziesz miała w strefie fakturę
|
|
#3682 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Na katalogowym wrzuciłam zdjęcia błyszczka Rose Hues
![]() Przy większej ilości na ustach bardzo wylewa się poza kontur, za dużo zielonych "drobinek". Lekko lepki, ale efekt fajny. Ma przyjemny zapach taki lekko słodkawy.
|
|
#3684 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nie oglądałam całego kat. 14, ale już podoba mi się:
- Cały zestaw "zwierzęce inspiracje" Biżu + torebka, - Biżuteria Peggy + torebka, - Biżuteria Kaci - super, - Biżuteria Grecia - bardzo ładna + broszka Nevada Jestem w Avonie od niedawna i zastananawiam się, czy dawnej też były takie fajne zestawy biżuterii? |
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wysuszy
|
|
#3686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No fajny, fajny, ale jak porównując do "Iskrzącego" wolę jednak "Iskrzący" ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Dziękuję za odp.
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja wishlista z K12 niebezpiecznie się wydłuża
A suszarka będzie moja Namówiłam babcię na zapas trzech farb.
|
|
#3688 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3689 |
|
Konto usunięte
|
info ze strefy;
Wysłana przez: CCA - 04/08/2011 ![]() Temat: Nieprawidłowe zdjęcie Zestawu 3 par kolczyków Tropical. Droga Konsultantko, Drogi Konsultancie, Informujemy, że w katalogu 12/2011 na stronie 77,zaprezentowano częściowo błędne zdjęcie Zestawu 3 par kolczyków Tropical. Kolczyki w kształcie papugi w rzeczywistości są w odcieniach brązowo- złotych. Dodatkowo zawiadamiamy, że zdjęcie przywieszki charm w kształcie papugi (zaprezentowane na tej samej stronie) jest prawidłowe. Przepraszamy za zamieszczenie błędnego zdjęcia. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek 2 Wysłana przez: CCA - 04/08/2011 ![]() Temat: Nieprawidłowe zdjęcie naszyjnika Flower Blossom. Droga Konsultantko, Drogi Konsultancie, Informujemy, że w katalogu 12/2011 na stronach 72-73, zaprezentowano błędne zdjęcia naszyjnika Flower Blossom. W rzeczywisty naszyjnik składa się z czterech zawieszek charm i dziewięciu koralików w tym jednego w kwiaty. Prosimy o przekazanie informacji Klientom zainteresowanym zakupem tego naszyjnika. Przepraszamy za utrudnienia. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek Kliknij poniżej, aby zobaczyć właściwe zdjęcie naszyjnika. http://www.avonpolska.pl/naszyjnik.pnghttp://www.avonpolska.pl/naszyjnik.png__ |
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze troszkę mojej subiektywnej oceny produktów z katalogów 12 i 13 po wczorajszej wizycie w COK.
Biżu do Solutions (kat.13) ładne, delikatne. Apaszka Python ma takie srebrne nitki Tandeta:PKubek termiczny - cały płastikowy ![]() Te nowe lakiery mają ciekawe kolory, podoba mi się ten Wicked bo ma drobinki. Pokład matujący - rzeczywiście matuje - dłoń była matowa jak chol.... Kolory wydaje mi się, że są bardzo zbliżone do podkladu extralasting.Podwójny róz do policzków - same drobinki, będę się świecić jak latarnia w nocy Akcesoria Barbie - ładnie wykonane, ostry róż ![]() Te nowe Naturals do twarzy z granatem - śliczny zapach, chyba kupię dla samego zapachu ![]() Żele Senses Hollywood coś tam i Vintage Glamour - ładnie pachną ten pierwszy słodko, a ten drugi tak w zasadzie to tez słodko, ale też ma coś w sobie takiego duszacego. Nowy tusz supershock - dla mnie szczoteczka bez rewelacji zupełnie inaczej wygląda na żywo a inaczej w katalogu.To samo napisałam na plotkowym
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

, ale waham się czy to jednak nie za wcześnie. Z góry bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. Jeśli ten temat był poruszany, to przepraszam że się powtarzam
w tym przypadku wraz z kat.12 ?
bo mi się wydaje , że w następnym dostaniesz
najlepiej sprawdź na ulotce [ bo ja takiej już nie mam

Ale zegarek ciut za drogi, poza tym nie jestem przekonana do zegarków z Avonu.

Szykuj zamówienie z K12 na min. 200zł, bo jest fajny program motywacyjny