Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 09:07   #3661
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Audrey a przypomnisz jak wygląda Twoja suknia? Nie mogę jej znaleźć w plikach z pierwszej strony

Ja mam dekolt w serduszko i nie wiem czy powinnam mieć coś na szyję, czy kolczyki wystarczą... http://suknieslubne.pl/pl/produkt/46/3662/

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Też chyba w tym tygodniu zamówię
Nie masz bardzo zdobnego dekoltu więc jakiś delikatny wisiorek i kolczyki mogą być

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 09:08   #3662
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Co przekonaj! Ty jesteś Panna Młoda więc Ty rozdajesz karty
A On Pan Młody i to NASZE wesele Jak się nie udzielał, to nie udzielał a teraz to we wszystkim na własne zdanie :P i znów jest problem

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 09:19   #3663
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A On Pan Młody i to NASZE wesele Jak się nie udzielał, to nie udzielał a teraz to we wszystkim na własne zdanie :P i znów jest problem
Jak patrzę na mojego Kawalera, który chciał do ślubu iść w garniaku który uszył sobie 3 lata temu... to mam do tego podejście że jak ja go nie ubiorę to pójdzie w vansach i kraciastych błękitnych billabongach plażowych
Ale to dobrze że się interesuje, szkoda tylko że akurat Twoim ubiorem

Moja sukinia w zał.
Ja się nie zdecydowałam na nic na szyję, nie chcę przepychu a pas jest wystarczającą zdobny

Idę się zaszpachlować i jedziemy w krk z zaproszeniami
Miłego dnia Girls- spędzcie go lepiej niż ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1620.jpg (99,3 KB, 91 załadowań)
Stary 2012-05-06, 09:25   #3664
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Jak patrzę na mojego Kawalera, który chciał do ślubu iść w garniaku który uszył sobie 3 lata temu... to mam do tego podejście że jak ja go nie ubiorę to pójdzie w vansach i kraciastych błękitnych billabongach plażowych
Ale to dobrze że się interesuje, szkoda tylko że akurat Twoim ubiorem
Nie, nie ubiorem a kolorem, bo jak ja zmienię kolor butów i bukietu to już później wszystko musi być pod ten sam Mam ☠☠☠☠☠☠☠ca na punkcie dobrania kolorów i zgrania wszystkiego

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-06, 09:25   #3665
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja sukinia w zał.
Ja się nie zdecydowałam na nic na szyję, nie chcę przepychu a pas jest wystarczającą zdobny

Idę się zaszpachlować i jedziemy w krk z zaproszeniami
Miłego dnia Girls- spędzcie go lepiej niż ja
piękna
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 09:27   #3666
carmelova
Zakorzenienie

Audrey czyli to jednak Twoja suknia tak mnie zaczarowała
Jamee dziękuję
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 09:30   #3667
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Nie, nie ubiorem a kolorem, bo jak ja zmienię kolor butów i bukietu to już później wszystko musi być pod ten sam Mam ☠☠☠☠☠☠☠ca na punkcie dobrania kolorów i zgrania wszystkiego
Ja bym postawiła na pastelowe delikatne kolory.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 09:33   #3668
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja bym postawiła na pastelowe delikatne kolory.
Dziękuję I tak mi się pewnie zmieni jeszcze kilka razy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-06, 09:33   #3669
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wklejalam kiedys swoja fotke w niej. to Ona:
(ps. tylko wydawalo mi sie ze pasuje mi cos bardziej podkreślającego talie.. sama nie wiem.. teraz jak patrze na te tapioce to mam wrazenie ze strasznie poszerza moje i tak szerokie biodra w stosunku do malego biustu )
pięknie jak tak wstawiacie te swoje zdjęcia to coraz bardziej nie mogę się doczekać swojej przymiarki a to już po 20 maja
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 09:41   #3670
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
pięknie jak tak wstawiacie te swoje zdjęcia to coraz bardziej nie mogę się doczekać swojej przymiarki a to już po 20 maja
a pokażesz zdjęcie katalogowe? bo ja gdzieś przeoczyłam

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-06, 09:42   #3671
Nattiv
Zakorzenienie

Zmykam się opalać

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 09:45   #3672
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Mały pytał się co one robią?

.
Nie nie pytał tylko był teks "ooo hop hop" i śmiech i "mama patrz"

Ale się dziewoje rozgadaly i nadrobiłam tyle że zgadzam się z audrey że do kasi sukni to raczej delikatniejszy kolor

Powiedzieć wam coś? Wy kończycie długi weekend a ja mam jeszcze 4 dni
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 09:59   #3673
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Ziewam Czemu jest szaro-buro, koperkowo i pada...
Mieliśmy dzisiaj podjechac z kolejną porcyjką zaproszeń ale nici z tego, bo TŻ do 19 ma zajęcia, bo im wczoraj pozmieniali plan, bo coś tam, coś tam wykładowcy pokombinowali i

Kindzia jakby do tej Wawy się tak długo nie jechało naszym cudownym i przeboskim PKP, to bym u Ciebie pierwsza była na panieńskim Ale będę duchem

A co do panieńskiego, to moja świadkowa się nakręciła, żeby organizować jakąś miejscówkę, bla bla, a prawda jest taka, że nie ma kto przyjść na ten panieński. Ja, świadkowa, jedna koleżanka z pracy (ale to nic pewnego, bo ma małą córę, a jej małżon pracuje w weekendy). Mnie to w sumie ani ziębi, ani grzeje, bo mi ten panieński koło nosa lata, ale świadkową mam boską i jak widzę, jak się nakręca, to aż sama chcę coś zrobić, a nie mam z czego, no bo w sumie, co tu organizować na 3 (przy dobrych wiatrach 4-5) osoby. Najwyżej się sponiewieramy we dwójkę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:15   #3674
Kabriela
Zadomowienie

a ja chyba znalazłam dziewczyny chyba znalazłam to co chcę mieć na włosach....jej z wrażenia nawet nie wiem co mam zrobić....błagam powiedzcie, że ta fryzura jest ładna i że u mnie tez będzie dobrze wyglądać....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moja ślubna fryzura.jpg (28,8 KB, 47 załadowań)
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:21   #3675
Madziuniusia
Zakorzenienie

hej... witam się z pracy...
Stary 2012-05-06, 10:22   #3676
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
a ja chyba znalazłam dziewczyny chyba znalazłam to co chcę mieć na włosach....jej z wrażenia nawet nie wiem co mam zrobić....błagam powiedzcie, że ta fryzura jest ładna i że u mnie tez będzie dobrze wyglądać....
fryzura ładna ale nie w moim stylu a nie umiesz zrobić symulacji w fotoszopie?

Stary 2012-05-06, 10:22   #3677
ona8686
Zakorzenienie

Dzień dobry

Przeczytałam to co naskrobałyście, ale nie jestem w stanie na odpisywanie. Może później sie postaram. Jestem tak wypompowana, że nie mam na nic ochoty. Wy tu wspominaliście o herbatkach przy rozdawaniu zaproszeń, a mnie ciągle podsuwali mocniejsze trunki. Wiec trońke sie nimi raczyłam. Do tego multum lodów, chyba nie spojrze na nie przez jakiś czas. A to dopiero początek.

Wczoraj i dzis dostaliśmy zaproszenia na slub. Wiec prócz naszego jeszcze będą dwa. Jak nie było to nie było, a teraz sie sypnęło.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:22   #3678
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

Stary 2012-05-06, 10:28   #3679
baskaeta
Zadomowienie

5
jagata
madzia2306
Ania_M_

wszystkiego co najlepsze z okazji ślubu

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-05-06 o 10:31
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 10:29   #3680
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
hej
pamięta mnie ktoś jeszcze?
nie zaglądałam tu już ponad miesiąc tyle było na głowie mam nadzieję że przyjmiecie mnie ponownie
Pochwale się że mam już sukienkę i zaprojektowane zaproszenia- w przyszłym tygodniu zaczynam robotę
Nie mam zdjęcia sukienki na sobie więc pokażę na modelce
Jeśli macie jakieś pomysły do biżuterii to chętnie posłucham

Gratuluje Wszystkim PM które w czasie mojej nieobecności wzięły ślub
oraz reszcie dziewczyn tego co udało wam się zrealizować

i nie korcić mnie tu jedzeniem bo mam ambitny plan schudnąć 6kg do mojej studniówki ślubnej i już przy tej wadze pozostać
Bardzo ładna sukienka

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hejo, wróciłam.
Suknia jest boska. STOP. cycki w niej jak marzenie. STOP choć nie jak Pamela Salceson STOP.
Nie zapłaciłam nic, mam tylko tortem po ślubie kochane panie poczęstować Niestety jakiekolwiek zdjęcia dopiero za tydzień.
Fryzurka zaś wyszła taka:
Bardzo ładna, a jakie długie masz włosy

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
na mnie przyjdzie pora za 2 tygodnie ale jestem z siebie dumna bo dziś dopięłam wszystko na ostatni guzik

wczoraj zapłaciliśmy za salę, zamówiliśmy barmana, dogadaliśmy ustawienie stołów i osobny dla szkrabów (dzieciaki będą mieli swoje menu, owoce, picolo itd ), dostaliśmy dodatkowe 2 pokoje gratis

dziś zamówiłam przystrój kościoła (będzie bosko kwiaty i świece), zamówiłam dla siebie bukiet, butonierki i bukiet dla świadkowej u tej mojej najukochańszej florystki o której Wam ostatnio opowiadałam, że idzie do szpitala ale obiecała, że bukiety mi zrobi

zamówiłam ciasta i tort weselny no i to wszystko na dziś

JESTEM ZWARTA I GOTOWA NA 19 MAJA
gratuluje załatwionych spraw. Jeszcze troche czasu a tu wszystko załatwione. Teraz mozna zaczac sie juz relaksować na ten piekny dzień

Cytat:
mam pytanie dość nietypowe

czy któraś z Was była by chętna na mój panieński 11 maja
Ja moge sie przyłączyć

Cytat:
Dziewczyny byłam na próbnej, poszłam na 10 wyszłam o 13 jestem w szoku ale ruch był jak na Marszałkowskiej, nie wiem....mam straszne mieszane uczucia, teraz Wam pokażę jak wygląda próba druga a wieczorem wrzucę próbę pierwszą....serio sama nie wiem czego chcę....
Ja bym proponowała zrobic fryzurę, lekko upięta z rozpuszczonymi włosami. A jak musisz mieć grzywkę, to moze ja bardziej gęstsza zrobic zeby nie było tych 'strączków'.

I w tej pierwszej wyglądałaś o wiele lepiej

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Mam dla Was zdjęcie Co prawda tylko 1, bo na reszcie widać twarz... Dajcie znać co myślicie
Bardzo ładna, starannie zrobiona

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:30   #3681
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Carme to nie do końca własne mieszkanie, co prawda dom będzie Nasz bo rodzice go Nam dadzą, ale póki co mamy swoje piętro + poddasze do zaadaptowania. Na szczęście mam cudownych rodziców, nigdy nie wchodzą na górę- wejście mamy z wspólnej klatki, niczym jak w bloku a jak coś chcą to dzwonią na kaloryferach albo na komórkę
Mojego Taty i tak nie ma w tyg bo pracuje za granicą i zjeżdża tylko na weekendy.
Ale co mnie cieszy to to że rodzice nawet nie chcą słyszeć o tym żebyśmy płacili za cokolwiek w domu, bo tak czy siak w tym momencie nie płacimy a rachunki płacą oni. Co oczywiste nie ma szans żeby to tak wyglądało i będziemy płacić- musimy tylko ugadać się za co i ile, ale ciesze się że nie ma gadki typu: mieszkacie pod Naszym dachem to tyle za to, tyle za to tyle za to.
My też tak będziemy mieszkać. Zostajemy w moim rodzinnym domu, ale będziemy mieć dla siebie całe piętro, z osobnym wejściem i z własną łazienką. Szczytem marzeń byłaby osobna kuchnia ale to może za jakiś czas . Docelowo planujemy wybudować własny domek, TŻ ma działkę. Ale na to musimy uzbierać fundusze bo póki co nas nie stać.
Cisnę TŻta żebyśmy już powoli zaczęli sobie remontować to nasze piętro tak żeby uwinąć się ze wszystkim do ślubu a potem to już tylko cieszyć się życiem we dwójkę

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

ma któraś na zbyciu ten rabat do vistuli ?
może ktoś ma, a i tak nie wykorzysta
Ja na 90% swojego rabatu nie wykorzystam. A na kiedy Ci potrzebny?

Cytat:

zgadzam się To dzięki Nenie będziemy mieć takie cudeńka do ślubu
Ojj tak, trzeba by się zrzucić i jakiś wielgachny wizażowy bukiet Nenie posłać w ramach wdzięczności

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Powiedzieć wam coś? Wy kończycie długi weekend a ja mam jeszcze 4 dni
Ojj.. zazdraszczam okrutnie

Cytat:

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:38   #3682
Kabriela
Zadomowienie

Jamee ale ja nie mam Photoshopa i to jest też mój ból.....
muszę coś wykombinować ale na razie wstrzymuję się do lipca, grzywkę zapuszczam....na wszelki wypadek....
w lipcu mam przymiarkę wtedy też kupię welon i już z Nim też będę kombinować...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 10:39   #3683
baskaeta
Zadomowienie

Hej załączam wymiary grzebyka który zamówiłam - pamiętam że któraś z Was była zainteresowana
zdjęcie nie wyraźne ale chodzi o wymiary a i pieknie mieni się w słońcu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00161 wymiary.jpg (79,0 KB, 35 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-06, 11:28   #3684
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Moja sukinia w zał.

Kocurku moje gratulacje!!!!! Ale musisz być szcześliwa
To teraz jest nas dwie

Ojooooj ale mi weekend mija Pomieszkiwałam troszkę u TŻ i nie wchodziłam na wizaz.. Wczoraj wstaliśmy i pojechaliśmy na badanie krwi. Nigdy do takiej strzykawy krwi nie miałam pobieranej no ale musiało starczyć na wszystkie badania hehe Pani bardzo miła, zrobiła to bezboleśnie. No ale za wszystkie badania zapłaciłam 432zł ... jeszcze muszę donieść mocz i to będzie wszystko .. W środę wizyta u gina ciekawe jakie wyniki mi wyjdą..
Najbardziej boję się wyników markera apropo mojej torbieli .. mam nadzieję, że nie jest złośliwa..

Po badaniach zjedliśmy obiadek a potem sruuu na lody i na spacer do ogrodu botanicznego To był mega uroczy dzień

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 11:30   #3685
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
mnie się ta fryzurka podoba - jest romantyczna i urocza. Jeśli będziesz się dobrze czuła w takiej to jak najbardziej, ja też zamierzam mieć dość luźną fryzurkę bo źle się czuje jak mam zbyt okiełznane włosy
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 11:32   #3686
(kicia)
Zakorzenienie

Nattiv śniło mi się dziś że oznajmiłaś nam na wizażu że jesteś w ciąży

Stary 2012-05-06, 11:37   #3687
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie przyjdzie pora za 2 tygodnie ale jestem z siebie dumna bo dziś dopięłam wszystko na ostatni guzik

wczoraj zapłaciliśmy za salę, zamówiliśmy barmana, dogadaliśmy ustawienie stołów i osobny dla szkrabów (dzieciaki będą mieli swoje menu, owoce, picolo itd ), dostaliśmy dodatkowe 2 pokoje gratis

dziś zamówiłam przystrój kościoła (będzie bosko kwiaty i świece), zamówiłam dla siebie bukiet, butonierki i bukiet dla świadkowej u tej mojej najukochańszej florystki o której Wam ostatnio opowiadałam, że idzie do szpitala ale obiecała, że bukiety mi zrobi

zamówiłam ciasta i tort weselny no i to wszystko na dziś

JESTEM ZWARTA I GOTOWA NA 19 MAJA

ja wczoraj też sporo załatwiłam byliśmy na sali zmieniliśmy troszkę menu ustaliliśmy menu obiadu poprawinowego i tak jak będzie ładnie to zupę i drugie danie jemy na sali a reszta w ogrodzie pod wielką altanką a jak nie to całośc na sali. Obiad poprawinowy zaczyna się o 13.00. Byliśmy w naszym pensjonacie gdzie zamówiliśmy pokoje dla gości przyjezdnych. Obajrzeliśmy je spr. czy jest pościel i ręczniki. Załatwiliśmy praktycznie beczkę z piwem. Wczoraj skończyłam kleic kokardki do winietek. Udało nam się idealnie sklecic śpiewnik zostało tylko wydrukowac przedziurkowac i zwiazac ale to tzcik zrobi w pracy bo ma tam dobry dziurkacz.
No i najgorsze stwierdziłam że na swój ślub bukietów robic nie będę po po prostu nie bedzie na to czasu a poza tym będę się stresowac. No i za bukiet swój i świadkowej plus bukiet na salę przed nami zapłacę około 500zł!! Ku....rwa!!!! no ale nic to powtarzam sobie jagódka spokojnie to twój ślub sama tego nie ogarniesz.

Cytat:
mam pytanie dość nietypowe

czy któraś z Was była by chętna na mój panieński 11 maja
ja bym chciała ale 12 pracuję i do tego 12 będzie mój panieński taże serdecznie zapraszam dziewczyny z lublina i okolic
Cytat:
Dziewczyny byłam na próbnej, poszłam na 10 wyszłam o 13 jestem w szoku ale ruch był jak na Marszałkowskiej, nie wiem....mam straszne mieszane uczucia, teraz Wam pokażę jak wygląda próba druga a wieczorem wrzucę próbę pierwszą....serio sama nie wiem czego chcę....
jak dla mnie to w tej pierwszej wyglądałaś o niebo lepiej
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2012-05-06 o 11:47
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 11:52   #3688
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
fryzura jest bardzo ładna, myślę, że będzie Ci pasować, tylko co z grzywką?

Cytat:
cześć pracusiu

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

ja wczoraj też sporo załatwiłam byliśmy na sali zmieniliśmy troszkę menu ustaliliśmy menu obiadu poprawinowego i tak jak będzie ładnie to zupę i drugie danie jemy na sali a reszta w ogrodzie pod wielką altanką a jak nie to całośc na sali. Obiad poprawinowy zaczyna się o 13.00. Byliśmy w naszym pensjonacie gdzie zamówiliśmy pokoje dla gości przyjezdnych. Obajrzeliśmy je spr. czy jest pościel i ręczniki. Załatwiliśmy praktycznie beczkę z piwem. Wczoraj skończyłam kleic kokardki do winietek. Udało nam się idealnie sklecic śpiewnik zostało tylko wydrukowac przedziurkowac i zwiazac ale to tzcik zrobi w pracy bo ma tam dobry dziurkacz.
No i najgorsze stwierdziłam że na swój ślub bukietów robic nie będę po po prostu nie bedzie na to czasu a poza tym będę się stresowac. No i za bukiet swój i świadkowej plus bukiet na salę przed nami zapłacę około 500zł!! Ku....rwa!!!! no ale nic to powtarzam sobie jagódka spokojnie to twój ślub sama tego nie ogarniesz.

ja bym chciała ale 12 pracuję i do tego 12 będzie mój panieński taże serdecznie zapraszam dziewczyny z lublina i okolic
dasz radę, jeszcze trochę
przyjechałabym do Ciebie, ale mam jeszcze dalej, niż do kindzi

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 11:59   #3689
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Speszjal coś na poczte skrobnę. Padniecie- na bank.

dopisalam i swoja historie, jak ktos bedzie chcial poczytac zamiast ksiazki przed snem to polecam

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Gdybym miała tylko ślub na głowie, to byłabym super szczęśliwa, a tu jeszcze ostatni egzamin do zdania, który jest jakimś koszmarem. Poza tym mam hardkor w pracy, wyjazdy, delegacje... Dobrze, że we wtorek lecę do Londynu, to może uda mi się zahaczyć o Primark
zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
po drugie- audrey czytałam na poczcie, bedziesz miała kochana z tą kobietą cztery światy, abo nawet i pięć , jak ma takie talenty aktorskie, to może zapiszcie ją do jakiegoś domu kultury na zajęcia, będzie spokój

Cytat:
ja osobiscie nie przepadam za fryzurami z podzialem - krecone z tylu, a proste z przodu, lubie jak fryzura tworzy calosc, a w takich wydaje mi sie ze kazda czesc jest z innej bajki

My codziennie chodzimy na jakies imprezy albo grile, dobrze ze ten weekend sie juz konczy, bo w alkoholizm mozna wpasc Wczoraj byla rodzinna impreza, a dzis wsrod przyjaciol

Zaproszen ubywa, dzis jak dobrze pojdzie rozdamy ich dosyc duzo, zostanie ok. 10 ciu

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-06, 12:00   #3690
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

a gdzie robisz panieński

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości