Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części?
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 31 44,93%
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 5 7,25%
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 2 2,90%
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 1 1,45%
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII 0 0%
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII 3 4,35%
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 4 5,80%
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII 0 0%
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko Mamy V-VI cz.VIII 1 1,45%
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII 8 11,59%
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 08:07   #3661
_Maya_
Zakorzenienie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

ale emocje się zaczynają

Dziewczyny powodzenia łatwych porodów życzymy i wracajcie do nas szybko już z maluszkami
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:10   #3662
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

A ja dzis źle zaczęłam dzień, bo sie wkurzylam na męża

Zachciało mi sie świeżej bułki , a ssało mnie już z głodu i poprosiłam żeby poszedł i mi kupił i tak... najpierw musi zmienic zarówkę, potem kąpiel i tak mineło 50 minut to sie wkurzyłam i zjadłam ciasto.
Stary 2012-05-05, 08:20   #3663
GaTTa
Raczkowanie

Dasti80, Rozowa1987, Clauudik Trzymam kciuki

Witam

Noc w miarę przespana, brzuch twardniał.... Trzeci dzień pod rząd próbujemy mala wykurzyć, ale nic to nie daje..... Musze pomyśleć nad czym innym

Zjem śniadanko i jadę na sklepy połazić trochę

P.S. Jak dodawać posty na kolorowo i powiększoną czcionka ?? Dzięki za pomoc

Edytowane przez GaTTa
Czas edycji: 2012-05-05 o 08:23
GaTTa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:39   #3664
centipede
Zadomowienie

Różowa, Claudik trzymamy z Dominisią ogromne kciuki!!! Oby poszło w miarę szybko i bezboleśnie!

Dasti się nie odzywa, więc pewnie się zaczęło Więc też wielkie kciuki za Was!!!

Emocje, emocje

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny...Dużo opowiadania jeśli chodzi o moje dotarcie do neurologa, ale tak czy siak trafiłam w końcu na fajnego lekarza no i jest to paraliż nerwa twarzowego, który będę leczyła dopiero po porodzie. Leczenie może trwac 2 tygodnie, a nawet i 2 miesiące, ale ja jestem dobrej myśli tylko, że mi tak dziwnie na tej twarzy... Hehe i musze nosić piracka opaskę na oko...ale na szczęście tylko w nocy, a w dzień okulary...
Benia, a Tobie po jakim czasie zszedł ten paraliż???
Super, że udało Ci się dostać do lekarza! Oby leczenie trwało jak najkrócej TO JUŻ JUTRO

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Ja mam chyba depresję przedporodową. Wczoraj jakoś mnie zebrało,że z tego wszystkiego do 2ej w nocy nie mogłam zasnąć. Mąż już spał a ja ryczałam w łazience jakby mi ktoś umarł conajmniej. Potem obejrzałam kubę wojewódzkiego i trochę mi się humor polepszył.
Mam nadzieję, że dzisiaj troszkę lepiej
Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
A ja dzis źle zaczęłam dzień, bo sie wkurzylam na męża

Zachciało mi sie świeżej bułki , a ssało mnie już z głodu i poprosiłam żeby poszedł i mi kupił i tak... najpierw musi zmienic zarówkę, potem kąpiel i tak mineło 50 minut to sie wkurzyłam i zjadłam ciasto.
A ciasto dobre było?

Ktoś pytał o materace, my mamy kokos-pianka-kokos, mam nadzieję, że Malutkiej będzie się dobrze na nim spało
Stary 2012-05-05, 08:40   #3665
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania_85 Pokaż wiadomość
A ja mam w domu tylko rurki w ksztalcie fiu.tkow jeszcze zostaly mi z panienskiego,no ale takiej nie bede malemu w tylek wpychac
Cytat:
Napisane przez ania_85 Pokaż wiadomość
zaczynam zalowac,ze nie schylilam sie do wc i nie zaczelam szukac tego co zgubilam a ginekolog jest w stanie stwierdzic,ze wypadl mi czop? bo dopiero w poniedzialek mam wizyte. Gorzej jak ona zajrzy,a tam bedzie wiecej piór
Ania ja nie mogę z Tobą

Cytat:
Napisane przez clauudik Pokaż wiadomość
Witam Drogie Panie z tej strony mąż Clauudika. Puki co spokojnie po badaniach wszystko wyszło w porządku. Dostałą kroplówe z oksytocyny w nadziei że coś się ruszy ale widocznie małemu za dobrze w mamusi i nie ma zamiaru wychodzić. Czekamy wiec
Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
Ja jadę na porodówke mam skurcze co 5min czop mi wyleciał
Powodzenia dziewczyny, trzymamy kciuki, żeby szybko poszło i oczywiście czekamy na niusy

Cytat:
Napisane przez sweetjoy Pokaż wiadomość
Ja też brzydziłam się fridy, do czasu aż córka dostała prawdziwego kataru. Frida okazała się rewelacyjna, a o obrzydzeniu nawet nie myślałam. Do codziennej pielęgnacji gruszka w zupełności wystarczy, ale do zadań specjalnych warto wg mnie mieć fridę pod ręką
A słyszałyście może o czymś takim jak końcówka do odkurzacza? Nie widziałam tego na żywo, ale kuzynka używała i jest zachwycona. Podobno przypina się to do odkurzacza i elegancko wszystko wyciąga. Do kupienia chyba w aptece.

Cytat:
Napisane przez GaTTa Pokaż wiadomość
Jak dasz "cytuj" pod postem, na który chcesz odpowiedzieć to pojawia się okienko z opcjami wyboru koloru, wielkości czcionki itd.
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:46   #3666
onething
Zadomowienie

Piękne informacje z samego rana, trzymamy kciuki za szybkie, bezbolesne porody i czekamy na info
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:55   #3667
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GaTTa Pokaż wiadomość
Dasti80, Rozowa1987, Clauudik Trzymam kciuki

Witam

Noc w miarę przespana, brzuch twardniał.... Trzeci dzień pod rząd próbujemy mala wykurzyć, ale nic to nie daje..... Musze pomyśleć nad czym innym

Zjem śniadanko i jadę na sklepy połazić trochę

jak piszesz posta u góry nad samym postem masz kolor czcionki,wielkość,można pogrubić.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 09:08   #3668
Ewunia_1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Super, że udało Ci się dostać do lekarza! Oby leczenie trwało jak najkrócej TO JUŻ JUTRO

:
No niestety nie jutro. Jutro jadę do szpitala,a z Nataszką zobaczę się w poniedziałek ok. godziny 7;40
Jak ja mam tam jutro zasnąć??? Po pierwsze jakieś obce miejsce, a po drugie emocje...

Dasti, jak tam???
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 09:09   #3669
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dzień dobry.

Przeczytałam wszystko, co wczoraj napisałyście, ale nie zaznaczyłam ani jednego postu do cytowania Nie wiem dlaczego....
Z pamięci:
Dasti, claudic, różowa, trzymam mocno kciuki
Perse, ja bym nie darowała tej babie (położnej). Ona tak traktuje pewnie wszystkie rodzące i każda macha na to ręką. Ale dlaczego ma to robić nadal? Powinno się skarżyć na takie osoby, bo nic się nie zmieni! Wiem, że dla Ciebie to trudniejsze niż się wydaje, ale ja bym nie odpuściła i już
stokroteczka, ognista babeczka wymiata
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w sprawie materaca

Wczoraj, po obiedzie, byliśmy w sklepie pooglądać wózki.
TUTEK oczywiście nie ma i nikt o takim wózku nie słyszał więc nie pomacałam.
Mój P się napalił na x-landera x-move Trochę ciężki, ale mnie też się podoba Kolor- różowy
Spodobał mi się też Mutsy Transporter, lekki, ale ma piankowe koła.
Koleżanka mi polecała i wczoraj oglądałam, casualplay (nie pamiętam który model, ale był trójkołowy), fajny.
Podoba mi się też Quinny Moodd (różowy na białej ramie), ale jego w sklepie nie było Cena mnie odstrasza
I znowu mam mętlik w głowie.
Aha i fotelik kupujemy na 99% nowy, bo my przecież chcemy się starać "od razu" o drugie dziecko więc się opłaca

A tak ogólnie, to ja źle się czuję
Całą noc praktycznie nie spałam.
Brzuch mnie boli, kłuje. Ból mi wszedł w kręgosłup i uciska mi na nerw lewej nogi. Ledwo chodzę. Zgaga wczoraj nie dawała mi spokoju, dzisiaj na razie jest z tym spokój. Generalnie jestem załamana

Życzę miłego dnia.
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 09:14   #3670
Alfahelisa
Zakorzenienie

no ciekawe jak tam Dasti czy sie rozkręciło i akcja trwa, czy przeszło a teraz odsypia

bo jak dla mnie te bóle krzyża to znamienne są :P
mamy swoje numery i jak coś ma mi dać znać, nawet zerkałam rano czy może coś się ciekawego wydarzyło ale na telefonie cisza
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 09:24   #3671
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Powodzenia
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 09:27   #3672
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dziewczyny wlasnie mi cos w WC wylecialo - konsystencja żelowata troszkę i lekko zabarwione krwią - czy to może byc czop?!?!? nieduzo tego ale troszke sie przestraszylam, no coz... nie pozostaje mi nic innego jak czekac dalej na rozwoj wydarzen a zaraz ide konczyc sprzatanie

centipede - ciasto dobre, ale ostatnio bylo lepsze
Stary 2012-05-05, 10:07   #3673
Gaabbi
Wtajemniczenie

Ja nie mam doświadczenia, ale pewnie to był czop
Czekamy na rozwój wydarzeń, powodzenia

Co tutaj tak cichutko się zrobiło?
Ładna pogoda u Was, czy jak?

Edytowane przez Gaabbi
Czas edycji: 2012-05-05 o 10:18
Stary 2012-05-05, 10:17   #3674
8ewus8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Mój P się napalił na x-landera x-move Trochę ciężki, ale mnie też się podoba Kolor- różowy
bardzo ładny jest ten kolor, bo w tej kolekcji jakoś się nie popisali. Widziałam go na żywo i jakbyśmy mieli dziewczynkę to bym się skusiła tym bardziej, że potem można sobie te colour pack'i powymieniać.

Cytat:
Dziewczyny wlasnie mi cos w WC wylecialo - konsystencja żelowata troszkę i lekko zabarwione krwią - czy to może byc czop?!?!? nieduzo tego ale troszke sie przestraszylam, no coz... nie pozostaje mi nic innego jak czekac dalej na rozwoj wydarzen a zaraz ide konczyc sprzatanie
no na to wygląda, chociaż ja też bez doświadczenia.

Ja też sprzątam, bo tata mi pomalował sufit w łazience. jakiś grzyb wychodził w rogu i chciałam żeby do narodzin małego zrobić z tym porządek. Mąż w pracy a potem wozi do ślubu, więc muszę sama:/
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 10:19   #3675
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
No niestety nie jutro. Jutro jadę do szpitala,a z Nataszką zobaczę się w poniedziałek ok. godziny 7;40
Jak ja mam tam jutro zasnąć??? Po pierwsze jakieś obce miejsce, a po drugie emocje...

Dasti, jak tam???
nie wiem dlaczego, ale mi się cały czas wydawało, że dzisiaj jest niedziela Na pewno nie będziesz mogła spać! Ja się wcale nie dziwię, też bym pewnie nie zmrużyła oka z emocji

Cytat:
Dzień dobry.

Przeczytałam wszystko, co wczoraj napisałyście, ale nie zaznaczyłam ani jednego postu do cytowania Nie wiem dlaczego....
Z pamięci:
Dasti, claudic, różowa, trzymam mocno kciuki
Perse, ja bym nie darowała tej babie (położnej). Ona tak traktuje pewnie wszystkie rodzące i każda macha na to ręką. Ale dlaczego ma to robić nadal? Powinno się skarżyć na takie osoby, bo nic się nie zmieni! Wiem, że dla Ciebie to trudniejsze niż się wydaje, ale ja bym nie odpuściła i już
stokroteczka, ognista babeczka wymiata
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w sprawie materaca

Koleżanka mi polecała i wczoraj oglądałam, casualplay (nie pamiętam który model, ale był trójkołowy), fajny.
Podoba mi się też Quinny Moodd (różowy na białej ramie), ale jego w sklepie nie było Cena mnie odstrasza
I znowu mam mętlik w głowie.
Aha i fotelik kupujemy na 99% nowy, bo my przecież chcemy się starać "od razu" o drugie dziecko więc się opłaca

A tak ogólnie, to ja źle się czuję
Całą noc praktycznie nie spałam.
Brzuch mnie boli, kłuje. Ból mi wszedł w kręgosłup i uciska mi na nerw lewej nogi. Ledwo chodzę. Zgaga wczoraj nie dawała mi spokoju, dzisiaj na razie jest z tym spokój. Generalnie jestem załamana

Życzę miłego dnia.
Może to jakaś rwa kulszowa kurczę? trzymam kciuki za lepsze samopoczucie!
Cytat:

Moniczko podobno czop może odchodzić po kawałku, więc to raczej to

A mnie znowu pobolewa brzuch jak na okres, ale to żadna nowość
Stary 2012-05-05, 10:19   #3676
andzya
Zakorzenienie

Powodzenia dla Was dziewczyny

Ja dalej walczę z odparzoną pupą u Antosia - makabra po prostu,teraz chyba wypróbuje bepanthen, nie wiem czy coś pomoże, ale strasznie mi szkoda Małego bo wiem,że się męczy
Stary 2012-05-05, 10:19   #3677
kism
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
ale emocje się zaczynają
Dziewczyny powodzenia łatwych porodów życzymy i wracajcie do nas szybko już z maluszkami
Hej! A co u Ciebie?

Cytat:
Do Transportera na pewno jest możliwość zamówienia pompowanym kół
Dla Ciebie też miłego dnia z lepszym samopoczuciem

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
no ciekawe jak tam Dasti czy sie rozkręciło i akcja trwa, czy przeszło a teraz odsypia
Ja myślę właśnie, że odsypia Przecież dałaby nam na pewno znać, jakby pojechała...

Cytat:

Ja dziś realizuję kolejny punkt z listy "wykurzeniowej" - idę na basen Nie byłam ok. 2 mies. odkąd zaczęłam Fenka, ciekawe jak mi się będzie pływać

Miłego dzionka i udanego rozpakowywania, jakby ktoś jeszcze zaczął zanim wrócę!

Edytowane przez kism
Czas edycji: 2012-05-05 o 10:21
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 10:25   #3678
Michalowa79
Raczkowanie

Cytat:
Bądź dzielna i daj znać

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Nie wiem co mam robić bo tak mnie boli brzuch że ledwo mogę oddychać, to jest ciągły ból a nie skurcze. Zaczyna też krzyż boleć, wzięłam ciepłą kąpiel ale pomogła tylko na chwilę. Leżeć nie moge bo wtedy ból jest nie do zniesienia, siedzę na piłce. Chyba niedługo obudzę tż i pojedziemy, poczekam jeszcze jakiś czas może przejdzie.
Czyżby się zaczęło?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33911027] Za Was wszystkie, a do dzisiaj urodzonych dzieci będę miała wielki sentyment Powodzenia Dziewczyny![/QUOTE]

A imprezka urodzinowa będzie??
Matko ale bym łyknęła alku ...

Cytat:

Nie no pełnia się już zaczęła czy co jest?
Michalowa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 10:25   #3679
blueelektron
Rozeznanie

Dziewczyny powodzenia!!Trzymam kciuki!!!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 10:49   #3680
benka99
Rozeznanie

Ewunia u mnie to przeszło po 2 tygodniach. Wiesz co, spróbuj sama masować sobie twarz. Najpierw rozgrzej ją trochę termoforem lub ciepłym ręcznikiem, potem trochę jakiegoś kremu nałóż i masuj, rozcieraj rękoma twarz. To nie muszą być profesjonalne ruchy, ważne żeby rozruszać i pobudzić nerwy. Rób też ćwiczenia przed lustrem, tzw "dziubek", wyszczerzanie zębów, zaciskaj oczy no ogólnie rób różne miny i to często, np jak oglądasz tv. Ważne jest żeby rozruszać nerwy i mięśnie bo jak się to zastoi to potem może być gorzej z wyleczeniem.

Powodzenia dla dziewczyn!! Nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego ale to chyba Dasti, clauudik i różowa są "w trakcie"

Mnie już wkurza ten brak internetu we wtorek już napewno coś podłączymy więc będę na bieżąco w końcu

Ja nadal mam te bóle krzyża, nasilają się na wieczór, w nocy wstanie z łóżka to jest dla mnie masakra w dzień prawie mnie nie boli. We wtorek mam wizytę więc zapytam lekarza co to.
Stary 2012-05-05, 10:49   #3681
sweetjoy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
A słyszałyście może o czymś takim jak końcówka do odkurzacza? Nie widziałam tego na żywo, ale kuzynka używała i jest zachwycona. Podobno przypina się to do odkurzacza i elegancko wszystko wyciąga. Do kupienia chyba w aptece.
Oglądałam to cudo, ale wydaje mi się że ryk odkurzacza w połączeniu z wrzeszczącym i rzucającym się dzieckiem, to ponad moje siły. Zresztą ustawiając odkurzacz nawet na minimalne obroty, bałabym się że wyciągnę glutki razem z wnętrznościami maleństwa
sweetjoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:03   #3682
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
Powodzenia dla Was dziewczyny

Ja dalej walczę z odparzoną pupą u Antosia - makabra po prostu,teraz chyba wypróbuje bepanthen, nie wiem czy coś pomoże, ale strasznie mi szkoda Małego bo wiem,że się męczy
Biedny Antoś

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:09   #3683
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Może to jakaś rwa kulszowa kurczę? trzymam kciuki za lepsze samopoczucie!
Raczej to nie rwa kulszowa Ja generalnie miałam zawsze problemy z kręgosłupem i byłam w szoku, że mnie w ciąży oszczędza. Nawet ostatnio pisałyśmy o tym z _millena Pobolewała mnie lewa noga w czasie nocy, ale teraz to taki typowy ból z kręgosłupa przystąpił. No nic, jakoś to zniese

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Do Transportera na pewno jest możliwość zamówienia pompowanym kół
Dla Ciebie też miłego dnia z lepszym samopoczuciem
Pewnie można, ale to już zwiększa jego wagę.
Kurcze, gdybym była bardziej sprawna, to pojeździłabym po sklepach i poprzymierzała się do tych wszystkich wózków, a tak to tylko wczoraj na chybcika zobaczyłam to co mogłam.

Cytat:
Napisane przez Michalowa79 Pokaż wiadomość
A imprezka urodzinowa będzie??
Ja też Szczególnie zimnego piwka
Myślałam, że stan obrzydzenia do alko, jaki miałam w pierwszym trymestrze ciąży, się utrzyma na całe życie Myliłam się
Stary 2012-05-05, 11:16   #3684
kapukat
Zakorzenienie

Dziewczyny trzymam mocno kciuki za szybkie porody!

Andzya u mnie bepanthen działa cuda więc może i u Antosia

u nas kolejna zarwana noc, infacol nie pomaga, właściwie to nic nie pomaga - tylko leżenie na brzuszku, niestety nie mogę zostawiać dziecka na noc w takiej pozycji, więc jak uda mu się zasnąc i odłoże go na plecki - zaczyna się zabawa. Wypróbuje termofor bo nic innego mi nie pozostaje...tylko czekać, jak to wszyscy ostanio mi powtarzają - wyglądam jak chodzący trup....
u nas zimno - ale i tak zaraz zbieramy się przewietrzyć maleństow, niech pozażywa tej fantastycznej irlandzkiej pogody

Timii pamiętam o Tobie, ale jeszcze go nie odnalazłam, bo nie mam kiedy poszukać
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:33   #3685
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Gaabbi ja nie wiem, czy ona pracuje na porodówce, ja ją widziałam u nas na ginekologii i patologii ciąży, ale nie wiem, jak one mają tam te dyżury, może na porodówce również. W każdym razie - trzymam kciuki, żebyście Wy spotkały na swojej drodze inne osoby...

Michalowa79 - tak, właśnie sprzątam do imprezy rodzinnej, której tak strasznie bardzo nie chce mi się robić, że chyba dam rodzince do zrozumienia, żeby sobie szybko poszli. Alko będzie, ale w małej ilości, bo przychodzą tylko rodzice. I owszem, z chęcią się napiję, właściwie od porodu nie mogłam nic pić ze względu na leki, najpierw antybiotyk, potem lek na laktację, potem cyklonamina... A jutro wyciągnę męża do knajpki z jakimś fajnym piwem.

Trzymam kciuki w dalszym ciągu za piątomajowe dzieciaki!
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:39   #3686
Efijy
Rozeznanie

Dziewczyny kciuki dla Was
Efijy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:40   #3687
Michalowa79
Raczkowanie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33914505]
Michalowa79 - tak, właśnie sprzątam do imprezy rodzinnej, której tak strasznie bardzo nie chce mi się robić, że chyba dam rodzince do zrozumienia, żeby sobie szybko poszli. Alko będzie, ale w małej ilości, bo przychodzą tylko rodzice. I owszem, z chęcią się napiję, właściwie od porodu nie mogłam nic pić ze względu na leki, najpierw antybiotyk, potem lek na laktację, potem cyklonamina... A jutro wyciągnę męża do knajpki z jakimś fajnym piwem.

Trzymam kciuki w dalszym ciągu za piątomajowe dzieciaki![/QUOTE]

No to napij się proszę za mnie Zimnego piwka z soczkiem
Ja dzisiaj mam taki nastrój że modlę się żeby się rozwodem nie skonczyło... albo zabójstwem teściowej
Michalowa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:45   #3688
Gaabbi
Wtajemniczenie

Natalia, to napij się Kochana, a nam napisz jak smakowało
Złóż życzenia swojemu Mężowi od koleżanek z wizazu
Cytat:
No to napij się proszę za mnie Zimnego piwka z soczkiem
Ja dzisiaj mam taki nastrój że modlę się żeby się rozwodem nie skonczyło... albo zabójstwem teściowej
Powinien ktoś teściową uświadomić, że kobieta w ciąży jest zdolna do wszystkiego Niech lepiej uważa.
Swoją drogą, niech już sobie odpuszczą wszystkie teściowe te prowokacje Już nam tak niedużo czasu zostało, że szkoda się dodatkowo stresować.
Ja z zewnątrz mam mało bodźców stresogennych Ale i tak się kiepsko czuję.
Stary 2012-05-05, 11:47   #3689
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
A co byś łyknęła? Bo za mną całą ciąże chodziło czerwone, wytrawne wino a że teraz karmię to dalej za mną chodzi

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
Andzya u mnie bepanthen działa cuda więc może i u Antosia
A jak go stosujesz? Smarujesz pupę przy każdym przewijaniu? I Twój też odparzył sobie pupę? Bo ja nie wiem czy bepanthen zadziała na tak odparzoną pupcię z bąblami Bo rumień już mu się poszerzył dalej na pośladki. No chyba, że to, że działa u Ciebie chodzi Ci o Twoje sutki Bo ja z moimi nie mam problemu, tfu, tfu, odpukać jak na razie

Ciekawe jak tam dziewczyny
Stary 2012-05-05, 11:48   #3690
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Dzień dobry kochane
Ja mam już gotowe ciasta. Ogarnęłam kuchnię, resztę zostawiam mężowi, mam wszystko gdzieś, bo jestem wykończona, a jeszcze na urodziny dziś jedziemy. To teraz muszę wypocząć

kism fajnie że mężowi też się podoba moja laska no pewnie whiskacz lepszy, na szczęście robią sobie tańsze prezenty

ania_85 Ty uważaj na te pióra

mężu clauudika trzymam

rozowa1987

sweetjoy podziwiam że dopiero teraz idziesz na L4

andzya spróbuj z Bepanthenem, ja miałam podrażnione pewne miejsce tam na dole i mi pomógł

Michalowa79 u mnie z nastrojem dziś podobnie, chociaż teraz jak do Was zasiadłam, wszystko ze mnie spłynęło, więc

Nasz ślub:
http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png

Jesteśmy razem od:
http://s1.suwaczek.com/200706022338.png

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"
stokroteczka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości