XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-13, 23:42   #3661
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

eh, zawsze coś...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:53   #3662
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Daj znać, jak się kremiki sprawdziły! Co prawda aktualnie za bardzo rozstępów nie mam, te po baaardzo szybkim przytyciu zeszły dzięki Ziaji albo raczej dzięki polecanemu przez Plagę balsamowi z Palmersa Ale warto wiedzieć, czy skuteczne.

Przełomowy dzień? To chyba dobrze, czyż nie? I jeszcze komplementy od męża! Akysz temu złemu nastrojowi, Kochana

Moja waga ma czasami przebłyski szóstki, jak ustawię nie na tej kafelce co trzeba Ale to jest suuuuper widzieć tą cyferkę z przodu, rany! Myślę, że na studniówkę mam szóstkę zapewnioną. Kto wie, może nadal tak mi będzie lecieć i już na sylwestra

~
Ah dłuuuga to będzie noooc... Oszczędzając kalorie zjadłam kilka godzin temu michę kalafioru, teraz całą michę warzyw, jeszcze za dwie godziny kolejna micha warzyw, a potem twaróg. Czy warzywa w zbyt dużych ilościach mogą się okazać szkodliwe?
I nadal ciąągle chce mi się jeść. Zapycham się herbatą za herbatą (ograniczam kawę ).
Dziś rano popaprałam się kremem i jest fajny. Ładnie pachnie i szybko się wchłaina. PRawie od razu ciuchy założyłam.
Wczoraj wieczorem po kąpieli smarowalam się tym serum. Dzizys... taki mocny efekt mrozu, że miałam ochotę wskoczyć pod wrzątek
Pod kołdre wlazłam i dałam nogi a kaloryfer, ale nie pomagało haha.
Po 10 minutach było już ok.
Co do rozstępów, to ja mam ich masę i to już od dawna. Skłonności mam i wiele mi nie trzeba było. A gdzie tam w gimnazjum czy jeszcze wcześniej myślałam, zeby kupować kremy na rozstępy?
Wiem, że ich już nie zwalczę, ale choć lekko wygładzę. Zawsze coś

Co do warzyw w duzej ilosci - nie znam się. Nie jadam w dużych ilościach raczej. Chhoć do obiadu wczoraj zjadłam fasolki szparagowej i dziś chyba zrobie sobie jej cały talerz

Teraz będę marudzić. Wstałam kolejny raz z bólem żołądka. Poszłam się zwarzyć a tam znów 84.7kg ;]
No ale na ulotce z jednych tabletek które biorę, pisze,cytuje:

"Zaburzenia czynności układu pokarmowego (nudności, wymioty, ból w nadbrzuszu, zaparcia, biegunka, zgaga i różne rodzaje dyskomfortu w obrębie jamy brzusznej), ból i zawroty głowy, lekka dezorientacja, senność, obrzęk, zmiany nastroju i bezsenność."

Na drugich pisze: "Możliwe skutki uboczne: Wyjątkowo nudności, ból brzucha."

Tak więc cholera jasna, mam nadzieję, że to od tego jestem ostatnio marudna&zła a waga stoi
Jest też szansa, że się @ zbliża. To mam mega kumulacje niemiłych dolegliwości chyba !!
Tabletki biorę jeszcze 6 dni, więc jakoś to muszę przemęczyć

Koniec marudzenia
Stary 2011-12-14, 09:09   #3663
whisky79
Raczkowanie

tyszka_ ja od jakis 3 lat uzywam z Eveline serum(na cellulit,rozstepy i do biustu)i jestem bardzo zadowolona.Rozstepow mam malutko,mimo,ze najwiecej przytylam 11kg w 5 m-cy.Najgorzej,ze mi od razu biale sie zrobily wiec chyba juz nic z nimi nie zrobie.Poki sie nie opale to jest ok,nie znac ich za bardzo.
Lady zalezy jakie to warzywa bo po duzej ilosci kapustnych lub straczkowych mozesz miec wzdecia.
Ja sie postanowilam nie wazyc az do soboty.Chcialabym bardzo,zeby mi 62 z hakiem sie utrzymalo ale juz mi apetyt wraca po chorobie wiec moze byc roznie z tym
Eldo_rado jak to mowia"jak nie sraczka to przemarsz wojsk"Ale juz taki nasz los kobiecy.
Bottega w kwietniu kochana to Ty juz krolowa tego balu bedziesz,bezapelacyjnie:r oza:

Edytowane przez whisky79
Czas edycji: 2011-12-14 o 09:18
whisky79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 09:34   #3664
malinka123108
Wtajemniczenie

ja do soboty w zyciu nie wytrzymamdzis na wadze pol kg mniej i juz sobie to zapisuje

wczorajszy straszny dzien minal moze dzis bedzie lepiej....chociaz przyznam ze jest coraz ciezej..czuje ze jak bedzie 6 z przodu(o ile bedzie)bede musiala zmniejszyc ilosc posilkow,ale naprawde jest coraz ciezej
Stary 2011-12-14, 09:45   #3665
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Cytat:
Napisane przez whisky79 Pokaż wiadomość
tyszka_ ja od jakis 3 lat uzywam z Eveline serum(na cellulit,rozstepy i do biustu)i jestem bardzo zadowolona.Rozstepow mam malutko,mimo,ze najwiecej przytylam 11kg w 5 m-cy.Najgorzej,ze mi od razu biale sie zrobily wiec chyba juz nic z nimi nie zrobie.Poki sie nie opale to jest ok,nie znac ich za bardzo.
Kończy mi się mój balsamik i chciałabym jakieś eveline kupić. Podasz, których dokłądniesz używasz? Jak mi znikną kropy z ciała to będę chciała stosować
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 09:56   #3666
Bottega
Zakorzenienie

whisky, Ty i tak już jesteś chudzinka!

Waga mi szaleje. Pokazała mi 74,7kg Kurde. Mam nadzieję, że nie będzie to samo co w zeszłym miesiącu. Laski, Wam też wagi pokazują więcej kg mniej więcej w 4-5 dni po @? Podczas @ mam normalną wagę, a już drugi raz 4-5 dni po waga mi wzrasta... I później muszę zbijać te same kg
Nie wiem, chyba dziś walnę sobie jakąć dawkę uderzeniową wody i herbat co by się oczyścić.

Jakoś źle spałam. Cały czas śniło mi się, że szukam jednej sali wykładowej i nie mogę znaleźć Aż w końcu znalazłam X dni później i akuratbył tam koncert (), więc nie robili listy obecności
+ o 2 w nocy z TŻ zachciało nam się... wiadomo czego + o 5 się obudziłam i nie mogłam zasnąć + boli mnie kark

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:41   #3667
malinka123108
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość

Waga mi szaleje. Pokazała mi 74,7kg Kurde. Mam nadzieję, że nie będzie to samo co w zeszłym miesiącu. Laski, Wam też wagi pokazują więcej kg mniej więcej w 4-5 dni po @? Podczas @ mam normalną wagę, a już drugi raz 4-5 dni po waga mi wzrasta... I później muszę zbijać te same kg
Nie wiem, chyba dziś walnę sobie jakąć dawkę uderzeniową wody i herbat co by się oczyścić.

Jakoś źle spałam. Cały czas śniło mi się, że szukam jednej sali wykładowej i nie mogę znaleźć Aż w końcu znalazłam X dni później i akuratbył tam koncert (), więc nie robili listy obecności
+ o 2 w nocy z TŻ zachciało nam się... wiadomo czego + o 5 się obudziłam i nie mogłam zasnąć + boli mnie kark
ja mam tak ,ze przed okresem waga wzrasta ok 1 kg a na drugi dzien okresu juz spada i jest taka jaka byla ..pij zielona herbate i duzo wody

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

u mnie teraz waga 75.5 kg
Stary 2011-12-14, 11:46   #3668
Eldo_rado
amor vincit omnia

u mnie waga przed @ zawsze wzrasta i powolutku spada po... a teraz czekam i czekam, a tu nawet oznak @ grrrr, mam dość już tego przedokresowego apetytu, wzrostu wagi, napuchnięcia itd, !
Stary 2011-12-14, 11:52   #3669
malinka123108
Wtajemniczenie

eldoradomoze ciaza
Stary 2011-12-14, 11:53   #3670
Bottega
Zakorzenienie

buu, czyli żadna tak nie ma Przed @ i w trakcie to normalne, ale po?

Jakie dajecie prezenty pod choinkę swoim facetom?

Która to chodziła na Zumbę? Duże zainteresowanie? I w czym ćwiczyć?

Eldo, a to masz tak pierwszy miesiąc? Jak długo Ci się spóźnia?

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-12-14 o 11:56
Stary 2011-12-14, 11:59   #3671
Eldo_rado
amor vincit omnia

malinka bez żartów, proszę - bardzo bym chciała mieć Dzidziusia, ale na chwile obecną (i jeszcze jakieś min. 3-4 lata wprzód) jest to niemożliwe z rożnych powodów

Bottega my ustaliliśmy, że nie robimy prezentów, tylko sobie fajnie spędzimy czas razem... jedziemy na sylwestra 3 dni wcześniej, żeby pobyć razem pośmigać na deskach

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

chęć na słodkie, jedzenie mimo ze głodna nie jestem, marudzenie.. .mam tak co miesiąc 3. dzień
Stary 2011-12-14, 12:33   #3672
malinka123108
Wtajemniczenie

Cytat:

JA mojemu mezowi KUPUJE KALENDARZ NA NOWY ROKmalej kamizelke fajna...troche oszczednie ale cos tam kupiee

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

a mi minela wczorajsza ponura atmosfera;D....
Stary 2011-12-14, 12:46   #3673
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:

Ja też chyba tylko przed mam wzrosty.
Choć póki na diecie byłam to nic nie rosło, tylko stało w miejscu. Aż do teraz, ale dalej mam nadzieje, że to od tabletek :P
Kark Cie boli boś poszalała

Cytat:

Nie mam faceta = nie mam problemu z prezentami

Na zumbe nie chodziłam, choć od ponad roku co miesiąc stwierdzam, że za miesiąc idę. Bardzo mi się podoba ten rodzaj ćwiczeń. Mam znajome, które chodzą i są zachwycone
Ćwicz tak, żeby Ci było wygodnie! To przecież aerobik-taniec.

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
malinka bez żartów, proszę - bardzo bym chciała mieć Dzidziusia, ale na chwile obecną (i jeszcze jakieś min. 3-4 lata wprzód) jest to niemożliwe z rożnych powodów

Bottega my ustaliliśmy, że nie robimy prezentów, tylko sobie fajnie spędzimy czas razem... jedziemy na sylwestra 3 dni wcześniej, żeby pobyć razem pośmigać na deskach

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

chęć na słodkie, jedzenie mimo ze głodna nie jestem, marudzenie.. .mam tak co miesiąc 3. dzień
Dla mnie taki "prezent" jak wasz to idealne rozwiązanie

Ja przed @ zawsze mam jakieś PMSowe jazdy.
Ryczeć mi się chce z byle powodu, denerwuje mnie wszytsko. Na słodkie też mam większą chęć, ale bardziej mam tak jak Ty - jedzenie choć nie jestem głodna.
Booże marzy mi się, żeby się każdy chłop 7 dni z PMSem pomęczył. Skończyły by się głupie dogadywki "masz okres?"

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
[/COLOR]a mi minela wczorajsza ponura atmosfera;D....
Ja w sumie też dziś dziwnie dobry humor mam
Stary 2011-12-14, 12:46   #3674
Bottega
Zakorzenienie

Dzięki Laski za odpowiedzi
Mój TŻ wczoraj dał mi do zrozumienia, że chciałby bezprzewodowe słuchawki z czymś tam. Z tego co patrzył wychodziło 100zł. Średnio mi się to widzi, bo kurcze ja nie zarabiam i te pieniądze, które mam zaoszczędzone, dostałam od Babci na prezent dla siebie. Ale z drugiej strony głupio mi będzie jak on zrobi mi taki prezent, a ja kupię coś małego. Tym bardziej, że on też odkładał kasę żeby mieć na święta, bo u niego w rodzinie krucho z finansami. Babcia sporo dała, ale wiem, że muszę sobie coś kupić i to nie jedna pierdółkę, bo będzie pytać cały czas + Mama się wkurzy, jak wszystko wydam na pierdoły. Póki co kupiłam właśnie ten 3 miesięczny kurs Zumby (była okazja na grouponie) i teraz myślę nad porządniejszą wagą, bo ta obecna doprowadza mnie do szału... Od początku źle działa i żałuję, że wywaliłam opakowanie. Pomóżcie mi wybrać:
1. http://allegro.pl/waga-lazienkowa-tl...992518154.html
2. http://allegro.pl/eldom-two120-waga-...989822938.html
3. http://allegro.pl/prezent-waga-lazie...987254704.html
4. http://allegro.pl/wk741e-analityczna...tml#tabsAnchor
Chcę wagę, która posłuży mi parę lat, a nie jak ta obecna - parę miesięcy i to zjadając 3 baterie + cały czas szwankując. + chcę aby pokazywała ile jest wody w organizmie, zawartość tkanki tłuszczowej, kostnej i mięśniowej. Przydałoby się, aby zapamiętywała te wyniki.
Która najlepsza?

A z tymi słuchawkami TŻta, to też się na tym nie znam kompletnie Jemu chodzi o takie z bluetoothem.

Stary 2011-12-14, 12:57   #3675
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez tyszka_ Pokaż wiadomość
Dla mnie taki "prezent" jak wasz to idealne rozwiązanie
ja uwielbiam takie 'prezenty' że tak powiem- duchowe... zawsze takie prezenty były dla mnie najlepsze a teraz gdy jest bardzo cienko z $$ to już wgl ...

Cytat:
Ja przed @ zawsze mam jakieś PMSowe jazdy.
Ryczeć mi się chce z byle powodu, denerwuje mnie wszytsko. Na słodkie też mam większą chęć, ale bardziej mam tak jak Ty - jedzenie choć nie jestem głodna.
ja to samo jakaś mała pierdółka i płacz, ryk, leżenie pod kocem... cokolwiek pójdzie nie tak- od razu złość, potem znów płacz... grrr

Cytat:
teraz myślę nad porządniejszą wagą, bo ta obecna doprowadza mnie do szału... Od początku źle działa i żałuję, że wywaliłam opakowanie. Pomóżcie mi wybrać:
1. http://allegro.pl/waga-lazienkowa-tl...992518154.html
2. http://allegro.pl/eldom-two120-waga-...989822938.html
3. http://allegro.pl/prezent-waga-lazie...987254704.html
4. http://allegro.pl/wk741e-analityczna...tml#tabsAnchor
Chcę wagę, która posłuży mi parę lat, a nie jak ta obecna - parę miesięcy i to zjadając 3 baterie + cały czas szwankując. + chcę aby pokazywała ile jest wody w organizmie, zawartość tkanki tłuszczowej, kostnej i mięśniowej. Przydałoby się, aby zapamiętywała te wyniki.
Która najlepsza?
tak patrze i chyba wybrałabym tę 1 . wygląda najprofesjonalniej i wydaje się być najlepiej wykonana. do tego mi np odpowiada sposób wyświetlania wyników.

Cytat:
JA mojemu mezowi KUPUJE KALENDARZ NA NOWY ROKmalej kamizelke fajna...troche oszczednie ale cos tam kupiee
symboliczne podarunki sa ok, jeśli sa od serca święta nie oznaczają wcale wielkich prezentów. dla mnie to przede wszystkim bliskość, rodzinna atmosfera...i dopiero potem ewentualnie jakie drobiazgi .

Cytat:
wczoraj zjadłam fasolki szparagowej i dziś chyba zrobie sobie jej cały talerz
taka z bułką tartą
Stary 2011-12-14, 13:00   #3676
happenstance
Raczkowanie

co do prezentow to ja chyba jestem tepa bo zdecydowanie nie idzie mi opcja ,,płace z allegro'' teraz kasa utknęła gdzieś między ich a moim kontem ...nieeech szybko wracają i normalnie wyśle :/
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 13:06   #3677
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez happenstance Pokaż wiadomość
co do prezentow to ja chyba jestem tepa bo zdecydowanie nie idzie mi opcja ,,płace z allegro'' teraz kasa utknęła gdzieś między ich a moim kontem ...nieeech szybko wracają i normalnie wyśle :/
z czym konkretnie masz problem?

to jest bardzo prosta i wygodna opcja- klikasz płacę z allegro, przekierowuje Cię do twojego banku, tam masz już wypełnione dane, tylko wbijasz numer akceptacyjny z karty kodów i sprzedający ma w ciągu minuty wpłatę (ma ją na koncie allegro, potem klika przelej i one płyną na jego konto0 nie ma szansy żeby pieniądze 'jakoś utknęły'
Stary 2011-12-14, 13:11   #3678
Bottega
Zakorzenienie

Eldo, dzięki za opinię. Jak na razie jesteś pierwsza Pozbieraj jeszcze parę i coś wybiorę, bo naprawdę dobra waga to podstawa w odchudzaniu.

happenstance, być może nie doszło, bo zmieniłaś coś (np. w tytule przelewu skasowałaś jakąś spację) przy przelewie. Ja kiedyś tak miałam, że jeden sklep wysłał mi paczkę bez jednej pierdółki (wartej 3 zl) i umówiłam się z nimi, że kolejny przelew zrobię pomniejszony o tę kwotę. Tyle, że tam było do wyboru tylko przelew z takiego czegoś jak właśnie Płacę z Allegro, a że nie mogłam zmienić kwoty, to skopiowałam wszystkie dane i puściłam przelew do tego systemu poza tym systemem (pomniejszony o 3 zł). No i nie doszło do nich... Musiałam dzwonić do Warszawy, tam odkręcali, kasa wróciła na konto i jeszcze raz robiłam przelew W takich automatycznych nie wolno nic zmieniać - każda spacja się liczy.

Stary 2011-12-14, 13:24   #3679
malinka123108
Wtajemniczenie

ja mam wage elekt.zwykla za 6 dyszek i jestem zadowolona jak narazie
Stary 2011-12-14, 13:44   #3680
whisky79
Raczkowanie

Bottega ja tez jestem za ta pierwsza waga.
Co do sluchawek to ja bym wybrala z firmy Logitech,np takie:
http://allegro.pl/log
itech-cordless-vantage-headset-super-okazja-i1996636991.html

Maja bardzo dobrej jakosci sprzet.Sama z tej firmy kupuje mojemu TZtowi glosniki do komputera
Chyba,ze wiesz jakie dokladnie Twoj TZ upatrzyl
Hurra nasi wspollokatorzy polecieli dzis do domu na caly okres swiateczno-noworoczny.Od razu zrobilam przemeblowanie w zamrazarce,hehe.Co wiazalo sie kuciem lodu,zeby sie dostac wogole do ich pierwszej szufladyBo te brudasy zamiast ja odszraniac na bierzaco to gdzie tam.A pozniej az nasza szuflade przejeli bo tamta sie juz nie otwierala.Tak samo zamrazarnik w lodowce maja za☠☠☠any lodem,ze sie nawet drzwiczki nie domykaja...A my w lodowce nie mamy wcale zamrazarnika plus oni sie na 3 z 4 szuflad rozwaliliAle koniec tego dobrego
Ja dzis wyprobowalam maseczke z aspirynySerio,swietnie nadaje sie na cere z problemami(mnie cos po lekach wysypalo)i na strupki,blizny po wygniataniu niespodzianek
Stary 2011-12-14, 14:05   #3681
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Bottega ja tez jestem za ta pierwsza waga.
Co do sluchawek to ja bym wybrala z firmy Logitech,np takie:
http://allegro.pl/log
itech-cordless-vantage-headset-super-okazja-i1996636991.html

Maja bardzo dobrej jakosci sprzet.Sama z tej firmy kupuje mojemu TZtowi glosniki do komputera
Chyba,ze wiesz jakie dokladnie Twoj TZ upatrzyl
Hurra nasi wspollokatorzy polecieli dzis do domu na caly okres swiateczno-noworoczny.Od razu zrobilam przemeblowanie w zamrazarce,hehe.Co wiazalo sie kuciem lodu,zeby sie dostac wogole do ich pierwszej szufladyBo te brudasy zamiast ja odszraniac na bierzaco to gdzie tam.A pozniej az nasza szuflade przejeli bo tamta sie juz nie otwierala.Tak samo zamrazarnik w lodowce maja za☠☠☠any lodem,ze sie nawet drzwiczki nie domykaja...A my w lodowce nie mamy wcale zamrazarnika plus oni sie na 3 z 4 szuflad rozwaliliAle koniec tego dobrego
Ja dzis wyprobowalam maseczke z aspirynySerio,swietnie nadaje sie na cere z problemami(mnie cos po lekach wysypalo)i na strupki,blizny po wygniataniu niespodzianek
Noo to macie chwile samotności
Czytałam kiedyś o tej maseczce, ale nie robiłam.
Kupie aspirynę i wypróbuje sobie

Ja dziś w planie miałam kino, ale w końcu stwierdziłyśmy z koleżanką, że nie ma co dupy płaszczyć O 18 idziemy biegać a potem od razu na basen. Trzeba się ogarnąć, bo do sylwestra blisko. Co prawda moje 79.9 i tak już nie wypali, ale może na urodziny lub imieniny się uda
Stary 2011-12-14, 14:06   #3682
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
O 18 idziemy biegać a potem od razu na basen.

Stary 2011-12-14, 14:21   #3683
Bottega
Zakorzenienie

Dziękuję Wam za opinie Waga nr 1 zebrała najwięcej głosów Kupię taką

Whisky, jemu chodzi o takie do słuchania muzyki, takie dwie http://allegro.pl/sluchawki-nokia-bh...996999866.html
o te konkretnie Właśnie zamówiłam... mam nadzieję, że przesyłka dojdzie cała, słuchawki będą sprawne itd.

aaaa, jestem spłukana!

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-12-14 o 14:22
Stary 2011-12-14, 14:43   #3684
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Witam ja się w końcu dziś ogarnęłam i pozbierałam i poćwiczyłam w końcu !!! udało się ruszyć to cielsko i jedna prawie 2 - 8-min i swoje własne ćwiczenia w tym brzuszki ,zasapałam się i spociłam . Dzisiaj u mnie
1ś-owsianka / kawa + mleko + słodzik
2ś- bułeczka z serem
ob-kotlet mielony i gotowane zielona fasolka / k+ml+sł
pod-pomarańcz albo grejfrut sweet
kol-jajecznica z jednego jajka ze szczypiorkiem i pomidorem + 2 kromki ciemnego

Ja Tż kupuje plecak sportowy bo potrzebuje , poprzedni się zaraz rozleci i perfumy albo zamiast perfum koszulę lub koszulkę
Nie mam pomysły na prezent dla dziecka bo na urodziny dostał tyle prezentów że mało się nie pozabijam o te zabawki a święta za pasem więc będzie ich więcej :/ ale jakiś drobiazg

kurcze fajne te wagi , gdyby nie to że na zeszłe święta mama nam kupiła wagę to bym wzięła taką tyle że moja pokazuje tylko wagę i nic po za tym :/
Stary 2011-12-14, 14:47   #3685
whisky79
Raczkowanie

Bottega no chyba,ze tak.Chcialam tylko doradzic.
Ja zamowilam mojemu Tztowi takie glosniki z subwooferem:
http://www.ebay.co.uk/itm/Logitech-Z...item2c614c59d3

WybOrOowa szkoda,ze zwykla masz bo jednak warto miec wage z pomiarem tkanki tluszczowej,miesni i wody bo mozesz obserwowac czy sie nie odwadniasz i czy chudniesz z tluszczu a nie np.miesni.

Edytowane przez whisky79
Czas edycji: 2011-12-14 o 14:53
whisky79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 15:01   #3686
Bottega
Zakorzenienie

whisky, wow, full wypas Musi być zadowolony!
Ja mojemu bym tego nie kupiła, bo później bym się wściekała, że ma basy skręcić. Potwornie lubię ciszę i spokój. Kiedyś jak weszłam do domu i poczułam, jak się ściany trzęsą, to aż mnie skręcało ze złości

Ajajajajaj wszystko mnie boooli. Lecę sobie obiad zrobić

Stary 2011-12-14, 15:01   #3687
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Bottega no chyba,ze tak.Chcialam tylko doradzic.
Ja zamowilam mojemu Tztowi takie glosniki z subwooferem:
http://www.ebay.co.uk/itm/Logitech-Z...item2c614c59d3

WybOrOowa szkoda,ze zwykla masz bo jednak warto miec wage z pomiarem tkanki tluszczowej,miesni i wody bo mozesz obserwowac czy sie nie odwadniasz i czy chudniesz z tluszczu a nie np.miesni.
wiem ale teraz kiedy w czerwcu wesele każdy grosik się liczy więc na razie super wadzę mogę zrobić tak -> i
Stary 2011-12-14, 15:26   #3688
whisky79
Raczkowanie

Cytat:
Ja mojemu bym tego nie kupiła, bo później bym się wściekała, że ma basy skręcić. Potwornie lubię ciszę i spokój. Kiedyś jak weszłam do domu i poczułam, jak się ściany trzęsą, to aż mnie skręcało ze złości

A to ja znow na odwrot-uwielbiam glosna,mocna muzyke.Wiec ten prezent niby jest dla TZta ale i ja skorzystam na nimZawsze zalaczam jakies techno lub electro do cwiczenDzis naszlo mnie na starocie w stylu Da Hool,Modjo.To mi chyba zostalo z czasow jak pracowalam w dyskotece
Stary 2011-12-14, 16:04   #3689
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:

uwieeeelbiam mocny basior
Stary 2011-12-14, 16:36   #3690
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
wmi dziś raz pokazała 52kg
My mamy bal lic. jakoś w kwietniu, ale chciałabym wyglądam już w miarę ok do Sylwka, co by się wystroić

Laaaaaaaaski, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:hahah a: Wykupiłam właśnie 3 miesięczny kurs Zumby Raz w tygodniu (minimum godzina). Zajęci zaczynają się w styczniu. Obym nie żałowała! Musze sobie kupić jakieś materiałowe legginsy, bo poprzednie wylądowały już w koszu, a w dresie będzie mi za gorąco i mało wygodnie.

Nieźle haha! Ja bym nawet nie chciała tyle ważyć. Szóstka mi się tak bardzo podoba jako liczbaaa. Weź przestań, już z Ciebie niezła laaaaaaska, co będzie w kwietniu to ja sobie nie wyobrażam! Tak będziesz wyglądać, że wszyscy:
To byłam jaaa! Najlepiej przy jakichkolwiek ćwiczeniach czuję się w taaakich getrach, właściwie to są one prawie jak legginsy, ale nie takie obcisłe jak co niektóre A bluzkę zawsze ubieram jakąś luźniejszą, bo pot się leje.
A co do samej zumby: zajęcia dają niezły wycisk i są fenomenalne, ale co do tego drugiego to zależy w sumie. Jak chodziłam (też z groupona ) w jedno miejsce, to tam było po prostu fantastycznie, charyzmatyczna prowadząca, ciągle podkreślała, żeby ćwiczenia na niskich nogach itd, co baaardzo potęgowało wysiłek i kształtowało mięśnie - dało się odczuć. Ale jak teraz chodzę na zumbę czasami tutaj do mnie na fitness, to już nie jestem taka zadowolona; słabsze choreografie, prawie nic o niskich nogach i w ogóle jakoś się nie czuję, choć męczę się i tak, bo wiadomo - duuużo skakania.

Cytat:
ja do soboty w zyciu nie wytrzymamdzis na wadze pol kg mniej i juz sobie to zapisuje

wczorajszy straszny dzien minal moze dzis bedzie lepiej....chociaz przyznam ze jest coraz ciezej..czuje ze jak bedzie 6 z przodu(o ile bedzie)bede musiala zmniejszyc ilosc posilkow,ale naprawde jest coraz ciezej
Gratuluję spadku!
Dlaczego zmniejszyć ilość posiłków?

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja uwielbiam takie 'prezenty' że tak powiem- duchowe... zawsze takie prezenty były dla mnie najlepsze a teraz gdy jest bardzo cienko z $$ to już wgl ...

taka z bułką tartą
Ja jeszcze dzieciak jestem, ale od daawna cenię najbardziej prezenty od serca, najlepiej własnoręcznie robione i sama czuję się wyśmienicie, jak coś takiego zrobię dla kogoś.
Mmmm fasolka z bułką tartą, o tak!
Apropos, wypróbowałam jajecznicę ze słonecznikiem - ciekawy smak, nie powiem

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2011-12-14 o 16:37
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości