Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam! - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 13:14   #3661
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!

Cytat:
Napisane przez Ankha_88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
To się nazywa przesilenie wiosenne, zmiany pogody, skoki ciśnienia... niby fajnie bo idzie wiosna, a tu człowiek się czuje do du**
Ja jestem teraz "na uchodźstwie" tzn w szkole cały weekend, nie mam dostępu do wagi więc zważę się dopiero w poniedziałek, ciężko jest bo tu gdzie jestem jedzą trochę inaczej niż bym sobie tego życzyła, no ale muszę przetrwać, na szczęście moja bratowa mnie wspiera bo też stara się zrzucić , a brat wlewa w siebie piwo i opycha się słonymi orzeszkami... paranoja
Ja jak coś wszamam takiego co nie wolno i później mam moralniaka, to ćwiczę, moralniak przechodzi i ochota na podjadanie również jak schodzę z rowerka wymęczona, upocona, ledwo żywa
Ankha oj ciężko jest jak ktoś obok Ciebie sie objada, oj ciężko..A swoją drogą, jak tak dalej będzie, to z Twojej bratowej i brata niedługo będzie dobrana para, ona odchudzona laska, a on z mięśniem piwnym A mojego męża ogarnęło jakieś batonowe szaleństwo, niedawno pisałm, że kupił siatkę batonów, myślałam, żę to tak jednorazowo, ale wczoraj jak byliśmy na dużych zakupach w tesco, ja patrzę, a on na taśmę wyrzuca kolejną siatkę batonów (wcześniej nie widziałam, bo po wejściu do sklepu rozdzielamy się i każde się zapuszcza w swoje rejony). A niech sobie je te świństwa, byle z dala ode mnie
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62
Winnie the Pooh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 13:16   #3662
czarnaDama2394
Zadomowienie

Bottega-no ja myślę,że za dużo nie puścisz

Puchatku-ja Ci zabraniam się poddawać!!

Arsenalka-
ja Ci dam bułki!!i to 2?????

Ankha-Nie dziękuję lepiej zacznij tylko kurs a reszta poleci jak z bata

Wyrafinowana-dobrze,że chociaż ty wierzysz w moje umiejętności hehe bo ja to sama nie wiem co ja potrafię

Dziewczyny wy żyjecie ze mną tym egzaminem!!normalnie mam taki doping,że wstyd nie zdaćjak nie zdam nie odzywam się miesiącmówię to przy świadkach...

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...

Edytowane przez czarnaDama2394
Czas edycji: 2012-03-12 o 13:20
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 13:25   #3663
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Oczywiści zapytaj!!!Byłabym wdzięcznabędę czekała na wiadomość
Wczoraj trafiłam na fajną promocję na krem do rąk "Neutrogeny"z 15.99zł na 10.99zł od razu kupiłam 2 szt.(dla mnie jest super)bo moje dłonie też pożal się Boże zawsze starczał zwykły krem delikatnie nawilżający głupi "Dave" bo wiadomo dłonie też trzeba nawilżać szczególnie w zimie.Nie wiem co się dzieje,ale mam tak suchą skórę i cerę,że jakiś koszmar!nigdy nie miałam z tym takiego problemu jeżeli chodziło o ciało a twarz zawsze sucha ehhhh....przetestowałam już tyle tych kremów nawet potrafiłam kupić za 200zł aby tylko doprowadzić ją do porządku i ch...j lipa! na początku super działały a za 2-3tyg.znów to samo.Kiedyś poszłam do dermatologa wypisał mi jakąś maść to dostałam od niej uczulenia i od tamtej pory już podziękowałam też dermatologom!Masakra po prostu

A swoją drogą wracam do formy po 2 dniach grzechówzresztą w ciągu 2 dni nikt nie przytyje Bóg wie ile,nie wierzę w takie bajki he...muszę to zostawić w WC i będzie git!i wiecie co wam powiem?!nie mam zamiaru brać sobie tego do łba.
CzarnaDamo ja też lubię Neutrogenę do rąk i mam dokładnie tak samo zrękami, mega suche,ale jak tylko temp zejdzie do okolic zera, to momentalnie zaczyna mi pękać skóra i robią się takie czerwone kreski, wtedyto to już jest masakra. Nie myję też rąk zwykłym mydłem, w płynie też żadne nie pomaga, jedyne, jakie mnie ratuje to oliwkowe w kostce z Bodyshopu.
Szkoda, że trafiają się tacy lekarze-konowały, bo przez takich człowiek może się na zawsze zrazić

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:

Cholera jasna jaki ja mam cellulit!!pomacałam się wczoraj po udach i szok!!!nigdy nie miałam z tym problemu chodź byłam grubsza to cellulitu to ja nie miałamOstatnio czytałam jak dziewczyny sobie gadały i tak sprawdziłam i okazało się że jest....no wiecie wy co???!!

Oj, z tym celulitem to pogrom jest, pocieszam się, że ma go 70%kobiet i to o różnej wadze - nawet chude laski na to cierpią
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-12, 13:28   #3664
arsenalfan26014
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Mam taką głupią prośbę - czy mogłybyście klikać w reklamy (można codziennie), które znajdują się po lewej stronie na moim blogu? za kliknięia dostaję kaskę, za niektóre tylko grosze, ale teraz, np. za tę z lakierem jest aż 2,38zł/kliknięcie. A jak wiecie teraz krucho u mnie z kasą :< z tego konta można wypłacić dopiero jak się uzbiera min. 100zł, u mnie póki co jest 17 :< Jakby któraś miałą bloga a na nim reklamy, to też mogę jej klikać
kliknęłam raz w każde. jak to jest, mogę kilka razy i wtedy nabije ci więcej, czy oni to po adresie sprawdzają i można tylko raz dziennie, czy tam na jakiś okres

ja też poproszę o kliki , tylko że od jutra, bo muszą mi coś tam zatwierdzić

czarna-zdasz na pewno, i to nie będzie umniejszać twojej inteligencji, wcześniej źle się wyraziłam, po prostu chciałam cie pocieszyć, jakbyś nie zdała, ale zdasz, to nie ma tematu

waga? jest, ale boję się na nią wejść
arsenalfan26014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 13:29   #3665
czarnaDama2394
Zadomowienie

Puchatku-dokładnie mam identycznie i właśnie "neutrogena" mi najbardziej odp.a przetestowałam każdy chyba co jest dostępny na rynku.nie klei się nie jest jakiś tłusty a jest w sam razna noc jak posmaruję to jak rano wstaję to mam takie zaj...cie aksamitne dłonie
Tak trzeba uważać bo to przeważnie konowały!i co najśmieszniejsze to był prywatny lekarz Zresztą ci lepsi powyjeżdżali za granicę a zostali same ostatki(chodź są wyjątki)nie mówię że wszyscy!
Pocieszyłam się też,że nie jesteśmy wyjątkami

Arsenalka-dobra wierzę w twoją kobiecą intuicję a wiesz że ostatnio mi się śniło że nie zdam he....aby się nie sprawdziło

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...

Czas edycji: 2012-03-12 o 13:42
Stary 2012-03-12, 13:35   #3666
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
A powiedz Ty mi - jak sprawdzić czy ma się cellulit?
U niekótrych to wdać z daleka, ale u mnie na pewno nie, więc będę musiała się dokładnie przyjrzeć
Bottega, jak nie widac "gołym okiem", to albo nie masz go wcale, albo masz pierwsze stadium. Trzeba chwycić dwiema rękami np za udo, pośladek, brzuch i trochę ścisnąć. Jeśli na ciele pomiędzy rękami pojawią się dołki a'la piłka golfowa lub skóra pomarańczy, to jest cellulut. Najgorsze jest ostatnie stadium, bodajże trzecie, wtedy nawet jak się lekko chwyci za ciało, to bardzo boli, więc cellulit może być nawet bolesny

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Moja Pani doktor kiedyś wypisała dla mojej małej krem do pupy bo miała zaczerwienioną nie wiem czy to przypadkiem nie był taki samnie pamiętam składu ale on był koloru takiego jasnego zółtego i był bardzo tłusty.Może to taki sam płaciłam za niego ok.5zł
CzarnaDamo, może to był Linomag-maść lub Alantan. Ja linomagiem smaruję Małej pupę po każdym przewijaniu, i ma pupę jak...pupcia niemowlaka
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-12, 13:40   #3667
sylvi_86
Zakorzenienie

hej laseczki.
ja zaliczylam spadek 0,5kg.
ale to i tak sie ciesze bo w zeszlym tygodniu to dietkowanie kompletnie mi nie szlo ale trzymalam sie kalorycznosci ok 1600 wiec nie bylo zle ale od dzisiaj trza ruszyc tyleczek.

co do celulitu to ehh niestety mam ogrooom tego na udach tylku i niestety juz na ramionach no ale wcieram wcieram i mam nadzieje ze mi jakos do wakacji zejdzie.. aha pisalam wam ze mi sie porobily rozstepy na udach?tragedia jakas
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 13:49   #3668
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arsenalfan26014 Pokaż wiadomość
w każdym razie ostatnio sobie pomyślałam, a co tam, kupię gąbkę SYRENA w rossmannie-gdzieś na wizażu ktoś polecał. i wiecie co, ona działa. jest obustronna z jednej strony normalna gąbka (myję nią całe ciało) a z drugiej coś takiego bardziej szorstkiego (nią kilka razy masuję uda i pupę) nie poświęcam na zbyt dużo czasu, bo jak wcześniej wspomniałam jestem leniuszkiem nie wiem, czy któraś z was próbowała, ale ja jej używam od tygodnia i mam miększą skórę i taką bardziej delikatną-jak się nią masuje, to skóra jest bardzo czerwona i trochę boli, ale to po prostu pobudza do działania. a używam ok. 1,5 tygodnia i widzę poprawę. niby ona jest anty cellulitowa, może z czasem coś i z tym ruszy
Arsenalfan, takie gąbki sa dobre, ale do czasu. Tzn, jeśli zawsze się cackałaś ze swoim ciałem, to po użyciu szorstkiej gąbki skóra będzie gładsza, bo zetrzesz z niej martwy naskórek, a pojawi się nowy, gładki, rózowiutki (to działa jak peeling). Pobudzisz też krążenie w podskórnych naczyniach krwionośnych, i to na pewno poprawi stan skóry. Jeśli jednak chcesz powalczyć z celulitem, to wymaga to bardziej "dogłębnego" masażu bo celulit to nierównomiernie nagromadzone między tkankami: woda, limfa i tkanka tłuszczowa. Żeby je rozbić, rozmasować, trzeba masować mocniej, jak napisała Sosha - plastikową szczotką lub np. drewnianą, jak ja (ale tez nie za mocno, żeby nie uszkadzać włókien kolagenowych). A smarowidła dodatkowo pomagają, bo rozszeżają naczynia krwionośne i tym samym wspomagają odprowadzanie całego tego dziadostwa do obiegu, dzęki czemu zamiast się gromadzić pod skórą, może zostać spalone(ćwiczenia)lub wydalone(pot, siusiu).
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-12, 13:53   #3669
czarnaDama2394
Zadomowienie

Puchatku-ja mam III stadium tego g...a bo jak dotykam się po udzie to wyczuwam nawet pod skórą takie grudy i czuję bólMam to tylko na udach w innych miejscach nie mam ani grama.Nie wiem czy ja to już miałam (ale raczej nie bo bym wyczuła dawno)czy dopiero dostałam bo ja nigdy czegoś takiego nie zauważyłamNie wiem jak ta maść się zwała bo mi ją właśnie w aptece robili moja Doktor mi wypisała,ale na pewno to nie był "Alantan"

Stary 2012-03-12, 14:05   #3670
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Arsenal-fajnie mieć kogoś kto takie jajka sprzedaje ta Pani zawsze da z 5gratisciągle u niej bierzemy i zawsze są duże żółciutkie i tanie

Ja w tym roku sieje swoje warzywka będę miała pod nosem świeżutkie
Mój tata też odkąd pamiętam kupował jajka od znajomych z pracy od ich własnych kur, i na takich jajkach się wychowałam, teraz różnie z tym bywa i jak już było ciężko o takie jajka, to np. do ciast zaczęłam kupowac w sklepie. Do czasu, aż kupiłam w kerfurze, rozbiłam do ciasta, a tu mi rybą waliRozbiłam pozostałe i było to samo. One nawet nie były zepsute, teściowa dopiero mi wyjaśniła, żę kury fermowe (choć jest to chyba nielegalne) karmi się mączką rybną i to potem przenika do jaj. Moja mama z kolei powiedziała, że wiele lat temu, jak byłam maleńka, jeszcze za komuny, to przytrafiło jej sie dokładnie to samo i dlatego moi rodzice zaczęli wtedy kupowac jajka od znajomych. Ja na te rybne trafiłam chyba ze4 lata temu i od tamtej pory kupuję ekologiczne. Są masakrycznie drogie, ale ja to sobie tłumaczę tak - nie wydaję kasy ani na alkohol, ani na papierosy, to czemu mam nie kupić dobrych jajek, których zresztą nie jem zbyt dużo? Inna sprawa, że Małej to już w ogóle bym innego nie dała, tylko eko lub z pewnego źródła. Ale do ciast z żadka zdarza mi się wrzucić sklepowe, ale już nigdy z kerfura
CzarnaDamo, a warzywka będziesz miała cudomiodzio
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-12, 14:14   #3671
czarnaDama2394
Zadomowienie

Puchatku-właśnie z tymi sklepowymi jajkami różnie bywa he....ja np.mam możliwość kupić dobre jaja ze wsi od normalnych wsiowych kur więc z tego się cieszędo tego wielkość jest ich taka,że 2kupne=1 swojskieale jak wiadomo gdybym takiej opcji nie miała żyłabym na kupnych innego wyjścia bym nie miałazresztą 45gr jak za takie jajko to całe G dałabym za nie nawet 70 gr.bez żadnego"ale"
Oj kochana ja już w tym tyg.zaganiam męża do skopania działeczki nie ma batajak ja kocham warzywa!!!a najbardziej takie świeże ogóraski rzodkieweczkę i szczypiorek i wiele wiele innych

Ale się zasiedziałam na kopmie dzis hohoh....ide sie szykować i na jazde idę! jeszcze 4 godz mi zostałyaha.... moja waga na dziś to 95.4kg coś tak pięknie już nie leci ale jeszcze 0.4kg i II cel!!!Boże jak najszybciej!!!

Czas edycji: 2012-03-12 o 14:22

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 15:00   #3672
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Arsenal, kurde, już któryś raz słyszę, że fajne promocje w tym "Piotrze i Pawle", ale u nas nie ma takiego sklepu :/ Ja bez sałaty lodowej żyć nie mogę... normalnie zjadałam 1 szt/2 dni, teraz nie wiem co będzie... ta masłowa jest u nas brzydka i większośc z niej ląduje w koszu, bo mega gorzka, więc przestałam kupować.
Bottega, nie żałuj Piotra i Pawła, ja mam go niedaleko, ale dojazd tylko autem, więc czasem tylko mąż jeździ, i generalnie jest tam bardzo drogo (i nie wiem jak w innych, ale pieczywo do d...), Delime mam pod nosem ale też drożyzna. Choć tak naprawdę na promocję można wszędzie wpaść, tylko jak teraz zrobić, żeby wszystko kupić w miarę taniej? Trzeba by było do jednego sklepu gnać po sałatę, do drugiego po pomarańcze, do trzeciego po kurczaka, a do czwartego po satinoi jeszcze do kilku innych, np. po pieluchyja wczoraj zrobiłam duże zakupy w tesco,była promocja na pomarańcze(3,49 bodajże) i ananasa(3,49 /szt), pieluchy i wilgotne chusteczki Pampers, więc i tak jestem zadowolona, ale sałaty lodowej nie było w ogóle, a strasznie miałam ochotę

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:

No i teraz ważna sprawa nie ma już po przejedzeniu znakuwaga na dziś 95.5kg(taka jak w środę)

Laski wiecie co??!! w piątek egzamin praktyczny z prawka zaczynam się poważnie zastanawiać co to będzie ....Mam stracha!!!Tym bardziej że ci egzaminatorzy są tak k....ko przyjemni,że aż szkoda myśleć
CzarnaDamo super, że waga w normie! Teraz czas na kolejne spadki!
Co do prawojazdy, to nie będę Ci pisać, że na pewno zdasz, bo zdać za 1-szym razem to mega rzadkość, ale życzę Ci tego z całego serducha i będe mocno trzymać kciuki, kto wie, może znajdziesz sie w gronie tych nielicznych szczęśliwców

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Silvia09 Pokaż wiadomość
Melduje tygodniowy spadek uwaaaga: 2kg!!!
O jacie, Silvia gratulacje!-2kgJa nie dociągnę nawet do -1kgI trochę się już irytuję, bo wzięłam sie za ćwiczenia i w pt mimo choroby polazłam na zumbę(65,1kg), w sobotę znów na zumbę(65,2), w niedzielę na TBC(65,2) i dziś na wadze znów 65,2kgDziś nie idę, bo się mąż nie wyrobi z roboty, poza tym mam zakwasy po wczoraj, ale we wt może coś się znajdzieJak ciężko zejść poniżej każdego kolejnego kg

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
ja nie wiem co jest z moją wagą... chyba wsadzę dziś na nią TŻta jak wróci z zajęć, a nóż się zacięła
O, to dobre, też spróbuję z mężem

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
a wiecie co? przeglądałam oferty klubów fitness i znalazłam niedaleko mnie 15zł za wejście, bez ograniczeń czasowych, sprzętowych i kobietka lub facet do dyspozycji. Mają też zajęcia grupowe różniaste. Chyba pomyślę o tym, bo chciałabym spróbować pośmigać na orbitreku. Tylko jak tu później wrócić w dresie przez miasto? Chyba biegiem ..
Thenerdqueen, ja u siebie w klubie wchodzę, śmigam pędem przez siłkę prosto do szatni, a potem na salę od aerobiku, ale ostatnio tez tak sobie myślałam, czy by nie przyjść na siłkę właśnie na orbitreka, bo fajnie to wygląda, jak sobie laski na nim pomykają, jest nawet TV, tylko bez dźwięku Ale ja mam taką schizę, że wejde na sprzęt i nie będe umiała go obsługiwać, a jak poprosze o pomoc, to nic nie skumam i wyjdę na idiotkę (te orbitreki mają taaakie wieeeelkie ekrany i na nich jest milion guzików, światełek, wyswietlaczy-zerkałam, jak mijałam-i to mnie odstrasza).

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Sylvia, dziękuję
ja ostatnio mam wrażenie, że albo widzę siebie w krzywym zwierciadle albo ludzie mnie okłamują chwaląc sylwetkę itd. Nie wiem dlaczego tak jest. Staję przed lustrem i zamiast cieszyć się z tego, co jest, zaczynam, np. łapać się za udo czy brzuch i gadać do siebie"no nie, to jest obrzydliwe. Boże jak ja wyglądam" po czym przeklinam, że mamy w łazience takie wielkie lustra praktycznie od podłogi po sam sufit
Bottega, ja w sobotę byłam w H&M i wzięłam kilka rzeczy do przymierzalni i powiem Ci, że jak się w ich lustrach zobaczyłam, to mi kopara z podziwu opadła! Wyglądałam naprawdę szczupło (przynajmniej do momentu, aż zdjęłam spodnie), a oni mają takie fajne te lustra, że mozna się z każdej strony obejrzeć. W domu też mam lustra sufit-podłoga i wyglądam w nich duuużo gorzej Ale prawda jest tez taka, że w sklepach celowo stosują lustra odchudzające, by zachęcac do zakupówco nie zmienia faktu, że humor miałam doskonały juz do końca dnia

A moge Cię jeszcze spytac, czy płacisz cos za prowadzenie bloga i czy założenie jest skomplikowane?

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Bottega-niektóre osoby czasem nie wiedzą co mówią lub są takimi idiotami że aż żal he....Właśnie czytając Ciebie przypomniała mi się jedna historia.Ponad 5lat temu razem z moimi mężem mieszkaliśmy na pewnej stancji i przyszli nasi znajomi do nas w odwiedziny a w mieszkaniu był taki piękny biały dywan zawsze starałam się dbać o niego aby go nie zniszczyć bo na prawdę mi się okropnie podobał,no i ten koleś sobie wparował w buciorach a akurat to była jesień więc wiadomo co na tym bucie było! rozsiadł się sobie na fotelu zapalił sobie papieroska i siedzi, myślałam że padne na zawał i zwróciłam mu uwagę że u nas się nie pali i żeby też zdjął buty a jego panna siedzi i się głupio uśmiecha nie wiem czy dlatego że jej głupio bo sama w buciorach weszła czy to było dla niej śmieszne więc ja tak się w.....am że normalnie wywaliłam ich z chaty.Poszli wielce obrażeni i więcej nie przyszli.Miła nie byłam to fakt ale w ogóle mi nie było przykro.1 raz mi się taka sytuacja zdarzyła i normalnie byłam w szoku.
Ale buraczastwoDobrze, że ich wywaliłaś!

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Ankha_88 Pokaż wiadomość
Melduje się ze spadkiem - 3 kg czyli jest 92
Ankha !
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm

Edytowane przez Winnie the Pooh
Czas edycji: 2012-03-12 o 16:08
Stary 2012-03-12, 16:05   #3673
Winnie the Pooh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WyrafinowanySmak Pokaż wiadomość
Właśnie zapomniałam jeszcze Wam powiedzieć - wypróbowałam wczoraj po raz pierwszy patent Soshki A mianowicie ... W sobotę na bazarku w sklepie zielarskim kupiłam olejek eteryczny (wybrałam na razie cynamonowy) i wczoraj po kąpieli wymieszałam 3kropelki z balsamem i wtarłam w uda, pośladki, brzuch - SZOK jak te malutkie kropelki rozgrzały ciało i jaki unosił się przy tym aromat Nawet po kilku godzinach i później w nocy cały czas czułam CYNAMON, który KOCHAM Więc polecam !!!
WyrafinowanySmak, takie rozgrzewacze są megaskuteczne! Ja niestety muszę ich unikać(tak jak sauny)ze względu na skórę naczynkową, ale Ty korzystaj ile wlezieA cynamon mniam mniam

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Z dobrych wieści - wygrałam w konkursie na fejsie jest strona heppin'u i tam od dłuższego czasu mają konkurs - klikasz 3x dziennie w wybrany produkt z listy i co 800 osoba wygrywa Klikałam od siebie i od TŻta i wygrałam z jego profilu Wygrałam taki szalik (/chustę) w panterkę. Klikam od dawna i już miałam przestać, w weekend klikałam od niechcenia a tu niespodzianka

Mam taką głupią prośbę - czy mogłybyście klikać w reklamy (można codziennie), które znajdują się po lewej stronie na moim blogu? za kliknięia dostaję kaskę, za niektóre tylko grosze, ale teraz, np. za tę z lakierem jest aż 2,38zł/kliknięcie. A jak wiecie teraz krucho u mnie z kasą :< z tego konta można wypłacić dopiero jak się uzbiera min. 100zł, u mnie póki co jest 17 :< Jakby któraś miałą bloga a na nim reklamy, to też mogę jej klikać
Ale fajnie, że wygrałaś! Co do reszty, nie ma problemu

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez arsenalfan26014 Pokaż wiadomość
ale jestem na siebie wkurzona
zjadłam 2 bułki między 2 sniadaniem a obiadem z serem i z szynką tragedia, mam ostatnio ciągotki na bułki! nie wiem co się ze mną dzieje

dzisiaj trochę mniej niż wczoraj, ale nadal 0,4kg nadwyżki ;/

mam nadzieję, że wy się trzymacie ładnie, po tym nieudanym tygodniu, co ostatnio był
Arsenalfan nie będzie tragedii, jeśli to tak jednorazowo+obetnij trochę kcal z reszty+może więcej poćwicz i będzie dobrze

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Puchatku-ja Ci zabraniam się poddawać!!
CzarnaDamo, ja się obiecuję nie poddawać, a Ty nawet nie myśl o znikaniu, choćby nie wiem co było z egzaminem!

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
hej laseczki.
ja zaliczylam spadek 0,5kg.
ale to i tak sie ciesze bo w zeszlym tygodniu to dietkowanie kompletnie mi nie szlo ale trzymalam sie kalorycznosci ok 1600 wiec nie bylo zle ale od dzisiaj trza ruszyc tyleczek.

co do celulitu to ehh niestety mam ogrooom tego na udach tylku i niestety juz na ramionach no ale wcieram wcieram i mam nadzieje ze mi jakos do wakacji zejdzie.. aha pisalam wam ze mi sie porobily rozstepy na udach?tragedia jakas
Sylvi super, że masz spadek, a rozstępy sa tak samo powszechne jak cellulit, więc nie pękaj

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Puchatku-ja mam III stadium tego g...a bo jak dotykam się po udzie to wyczuwam nawet pod skórą takie grudy i czuję bólMam to tylko na udach w innych miejscach nie mam ani grama.Nie wiem czy ja to już miałam (ale raczej nie bo bym wyczuła dawno)czy dopiero dostałam bo ja nigdy czegoś takiego nie zauważyłamNie wiem jak ta maść się zwała bo mi ją właśnie w aptece robili moja Doktor mi wypisała,ale na pewno to nie był "Alantan"
Aaa, jak specjalnie robiona, to Linomag też nieIIIstadium jest cięzkie, ale odpowiednia dieta, ruch+zabiegi(masaże, chemia)mogą zdziałać cuda, trzymam kciuki, byTwoje nóżki doszły do formy!

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Oj kochana ja już w tym tyg.zaganiam męża do skopania działeczki nie ma batajak ja kocham warzywa!!!a najbardziej takie świeże ogóraski rzodkieweczkę i szczypiorek i wiele wiele innych

Ale się zasiedziałam na kopmie dzis hohoh....ide sie szykować i na jazde idę! jeszcze 4 godz mi zostałyaha.... moja waga na dziś to 95.4kg coś tak pięknie już nie leci ale jeszcze 0.4kg i II cel!!!Boże jak najszybciej!!!
O matko, ślina mi pociekła po brodzie! Trenuj Damo trenuj! A II cel już za rogiem czeka!
cel III - 68 kg
cel IV - 65 kg
cel V - 62 kg
Wzrost 168 cm
Stary 2012-03-12, 18:04   #3674
thenerdqueen
Wtajemniczenie

WyrafinowanySmak: dzięki
Puchatek: oboje jednego dnia mamy a miliardy guzików, e tam, ja akurat z tych, co lubią sobie poprzyciskać i poustawiać, więc najwyżej sama sobie poprzestawiam, a jak już sknocę to ewentualnie zapytam kogoś ;3..
Czarna: spróbuj się nie odzywać, to jak Cię znajdę po kablach, to skopię tyłek i bratków nasadzę najważniejsze podejść na luzie, więc nie ma spiny, są drugie terminy
Stary 2012-03-12, 18:52   #3675
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

mam głupie pytanie... czy zauważyłyście aby w trakcie odchudzaia chudły wam palce? czy czujecie luz w pierścionkach ??

bo kurcze odebralismy obrączki i w salonie wydawały mi się idealne, a teraz widzę, że ciut luźne, niby w lato palce są bardziej spuchnięte i sama nie wiem co z tym fantem robić?? Mama mi mówi, że najgorzej w myciu, czy gdzieś na basenie, bo ona tak jedną obrączkę zgubiła ...

a z drugiej strony obrączki sa na całe życie i chyba wraz z wiekiem palce robią się ciut większe?

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 19:14   #3676
czarnaDama2394
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
mam głupie pytanie... czy zauważyłyście aby w trakcie odchudzaia chudły wam palce? czy czujecie luz w pierścionkach ??

bo kurcze odebralismy obrączki i w salonie wydawały mi się idealne, a teraz widzę, że ciut luźne, niby w lato palce są bardziej spuchnięte i sama nie wiem co z tym fantem robić?? Mama mi mówi, że najgorzej w myciu, czy gdzieś na basenie, bo ona tak jedną obrączkę zgubiła ...

a z drugiej strony obrączki sa na całe życie i chyba wraz z wiekiem palce robią się ciut większe?
Sikoreczka oczywiście że tak!wiem to na 1000% bo sama tak miałam podczas ciązy i po ciąży gdy tak okropnie się roztyłam musiałam ściągnąć obrączkę bo bym jej nie zdjęła jakbym jeszcze trochę poczekała i nie nosiłam jej ok.1.5roku po porodzie bo paluchy mi przytyłyteraz jak schudłam te 15 kg.to normalnie włożyłam obrączkę i znów ją noszę bo jak kg poleciały tak i palce schudły.Także jeżeli masz zamiar tak na poważnie jeszcze schudnąć to zamów sobie trochę mniejszą bo możesz ją zgubić.A szkoda by było

Stary 2012-03-12, 19:28   #3677
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Sikoreczka: mi też paluszki schudły, mimo że to tylko 9kg poleciało i już nie mogę nosić pamiątki po babci..
Stary 2012-03-12, 19:44   #3678
Asia_199
Raczkowanie

Jakby którąś interesowało to na groupeo.pl jest hula hop z wypustkami za 18 zł
Asia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 22:59   #3679
Bottega
Zakorzenienie

sikoreczka, mi palce schudły o jakieś 2 rozmiary. Pierścionek, który był za ciasny na palec serdeczny lewej ręki (lewą mam chudszą), teraz jest za luźny na nawet środkowy palec prawej ręki. Moim zdaniem nie masz sie co przejmować - obrączkę zawsze można zmniejszyć, bo chyba, że macie jakis specjalny wzór.

Arsenal, dziękuję nie, oni liczą tylko jedno kliknięcie dziennie z jednego IP, tj.na każą reklamę można klikać 1x dziennie
Jutro Tobie poklikam

Puchatku
, "pierwsze stadium" jak to brzmi!
oberzałam się i nie widzę TŻ jest zdania, że nie mam - kazałam mu sprawdzić
A za prowadzenie bloga nie płacę Choć przyznam, że troche jestem zła że założyłam na blox'ie a nie na blogspocie. U nich to lepiej funkcjonuje. Dziękuję za kliki

Sylvi, gratulacje
Czarna, ważne że leci! u mnie dupa :<

Laaaski... byłam w Carrefourze iii ubrałam sukienkę (czerwoną, kupiłam parę miesięcy temu), czarne rastopy i czarne szpile, no iii spotkałam tego chłopaka ode mnie z kierunku, co mi się tak podoba <wstydniś> podeszłam, uśmiechnęłam się (normalnie aż sama buzia szczerzy mi się na jego widok), a on z taką radością na twarzy: "Ooo, czeeeść Nie poznałem! Lał... bardzo ładnie wyglądasz!" Po czym strzelił buraka xDD zaśmiałam się i podziękowałam, głupio mi się zrobiło xD pogadaliśmy trochę, powiedział, że dawno mnie nie widział i kuuuurde jak on na mnie patrzy tymi swoimi pięknymi, błyszczącymi ślepiami no i poszłam :P zapominam języka w gębie jak go widzę. -.- Później spotkaliśmy się jeszcze przy stoiskach z warzywami, uśmiechnął się do mnie pięknie
wpadłam po mnie

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2012-03-12 o 23:02
Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 23:01   #3680
thenerdqueen
Wtajemniczenie

czekaj, co? jak wpadłaś?
*nadinterpretacja*
Stary 2012-03-12, 23:07   #3681
Bottega
Zakorzenienie

no nieeee, nie ciążą!
ja wpadłam... bo... bo ja się zakochałam
jestem po☠☠☠*na. Ale on jest taki cudowny... a m ostanio brakuje w moim związku tego czegoś, jakoś nie wiem... coś nie gra... powiedzmy, że 5 dni w tygodniu mam znieczulicę, nie wiem co jest grane między mną na TŻtem, a 2 dni w tyg. mam wrażenie, że go kocham. Durne to. Nie wiem co zrobić. Potrzebuję przerwy, bo nie ogarniam...

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 06:14   #3682
sosha
BAN stały

Wpadam na 3 sekundki - WAGA DO TABELKI - 62,8 kg - wypocone i wymęczone - strasznie wolno idzie ;/ Lecę teraz na zajęcia mam koło, także trzymać kciuki jak wrócę to obiecuję nadrobić wszystkie posty i miłego dnia dla wszystkich!
sosha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 07:00   #3683
czarnaDama2394
Zadomowienie

UWAGA!

II CEL OSIĄGNIĘTY
JEST 94.8KG

dziewczyny ja oszaleje!!!myślałam,że padnę ze szczęścia jak ustałam na wagę!!!stawałam chyba 15razy i to samo!!! od razu weszłam wam się pochwalićDaję radę i chudnę w końcu mi się to udaje

Stary 2012-03-13, 07:38   #3684
Ankha_88
Rozeznanie

Bottega w ubiegłe lato przechodziłam to samo z moim TŻ, męczyłam sie strasznie czegoś mi brakowało, wydawało mi się że poświęca mi za mało uwagi... i zaczęłam spotykać się z innym gościem, do niczego miedzy nami nie doszło na szczęście, bo pewnie teraz miałabym jeszcze większe wyrzuty sumienia.
Zróbcie sobie przerwę, jak się mieszka razem w jednym mieszkaniu, przebywa ze sobą 24 h to jest zmęczenie materiału. Wina zawsze lezy po obu stronach. Jedź do domu sama, albo wyrwij się gdzieś z koleżankami na kilka dni, wyszalej. Wypocznij...Póżniej idź na zakupy. Kup fajna bieliznę i po powrocie zaprezentuj się mu w niej Chłop też człowiek
Nie warto robić skoku w bok umęczysz się niesamowicie a wyrzuty sumienia Cię zjedzą, ja żałowałam, mimo że nic między nami nie zaszło. I teraz z perspektywy czasu to dla mnie głupota.
Nie mówię że nie wskazany niewinny flircik z innym w celu podwyższenia samooceny to zawsze i wszędzie

Czarna, Sosha
GRATULACJE SPADKÓW!klaski :
Ankha_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:57   #3685
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Czarna pewnie tak skakałaś do góry z radości dziś rano GRATULACJĘ już II cela za TOBĄ A co do Twojego tekstu, że znikniesz na miesiąc to zostawiam to BEZ KOMENTARZA !!!
Sosha - super ciężka praca się opłaca
Bottega Ty to jesteś kochliwa
Arsenal, Bottega będę klikać
sikoreczka111 mi też paluszki schudły 9kg mniej i myślę, że jeden rozmiar pierścionka w dół
Sylvi jeśli mowa o rozstępach to ja też niestety je mam, na udach szczególnie po bokach Stosowałam maści ale gówno dały ...

Dziewczyny ja zmniejszam kcal na jakiś tydzień może dwa (nie wiem jak lepiej - co radzicie ??? ) do 1050-1090kcal - wczoraj łącznie wyszło u mnie 1064kcal i na wadze dziś z nadwyżki +1,1kg zostało tylko +0,4kg więc mam motywację, aby szybciutko się jej pozbyć
I iść dalej z Wami do celu

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:01   #3686
akasha83
Raczkowanie

Cześć laseczki
Gratuluję spadków
wrzucam tabelę na szybko i wracam do pracy mam teraz urwanie głowy w tym ostatnim tygodniu..

jednocześnie już dostałam księgi jakości do czytania i wiele innych rzeczy z nowej pracy..
Ciągle na obrotach.
Diety pilnuję (w 60-70%) trafi mi się czasem coś zakazanego (np. kromka chleba tostowego pszennego. )
Póki co staram się jak mogę najlepiej

65-> ...-> 62
akasha83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:11   #3687
czarnaDama2394
Zadomowienie

Wyrafinowana-oj kochana żebyś ty widziała jak ja się cieszyłam to byś pomyślała że na prawdę oszalałam!i to dosłownieJaka radość
I powiem Ci szczerze,że ja po tym przejedzeniu świątecznym i zawalonym całym styczniu jem nie więcej niż 1050kcal czasem 1000 zależy od dnia i waga mi ładnie spada od tamtej porypiję tą herbatę też mi poprawiła metabolizm i jestem szczęśliwa według mnie trzymanie 1200kcal to trochę przesada ale kto jak uważa.Mi starcza te 1000 i jest git!

Bottega-rzeczywiście kochliwa z Ciebie babkaale albo wóz albo przewóz.Uważam,że powinnaś być szczera ze swoim facetem i powiedzieć o co kaman.Bo robić faceta w bambuko do którego coś się czuło to trochę nie tak.Zresztą zrobisz jak zechcesz nikt za ciebie tej decyzji nie podejmie niestetyA jak wiesz,że nie możesz być z jednym facetem na stałe to nie zawracaj mu gitary tak bez ściemy.Jesteś młoda i nikt Ci nie każe z nim się chajtaći słońce nasze rutyna jest praktycznie w każdym związku,tak to już działa.Także trzymaj się i pomyśl co tobie będzie najlepsze

Stary 2012-03-13, 10:27   #3688
arsenalfan26014
Rozeznanie

czarna-WOOOOOOOOOOOOOW ale super ci idzie!

u mnie waga stoi, dobrze, że nie wzrasta, te bułki mnie kiedys zgubią-na szczęście pełnoziarniste! dzisiaj znowu 2 zjadałam, tym razem na 2. śniadanie, więc obyło się bez podjadania, co nie zmienia faktu, że 1 by wystarczyła

no kobitki, u mnie na blogu reklamy aktywowane, więc do dzieła
Bottega-dobra, to będę klikać codziennie, myślałam, że to raz na tydzień czy na jakiś dłuższy okres czasu można

waga? jest, ale boję się na nią wejść
arsenalfan26014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:31   #3689
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

kurcze już sama nie wiem co robić z obrączką... teraz mam spuchnięte palce i jest ok, ale wczoraj bez żadnego oporu ją wkladałam i ściągałam ... ze zmiejszeniem później może być problem bo mam brylanty ( robilismy w aparcie i tam się tego nie podejmą ) i sama nie wiem .. wymienić na mniejszą o 1 rozmiar ? Czy nie? Chcę schudnąć na bank i teraz mam dylemat?

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:06   #3690
czarnaDama2394
Zadomowienie

Arsenalka-ja bym Ci te bułki szybko z głowy wybiła,ale nie chce ciebie już tymi batami zdzielaća tak na poważnie można się opanować i nie mów mi że nie!bo sama wiem po sobie że można :P

Sikoreczka-ja ci radzę brać rozm.mniejsze i to mówię tak szczerze.Ja sama jak schudne to będę swoją zmniejszać(chodź nie wiem czy się w ogóle da ją zmniejszyć)a jak na poważnie masz zamiar chudnać to co będzie później jak ci z palca będzie spadała??A nawet jak przytyjesz to będziesz mogła schudnac a zmniejszyć jak schudniesz jest trudniej.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości