|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
Gda chyba coś o pełni pisala, ale potem nie widziałam żadnego postu od Niej ![]() Cytat:
![]() U mnie ktoś remontuje coś w piwnicy albo w pralni albo nie wiem gdzie, ale gdzieś na dole . od rana wiercenie, trzaskanie.. Ech ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#3662 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() juz nie czytam głupot
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
Julek a dokladniej Julian. Serdeczne dzieki
|
|
|
|
#3665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak samo, od dziecka w domu z ogrodem i nie chciałabym miec wlasnego, wole mieszkanie. na weekend zawsze możemy do rozciow pojechac i po korzystać . dom to ogrom pracy, widze to po rodzicach, ciagle cos do zrobienia. samo to, że trzeba jakoś o ogród zadbac żeby wyglądał. moj tz wygodny jest wiec juz widze jak sobie sam odśnieża i kosi trawe i zapala piec zeby bylo cieplo Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-06-06 o 14:55 |
|
|
|
|
#3666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a nawet jak Ci krążek założą to dasz radę bo dzielna babeczka z Ciebie trzymam kciuki, by wsio było ok |
|
|
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
ślicznie
Choc Alan moim zdaniem też ładnie
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Hey kochaniutkie,
Moich zaleglości na forum ciąg dalszy ale to przez mężusia urlop i moje egzaminy. Piszę pracę mgr i uczę się na sobotni egzamin. Obrona dopiero za rok ale teraz już muszę oddac połowę pracy u mnie wszystko w porządku i u dzidzi też. Chyba się przekręciła z powrotem nóżkami w dół, bo kopie mnie na dole i brzuch już tak nie boli ![]() a ogóle dzisiaj wraz z mężem od rana robiliśmy zadymę w gazowni, bo wczoraj przyszli nam zabrac licznik i odciac gaz ![]() wszystko elegancko opłacane, a gosciu co przyszedl z tekstem, że umowa z nami rozwiązała gazownia w październiku ubiegłego roku i że nie legalnie ciągniemy gaz schiza jak cholera, mamy wszystkie rachunki i bądź tu człowieku mądry to dzisiaj rano od razu do gazowni, chyba z 6 osobami rozmawialiśmy i okazało się, że we wrześniu mieliśmy zaległośc w wys. UWAGA - 29,99 zł. Rzekomo dostaliśmy informacje, że jak nei zapłacimy to nam wyłączą ale dziwnym trafem list się im wrócił polecony gdzie my żadnego awizo nie mieliśmy ani nic![]() oczywiscie nie można było po prostu uregulowac tej kwoty tylko trzeba było zapłacic 155 zł ZA PODŁĄCZENIE GAZU, KTÓRY I TAK JEST ![]() by ze mną podpisac na nowo umowę muszą przyjsc we wtorek ściągnac nam gazomierz i założyc. Walczyliśmy chyba ze 3h by zrobili to tego samego dnia, bo jak się pytaliśmy kiedy przyjdą ząłożyc to słyszeliśmy: NO WIEDZĄ PAŃSTWO TO MOŻE POTRWAC. Mąż się pyta ile? tydzień, dwa czy do Bożego Narodzenia będziemy bez gazu? A babka, że NIE WIE ![]() nosz szlak nas tam trafiał. Fakt moja wina, że o te 30zł za mało im wysłałam no ale bez przesady bez gazu i ciepłej wody będę siedziała. W końcu po chyba 5h udało się załatwic, by we wtorek ściągneli nam gazomierz i założyli od razu nowy PARANOJA! A najlepsze w tym to ,że 2tyg temu przyszli nam wymienic gazomierz na nowy, bo wszystkim w bloku wymienialinajgorzej, że musieliśmy zapłacic te pierd***ne 155zł za podłączenie licznika, który jest podłączony ale inaczej sprawa by poszła do sądu no i dodatkowo 29,99 zł zaległosci + 20,54 zł ODSETEK ![]() najbardziej mi było szkoda męża, bo biedny walczył tam jak lew by uniknąc zapłaty tych 155zł, a później by nie zostawiali nas bez gazu nawet tak bardzo nie był na mnie zły, że za mało wysłałam, ale reprymendę dostałam lekką i dzisiaj jak robiłam opłaty to 10000 razy sprawdzałam czy co do grosza się zgadza, a nawet wysłałam z nawiązką na wszelki wypadek
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia bombowy jest Twój synuś
. Śliczny
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Zmienić z Julka na Juliana? Czy jak wolisz?
|
|
|
|
#3671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocham cię Polsko
|
|
#3672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co za ludzie |
|
|
|
|
#3673 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o takim domu dla swoich dzieci zawsze marzyłam ![]() no kocham to po prostu a roboty jest, nie powiem, że nie, ale warto ![]() mieszkałam przez kilka lat w bloku i wiem, jak to smakuje i za żadne skarby nie chcę tam wracać. mój tż wychował się bloku, dopiero teraz ma okazję spróbować życia na wsi i od razu się zakochał kosi trawę, rąbie drzewo do kominka, odśnieża, razem ze mną dba o ogród i widać, że sprawia mu to przyjemność. chyba znaleźliśmy własne miejsce na ziemi ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
mnie to już nic nie zdziwi...
|
||
|
|
|
#3674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zalezy co kto lubi ja lubie dom i ogród mam mały a im wiekszy tym lepszy
|
|
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no.... to prawda, wiem, bo od zawsze w domku mieszkałam i teraz z tżtem też mamy dom . Ale ja lubię - robić w ogrodzie, pielić itp. I nawet sama czasem muszę odśnieżać jak tżta nie ma i rozpalać:P. W piecu nie lubie, ale za to w kominku uwielbiam - szybko i klimat się robi. A najbardziej lubię jak jest rozpalony kominek i tylko dwie takie ledy się nad nim palą - nic tylko dzieci robić |
|
|
|
|
#3676 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
romatycznie
|
||
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Wtajemniczenie
|
albo mój dzidek ogórkowej nie lubi albo nie wiem co .. zjadłam i po 15 minutach mi jest tak nie dobrze ze chyba pawia pouszcze... nie haftowałam nawet raz w ciąży a tu taki zonk
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrabiam Was teraz tylko wpadam meldunek złożyć że wszystko jest ok .. w moczu mam adnotację że jest ślad białka ale za mały do zmierzenia go więc dostałam pałeczki kwasu mlekowego i żurawti ... muszę sobie to zapodawać nooo .... a i odstawiamy luteinę .. już się boję czy wsio będzie ok ...
byłam w lumpku i upolowałam gruby śpiworek .. zielony ładniusi .. za 3,8 spadam na obiad będę później
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
No to fotke poprosimy tego śpiworka
|
|
|
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3682 | ||
|
Konto usunięte
|
Czesc dziewuszki!!!
Mamw piątek krzywą i wizyte u doktorka i już mnie nosi.Nie moge w domu wytrzymać i znowu do mamy przyjechałam.Nie długo bedzie mnie miała dosyć ![]() Cytat:
Cytat:
ale mi sie spać chce |
||
|
|
|
#3683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3684 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulacje
Jak mu powiedziałam że dużo chce za wynajem to tak mi powiedział.Z Paulą miałam codziennie a jakoś bardzo owłosiona nie była, tak więc mit ten jak dla mnie jest obalony. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będzie dobrze Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja oczywiście jestem ZA tym zeby to COLDS została prowadzącą bo spisuje sie znakomicie
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Objadłam się czereśniami...mniam..
a teraz poprawiam delicjami ![]() ciekawe jak tam waga moja,czy dalej na minusie czy ma już plus ![]() ja w piątek też mam wizyte już sie doczekać nie mogę bo cały miesiąc dzidzi nie widziałamPewnie już jest duży ![]() ja caly czas mieszkalam na wsi,dopiero z mężem poszlismy do miasta na wynajem i powiem szczerze,że jednej strony wole blok,bo mam cieplo,czysto i wszedzie blisko przede wszystkim,ale z drugiej strony marzy mi sie domek na wsi z ogrodkiem Moj maz uwielbia ciac drzewo,kosic trawe i naprawiac wszystko,dla niego blok to taka klatka troche
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona super z tym mieszkaniem
Ja to bym jej na odchodne tak nawtykała.... ![]() Anesh z tymi 3 miesiącami to był przykład, bo nie wiadomo kiedy skończymy ten wątek, ale i tak trzeba uwzględnić "dwa/trzy" albo "trzy/cztery", bo i wrześniowe i październikowe trzeba uwzględnić
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do nas w ubiegłym tygodniu przyszedł komornik bo podobno nie zapłaciliśmy oc za samochód!! Umowa z wcześniejszym ubezpieczycielem (i tu z chęcią podam nazwę owej uczciwej firmy od nabijania klientów Compensa i genialnymi pracownikami, którzy aktualnych przepisów dot. ubezpieczeń nie znają!!) w lutym była rozwiązana, z nowym podpisana a te dranie z compensy na nas komorników nasyłają, bo chcą składki na kolejny rok! niedoczekanie!! sprawę szybciutko załatwiliśmy na odpowiednim szczeblu i mam nadzieję że któryś z pracowników, który umowę z nami rozwiązywał (całe szczęście, że pisma na to mieliśmy) odpowie za niewypełnienie obowiązków i niewprowadzenie danych do systemu! Bo żeby tak denerwować kobietę w ciąży, to kara musi być! ![]() Cytat:
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
kochane jade do szpitala ,byłam u lekarza mała tak napiera główką że mam wysokie zagrozenie porodem przedwczesnym,,szyjka jest rozwarta.
Trzymajcie kciuki
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

A Ty, w którym kierunku od Poznania lub właśnie Leszna mieszkasz?

. od rana wiercenie, trzaskanie.. Ech 

Strasznie zestersowana jestem tą wizytą, wyczyłałam różne informacje o tych szwach i krążkach i normalnie aż zielona jestem ze strachu. Mało tego stwierdziłam, że zobacze czy na wątku mamuś lipcowo-sierpniowych ktoś miał podobne sytuacje, a tam dziewczyny już się szykują do prodów. Jednej odpadł czop, druga urodzi na dniach, trzecia od 20 czerwca ma być gotowa...

schiza jak cholera, mamy wszystkie rachunki i bądź tu człowieku mądry
gdzie my żadnego awizo nie mieliśmy ani nic
Kocham cię Polsko