W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wiza¿anek. Wejd¼, poznaj rodaczki, wymieñ siê opiniami i swoim do¶wiadczeniem.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-08-01, 17:20   #3661
Romanaccia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 902
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

Cytat:
Napisane przez principessina Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny nie spodziewalam sie, ze moja psychika moze przechodzic takie zalamanie, znowu boli mnie glowa, mieszkanie to nie wygladalo tak chyba od czasu wprowadzenia sie...nic nie robie chodze i mysle

Princi, potrzeba Ci troche odpoczynku, moze chociaz na plaze z Flavciem idz, zeby troche sie zrelaksowac? , ja zeby nie myslec musze sie czyms zajac, moze powinnas troche oddetchnac?.... wiem,ze latwo jest rady dawac jak sie nie jest w takiej sytuacji... trzymaj sie Princi!
Stary 2013-08-01, 18:15   #3662
sjoanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 082

Cytat:
Dzien doberek! ale mielismy nocke, Flavio strasznie wymiotowal, moze zlapal jakas zoladkowa...mowie Wam, ale mam lato, chyba najgorsze w moim calym zyciu, nic mnie nie cieszy, wczesniej tak szybko lecialy mi dni, a teraz ciagna sie...

Bidulek z Flavcia - moze cos mu siedzialo na zoladku i dlatego nie jadl.

sjoanna
tak moczylam orchidee, dwie poprzednie ktore mialam takze, to jak opadna wszystkie liscie to na nast. rok wypusci? taka lysa ma stac?
moze pojde na rozeznanie do eurospina, ale tam nic nigdy nie ma ja zazwyczaj robie zakupy w maxifutura jest u Ciebie?
U mnie liscie caigle sa.
Tylko kwiatow nie ma.
A teg sklepu nie ma - eurospin najtanszy w okolicy.

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Poka¿ wiadomo¶æ
Tamte klimaty mnie nie pociagaja, jak na zlosc ciagnie mnie do krajow o goracych klimatach chociaz ich nie lubie

Najbardziej to chcialabym mieszkac na jakiejs tropikalnej wyspie ,gdzie czesto padalyby ulewne deszcze i byly tropikalne tornadka
Deszcze i tornadka to tylko podczas pory wilgotnej, monsunowej - czyli i tak jakies pol roku bedziesz miala dobrej pogody.

Cytat:
Napisane przez bambi1980 Poka¿ wiadomo¶æ
Stresujecie sie pakowaniem? Ja wylatuje w sobote do Polski a do jutra albo do soboty (wielka niewiadoma) pracuje – bede sie pakowac 4 godz. przed wylotem (musze jeszcze cos wyprac no i wyprasowac)- wierzcie mi, ze sie da jak sie chce (albo jak sie musi)..
Wczoraj mialam wlosowy maraton. Tak jak mi radzilyscie wrocilam do tej fryzjreki - poprawila zoltawy kolor pasemek (juz nie bede wam tu opowiadac w szczegolach ale bylo wieloetapowo – bo po pierwszej poprawce staly sie … bordowe) – troche sie martwie bo obchodzily sie z wlosami dosyc brutalnie szczegolnie przy szczotkowaniu – a ja mam krecone puszyste wlosy. Polowe mi wyrwaly..tragedia.. Kolor jednak o wiele lepszy – tzn wyglada naturalnie a nie jak paskowany tygrys. Nie musialam nic doplacac – zrobila to w ramach gwarancji (wczesniej zaplacilam 80E). Zawitalam do salonu o 18.30 wyszlam przed 22.00..
Ciesze sie, ze jade do Polski do domu – nawet jesli to nie sa prawdziwe wakacje (same zalatwiania), ale moze pojedziemy do Wisly na baseny i moze sie w koncu wyspie. Podobno w Polsce (to wiadomosc ze Slaskich okolic) jest inwazja komarow – zaopatrzcie sie dobrze. Ale dodam ze my mieszkamy przy lesie i dom tez jest caly otoczony zagajnikami, wiosna byla wilgotna – zatem moze nie jest to wszechobecne zjawisko.
Dobrze ze ci poprawila wlosy.
Moze nakladaj jakies maski, albo olejki zeby teraz szybko odzyly po tych zabiegach.

Co bedziesz zalatwiac?

Cytat:
Dziewczyny nie spodziewalam sie, ze moja psychika moze przechodzic takie zalamanie, znowu boli mnie glowa, mieszkanie to nie wygladalo tak chyba od czasu wprowadzenia sie...nic nie robie chodze i mysle

Daj spokoj z mieszkaniem.
Jak cie sie nie chce to nie sprzataj.
Gosci nie oczekujesz.
Chyba ze chce sz zajac czyms glowe zeby nie myslec.

no my jak gdzies wyjezdzamy to niestety wszystkie kwiatki padaja, nie mam ich duzo raczej ziolka typu bazylia tymianek itd. kolezanka podpowiedziala mi, ze zostawia w kazdej doniczce butelke z woda, robi w niej dziurke i tak skapuje, no ale chyba na 10 dni w takim upale i sloncu to ona nie wystraczy...bonsai niestety nie lubi zmian wiec nawet jak go komus podrzucisz to chyba padnie?
Widzialam takie podlewaczki do kwiatkow - jest miejsce na butelke i wbijany do ziemi korek ktory przepuszcza po kropelce - i tak podlewa.
W OBI kupilismy kiedys taki zel ktory sie wklada do doniczki i ktory podlewa kwiaty przez kilka dni.
A ziolka to nowe sie kupi po powrocie.
Co do innych kwiatow to ja wymyslilam ze jak pojedziemy to wstawie skrzydlokwiaty do lazienki - tam najchlodniej i slonce tylko rano wiec moze byc okno otwarte. Bo w reszcie domu rolety beda zasloniete.
A one sa fajne bo podlewam raz w tygodniu i wystarcza.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-08-01, 20:15   #3663
cuciola
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 227
GG do cuciola

A co powiecie na proces Berluski? Tym razem juz nie ucieknie Ale i tak albo dozór policyjny lub prace spo³eczne bo jest stary.
Tylko mmarcepanku ty mi napisz czemu zrobili rinvio jeszcze se pobedzie senatorem a potem znow mozna sie zwrocic in Cassazione..a tak to juz by moze musial skoczyc pelnienie funkcji publicznych..

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2013-08-01 o 20:27
cuciola jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-08-01, 20:37   #3664
UrszulaB
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 121
W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

nolqa: dziekuje. tak od roku mieszkam niedaleko mediolanu z moim tz-em, troszke ciezko czasem mi sie tu odnalezc ale z dnia na dzien jest lepiej wiec staram sie nie poddawac

cuciola, sjoanna: niestety tu we wloszech malo co mozna znalezc ( sklepy, badz produkty) ja osobiscie cierpie na brak rossmana. a jesli cos jest to tak naprawde sie nie oplaca, ostatnio przez przypadek wstapilam do drogerii acqua&sapone i w zasadzie jedynie tam maja w miare dobre ceny i asortyment

evelinarav: zazdroszcze urlopu w polsce, nawet nie wiesz jak bardzo. wypocznij troche. tak wlasciwie z jakich okolic pochodzisz?

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-01, 21:00   #3665
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Poka¿ wiadomo¶æ
Deszcze i tornadka to tylko podczas pory wilgotnej, monsunowej - czyli i tak jakies pol roku bedziesz miala dobrej pogody.
To po pol roku sie przeniose gdzie indziej, ja i tak nie potrafie dlugo w jednym miejscu usiedziec..... moje marzenie to 4 miesiace we Wloszech, 4 na Cubie i 4 w Argentynie !!

Dziewczynki znacie jakis sposob na pogrubienie wlosow?
ostatnio takie cienkie mi sie zrobily i zupelnie nie chca sie ukladac, nie wiem co im sie stalo....
Stary 2013-08-02, 08:20   #3666
sjoanna
Zakorzenienie

Urszula - u mnie tez jest A&S ale to jednak nie to co Rossman.
I tak wiekszosc chemii kupuje w supermarketach.
Zaczelam polowac na dobre oferty i wtedy kupuje papier toaletowy czy plyn do prania.

Romanaccia - kup sobie w Polsce jakies tabletki na wlosy.
Ja baralam Skrzypowite, Silike, Ha Pantoten.
Jest trez Inneov - ale drogi.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-08-02, 09:00   #3667
joanna187
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 198

A jest jaka¶ mapka rossmanów we W³oszech ?

Chcesz za³o¿yæ bloga?
Zobacz jak to zrobiæ --> Kliknij

Pora na dietê zobacz listê koktajli
joanna187 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 12:10   #3668
UrszulaB
Raczkowanie

sjoanna: ja tego typu produkty kupuje w esselunga czasami maj± ¶wietne promocje, nie jestem pewna czy na po³udniu równie¿ maj± swoje sklepy, mój T¯ kiedy¶ wspomina³ ¿e na po³udniu ta sama sieæ sklepów nosi inn± nazwê niestety nie pamiêtam konkretów
joanna187 we w³oszech nie ma rossmana, sklep o którym wspomina³y¶my to acqua&sapone, jak jeste¶ zainteresowana zerknij na ich stronê internetow±
Stary 2013-08-02, 12:39   #3669
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Romanaccia - kup sobie w Polsce jakies tabletki na wlosy. Ja baralam Skrzypowite, Silike, Ha Pantoten. Jest trez Inneov - ale drogi.
Ja niestety nie moge brac tych tabletek, bo jakis skladnik mi szkodzi i zawsze sie bardzo zle po nich czuje... , a wyprobowalam juz wiele i za kazdym razem to samo, nawet nie wiem co w nich mi szkodzi,ale efekt zawsze ten sam..... musze jakis inny sposob znalesc

Co ja bym dala za Rossmanna we wloszech! Acqua&Sapone do piet mu nie dorasta!
Stary 2013-08-02, 12:48   #3670
bambi1980
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 411

Romanaccia - to ja ci poradze w sprawie wlosow. Musisz jesc przede wszystkim wiecej miesa najlepiej czerwonego, a juz najlepiej to watrobke. Kolejna rzecz to warzywa straczkowe - fasola, soczewica, groch itd. Duzo ryb i jajek. Dobrze tez przegryzac np. pesti z dynii i slonecznika. We wloszech zauwazylam ze sa tabletki z prosa-miglio, wiec pewnie zjedzenie zamiast pasty porcji prosa nie bedzie zle. Zewnetrznie mozna na pewno polepszc stan wlosow (balsamy, odzywlki, maseczki itp) ale na pewno sie nie pogrubia. Jesli rozjasniasz wlosy - to tez lepiej przestac. A jak juz spelnisz powyzsze warunki - kup sobie jakas wcierke do skory glowy i rob sobie masaze - codziennie 10-15min.

Edytowane przez bambi1980
Czas edycji: 2013-08-02 o 12:50
bambi1980 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:15   #3671
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Romanaccia - to ja ci poradze w sprawie wlosow. Musisz jesc przede wszystkim wiecej miesa najlepiej czerwonego, a juz najlepiej to watrobke. Kolejna rzecz to warzywa straczkowe - fasola, soczewica, groch itd. Duzo ryb i jajek. Dobrze tez przegryzac np. pesti z dynii i slonecznika. We wloszech zauwazylam ze sa tabletki z prosa-miglio, wiec pewnie zjedzenie zamiast pasty porcji prosa nie bedzie zle. Zewnetrznie mozna na pewno polepszc stan wlosow (balsamy, odzywlki, maseczki itp) ale na pewno sie nie pogrubia. Jesli rozjasniasz wlosy - to tez lepiej przestac. A jak juz spelnisz powyzsze warunki - kup sobie jakas wcierke do skory glowy i rob sobie masaze - codziennie 10-15min.

Dziekuje Bambi, z miesa nic nie bedzie poniewaz jestem wegetarianka , moje wlosy staly sie takie cienkie niedawno i sama juz nie wiem dlaczego, zawsze o nie bardzo dbam, stosuje odzywki ,sera, wcieram we wlosy rozne olejki itp. ,ostatnio robie co jakis czas maski z olejku rycynowego .... prawdopodobnie brakuje mi jakis witamin, tylko jakich ? ,moze jeszcze raz sproboje z jakimis tabletkami ,ale nie bardzo wiem co byloby najlepsze na wlosy, ciagle sie obawiam ,ze znowu sie po tych tabletkach bede zle czula ..... i tu kolo sie zamyka
Stary 2013-08-02, 13:31   #3672
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Evelina jak tam pakowanie? U mnie juz w miare Ale zawsze jest tyle tego! Oby tylko nie bylo gigantycznych korkow chcemy wyjechaæ kolo 3

Stary 2013-08-02, 13:35   #3673
principessina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 083

Witajcie dzis mam zdecydowanie lepszy humor, maz ma urodziny nie mozna sie tak smucic, Flavciowi wcisnelam cale 5 lyzeczek obiadu

Romanaccia
jak zauwazylam,ze tak kolo sierpnia zawsze zaczynaja wypadac mi wlosy, pamietam jak po porodzie bylam zdesperowana lecily strasznie, polecam Ci ampulki Seboradin, no i musisz od srodka sie wzmacnic, moze jak zle sie czujesz po tych preparatach witaminowych to kup chociaz zelazo albo multicentrum, kwas foliowy b. pomaga, w ogole kazda kobieta powinna go brac, bez wzgledu na to czy chce miec dziecko czy nie

bambi nie pamietam czy pytalam, masz juz ustalona fryzure slubna?

cuciola kiedy wyjezdzacie?
co do procesu Berluski, smiech na sali, tyle pieniedzy, lepiej daliby biednym i chorym...a niby jakie on ma prace socjalne wykonczywac? liscie grabic?

evelinarav powiem Ci, ze my bylismy juz kilka lat temu, a wcale nie bylo tak tanio, wlasnie parkingi byly wszedzie dodatkowo platne i w cenie nie mielismy sniadania, z tego wzgledu wzielismy hotel na obrzezach i pozniej gdzies tam parkowalismy, zazwyczaj przy jakis blokach wbrew pozorom Budapeszt wcale nie jest taki tani, bo ludzie gl. zyja z turystyki
Stary 2013-08-02, 13:38   #3674
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Princi, wykorzystaj dobry humor i szukaj kwaterki. Chcemy wyjechaæ kolo trzeciej. Sto lat dla mezulka
Hihi berlusca sie nie ponizy na prace socjalne przeciez..

Stary 2013-08-02, 13:55   #3675
bambi1980
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 411

Princi - mam fryzure probna w przyszly czwartek - zobacze co mi doradzi fryzjerka. Ale juz wiem, ze nie chce welonu, chcialabym miec taki swiezy "look" albo luzny romantyczny kok albo rozpuszczone.
A jesli chodzi o naszego kolege Berlusca to wlasnie przeczytalam:
Berlusconi ha gia'; fatto sapere di non avere nessuna intenzione di essere affidato ai servizi sociali. Ma in ogni caso, anche se non dovesse presentare nessuna richiesta, non andra' comunque in carcere, ma ai domiciliari.

No pewnie - zamieszka w jednej ze swoich wypasionych willi, zaprosi panienki - i co to ma byc za kara..

Edytowane przez bambi1980
Czas edycji: 2013-08-02 o 13:57
bambi1980 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-08-02, 14:12   #3676
UrszulaB
Raczkowanie

romanaccia: mo¿e brakuje Ci jakich¶ witamin? ciê¿ko tak zgadywaæ, sama podzielam Twój problem i nie mam zielonego pojêcia co robiæ, jeszcze ostatnio dermatolo¿ka zdiagnozowa³a u mnie £ZS, mo¿e udaj siê do lekarza i zrób sobie morfologie i ob?

cuciola zgadzam siê w 100% u nas w PL to samo mam na my¶li proces tej matki która udusi³a swoj± córeczkê
Stary 2013-08-02, 15:09   #3677
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UrszulaB Poka¿ wiadomo¶æ
sjoanna: ja tego typu produkty kupuje w esselunga czasami maj± ¶wietne promocje, nie jestem pewna czy na po³udniu równie¿ maj± swoje sklepy, mój T¯ kiedy¶ wspomina³ ¿e na po³udniu ta sama sieæ sklepów nosi inn± nazwê niestety nie pamiêtam konkretów
joanna187 we w³oszech nie ma rossmana, sklep o którym wspomina³y¶my to acqua&sapone, jak jeste¶ zainteresowana zerknij na ich stronê internetow±
U mnie nie ma esselunga - a innej nazwy nie znam.
Poza tym znam juz raczej dobrze miasto i sklepy i innego takiego nie spotkalam.

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Poka¿ wiadomo¶æ
Ja niestety nie moge brac tych tabletek, bo jakis skladnik mi szkodzi i zawsze sie bardzo zle po nich czuje... , a wyprobowalam juz wiele i za kazdym razem to samo, nawet nie wiem co w nich mi szkodzi,ale efekt zawsze ten sam..... musze jakis inny sposob znalesc

Co ja bym dala za Rossmanna we wloszech! Acqua&Sapone do piet mu nie dorasta!
A moze drozdze bys pila - albo brala tabletki drozdzowe?

Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ
Evelina jak tam pakowanie? U mnie juz w miare Ale zawsze jest tyle tego! Oby tylko nie bylo gigantycznych korkow chcemy wyjechaæ kolo 3

Spokojnej podrozy!

Cytat:
Witajcie dzis mam zdecydowanie lepszy humor, maz ma urodziny nie mozna sie tak smucic, Flavciowi wcisnelam cale 5 lyzeczek obiadu
Brawo!!!

Gdzies na facebooku widzialam recenzje ksiazki o metodzie karmienia dzieci - takiej ze sie dziecka nie zmusza do jedzenia.
Nie wiem czy metody tam by podzialaly - bo to chyba o wprowadzaniu nowych pokarmow do diety malych dzieci bylo.
Jak mi wpadnie w oko to ci przesle linka.

Znalazlam http://www.lifeskillsacademy.pl/2013...ziecka-do.html

Cytat:
Princi - mam fryzure probna w przyszly czwartek - zobacze co mi doradzi fryzjerka. Ale juz wiem, ze nie chce welonu, chcialabym miec taki swiezy "look" albo luzny romantyczny kok albo rozpuszczone.
A jesli chodzi o naszego kolege Berlusca to wlasnie przeczytalam:
Berlusconi ha gia'; fatto sapere di non avere nessuna intenzione di essere affidato ai servizi sociali. Ma in ogni caso, anche se non dovesse presentare nessuna richiesta, non andra' comunque in carcere, ma ai domiciliari.

No pewnie - zamieszka w jednej ze swoich wypasionych willi, zaprosi panienki - i co to ma byc za kara..
Bo jakby zwykly czlowiek tak robil jak on to dawno by juz siedzial - no ale jak sie kradnie miliony to sie ma wille w tropikach.

Co do wlosow - zrob jednak jakies upiecie - bo jak bedziesz miec luzno puszczone to w polowie wesela bedziesz wygladac jak nieuczesana - tak normalnie.
O woalce myslalas moze?

Cytat:
romanaccia: mo¿e brakuje Ci jakich¶ witamin? ciê¿ko tak zgadywaæ, sama podzielam Twój problem i nie mam zielonego pojêcia co robiæ, jeszcze ostatnio dermatolo¿ka zdiagnozowa³a u mnie £ZS, mo¿e udaj siê do lekarza i zrób sobie morfologie i ob?

cuciola zgadzam siê w 100% u nas w PL to samo mam na my¶li proces tej matki która udusi³a swoj± córeczkê
Zgadam sie z tym co napisalas!

Dziewczyny - ogladalam bluzeczki z nowej kolekcji w H&M.
Chcialabym jakas letnia biala - ale dosyc elegancka kupic.
I same przezroczystosci!
Widziala ktoras?
Ja juz stara jestem i na modzie sie nie znam - ale te bluzki to ma sie nosic z widocznymi biustonoszami?
Mnie nawet przeszkadza jak ramiaczka wystaja spod koszulki.

a LADY.”

Edith Head

Edytowane przez sjoanna
Czas edycji: 2013-08-02 o 15:23
Stary 2013-08-02, 15:36   #3678
principessina
Zakorzenienie

sjoanna dziekuje to jak Flavcio mial 9 miesiecy sie nadawalo teraz je sztuccami
Kochana tak starzejesz sie! kup sobie taka bluzeczke i najwyzej zaloz pod nia taka podkoszulke biala czy w kolorze

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2013-08-02 o 15:38
principessina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-08-02, 15:50   #3679
sjoanna
Zakorzenienie

Masz racje - starzeje sie!

Ale nie tak jak moja kolezanka z podstawowki.
co prawda ona wczesnie zaczela i juz w liceum miala dziecko.
A teraz zostala babcia!
Jej corka tez zaczela wczesnie!

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-08-02, 15:51   #3680
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697

Cytat:
evelinarav: zazdroszcze urlopu w polsce, nawet nie wiesz jak bardzo. wypocznij troche. tak wlasciwie z jakich okolic pochodzisz?

z zamoscia (lubelskie)
Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ

no wlasnie to samo pomyslalam! niby nic takiego nie mam a konca nie widac jeszcze gdzies zapodzialam ladowarke do komorki a dopiero ja naladowalam

mi tez ostatnio wlosy ciagle leca po myciu. ale tlumacze sobie tym, ze na codzien ich nie czesze i to dlatego
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-08-02, 16:03   #3681
principessina
Zakorzenienie

sjoanna oczywiscie ja to pisze polzartem jakos na wiosne kupilam sobie takie sweterki lekko przezroczyste, sa teraz takie z tymi koronkami i takie jakby robione na szydelku tylko ze sa przeswitujace, tez jakos sie zle czulam i zakladam pod nie wlasnie taka koszulke na ramiaczka w tym samym kolorze co sweterek
o matko to ona jest babcia w wieku 35 lat nie no bez przesady...ale jak tak dalej pojdzie to ja bede babcia w wieku 80 wiem rozwalam Was swoim angielskim poczuciem humoru
a najlepszy byl moj gin, jak uslyszal ile mam lat, mowi prosze Pani jakby miala Pani 50 to bym sie martwil, ale co z tego dla niego to chleb powszedni a dla mnie straszne przezycie

sjoanna a co to juz nowe kolekcje sa?? ja jeszcze po wyprzedazach sobie nie pochodzilam..

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2013-08-02 o 16:05
principessina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-08-02, 16:12   #3682
sjoanna
Zakorzenienie

Princi - dodaj jeszcze pare latek a bedzie prawda.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-08-02, 16:15   #3683
principessina
Zakorzenienie

sjoanna a nie wiem ile masz dokladnie myslalam, ze 35/36

cuciola odpowiedzialo mi pare osob z wolnymi miejscami ale jakie ceny mamma mia
Stary 2013-08-02, 16:38   #3684
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

tak? ile zaspiewali?

Stary 2013-08-02, 16:48   #3685
sjoanna
Zakorzenienie

Mam od zawsze - i na zawsze 18 lat.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-08-02, 17:13   #3686
Konto usuniête

Cytat:
Masz racje - starzeje sie!

Ale nie tak jak moja kolezanka z podstawowki.
co prawda ona wczesnie zaczela i juz w liceum miala dziecko.
A teraz zostala babcia!
Jej corka tez zaczela wczesnie!
jedna moja kolezanka z liceum juz ma 3 ...

a w mojej rodzinie niektorzy podpytywali moja mame czy ja moze nie moge miec dzieci.... ja nie wiem czy sie smiac czy plakac czasami
Stary 2013-08-02, 17:34   #3687
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Bo w Pl to taka mentalnosc, ze rok czy 2 po slubie to juz kazdy dopatruje brzucha

Tz wraca z pracy, napakujemy auto a potem musi sie przespac bo jutro to beda korki, mowie wam!

Stary 2013-08-02, 17:40   #3688
Konto usuniête

rok czy 2 to juz duzo. najlepiej to zajsc w ciaze odrazu w noc poslubna

jak mnie te korki denerwuja. autostrada najdrozsza we Wloszech i jeszcze w korku trzeba stac
Stary 2013-08-02, 19:21   #3689
principessina
Zakorzenienie

evelinarav Ty b mlodo wyszlas za maz to wiadomo, ze sie Ci nie spieszy, ale jak ktos wychodzi w wieku 30-35 lat to na co ma czekac? facet moze zawsze a kobieta niestety nie...

cuciola no min. 80 euro za noc! bawci sie dobrze, czekam na relacje
Stary 2013-08-02, 20:20   #3690
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ok auto zaladowane
princi trzymaj sie, moze uda wam sie jeszcze wyjechac Moze gdzies blizej, bez dodatkowego kosztu za prom

jak zlapie neta to sie odezwe!

evelina szerokiej drogi!

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Emigrantki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.