|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
widzisz anett ja to nie mam wyjscia i musze nosic mojergo klocuszka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec tez troche tego bedzie ale to padziernik.. a w jakich proszkach pierzecie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka Mamuśki
My dopiero po śniadanku późno wstaliśmy, dobrze się dziś spało choć dwa razy wstawałam na siusiu. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Śliczne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
o mamo
![]() ![]() ![]() i za małą Laurę ![]()
#3666 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten deszczowy dzień
![]() Robię obiadek i jem śniadanie. Wczoraj zakupiłam kombinezon dla młodego w rozmiarze 68, mam nadzieję, że starczy mu na całą zimę i wczesną wiosnę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Ewcia przytulam
kochane a pisal cos muminek |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A proszek mam taki http://www.waitrose.com/shop/Product...+bio+22+washes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zadomowienie
|
45 minut zajęła mi wycieczka do sklepu... i po powrocie od razu łyknęłam no spę bo oczywiście ciągnie mnie teraz brzuch
![]() kamilkak90 będzie dobrze kochana, musi być, trzymam kciuki najmocniej jak potrafię, wszystkie trzymamy. Szokujące wieści ![]() Landi słońce uważaj na siebie i Kubusia, to Wy jesteście teraz najważniejsi, może pomieszkasz z mamą do rozwiązania, bo jak ciągle macie się z mężem kłócić to nikomu to na dobre nie wyjdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Zadomowienie
|
ejjjjjjj no weźcieeeee
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny a pisała kamilka o której ma cc jutro? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Wtajemniczenie
|
Weronika tak ze niesttey obrocilo sie troszke w druga strone i nie najlepiej jest. Prosila zeby sie modlic za mala. Tu jest jej post CYTUJE MUMINKA "a u nas znow zwrot w druga strone...mala zaczel juz pic 20 ml 12 razy dziennie,od 3 dni przybiera na wadze,od soboty sie kangurujemy godzinke dziennie,coraz wiecej mala reaguje na bodżce a wczoraj nam powiedzieli ze jej sie woda zbiera w glowce,jakie beda tego nastepstwa nie wiedzą...musza obserwowac,nie mam juz sił,nie wiem jak mam zachowac spokoj przy synkach i zyć dalej...zyje z minuty na minute i dostaje prawie zawalu na sygnal kazdego telefonu PROSZE MODLCIE SIE ZA NASZA CORECZKE!!!!!!!!!!" Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-09-13 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to się zaczyna dziać!! Niech jak najdłużej mały siedzi w brzuszku!! ![]() ![]() Trzymamy kciuki!!! Bardzo mocno!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
No właśnie dziewczynki!!! Same się tylko nakręcamy niepotrzebnie. Strasznie współczuję Muminkowi i Kamilce ale takie rzeczy się niestety zdarzają i nie mamy na to wpływu! To znaczy trochę mamy - nie nakręcajmy się wzajemnie, nie stresujmy, oszczędzajmy się a przede wszystkim myślmy pozytywnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana Ty weź trochę przystopuj bo wydaje mi się,że ostatnio przesadzasz.Ciągle coś robisz i do tego jeszcze dźwigasz.Nie wollno! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Rozeznanie
|
Dojotka mnie zmobilizowała i wzięłam się za pranie - pierwsza pralka z kolorowymi ciuszkami już się pierze
![]() niby nigdzie mi się nie spieszy, ale nigdy nic nie wiadomo co niestety widać, a ja nie lubię odkładać rzeczy na ostatnią chwilę właściwie tylko pranie mi zostało, bo wózek już mamy, łóżeczko i materac też, meble kupione, skręcone i postawione na swoje miejsce, ciuszki i pościel też już mamy, brakuje tylko drobiazgów typu pieluchy jednorazowe i tetrowe, butelki, smoczki, maście itp ale to kupię po niedzieli ![]()
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
http://tvnplayer.pl/seriale-online/l...E03,14776.html tu jest 3 odcinek
![]() Kamilkak90: z samego rana. bo nie mam wod. 0,9 czegos. dam znac po wszystkim. czyli jutro z samego rana ma cesarę.
#3678 | |
Zakorzenienie
|
z samego rana
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zadomowienie
|
Kurcze teraz tak sobie myśle, ze nie znamy dnia ani godziny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Wtajemniczenie
|
A moj Tz ma od soboty caly tydzien wolnego bedziemy odpoczywac razem a w czwartek ma wreszcie USG juz sie doczekac nie moge.
W poniedzialek moje dziecko zaczyna nowa "duza" szkole A w srode Filip ma 5 urodziny. Wymyslilam ze wieczorem jak juz pojdzie spac, nadmucham caly pokooj balonow pokupuje mu balony z helem takie z 5 i pozawijam wsyztskie prezenty i poloze na stoliczku, ale bedzie mial radosc jak sie obudzi juz sie nie moge doczekac tego bezcennego usmiechu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najelpsze ze od tygodnia mnei tak stersujecie a ja dalej du..pą na krzesle.. no ale po co mam prac jak remont ma byc chociaz z drugiej str jak tak patzre co sie dzieje, to zaczynam sie martiwc co by bylo jakbym teraz do szpitala pfu pfu trafila i wczesniej wszytsko to ja nie wiem bo tu czarna du..pa ![]() no ale wierze ze bedzie ok i w terminie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Choc ja mam nadzieje ze zaczne rodzic poznym wieczorem lub w nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Wtajemniczenie
|
Czarnnanamodda musi byc.
Ok ide kawke sobie zrobic i zabieram sie powoli za robote, ale wizaz to dzis caly dzien mam wlaczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny spokoj nie nakrecac sie mi bo wam dupki z bije ja jestem spokojna wierze ze bedzie dobrze po co tyle nerwow z kamilki synem bedzie dobrze tak samo jak z laurka
kochana my musimy myslec pozytywnie kurcze jakbym miala takie nastawienie to gabbrysi nie wzielabym na rece w domu mialabym syf wszytskooo z umiarem a najwazniejsze jeszcze raz myslec pozytywnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A my dziewczyny oszczędzamy się. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------ Powiem Wam, że to już nie wiem jak jest z tymi wodami. Na pewno jak są zielone to trzeba szybko jechać do szpitala, bez żadnych pryszniców itp. Natomiast z tego co pamiętam to nam mówili, że jak odchodzą wody to też nie ma co zwlekać z pojechaniem do szpitala. To znaczy nie trzeba już tego robić biegiem, ale trzeba się zawinąć i pojechać, bo brak wód jest niebezpieczny. Odnośnie chusteczek - to ja też słyszałam, że jak nie jest się pewnym czy to wody to na wkładkę położyć sobie chusteczkę, pochodzić trochę i potem pojechać do szpitala. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nam się ostatnio opona przebiła w samochodzie i tak stał dwa dni, bo nie było czasu jej wymienić. A ja do tż "A jakby się coś stało, że zaczęły by mi wody odchodzić to co wtedy? Czym byśmy pojechali?" Tż przyznał mi racje i wystraszył się jeszcze bardziej niż ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dzisiaj wieczorem idziemy zwiedzać porodówkę z położną z sr ![]()
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
przyszedl mi karton od Stanislawa, wiec juz nie duzo zostalo mi do kupienia na szczescie, ale sie teraz zestresowalam ze najchetniej bym juz torbe spakowala do szpitala, tylko kurka Tz mi zepsul suwak i jeszcze nie naprawil
![]() szarpnelam sie na ta szczotke i teraz Tomus jej nie chce oddac ![]() http://allegro.pl/sassy-szczotka-bie...582550589.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.