|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
eh, zawsze coś...
|
|
|
|
#3662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj wieczorem po kąpieli smarowalam się tym serum. Dzizys... taki mocny efekt mrozu, że miałam ochotę wskoczyć pod wrzątek ![]() Pod kołdre wlazłam i dałam nogi a kaloryfer, ale nie pomagało haha. Po 10 minutach było już ok. Co do rozstępów, to ja mam ich masę i to już od dawna. Skłonności mam i wiele mi nie trzeba było. A gdzie tam w gimnazjum czy jeszcze wcześniej myślałam, zeby kupować kremy na rozstępy? ![]() Wiem, że ich już nie zwalczę, ale choć lekko wygładzę. Zawsze coś ![]() Co do warzyw w duzej ilosci - nie znam się. Nie jadam w dużych ilościach raczej. Chhoć do obiadu wczoraj zjadłam fasolki szparagowej i dziś chyba zrobie sobie jej cały talerz Teraz będę marudzić. Wstałam kolejny raz z bólem żołądka. Poszłam się zwarzyć a tam znów 84.7kg ;] No ale na ulotce z jednych tabletek które biorę, pisze,cytuje: "Zaburzenia czynności układu pokarmowego (nudności, wymioty, ból w nadbrzuszu, zaparcia, biegunka, zgaga i różne rodzaje dyskomfortu w obrębie jamy brzusznej), ból i zawroty głowy, lekka dezorientacja, senność, obrzęk, zmiany nastroju i bezsenność." Na drugich pisze: "Możliwe skutki uboczne: Wyjątkowo nudności, ból brzucha." Tak więc cholera jasna, mam nadzieję, że to od tego jestem ostatnio marudna&zła a waga stoi ![]() Jest też szansa, że się @ zbliża. To mam mega kumulacje niemiłych dolegliwości chyba !! Tabletki biorę jeszcze 6 dni, więc jakoś to muszę przemęczyć ![]() Koniec marudzenia
|
|
#3663 |
|
Raczkowanie
|
tyszka_ ja od jakis 3 lat uzywam z Eveline serum(na cellulit,rozstepy i do biustu)i jestem bardzo zadowolona.Rozstepow mam malutko,mimo,ze najwiecej przytylam 11kg w 5 m-cy.Najgorzej,ze mi od razu biale sie zrobily wiec chyba juz nic z nimi nie zrobie.Poki sie nie opale to jest ok,nie znac ich za bardzo.
Lady zalezy jakie to warzywa bo po duzej ilosci kapustnych lub straczkowych mozesz miec wzdecia. Ja sie postanowilam nie wazyc az do soboty.Chcialabym bardzo,zeby mi 62 z hakiem sie utrzymalo ale juz mi apetyt wraca po chorobie wiec moze byc roznie z tym ![]() Eldo_rado jak to mowia"jak nie sraczka to przemarsz wojsk" Bottega w kwietniu kochana to Ty juz krolowa tego balu bedziesz,bezapelacyjnie:r oza:
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-12-14 o 09:18 |
|
|
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
ja do soboty w zyciu nie wytrzymam
dzis na wadze pol kg mniej i juz sobie to zapisuje![]() wczorajszy straszny dzien minal moze dzis bedzie lepiej....chociaz przyznam ze jest coraz ciezej..czuje ze jak bedzie 6 z przodu(o ile bedzie)bede musiala zmniejszyc ilosc posilkow,ale naprawde jest coraz ciezej
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
Jak mi znikną kropy z ciała to będę chciała stosować
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
whisky, Ty i tak już jesteś chudzinka!
![]() Waga mi szaleje. Pokazała mi 74,7kg Kurde. Mam nadzieję, że nie będzie to samo co w zeszłym miesiącu. Laski, Wam też wagi pokazują więcej kg mniej więcej w 4-5 dni po @? Podczas @ mam normalną wagę, a już drugi raz 4-5 dni po waga mi wzrasta... ![]() Nie wiem, chyba dziś walnę sobie jakąć dawkę uderzeniową wody i herbat co by się oczyścić. Jakoś źle spałam. Cały czas śniło mi się, że szukam jednej sali wykładowej i nie mogę znaleźć Aż w końcu znalazłam X dni później i akuratbył tam koncert (+ o 2 w nocy z TŻ zachciało nam się... wiadomo czego + o 5 się obudziłam i nie mogłam zasnąć + boli mnie kark
|
#3667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- u mnie teraz waga 75.5 kg
|
|
#3668 |
|
amor vincit omnia
|
u mnie waga przed @ zawsze wzrasta i powolutku spada po... a teraz czekam i czekam, a tu nawet oznak @
grrrr, mam dość już tego przedokresowego apetytu, wzrostu wagi, napuchnięcia itd, !
|
|
|
|
#3669 |
|
Wtajemniczenie
|
eldorado
moze ciaza
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
buu, czyli żadna tak nie ma
Przed @ i w trakcie to normalne, ale po? ![]() Jakie dajecie prezenty pod choinkę swoim facetom? Która to chodziła na Zumbę? Duże zainteresowanie? I w czym ćwiczyć? ![]() Eldo, a to masz tak pierwszy miesiąc? Jak długo Ci się spóźnia?
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-12-14 o 11:56 |
|
|
|
#3671 |
|
amor vincit omnia
|
malinka bez żartów, proszę
Bottega my ustaliliśmy, że nie robimy prezentów, tylko sobie fajnie spędzimy czas razem... jedziemy na sylwestra 3 dni wcześniej, żeby pobyć razem ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- chęć na słodkie, jedzenie mimo ze głodna nie jestem, marudzenie.. .mam tak co miesiąc 3. dzień
|
|
|
|
#3672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
malej kamizelke fajna...troche oszczednie ale cos tam kupiee![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- a mi minela wczorajsza ponura atmosfera;D....
|
|
#3673 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Choć póki na diecie byłam to nic nie rosło, tylko stało w miejscu. Aż do teraz, ale dalej mam nadzieje, że to od tabletek :P Kark Cie boli boś poszalała Cytat:
![]() Na zumbe nie chodziłam, choć od ponad roku co miesiąc stwierdzam, że za miesiąc idę. Bardzo mi się podoba ten rodzaj ćwiczeń. Mam znajome, które chodzą i są zachwycone ![]() Ćwicz tak, żeby Ci było wygodnie! To przecież aerobik-taniec. Cytat:
![]() Ja przed @ zawsze mam jakieś PMSowe jazdy. Ryczeć mi się chce z byle powodu, denerwuje mnie wszytsko. Na słodkie też mam większą chęć, ale bardziej mam tak jak Ty - jedzenie choć nie jestem głodna. Booże marzy mi się, żeby się każdy chłop 7 dni z PMSem pomęczył. Skończyły by się głupie dogadywki "masz okres?" ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja w sumie też dziś dziwnie dobry humor mam
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Laski za odpowiedzi
Mój TŻ wczoraj dał mi do zrozumienia, że chciałby bezprzewodowe słuchawki z czymś tam. Z tego co patrzył wychodziło 100zł. Średnio mi się to widzi, bo kurcze ja nie zarabiam i te pieniądze, które mam zaoszczędzone, dostałam od Babci na prezent dla siebie. Ale z drugiej strony głupio mi będzie jak on zrobi mi taki prezent, a ja kupię coś małego. Tym bardziej, że on też odkładał kasę żeby mieć na święta, bo u niego w rodzinie krucho z finansami. Babcia sporo dała, ale wiem, że muszę sobie coś kupić i to nie jedna pierdółkę, bo będzie pytać cały czas + Mama się wkurzy, jak wszystko wydam na pierdoły. Póki co kupiłam właśnie ten 3 miesięczny kurs Zumby (była okazja na grouponie) i teraz myślę nad porządniejszą wagą, bo ta obecna doprowadza mnie do szału... Od początku źle działa i żałuję, że wywaliłam opakowanie. Pomóżcie mi wybrać:1. http://allegro.pl/waga-lazienkowa-tl...992518154.html 2. http://allegro.pl/eldom-two120-waga-...989822938.html 3. http://allegro.pl/prezent-waga-lazie...987254704.html 4. http://allegro.pl/wk741e-analityczna...tml#tabsAnchor Chcę wagę, która posłuży mi parę lat, a nie jak ta obecna - parę miesięcy i to zjadając 3 baterie + cały czas szwankując. + chcę aby pokazywała ile jest wody w organizmie, zawartość tkanki tłuszczowej, kostnej i mięśniowej. Przydałoby się, aby zapamiętywała te wyniki. Która najlepsza? A z tymi słuchawkami TŻta, to też się na tym nie znam kompletnie Jemu chodzi o takie z bluetoothem.
|
#3675 | ||||
|
amor vincit omnia
|
ja uwielbiam takie 'prezenty' że tak powiem- duchowe... zawsze takie prezenty były dla mnie najlepsze
a teraz gdy jest bardzo cienko z $$ to już wgl ... Cytat:
jakaś mała pierdółka i płacz, ryk, leżenie pod kocem... cokolwiek pójdzie nie tak- od razu złość, potem znów płacz... grrr Cytat:
Cytat:
święta nie oznaczają wcale wielkich prezentów. dla mnie to przede wszystkim bliskość, rodzinna atmosfera...i dopiero potem ewentualnie jakie drobiazgi .Cytat:
|
||||
|
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
co do prezentow to ja chyba jestem tepa bo zdecydowanie nie idzie mi opcja ,,płace z allegro'' teraz kasa utknęła gdzieś między ich a moim kontem ...nieeech szybko wracają i normalnie wyśle :/
|
|
|
|
#3677 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
to jest bardzo prosta i wygodna opcja- klikasz płacę z allegro, przekierowuje Cię do twojego banku, tam masz już wypełnione dane, tylko wbijasz numer akceptacyjny z karty kodów i sprzedający ma w ciągu minuty wpłatę (ma ją na koncie allegro, potem klika przelej i one płyną na jego konto0 nie ma szansy żeby pieniądze 'jakoś utknęły' |
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo, dzięki za opinię.
Pozbieraj jeszcze parę i coś wybiorę, bo naprawdę dobra waga to podstawa w odchudzaniu.happenstance, być może nie doszło, bo zmieniłaś coś (np. w tytule przelewu skasowałaś jakąś spację) przy przelewie. Ja kiedyś tak miałam, że jeden sklep wysłał mi paczkę bez jednej pierdółki (wartej 3 zl) i umówiłam się z nimi, że kolejny przelew zrobię pomniejszony o tę kwotę. Tyle, że tam było do wyboru tylko przelew z takiego czegoś jak właśnie Płacę z Allegro, a że nie mogłam zmienić kwoty, to skopiowałam wszystkie dane i puściłam przelew do tego systemu poza tym systemem (pomniejszony o 3 zł). No i nie doszło do nich... Musiałam dzwonić do Warszawy, tam odkręcali, kasa wróciła na konto i jeszcze raz robiłam przelew W takich automatycznych nie wolno nic zmieniać - każda spacja się liczy.
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam wage elekt.zwykla za 6 dyszek i jestem zadowolona jak narazie
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
Bottega ja tez jestem za ta pierwsza waga.
Co do sluchawek to ja bym wybrala z firmy Logitech,np takie: http://allegro.pl/log itech-cordless-vantage-headset-super-okazja-i1996636991.html Maja bardzo dobrej jakosci sprzet.Sama z tej firmy kupuje mojemu TZtowi glosniki do komputera Chyba,ze wiesz jakie dokladnie Twoj TZ upatrzyl ![]() Hurra nasi wspollokatorzy polecieli dzis do domu na caly okres swiateczno-noworoczny.Od razu zrobilam przemeblowanie w zamrazarce,hehe.Co wiazalo sie kuciem lodu,zeby sie dostac wogole do ich pierwszej szuflady Ale koniec tego dobrego![]() Ja dzis wyprobowalam maseczke z aspiryny Serio,swietnie nadaje sie na cere z problemami(mnie cos po lekach wysypalo)i na strupki,blizny po wygniataniu niespodzianek
|
|
#3681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czytałam kiedyś o tej maseczce, ale nie robiłam. Kupie aspirynę i wypróbuje sobie ![]() Ja dziś w planie miałam kino, ale w końcu stwierdziłyśmy z koleżanką, że nie ma co dupy płaszczyć O 18 idziemy biegać a potem od razu na basen. Trzeba się ogarnąć, bo do sylwestra blisko. Co prawda moje 79.9 i tak już nie wypali, ale może na urodziny lub imieniny się uda
|
|
#3682 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za opinie
Kupię taką ![]() Whisky, jemu chodzi o takie do słuchania muzyki, takie dwie o te konkretnie Właśnie zamówiłam... mam nadzieję, że przesyłka dojdzie cała, słuchawki będą sprawne itd.aaaa, jestem spłukana!
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-12-14 o 14:22 |
|
|
|
#3684 |
|
Rozeznanie
|
Witam
ja się w końcu dziś ogarnęłam i pozbierałam i poćwiczyłam w końcu !!! udało się ruszyć to cielsko i jedna prawie 2 - 8-min i swoje własne ćwiczenia w tym brzuszki ,zasapałam się i spociłam . Dzisiaj u mnie 1ś-owsianka / kawa + mleko + słodzik 2ś- bułeczka z serem ob-kotlet mielony i gotowane zielona fasolka / k+ml+sł pod-pomarańcz albo grejfrut sweet kol-jajecznica z jednego jajka ze szczypiorkiem i pomidorem + 2 kromki ciemnego Ja Tż kupuje plecak sportowy bo potrzebuje , poprzedni się zaraz rozleci i perfumy albo zamiast perfum koszulę lub koszulkę Nie mam pomysły na prezent dla dziecka bo na urodziny dostał tyle prezentów że mało się nie pozabijam o te zabawki a święta za pasem więc będzie ich więcej :/ ale jakiś drobiazg kurcze fajne te wagi , gdyby nie to że na zeszłe święta mama nam kupiła wagę to bym wzięła taką tyle że moja pokazuje tylko wagę i nic po za tym :/
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Bottega no chyba,ze tak.Chcialam tylko doradzic.
![]() Ja zamowilam mojemu Tztowi takie glosniki z subwooferem: http://www.ebay.co.uk/itm/Logitech-Z...item2c614c59d3 ![]() WybOrOowa szkoda,ze zwykla masz bo jednak warto miec wage z pomiarem tkanki tluszczowej,miesni i wody bo mozesz obserwowac czy sie nie odwadniasz i czy chudniesz z tluszczu a nie np.miesni.
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-12-14 o 14:53 |
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
whisky, wow, full wypas
Musi być zadowolony! ![]() Ja mojemu bym tego nie kupiła, bo później bym się wściekała, że ma basy skręcić. Potwornie lubię ciszę i spokój. Kiedyś jak weszłam do domu i poczułam, jak się ściany trzęsą, to aż mnie skręcało ze złości Ajajajajaj wszystko mnie boooli. Lecę sobie obiad zrobić
|
#3687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzis naszlo mnie na starocie w stylu Da Hool,Modjo.To mi chyba zostalo z czasow jak pracowalam w dyskotece
|
|
|
#3689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3690 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym nawet nie chciała tyle ważyć. Szóstka mi się tak bardzo podoba jako liczbaaa. Weź przestań, już z Ciebie niezła laaaaaaska, co będzie w kwietniu to ja sobie nie wyobrażam! Tak będziesz wyglądać, że wszyscy: ![]() To byłam jaaa! Najlepiej przy jakichkolwiek ćwiczeniach czuję się w taaakich getrach, właściwie to są one prawie jak legginsy, ale nie takie obcisłe jak co niektóre A bluzkę zawsze ubieram jakąś luźniejszą, bo pot się leje. ![]() A co do samej zumby: zajęcia dają niezły wycisk i są fenomenalne, ale co do tego drugiego to zależy w sumie. Jak chodziłam (też z groupona ) w jedno miejsce, to tam było po prostu fantastycznie, charyzmatyczna prowadząca, ciągle podkreślała, żeby ćwiczenia na niskich nogach itd, co baaardzo potęgowało wysiłek i kształtowało mięśnie - dało się odczuć. Ale jak teraz chodzę na zumbę czasami tutaj do mnie na fitness, to już nie jestem taka zadowolona; słabsze choreografie, prawie nic o niskich nogach i w ogóle jakoś się nie czuję, choć męczę się i tak, bo wiadomo - duuużo skakania. Cytat:
Dlaczego zmniejszyć ilość posiłków? Cytat:
![]() Mmmm fasolka z bułką tartą, o tak! ![]() Apropos, wypróbowałam jajecznicę ze słonecznikiem - ciekawy smak, nie powiem
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-12-14 o 16:37 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

Co prawda aktualnie za bardzo rozstępów nie mam, te po baaardzo szybkim przytyciu zeszły dzięki Ziaji albo raczej dzięki polecanemu przez Plagę balsamowi z Palmersa
Ale warto wiedzieć, czy skuteczne.

Kurde. Mam nadzieję, że nie będzie to samo co w zeszłym miesiącu. Laski, Wam też wagi pokazują więcej kg mniej więcej w 4-5 dni po @? Podczas @ mam normalną wagę, a już drugi raz 4-5 dni po waga mi wzrasta... 
Aż w końcu znalazłam X dni później i akuratbył tam koncert (

grrrr, mam dość już tego przedokresowego apetytu, wzrostu wagi, napuchnięcia itd, !
Przed @ i w trakcie to normalne, ale po? 

Jemu chodzi o takie z bluetoothem.