![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
kurcze, przy tym natłoku azteckich wzorów na panienkach typu Kasia T. ja się nie dziwię że Aztekowie nam koniec świata robią ; P też bym się wkurzyła na ich miejscu : D
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jak wyglądają te bransoletki z płytek ze świętymi obrazkami??
![]()
#3664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do klapek...któraś z Grycanek powiedziała kiedyś, że szpilki to ich kapcie - może właśnie w takich po domu śmigają? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Przyczajenie
|
O rany, wróciłam właśnie z zakupów, i bodajże w H&M i RiverIsland widziałam jakieś opaski i bransoletki/naszyjniki z takich brzydkich, chamskich plastikowych kwiatków nawet nie silących się na realistyczność. (Nie cierpię nie trawię plastikowych kwiatów!!) Nie mogę znaleźć emoty rzygowinek, więc powiem tylko: bleh i fuj!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3670 | |
Zakorzenienie
|
Tak, tak, to właśnie te bransoletki.
![]() Cytat:
![]() Osoby z jasną karnacją również - por. załącznik. ![]() W sumie nie bardzo rozumiem całego szumu wokół tej "wyrazistości". Ciemna cera, ciemne ciuchy, ciemny makijaż - postarzają i dodają powagi. Ale może mam inne podejście, bo od lat nie ubrałam żadnej czarnej rzeczy... No, wyjąwszy koncerty metalowe, na które wciąż jeszcze chadzam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Raczkowanie
|
O tak, to dokładnie te bransoletki. Wiecie, rozbawiłoby mnie to lekko w sklepie z dewocjonaliami, ale nie w sklepie z biżuterią typu pierścionki sówki i kolczyki z kotkami.
A co do tych antyseksów do klapek, to skoro ktoś sprzedaje te buty to sprawa jest oczywista - nie może ich założyć na gołą stopę. Taka sama zasada jak w sklepach obuwniczych, gdzie buty trzeba mierzyć na skarpetkę, więc mnie to zupełnie nie rozwala bo to raczej względy higieniczne. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Konto usunięte
|
Byłam dziś z facetem osobistym w Galerii Dżurasik Park, czyli Jurajskiej, i nie wiem czemu, ale ubrania niemalże w każdym sklepie typu H&M, Bershka, New Yorker, itd. wydawały mi się identyczne... Masakra. Miałam wrażenie, że nie wyszłam z poprzedniego sklepu... Ogólnie, nie podoba mi się moda na pastele, miętowe i inne miałkie kolory.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tymi skarpetami zrozumiałabym, gdyby to było zdjęcie z allegro i sprzedający dysponował tylko jedną parą, ale wydaje mi się, że w Asosie mają trochę więcej sztuk na magazynie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio - kiedyś, jeszcze za czasów Galerii Centrum, byłam z moją koleżanką na zakupach i kupiła sobie sweterek Esprita - bardzo, bardzo charakterystyczny, specyficzny przygaszony granat, w białe reniferki i inne śnieżynki, z dużym dekoltem i chyba kapturem, materiał też charakterystyczny (chyba trochę angory miał)... Tydzień później TEN SAM - nie istnieje możliwość, żebym się pomyliła, po prostu nie ma takiej opcji, bo byłam przy jego zakupie i widziałam go później na niej - znalazłam w... Trollu. ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-05-31 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Raczkowanie
|
FreakChic: Miałam takie samo wrażenie dwa dni temu, jak też obleciałam wszystkie sieciówki. Dobrze, że mi udało się uniknąć tego trendu i znaleźć coś niepastelowego
![]() agneshelene: Wiem, w Częstochowie byłam w tym roku. Dużo niezłych suwenirów, ale to w końcu sklepy z dewocjonaliami, a nie kolorowy sklepik z uroczą biżuterią. A co do tego sprzedawania - nawet nie zajrzałam, że to Asos. Dziwne, ale kryzys jest i może im szkoda jednej pary butów ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ostatnio szukałam dla siebie t-shirtów. Weszłam do Reserved i kupiłam wspominany tu już t-shirt z nadrukiem zdjęć i napisem Barcelona. Był też z nadrukiem jakiegoś innego miasta. Po zakupie. I na tch samych zakupach jeszcze gdzieś widziałam bardzo podobne koszulki ![]() Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-05-31 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie, ale obczaiłam, bo mi się średnio prawdopodobne wydawało, żeby duży sklep internetowy wrzucił takie zdjęcia
![]()
#3680 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-05-31 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zadomowienie
|
Mnie ostatnimi czasy w modzie irytują lennonki,zwłaszcza małe, do tego niechlujny koczek na środku głowy, nie wiem co młode dziewczyny w tej fryzurze widzą, sterczy to jak kulista antena..
albo jeansowe [koniecznie diy :p] spódniczki obcięte w kształcie trapezu..nie kupuje tego tak jak i shopper bag z Zary [kumam pojemna,praktyczna,ale estetycznie tak se i to za cenę kilku stów..nie mniej multum osób widuję z nią przy boku]. Z innego typu łachmanów wymienię kiecki z tandetnej lśniącej satyny[?],pseudojedwabiu tudzież skaju [wersja dla sado maso hardkorówek?] ozdobione sprzączkami ze sztrasów,z jakimiś wycięciami,fantazyjnymi falbankami,w odcieniach często intensywnej czerwienii,żółci,różu.. to się nazywa ''rzekomo" modą wieczorową.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak masz wlosy dluzsze niz za lopatki to czasami chcesz je spiac tak, jakby ich nie bylo(w sensie, ze nic ci nigdzie nie smyra ani nie wychodzi).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 |
Zadomowienie
|
no nie kwestionuje ale nie u wszystkich mi się to podoba ta fryzura [spoko jak z tyłu luzno kosmyk włosów opada, ale jak jest upięcie całkowite,mocno ścisnięte na czubku i jeszcze delikwentka się na ultra hipsterkę kreuje..choć co kto lubi
![]() Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2012-05-31 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast czegoś takiego: http://mostrami.pl/product-pol-788-Tank-top.html to a nie rozumiem. Zastanawiam się w ilu sklepach znajdę coś takiego za góra 50zł, z dobrego materiału...
13.03.2013 Prawo jazdy ![]() 30.03.2013 Pierwszy własny samochód ![]() Edytowane przez lagerfeldised Czas edycji: 2012-06-01 o 01:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Kupisz i jego kolekcje to też temat rzeka. Pomijając chore ceny, ale jak to wszystko wygląda? No ludzie, 300zł za rozciągnięty tank top... Niestety u niego wszystko wygląda jakby się wyciągnęło w praniu.
#3687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://mostrami.pl/product-pol-1417-...gim-tylem.html 500 złotych za poplamiony, powyciągany t-shirt. Takiego czegoś się nie nosi, to jest ścierka do podłogi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wcześniej tu była moda o rzyganiu (mięta, wzory azteckie), no to teraz i ja zobaczyłam coś na widok czego wzbiera we mnie rzyg. Zastanawia mnie czy znalazła się choć JEDNA osoba, która to kupiła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | ||
and cigarettes
|
Cytat:
Cytat:
Sama taką 'fryzurę' stosuję jedynie, gdy biorę prysznic, a nie chcę włosów myć. Moja głowa z takim czymś na ulicę - nigdy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.