|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Głowa mnie boli po wczorajszym piciu
. Ale waga to mnie zaskakuje, 72,2 kg . Pewnie wzrost po piciu będzie dopiero jutro, ale nawet się go nie boję. Spadło mi 2,1kg od zeszłego poniedziałku więc trochę może podskoczyć . Ale żeby ograniczyć ilość kalorii to nic nie jadłam do wina. Także był tylko obiad a na podwieczorek i kolację wino Soldus no ładnie, kawa wspólna, razem do pracy pojechaliście
|
#3662 |
|
Wtajemniczenie
|
elganja: a co myślisz o takich ćwiczeniach na brzuch? http://www.youtube.com/watch?v=y5xSK...eature=related poza tym zrobiłam dzisiejszy zestaw, więc możesz mnie odznaczyć. powiedz mi jeszcze serdeńko, nie jest za lekki? bo ja już po kilku dniach nie odczuwam sporego zmęczenia jak po pierwszym razie, już idzie jak po maśle
przy foczkach bolą mnie plecy, więc muszę chyba zmienić sposób rozciągania się po brzuszkach..
|
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę też się przyłączyć do Waszych ćwiczeń? Muszę zwiększyć ilość ćwiczeń, bo mam lekko ponad miesiąc na poprawienie wyglądu mojego cielska. I już nawet nie chodzi mi o kilogramy, co po prostu o zredukowanie galarety
![]() Elganja specjalistko ile muszę tych Twoich ćwiczeń robić żeby mieć efekty? Trudno, jak będzie bolało, mów słońce ile robić
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
Puchatek: jak tam stan lodówki? nie masz serków? nie pałaszujesz po cichutku w kącie?
Czarna, Wyrafinowana, Este, Bottega: a wy jak? wszystko ok? Martuszka: śmieszna laseczka w avatarze
|
|
#3665 |
|
Konto usunięte
|
Martuszka- Twój nowy avatar jest mega!!!!!!!
![]() Z blondaskiem to nie wiem czy coś będzie, nie chce nawet, ale jest sympatycznie, więc nie widzę sensu żeby to psuć. |
|
|
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe dzięki laseczki
Szamam wędzonego łososia Tato przeszedł na dietę, zobaczymy jak długo wytrzyma . Nie wierzył, że schudniemy (ja i mąż) i teraz zazdrości
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej ;D
Wybaczcie. Przez koniec ze studiami i obronieniem się zaniedbałam siebie i forum. W poniedziałek wieczorem jadę w góry, więc nie będzie mnie 2 tygodnie. W każdym bądź razie mam nadzieję, że nie będę za bardzo tam szaleć. Martuszka jaki optymistyczny avek
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Nadal mam dni zamuły - mąz mnie dziś obudził po szóstej rano, bo wstawał, by jechać z teściowa w rodzinne okolice na grób. Poszłam więc na siku, ale wydawało mi się, że jestem już obudzona, i że już na bank nie zasnę, ale powlokłam sie spowrotem do wyrka i obudziła mnie dopiero Mała około 9.30. Rany, mogłabym spać po 10-12h, a i tak czuję się totalnie wypompowana
Jeszcze byłam taka mądra, że załozyłam dżinsy i trampki, więc uprażyłam sobie dupsko i nogi na maxa Nie miałam więc czasu pisać, tylko podczytałam Was cosik![]() Thenerdqueen, dzieki za troskę Z przyjemnością sie chwalę, że wczoraj było nadal dietkowo, żadnego żarcia w kąciku :1.25g płatków owsianych+100g Ale 2%+1banan - 240 kcal 2.100g serka wiejskiego 5% Piątnica+3 rzodkiewki+szczypior+1 Wasa żytnie - 123 kcal 3.3 Wasy żytnie+1 plaster sera mierzwionego Gouda Mlekovita+1 pomidor+pół sałaty lodowej - 164 kcal 4.99g twarogu 0% Omlek Sokółka+3 rzodkiewki+szczypior+2 Wasy żytnie Delikatess - 167 kcal 5.1,25 klopsa z piersi kurczaka z ziołami+1 kromka chleba staropolskiego zytniego+1 ogórek świeży - 176 kcal 6.0,5 garnka zupy kalafiorowej (w tym 325g warzyw) - 91 kcal 7.10g płatków Just Fit czeko-banan+50g płatków Nestle Fruttina+150 Łaciate 0%+1 nektarynka - 345 kcal W sumie wyszło 1306 kcal ![]() Wczoraj na obiad miałam sobie usmażyć piers z suszonymi pomidorami i pieczarami, ale sssstrasznie mi sie nie chciało, więc poszłam na łatwiznę i zjadłam klopsa, a z tej piersi zrobiłam wieczorem kolejne klopsy One docelowo są dla Małej, ale ja też chętnie korzystam, nie powiem Trochę było za duzo tej piersi, więc odcięłam polędwiczkę i jeszcze kawałek i dorzuciłam do rosołu, który gotowałam wieczorem na skrzydle z indyka. Bo koniec końców, mimo zamuły i bólu głowy zaraziłaś mnie Szczurku tymi kuchennymi rewolucjami i zachciało mi się na wieczór przy garach stać )i jak jeszcze doczytałam skrzętny opis Twojego wczorajszego sniadania, to mi sie tak ich zachciało na noc, że na rzecz zjedzenia jednej okroiłam Just Fity A zamiast mleka, będe teraz wieczorem dawać Łaciate 0%, dopóki mi nie minie waza na płatki przed snem
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
Thenerdqueen, ja KOCHAM ciasto marchewkowe
M am na nie 2 przepisy z dwóch róznych książek i robiłam oba po kilka razy - zakalca nie było, ale to jest takie ciasto z tych cięższych-mokrzejszych, więc łatwo przegiąc (:pa la:dla Twojego TŻ) Uwielbiam je za to, że prawie nie zawiera tłuszczu, niedługo przed dietą liczyłam sobie akurat ile by wyszło na kawałek, ale nie pamiętam ile wyliczyłam, tak czy siak, nie było tego dużo. A teraz na diecie robiłam sobie mufinki marchewkowe jeszcze z innej ksiązki i jedna miała 112 kcal Generalnie w przepisach jest by dawać cynamon+imbir i takie tam, ale ja się nie rozdrabniam, tylko od razu ładuję przyprawę do piernika![]() Martuszka, za celny prezencik dla męża! Pamietam, jak sie biłas z myslami, ale widzę, że świetnie dałaś radęJa za granicą byłam 3 razy w zyciu, z tego tylko 1 raz na wakacjach Co do transportu, to raz był autokar, raz pociąg, a raz samolot. I to ostatnie to masakra, wiem, że statystycznie to najbardziej bezpieczny środek lokomocji ze wszystkich, ale też sie strasznie boję. Nie było żadnych turbulencji, gdyby nie widoki z okna i info na pokładzie, w zyciu bym nie była w stanie stwierdzic, czy w ogóle oderwaliśmy sie od ziemii. Ale i tak strasznie to przeżywałam i nie wiem, czy kiedykolwiek jeszcze sie odważe polecieć![]() Atram, kurcze, to Ty juz nad morzem No mam nadzieję, że miło spędzisz czas!Rany, Soldus, jesteś moim fitnesowym mistrzem Ja ostatnio w ogóle nie mogę zmusic sie do wizyt w klubie, a Ty nawet na kacu poleciałas i to jeszcze na 2h![]() No a temu blondaskowi, to tam za bardzo nie zawróć w głowie , bo się jeszcze biedaczyna zakocha, a jak zrobi się niezręcznie, nie będzie Ci łatwo go spławic ze względu na bliskie sąsiedztwo w pracy![]() Co do postów, to dzieki, niestety potrzebowałam kilku miechów, by dojśc do wprawy ![]() Silvia, czeko wymiataja , ale jak pierwszy raz spróbowałam tego banana, to też sie mocno zdziwiłam, bo myslałam, że to zwykły plasterek suszonego, twardego jak kamień banana (jak w kranczy), a tu taki nadmuchany lekki jak puch pustaczek Doczyt ałam dopiero w składzie, że to nie są banany suszone, tylko liofilizowane, ale np liofilizowane truskawy są przepyszne, więc nie wiem czemu z bananami im nie wyszło
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
plan 30-30-30
30 ćwiczeń, każde po 30 sekund i odpoczynek 30 sekund między nimi 1. Wyskoki http://www.youtube.com/watch?v=u1-Ci5pCuNw 2. Przysiady z wyciągniętymi rękami http://www.youtube.com/watch?v=KVtbCkuQ0Ug 3. Brzuszki http://www.youtube.com/watch?v=Xyd_fa5zoEU 4. Podnoszenie hantelków (może być inny przedmiot, byle obciążenie mieć) http://www.youtube.com/watch?v=N5aDUILKJoo 5. pompki http://www.youtube.com/watch?v=T_7s7UpNbWg 6. wyrzuty nóg http://www.youtube.com/watch?v=p3WWoAtSWs4 7. podskoki ze złączeniem kolan http://www.youtube.com/watch?v=747Q-_WpSGM 8. łyżwiareczka ( ) http://www.youtube.com/watch?v=PMesEoLJdPQ9. odwrotne brzuszki http://www.youtube.com/watch?v=CfNqNeKHj3Q 10. pompki T http://www.youtube.com/watch?v=1CYd6a90F0A x3 w ostatnej serii zamiast ostatniej pompki T robi się wyskoki. któraś będzie robiła ze mną? zamierzam robić co drugi dzień zaczynając od dziś przez cały lipiec (przynajmniej) zamiennie z rowerkiem. źródło: http://i.imgur.com/yp85C.jpg ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- zrobiłam umarłam
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-06-30 o 19:10 |
|
|
|
#3671 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja się zgłaszam
dam znać czy przeżyłam
|
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
już doszłam do siebie, po prysznicu itd. fajny zestaw, daje w kość.
![]() elganja: możesz mnie pilnować?
|
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
thenerd: widzę że pasja ćwiczeń się w tobie zrodziła. Oba zestawy fajne. Nie wiem czy dla niektórych to nie będzie za wiele więc mam propozycję niech się do wtorku każda przymierzy do tych ćwiczeń i zbiorę opinie i może je włączymy do ćwiczeń dla ogółu?
Ja tylko na chwilę, bo dziś się zmobilizowałam do małego biegu i potem ćwiczonka i padam.... bo u mnie cały dzień ponad 30 na termometrze. Lubię ciepło ale bez przesady ćwiczy się ciężko przy takiej pogodzie.Martuszka :zapraszam do ćwiczeń, możesz mieć własny plan lub się przyłączyć do tego który jest. Jak jesteś chętna to wiedz że ja tu jestem tym babiszczem co pilnuje grupy ćwiczącej brzuchy i ogólnie ćwiczącej więc będę z batem biegać. Abyś wiedziała na co się decydujesz!
|
#3674 |
|
Raczkowanie
|
Thenerd ja się przyłączam do tych ćwiczeń - taki maratonik jak najbardziej, będzie mnie trzymał w ryzach. Dziś nie dam rady, bo w ogóle mam chyba nadwyrężoną prawą rękę na długości od łokcia do ramienia, bo jak podnoszę ją do góry to taki ból, że nie wiem co
![]() Ale mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie, to pocisnę jutro te ćwiczenia. Eleganja przypilnujesz?
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#3675 |
|
Wtajemniczenie
|
elganja: łączę się w gorącym bólu, też dziś taką paskudną temperaturkę miałam, lało się ze mnie jak ze szczura, ale było warto. koncertowe zakwasy będą
![]() najgorzej u mnie z ramionami, jak trzeba było pompki robić to myślałam, że zaryję zębami o podłogę
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
thenerdqueen ja jak wrócę z moich wojaży to na pewno z miłą chęcią się dołączę ;D pewnie jak już Wam zdarzą się znudzić
|
|
#3677 |
|
Rozeznanie
|
thenerd : ten tekst ze szczurem plus twój avatar.....
darialex: przypilnuję ale nie ma zmiłuj. Martuszka : a dla chętnych ćwiczonka na ramiona : http://www.youtube.com/watch?v=BBCP7...eature=related Kochane "ćwiczeniówki" wtorek ogłaszam dniem wolnym (polecam się zregenerować inp. iśc tylko na szybszy spacer) - nie rozliczam z wtorku. Ale nie myślcie, że daję wam spokój. Czy odpuszcam. Nie, nie. Thenerd pisała że się mało męczy Więc środa będzie mega ćwiczeniowa. Zrobimy (a przynajmniej postaramy się) - ostrzegam będzie ciężko!pełny trening : http://www.youtube.com/watch?v=ErfMy...eature=related Róbcie oczywiście w miarę możliwości ale nie litujcie się nad sobą. JAk spróbujecie te i ten zestawik od thenerd, to zbiorę opinie czy dajecie radę i będę myśleć dalej. Buziaki gorące.
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-07-01 o 08:21 |
|
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Dziś moja zamuła osiągnie pewnie zenit około popołudnia, bo obudziłam się dziś o 5.30 i juz nie poszłam spać, czyli spałam 5h
), jest -0,1kg, ale nie narzekam, niech sobie waga spada nawet w takim tempie, byle nie stała w miejscu, a co gorsze rosła1.25g płatków owsianych+100g Ale 2% - 143 kcal 2.100g serka wiejskiego Piątnica 5%+3 rzodkiewki+szczypior+1 Wasa żytnie - 124 kcal 3.0,5 jabłka+55g jogurtu nat. Activia+cynamon - 103 kcal 4.2 Wasy żytnie+1 plaster sera mierzwionego Gouda Mlekovita+1 pomidor+pół sałaty lodowej - 124 kcal 5.2,5 ml oliwy z oliwek+154g pieczarek+90g piersi z kurczaka z rosołu+30g Łaciate 0%+30g Rama Cremafine do gotowania+20g ryżu brązowego UncleBens+gotowane warzywa z rosołu (marchew+seler korzeniowy+pietruszka)+19 4g świeżego ogórka - 340 kcal 6.Miska gotowanej młodej kapusty z koperkiem (w tym 228g kapusty)+1 pomarańcza - 166 kcal 7.20g Just Fit czeko-banan+60g Nestle Fruttina+200g Łaciate 0% - 334 kcal Razem wyszło 1334 kcal ![]() Dziś ćwiczenia odhaczone, papu na cały dzień poważone, przeliczone i zapakowane, bo biorę na wynos, tylko jeszcze nie wiem na 100% czy pojade do rodziców, czy do teściowej
|
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
elganja: właśnie tak pomyślałam, że jednak nie będę tego zamiennie z rowerkiem robić, zrezygnuję chwilowo z rowerka, żeby mi się mięśnie mogły zregenerować, bo ten zestaw ćwiczeń daje mi niezłego kopa i czuję, że warto je robić. W dni przerw będę coś lżejszego robić, możliwe, że wejdzie mi basen w te dni
aaa.. i nie mam zakwasów tzn czuję, że ćwiczyłam intensywnie, ale nie bolą mnie mięśnie w ten zakwasowy sposób cieszę się, że w jakiś sposób wpływam na to, jak układasz ćwiczenia i że pomogłam z tym, że się mało męczę ![]() martusia: postanowiłam sobie robić je przez cały lipiec, więc może zdążysz ![]() puchatek: ślicznie serdeńko, pamiętaj że czaję się na ciebie z
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3680 | |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny -
melduję, że wczoraj i dziś trochę latania/wyjazdów/dojazdów przede mną, ale dieta na 100% jest Więc Thenerd spokojnie nic nie pałaszuję po kątach Piszę na szybko bo mam pytanie - czy Wam też nie działa link z pierwszej strony ze wstępu Bottegi z przykładowymi jadłospisami A tak by mi się przydał teraz eh ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Przepraszam fałszywy alarm - działa, miałam chwilowy brak netu
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
|
#3681 |
|
Wtajemniczenie
|
jak coś to ja mam, bo to ja zgromadziłam z tamtego wątku
|
|
#3682 |
|
Konto usunięte
|
heeeeeej
![]() dziewczyny u Was też taki upał ? łeeeeeeee wrzucam zdjęcia do klubu |
|
|
|
#3683 | |
|
Rozeznanie
|
Heloł
Superkas niestety o bograczu nie wiem nic Thenerd i co ja pacze, blog jest ![]() Martuszka fajny avatarek. A ciasto (jeśli jest zrobione zgodnie z przepisem) PYCHOTKA ![]() Atram właśnie nie ma się czym chwalić więc siedzę cichutko hehehe i cierpnie w samotności (joke już jest ze mną dobrze) Puchatku, Sylvia ja byłam w Biedrze i dorwałam płatki Just Fit z czekoladą i pomarańczą - jadłyście ? Z bananem nie było... ![]() Darialex wiem, że to marne pocieszenie ale minie zobaczysz - trzymaj się dzielnie Ja musiałam po swojej "akcji" widzieć się z tym Panem jeszcze dwa dni... Udawaliśmy, że nic się nie stało (heh bo w sumie się nic nie stało - taka niezręczna sytuacja po alko... qrde wstyd pisać, ale dobra DUŻYM (ogromnym okrojonym) skrótem przytulanie NIC WIĘCEJ...) I później kontakt też mieliśmy/mamy, co mnie trochę hm dziwi bo ten Pan jest dla mnie baaaaardzo miły, przemiły wprost, ale nic więcej - LIFE...Darialex ja wychodzę z założenia, że co ma być to i tak będzie - sama nie zmienię biegu wydarzeń, mogę je jedynie trochę uatrakcyjnić więc czekam cierpliwie na swojego księcia z bajki ![]() Nota bene oglądam właśnie dokument o singlach na HBO - temat mnie prześladuje łohoho Sylvia no nie ma jak dietetyczny drink sok light/cola zero + voda LUBIĘ TO ![]() Martusia miłego wyjazdu ![]() Puchatku u mnie brzoskwinki na bazarku kupowałam po 7zł/1kg Laseczki polecam Wam bańki chińskie - kupiłam je chyba ok 2 tyg temu (w aptece za 18,90zł) i robię sobie masaże brzuszka + pośladki uda tył (przodu nie robię bo boje się o moje żylaki Skórę smaruję oliwką, bańkę zasysam (moc jak kto woli - ja jestem z tych bojaźliwych więc tak lekko ją przysysam) i jazda ok 5-8min każdą część ciała ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Dzięki za link
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
cześć piękne
u mnie oczywiście nadwyżka po ostatnim obżarstwie i dodatkowo z @ jest aż +1,6kg nie sądziłam że aż tyle, no ale za głupotę trzeba płacić![]() upał dzisiaj okropny i nawet nie mam ochoty wychodzić na dwór elganja - ćwiczonka na ramiona zaliczone a co do tych z mel-B to nawet fajne, ale nie wiem czy uda mi się je gdzieś wrzucić, bo chcę od jutra wrócić do biegania, a mam jeszcze aerobik więc nie wiem czy mi starczy czasumartuszka- świetny avatar thenerd - 30-30-30 super plan i na pewno daje w kość, życzę wytrwałości i za to że zrobilaśatram, henerd, elganja - nie wiem, czy dalej chcecie biegać ale ja od jutra chcę się wziąć za ten plan: http://bieganie.pl/index.php?cat=6&id=81&show=1 ostatnio doszłam do 8tyg(niestety go przerwałam) ale muszę powiedzieć, że efekty były - szczególnie na udach
"Droga do sukcesu jest zawsze w budowie" Edytowane przez anusiawa Czas edycji: 2012-07-01 o 20:57 |
|
|
|
#3685 |
|
Konto usunięte
|
Puchatku- Dobre i mikrospadki. Raz dwa pozbędziesz się nadwyżki
Emma Stone? ooooo... to się zdziwiłam Być może to długość włosów i grzywka na tę samą stronę No i też ma wysokie czoło ![]() Wyrafinowany- U mnie bański odpadają niestety. Skóra naczyniowa ich nie toleruje. Szczurku- zestaw 30-30-30 super jest Wagowo u mnie bez zmian :-/ Z milszych rzeczy: kupiłam sukienkę na wesele Dodatkowo torebkę i kosmetyki ![]() Kocham dostawać wypłaty, ale nie wiem dlaczego tak szybko się kończą
Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-07-01 o 18:47 |
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WyrafinowanySmak dziekuję xD jutro rano się zważę i zobaczę, czy jak wrócę za 10 dni to będzie mniej czy nadwyżka xD
|
|
|
#3687 |
|
Rozeznanie
|
Martusia a skąd jesteś? U mnie było to samo ale potem upał nieziemski, laski wczoraj i dzisiaj nie ćwiczyłam według grafiku, wczoraj byłam u wujka w ogródku wybiegałam się za wszystkie czasy a to siata a to noga a to za dzieckiem rewelacja, dzisiaj na plaży też za małą latałam ehhh od jutra zacznę według rozpiski ale już nie wiem której tyle ich tutaj hehehe przejrzę szczurka propozycję chyba.
A co tu na forum tak pusto???
|
#3688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Thenerd
Cytat:
Przecież to umrzeć można na serio ![]() superkas, martusia585 a no u mnie też burza była z rana. A później upał na maksa. anusiawa też robiłam plan 10 tygodniowy Super sprawa, kondycję nieźle poprawia. Niestety porzuciłam to z lenistwa Ja właśnie mam grill do meczu. Nie pytajcie, po prostu jestem głupia . Za duży spadek i już muszę to spiep**yć.
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martuszka pamiętaj, zawsze możesz zjeść mniej bądź zrobić sobie coś odpowiedniego dla Ciebie ;D
|
|
|
#3690 |
|
Wtajemniczenie
|
martusia585 jedzenie to nie problem... piwo
Ja to tak kocham jak Puchatek serki i jogurciki. I nie chodzi o alkohol, bo mogę pić bezalkoholowe. Ten smak po prostu Siatkę też lubię, kiedyś nawet tato zrobił nam boisko No nic, za karę codziennie fitness będzie. Plus te masochistyczne 30
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

. Ale waga to mnie zaskakuje, 72,2 kg
. Pewnie wzrost po piciu będzie dopiero jutro, ale nawet się go nie boję. Spadło mi 2,1kg od zeszłego poniedziałku więc trochę może podskoczyć
. Ale żeby ograniczyć ilość kalorii to nic nie jadłam do wina. Także był tylko obiad a na podwieczorek i kolację wino 
przy foczkach bolą mnie plecy, więc muszę chyba zmienić sposób rozciągania się po brzuszkach..

Jeszcze byłam taka mądra, że załozyłam dżinsy i trampki, więc uprażyłam sobie dupsko i nogi na maxa
Nie miałam więc czasu pisać, tylko podczytałam Was cosik
Z przyjemnością sie chwalę, że wczoraj było nadal dietkowo, żadnego żarcia w kąciku

M am na nie 2 przepisy z dwóch róznych książek i robiłam oba po kilka razy - zakalca nie było, ale to jest takie ciasto z tych cięższych-mokrzejszych, więc łatwo przegiąc
(:pa la:dla Twojego TŻ) Uwielbiam je za to, że prawie nie zawiera tłuszczu, niedługo przed dietą liczyłam sobie akurat ile by wyszło na kawałek, ale nie pamiętam ile wyliczyłam, tak czy siak, nie było tego dużo. A teraz na diecie robiłam sobie mufinki marchewkowe jeszcze z innej ksiązki i jedna miała 112 kcal
za celny prezencik dla męża! Pamietam, jak sie biłas z myslami, ale widzę, że świetnie dałaś radę
Ja ostatnio w ogóle nie mogę zmusic sie do wizyt w klubie, a Ty nawet na kacu poleciałas i to jeszcze na 2h
, bo się jeszcze biedaczyna zakocha, a jak zrobi się niezręcznie, nie będzie Ci łatwo go spławic ze względu na bliskie sąsiedztwo w pracy

? Z bananem nie było...
Ja musiałam po swojej "akcji" widzieć się z tym Panem jeszcze dwa dni... Udawaliśmy, że nic się nie stało (heh bo w sumie się nic nie stało - taka niezręczna sytuacja po alko... qrde wstyd pisać, ale dobra DUŻYM (ogromnym okrojonym) skrótem przytulanie NIC WIĘCEJ...) I później kontakt też mieliśmy/mamy, co mnie trochę hm dziwi bo ten Pan jest dla mnie baaaaardzo miły, przemiły wprost, ale nic więcej - LIFE...