|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Kiedyś o tym myślałam, ale jednak nie nie! Ja żyję sportem, a nie jego konkretną dziedziną, więc byłoby mi trudno!Kiedy płyta dla SHAPE? ![]() 2. No, bo co ja mam powiedzieć.. Że pierwszy raz od rozstania przyssałam się do ust innego faceta i było mi cudnie? Albo, że ganiałam po całym budynku redakcji w mokrej koszulce?
|
|
|
#3662 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Spokojnie, z Ewką nie jest lekko ale jeszcze kilka razy powtórzysz i będzie łatwiej! Cytat:
![]() Cytat:
Dajesz rade na fire 45, słońce, jesteś antydefinicją grubasa ![]() Powinnyśmy zrobić najazd Szalince i wprowadzić Turbo Kick w Polsce (nie wiem czy widziałaś, tam instruktorzy wchodzą w jakiś program, w którym osiągają kolejne poziomy i na siłowniach uczą właśnie Turbo Kick'a.... czzzzzzzzzzzzaaaaaaaaad! Cytat:
W mokrych ciuchach biegasz, chcesz się pochorować?
|
|
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, no bo boje sie że nic nie znajde, sama sie utrzymuje, place za pokoj itp. Wiec mam zmartwienie, czy dam rade z kasa. W tej pracy jest jeden plus, calkiem nieźle zarabiam jak na swoj zawod. I tylko to mnie narazie trzyma. Ale kompletnie sie nie rozwijam
z drugiej strony - babka z jednego salonu chciala sie ze mna umowic na dzisiaj, a ze bylam w pracy i nie moglam isc na rozmowe to mi podziekowala. Jak dostaje telefon w sprawie pracy to oni chca na juz sie umawiac, a ja nie mam czasu nawet isc na rozmowe. Wiec sama juz sobie odpowiedzialam....---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() aaaaaa no i strasznie podoba mi sie ten tekst, co Ewa mowi przed cwiczeniami "nic samo nie przychodzi, wiec zamiast przyglądac sie biernie, zrob cos..." cos w tym stylu, ale w moim przypadku trafila! ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-04-16 o 22:46 |
||
|
|
|
|
#3664 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka moje
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie sama nie wie, mówię Ci!Cytat:
Szukam inspiracji do pomalowania pokoju! Mam ostatnio jakiegoś pałera, że chcę robić wszystko ![]() Mała słodziak! Znalazło się coś? ![]() Cytat:
Ile ona ma lat? ![]() Dziękujjję Cytat:
A co chciałabyś zrobić? Zbieraj na nią dowody W Prawie Agaty wyciągnęli z tego 100 tys!Dziękuję kochana Generalnie chciałabym o tym kiedyś tam napisać, ale na razie zbieram wiedzę Po pierwsze: nabiał to laktoza, więc jest częstą przyczyną niestrawności- bóle brzucha, kłopoty z trawieniem, wzdęcia. Po drugie, w tej diecie cofamy się do czasów sprzed rewolucji rolniczej- krów nie było, mleka zatem też nie, ergo: nie jemy nabiału. Oczywiście nie da się stosować ściśle tych prehistorycznych wytycznych, ale do mnie te zasady bardzo przemawiają ![]() Blogasek ma całe 4 posty, idę do przodu! ![]() Cytat:
to jest najlepszy pomysł na świecie! ![]() Cytat:
Loriette się zakochaaaałaaaaa Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
znowuuuuuu muszę jechać na uczelnię.......
|
|
|
#3666 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może kiedys w trójmieście się zalapie ![]() Cytat:
2. Co do urzędu pracy (odpowiadam od razu Agnesuk i innym ) to oferty oczywiście nie było, ale dostałam skierowanie na Targi Pracy gdzie będą różni pracodawcy i będzie mozna złożyć CV (nie, nie łudzę się że znajdę coś co będzie pasowało mi z dojazdem itd tak więc dalej jestem bezrobotna 3. Czytam, czytam, obserwuje ![]() dlaczego? ![]() Agnesuk myślę, że to byłaby praca dla Ciebie |
||
|
|
|
|
#3667 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wyczytałam, że Ewa będzie w Trójmieście!!
i co ja na to?! Weekend w szkole i muszę tam być
|
|
|
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Och BŚ przestań, aż taka idealna nie jestem NATCHNĘŁAŚ MNIE. Wróciłam na swojego bloga.. troszkę poczytałam i chyba też wracam, bo ostatnio włącza mi się monolog. Cytat:
|
|
|
#3669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie by był zbędny co nie znaczy, że nic chciałabym tam być a szkoły nie moge opuścić, bo za miesiąc zaczynam już egzaminy i zjazdów nie zostalo zbyt dużo ![]() Właśnie, wypadałoby się pouczyc
|
|
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
MP, już napisałam co chciałam napisać
Teraz zajmę się szatą graficzną, bo po co uczyć się do matury.......Oj Ewka pewnie jeszcze nie raz przyjedzie!
|
|
#3671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobra lece czytać ![]() A Ewka penie wpadnie kiedys .... |
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziemy takie miejsce, żeby każda z nas miała blisko i Ewka zrobi zajęcia dla wizażowych chudzielców
Nie ma to jak zupa ziemniaczana na @
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie wsuwam placki ziemniaczane + mieszanka gotowanych warzyw
|
|
|
|
|
#3674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bania, kiecka sięga do połowy uda, standard
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() kto zdobył odpowiedzi do ksiażki z rachunkowości i w końcu może zacząć sie uczyć?
|
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Wizażowe dziewczyny to zdolniachy
|
|
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
tym bardziej te, które siedzą na wizażu a potem wyja nad ksiazkami (czyt. MP)
|
|
|
|
|
#3678 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm muszę pomyśleć nad jakimś wydaniem aaaaaaaaaaaaaaaa! super ![]() ![]() a dlaczego miałas mokra koszulinke? Cytat:
dzisiaj mam hitt 20, padnę jak nic! coś widziałam z tym turbo kick Cytat:
Cytat:
dziękuje, dziękuje aaaaaaah rosnę w siłę dzięki Waszym postom Cytat:
kocham te nasze polskie UP dziękuuuuuuuje dzisiaj na obiad zjadłam kebab zestaw z frytkami, sosem czosnkowym i surówkami i czuję się jak atoooooom!!
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Ej dziwne, ćwiczylam wczoraj rano z Ewa a zakwasy zlapaly mnie dopiero dzis po poludniu. Mam zamiar jutro rano pocwiczyc. Poza tym, drugi dzien diety za mna. Oby tak dalej
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-04-17 o 23:28 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
ewelka - super! teraz tylko to utrzymać
hej Wam tż śpi po nocce, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić dzisiaj : śniadanie dwie kromki chleba z dynią z szynką + wieśniak. II śniadanie: kisiel malinowy. obiad : micha zupy pomidorowej z makaronem. podwieczorek: sałatka z kiwi, jabłka i gruszki. kolacja: dwie kromki chleba z dynią szynką + szynka i pomidor. w końcu po tygodniu, mam dzień przerwy od turbo fire! moje kolano odpocznie muszę zacząć łykać witaminy i jeść więcej kisielu, galaretek itp. podobno pomaga u Was za oknami też takie piękne słońce?
|
|
#3681 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę. U mnie 2 dzień diety Dam radę! Cytat:
![]() Jak poćwiczysz kilka dni to później się już przyzwyczaisz i pójdzie z górki ![]() Cytat:
Później mi się odbija ta oliwa, bo nawet jak naleję mało to one nią nasiąkają... ![]() @ Powinien być dopiero za dwa dni, ale wolę za wcześnie niż za późno, bo przynajmniej się nie martwię
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-18 o 08:13 |
|||
|
|
|
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
psyhe no pewnie,że dasz rade, baaa!
jakieś ćwiczonka na dziś w planie? ja łyknęłam wczoraj ost. tabletkę i czekam na @. nie cierpię tych dni...
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, na szczęście wczoraj brzuch ćwiczyłam
więc dzisiaj nogi, pupa i pompki
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, mam stronkę z różnymi linkami do ćwiczeń i coś wybiorę
Nie wiem jeszcze co...Ewentualnie pan w turbodymomeńskim wdzianku...
|
|
|
#3687 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewelka teraz tylko systematycznosc fajnie że dajesz radę Cytat:
Pamietam jak moja Mała miała 5-6 miesięcy to wstawała codziennie ok 4 i ja juz wtedy nie zasypiałam, piłam 4 kawy dziennie żeby przeciągnąć do konca dnia.... Jestem z Toba Ja mam problem z trzaskajacymi kolanami i biodrem za tydzień idę do ortopedy z kręgosłupem to spytam tez o to. Pomoc galaretki pomagają tak, dzis mamy słońce a wczoraj sypał śnieg Cytat:
![]() Ja lubię placki ale jak robi moja babcia te moja jakies nieciekawe ![]() Tez mialam @ wczesniej tyle że o 4 dni ![]() Na wadze 56,5
|
|||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
MP a później spała Ci dłużej? mogłaś się wyspać? bo kurde, ja całe życie lubiłam długo spać... do 10, 11 i teraz strasznie ciężko mi się przestawić. Minęło już troche czasu a ja mimo ledwo wstaję
idź do lekarza koniecznie! z tym nie ma żartów. ja też będę próbować się zarejestrować, ale znając służbę zdrowia w moim mieście dostanę się do ortopedy co najmniej za 3 miesiące śnieg? nieźle idziesz jak burza z wagą coraz bliżej celu! super
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
MP, super, że Ci waga leci!
Koniecznie do lekarza ![]() Ja jakoś odzwyczaiłam się od spania do 9-10
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe czyżby nowy avatar? Bo nie wiem czy chwalić czy nie
![]() Ewelka co za zmiana! Ostatnio byłaś tak zdemotywowana, a tutaj proszę - już dwa dni za Tobą, pięknie ![]() Agnesuk Ty jesteś mamą to takie wstawanie to właściwie norma.. A u mnie? Wszyscy poszli do pracy, ja już nie chodzę do szkoły i musiałam wstać przed 7, żeby Młodego do szkoły przygotować. Dobrze, że chociaż dziadkowie Go odwieźli! A co do pogody - u mnie też żaróweczka MP może masz przeciążone to kolanko? U mnie już po śniadaniu, pucowaniu kuchni i odkurzaniu całego domu Rano zjadłam dwie kromki ciemnego chleba z suszoną żurawiną z szynką, serem i pomidorem + dwie frankfurterki [duzo, ale jak jem mniej to krzyczycie..] A i miałam się pochwalić - próbną z WOSu napisałam na 82% !!!!!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Piekarnik Laury

z drugiej strony - babka z jednego salonu chciala sie ze mna umowic na dzisiaj, a ze bylam w pracy i nie moglam isc na rozmowe to mi podziekowala. Jak dostaje telefon w sprawie pracy to oni chca na juz sie umawiac, a ja nie mam czasu nawet isc na rozmowe. Wiec sama juz sobie odpowiedzialam....
Pewnie sama nie wie, mówię Ci!
)"
Szukam inspiracji do pomalowania pokoju! Mam ostatnio jakiegoś pałera, że chcę robić wszystko 

BLOGUJĘ

Powinien być dopiero za dwa dni, ale wolę za wcześnie niż za późno, bo przynajmniej się nie martwię