![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Cytat:
Princi, potrzeba Ci troche odpoczynku, moze chociaz na plaze z Flavciem idz, zeby troche sie zrelaksowac? , ja zeby nie myslec musze sie czyms zajac, moze powinnas troche oddetchnac?.... wiem,ze latwo jest rady dawac jak sie nie jest w takiej sytuacji... trzymaj sie Princi!
![]() |
#3662 | ||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Cytat:
Tylko kwiatow nie ma. A teg sklepu nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moze nakladaj jakies maski, albo olejki zeby teraz szybko odzyly po tych zabiegach. Co bedziesz zalatwiac? Cytat:
W OBI kupilismy kiedys taki zel ktory sie wklada do doniczki i ktory podlewa kwiaty przez kilka dni. A ziolka to nowe sie kupi po powrocie. Co do innych kwiatow to ja wymyslilam ze jak pojedziemy to wstawie skrzydlokwiaty do lazienki - tam najchlodniej i slonce tylko rano wiec moze byc okno otwarte. Bo w reszcie domu rolety beda zasloniete. A one sa fajne bo podlewam raz w tygodniu i wystarcza. ![]()
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
A co powiecie na proces Berluski? Tym razem juz nie ucieknie
![]() Tylko mmarcepanku ty mi napisz czemu zrobili rinvio ![]() ![]() Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2013-08-01 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 121
|
W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
nolqa: dziekuje. tak od roku mieszkam niedaleko mediolanu z moim tz-em, troszke ciezko czasem mi sie tu odnalezc ale z dnia na dzien jest lepiej wiec staram sie nie poddawac
cuciola, sjoanna: niestety tu we wloszech malo co mozna znalezc ( sklepy, badz produkty) ja osobiscie cierpie na brak rossmana. a jesli cos jest to tak naprawde sie nie oplaca, ostatnio przez przypadek wstapilam do drogerii acqua&sapone i w zasadzie jedynie tam maja w miare dobre ceny i asortyment evelinarav: zazdroszcze urlopu w polsce, nawet nie wiesz jak bardzo. wypocznij troche. tak wlasciwie z jakich okolic pochodzisz? Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki znacie jakis sposob na pogrubienie wlosow? ![]() ostatnio takie cienkie mi sie zrobily i zupelnie nie chca sie ukladac, nie wiem co im sie stalo.... ![]()
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Urszula - u mnie tez jest A&S ale to jednak nie to co Rossman.
I tak wiekszosc chemii kupuje w supermarketach. Zaczelam polowac na dobre oferty i wtedy kupuje papier toaletowy czy plyn do prania. ![]() Romanaccia - kup sobie w Polsce jakies tabletki na wlosy. ![]() Ja baralam Skrzypowite, Silike, Ha Pantoten. Jest trez Inneov - ale drogi. ![]()
#3667 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 198
|
A jest jaka¶ mapka rossmanów we W³oszech ?
#3668 |
Raczkowanie
|
sjoanna: ja tego typu produkty kupuje w esselunga czasami maj± ¶wietne promocje, nie jestem pewna czy na po³udniu równie¿ maj± swoje sklepy, mój T¯ kiedy¶ wspomina³ ¿e na po³udniu ta sama sieæ sklepów nosi inn± nazwê niestety nie pamiêtam konkretów
![]() joanna187 we w³oszech nie ma rossmana, sklep o którym wspomina³y¶my to acqua&sapone, jak jeste¶ zainteresowana zerknij na ich stronê internetow±
#3669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co ja bym dala za Rossmanna we wloszech! ![]() ![]()
![]() |
#3670 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
Romanaccia - to ja ci poradze w sprawie wlosow. Musisz jesc przede wszystkim wiecej miesa najlepiej czerwonego, a juz najlepiej to watrobke. Kolejna rzecz to warzywa straczkowe - fasola, soczewica, groch itd. Duzo ryb i jajek. Dobrze tez przegryzac np. pesti z dynii i slonecznika. We wloszech zauwazylam ze sa tabletki z prosa-miglio, wiec pewnie zjedzenie zamiast pasty porcji prosa nie bedzie zle. Zewnetrznie mozna na pewno polepszc stan wlosow (balsamy, odzywlki, maseczki itp) ale na pewno sie nie pogrubia. Jesli rozjasniasz wlosy - to tez lepiej przestac. A jak juz spelnisz powyzsze warunki - kup sobie jakas wcierke do skory glowy i rob sobie masaze - codziennie 10-15min.
Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2013-08-02 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Bambi, z miesa nic nie bedzie poniewaz jestem wegetarianka ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Evelina jak tam pakowanie? U mnie juz w miare Ale zawsze jest tyle tego! Oby tylko nie bylo gigantycznych korkow chcemy wyjechaæ kolo 3
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Witajcie dzis mam zdecydowanie lepszy humor, maz ma urodziny nie mozna sie tak smucic, Flavciowi wcisnelam cale 5 lyzeczek obiadu
![]() Romanaccia jak zauwazylam,ze tak kolo sierpnia zawsze zaczynaja wypadac mi wlosy, pamietam jak po porodzie bylam zdesperowana lecily strasznie, polecam Ci ampulki Seboradin, no i musisz od srodka sie wzmacnic, moze jak zle sie czujesz po tych preparatach witaminowych to kup chociaz zelazo albo multicentrum, kwas foliowy b. pomaga, w ogole kazda kobieta powinna go brac, bez wzgledu na to czy chce miec dziecko czy nie bambi nie pamietam czy pytalam, masz juz ustalona fryzure slubna? cuciola kiedy wyjezdzacie? co do procesu Berluski, smiech na sali, tyle pieniedzy, lepiej daliby biednym i chorym...a niby jakie on ma prace socjalne wykonczywac? liscie grabic? ![]() evelinarav powiem Ci, ze my bylismy juz kilka lat temu, a wcale nie bylo tak tanio, wlasnie parkingi byly wszedzie dodatkowo platne i w cenie nie mielismy sniadania, z tego wzgledu wzielismy hotel na obrzezach i pozniej gdzies tam parkowalismy, zazwyczaj przy jakis blokach ![]()
#3674 |
Zakorzenienie
|
Princi, wykorzystaj dobry humor i szukaj kwaterki. Chcemy wyjechaæ kolo trzeciej. Sto lat dla mezulka
![]() Hihi berlusca sie nie ponizy na prace socjalne przeciez.. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
Princi - mam fryzure probna w przyszly czwartek - zobacze co mi doradzi fryzjerka. Ale juz wiem, ze nie chce welonu, chcialabym miec taki swiezy "look" albo luzny romantyczny kok albo rozpuszczone.
A jesli chodzi o naszego kolege Berlusca to wlasnie przeczytalam: Berlusconi ha gia'; fatto sapere di non avere nessuna intenzione di essere affidato ai servizi sociali. Ma in ogni caso, anche se non dovesse presentare nessuna richiesta, non andra' comunque in carcere, ma ai domiciliari. No pewnie - zamieszka w jednej ze swoich wypasionych willi, zaprosi panienki - i co to ma byc za kara.. Edytowane przez bambi1980 Czas edycji: 2013-08-02 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Raczkowanie
|
romanaccia: mo¿e brakuje Ci jakich¶ witamin? ciê¿ko tak zgadywaæ, sama podzielam Twój problem i nie mam zielonego pojêcia co robiæ, jeszcze ostatnio dermatolo¿ka zdiagnozowa³a u mnie £ZS, mo¿e udaj siê do lekarza i zrób sobie morfologie i ob?
![]() ![]() cuciola zgadzam siê w 100% u nas w PL to samo mam na my¶li proces tej matki która udusi³a swoj± córeczkê
#3677 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym znam juz raczej dobrze miasto i sklepy i innego takiego nie spotkalam. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdzies na facebooku widzialam recenzje ksiazki o metodzie karmienia dzieci - takiej ze sie dziecka nie zmusza do jedzenia. Nie wiem czy metody tam by podzialaly - bo to chyba o wprowadzaniu nowych pokarmow do diety malych dzieci bylo. Jak mi wpadnie w oko to ci przesle linka. ![]() Znalazlam http://www.lifeskillsacademy.pl/2013...ziecka-do.html Cytat:
![]() Co do wlosow - zrob jednak jakies upiecie - bo jak bedziesz miec luzno puszczone to w polowie wesela bedziesz wygladac jak nieuczesana - tak normalnie. ![]() O woalce myslalas moze? Cytat:
![]() Dziewczyny - ogladalam bluzeczki z nowej kolekcji w H&M. Chcialabym jakas letnia biala - ale dosyc elegancka kupic. I same przezroczystosci! Widziala ktoras? Ja juz stara jestem i na modzie sie nie znam - ale te bluzki to ma sie nosic z widocznymi biustonoszami? ![]() Mnie nawet przeszkadza jak ramiaczka wystaja spod koszulki. ![]()
Przyk³adna ¿onka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2013-08-02 o 15:23 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
sjoanna dziekuje to jak Flavcio mial 9 miesiecy sie nadawalo teraz je sztuccami
![]() Kochana tak starzejesz sie! kup sobie taka bluzeczke i najwyzej zaloz pod nia taka podkoszulke biala czy w kolorze ![]()
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2013-08-02 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Masz racje - starzeje sie!
![]() Ale nie tak jak moja kolezanka z podstawowki. co prawda ona wczesnie zaczela i juz w liceum miala dziecko. A teraz zostala babcia! ![]() Jej corka tez zaczela wczesnie! ![]()
![]() |
#3680 | ||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mi tez ostatnio wlosy ciagle leca po myciu. ale tlumacze sobie tym, ze na codzien ich nie czesze i to dlatego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
sjoanna oczywiscie ja to pisze polzartem
![]() ![]() o matko to ona jest babcia w wieku 35 lat ![]() ![]() ![]() a najlepszy byl moj gin, jak uslyszal ile mam lat, mowi prosze Pani jakby miala Pani 50 to bym sie martwil, ale co z tego dla niego to chleb powszedni a dla mnie straszne przezycie ![]() sjoanna a co to juz nowe kolekcje sa?? ja jeszcze po wyprzedazach sobie nie pochodzilam..
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2013-08-02 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
Princi - dodaj jeszcze pare latek a bedzie prawda.
![]()
#3683 |
Zakorzenienie
|
sjoanna a nie wiem ile masz dokladnie myslalam, ze 35/36
![]() cuciola odpowiedzialo mi pare osob z wolnymi miejscami ale jakie ceny mamma mia ![]()
#3684 |
Zakorzenienie
|
tak? ile zaspiewali?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
Mam od zawsze - i na zawsze 18 lat.
![]()
#3686 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
a w mojej rodzinie niektorzy podpytywali moja mame czy ja moze nie moge miec dzieci.... ja nie wiem czy sie smiac czy plakac czasami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Bo w Pl to taka mentalnosc, ze rok czy 2 po slubie to juz kazdy dopatruje brzucha
![]() Tz wraca z pracy, napakujemy auto a potem musi sie przespac bo jutro to beda korki, mowie wam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Konto usuniête
|
rok czy 2 to juz duzo. najlepiej to zajsc w ciaze odrazu w noc poslubna
![]() jak mnie te korki denerwuja. autostrada najdrozsza we Wloszech i jeszcze w korku trzeba stac |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zakorzenienie
|
evelinarav Ty b mlodo wyszlas za maz to wiadomo, ze sie Ci nie spieszy, ale jak ktos wychodzi w wieku 30-35 lat to na co ma czekac?
![]() cuciola no min. 80 euro za noc! bawci sie dobrze, czekam na relacje ![]()
#3690 |
Zakorzenienie
|
Ok auto zaladowane
![]() princi trzymaj sie, moze uda wam sie jeszcze wyjechac ![]() jak zlapie neta to sie odezwe! evelina szerokiej drogi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.