Zazdrośnice, odcinek 65 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-05, 08:40   #3661
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Aleks,jak wam idzie do House of cards?
Obejrzeliśmy kilka odcinków które były po polsku i mieliśmy przerwę. No ale ponoć jest więcej przetłumaczonych to pewnie w weekend wrócimy do tematu

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Mój B nadal obrażony już mnie to wkurza, czasami zachowuje się jak małe dziecko
Weź nim potrząśnij żeby się ogarnął. Stary chłop a stroi fochy jak nastoletnie dziewczę

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:54   #3662
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Ja tak śpię od wieków po 5 max 6h

Mój B nadal obrażony już mnie to wkurza, czasami zachowuje się jak małe dziecko
1. przykro mi
2. zgadzam się z aleks - weź nim potrząśnij.
Cytat:
serio? mnie to by było szkoda życia z kolei na spanie dłużej niż 7h
serio, źle funkcjonuję, gdy jestem niewyspana, a żeby się wyspać, potrzebuję około 9 godzin snu. Więc nie marnuję czasu, bo "inwestuję" dwie godziny więcej niż Ty w sen, ale funkcjonuję o wiele lepiej, niż po przespaniu 7 godzin
No i ja nie uważam czasu spędzonego na śnie za stracony ale ja jestem potwornym śpiochem. Dlatego właśnie nie nadaję się na matkę...
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:58   #3663
magda2109
Zakorzenienie

Czemu ja sobie ubzdurałam, że Niedzica jest na Mazurach?
Stary 2013-04-05, 08:59   #3664
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Weź nim potrząśnij żeby się ogarnął. Stary chłop a stroi fochy jak nastoletnie dziewczę
Hihihi aż się uśmiechnęłam to czytając

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
1. przykro mi

serio, źle funkcjonuję, gdy jestem niewyspana, a żeby się wyspać, potrzebuję około 9 godzin snu. Więc nie marnuję czasu, bo "inwestuję" dwie godziny więcej niż Ty w sen, ale funkcjonuję o wiele lepiej, niż po przespaniu 7 godzin
No i ja nie uważam czasu spędzonego na śnie za stracony ale ja jestem potwornym śpiochem. Dlatego właśnie nie nadaję się na matkę...
Stroi fochy wiem, że w tym przypadku ja skopałam sprawę, ale...czasami tak się dzieje...dziś może już mu przejdzie, bo będzie chciał się spotkać...

Uwielbiam spać, ale nie mam na to czasu....

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:00   #3665
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
1. przykro mi

No i masz rację, też bym się wysypiała, gdybym miała kiedy, a przynajmniej nie chodziłabym non stop zmęczona i nie marudziła wiecznie, że nie mam siły

Ojjjj, co ja nie wiem jak dam radę, gdy będę mieć dziecko... O ile będę mieć... Dnia mi nie starczy...
Stary 2013-04-05, 09:04   #3666
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:

niech sama robi przysiady jak taka mądra

czemu tak? wykończysz się....
tiaaa zanim
ona zacznie przysiady to ja bede miała zgrabny tyłek :P
chociaż ostatnio zaczęła sama siadać - z pionu, więc jest progres bo nie pada na twarz jak długa tylko ostrożnie klęka

co do mojego spania to weż to mojej córce powiedz, że matkę wykończy
Ja się kładę o północy, młoda budzi się o 1:00 i się siłujemy bo ja chcę ją oduczyć jedzenia w nocy - tak z godzinkę jest lament, po czym ja kapituluję, karmię, dziecko zasypia a później wstaje przeszczęśliwe i wyspane o 5:20 a jak ma dzień dobroci dla rodziców to nawet do 06:00 pośpi
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:06   #3667
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Maya ile ma twoja córcia?

Masakra. Dobrze,ze ja nie wstaje w nocy. Aczkolwiek czasem się przebudze jak krzyknie przez sen czy chce do nas do łóżka się wgramolic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 09:16   #3668
kasia0912
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Dobry byłam u lekarza. Generalnie powiedział,że jest dobrze powiedział,że mam TSH idealne do ciąży
teraz mi zmodyfikował branie leków więc muszę pamiętać kiedy biorę jaką dawkę.
I następne badanie lipiec/sierpień.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:17   #3669
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Maya ile ma twoja córcia?

Masakra. Dobrze,ze ja nie wstaje w nocy. Aczkolwiek czasem się przebudze jak krzyknie przez sen czy chce do nas do łóżka się wgramolic
9m

Ty krzyczysz a ja ostatnio męża przez sen śmiechem obudziłam
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:18   #3670
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
No właśnie dlatego ja śpię max 7 godzin, bo mam takie samo podejście

A co do drugiej opcji... Ale serio serio?

Bo w sumie pomysł do rozważenia
no pewnie, że serio Dam Ci namiar na nasz pensjonat i wbijaj
Cytat:
Obejrzeliśmy kilka odcinków które były po polsku i mieliśmy przerwę. No ale ponoć jest więcej przetłumaczonych to pewnie w weekend wrócimy do tematu
no, my właśnie wczoraj pierwszą serię skończyliśmy i masakryczny jest ten serial.... jest w nim pokazany taki świat,w którym za żadne skarby bym nie chciała żyć... Miał w ogóle słabszy moment, gdzieś w środku, ale ostatnich chyba 5 odcinków....miażdży...
Cytat:

e tam Jaka matka takie dziecko Moje idzie spać o 20 i wstaje o 9 rano
Cytat:
nie wiem
Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
tiaaa zanim
ona zacznie przysiady to ja bede miała zgrabny tyłek :P
chociaż ostatnio zaczęła sama siadać - z pionu, więc jest progres bo nie pada na twarz jak długa tylko ostrożnie klęka

co do mojego spania to weż to mojej córce powiedz, że matkę wykończy
Ja się kładę o północy, młoda budzi się o 1:00 i się siłujemy bo ja chcę ją oduczyć jedzenia w nocy - tak z godzinkę jest lament, po czym ja kapituluję, karmię, dziecko zasypia a później wstaje przeszczęśliwe i wyspane o 5:20 a jak ma dzień dobroci dla rodziców to nawet do 06:00 pośpi
współczuję,pamiętam ten okres. U nas się sprawdziło to, że to nie ja się z nią siłowałam, tylko tż. Tydzień to trwało,on chodził jak zombi,ale jak zrozumiała, że w nocy mamy nie ma, to zaczęła spać. Tylko starsza była trochę. A co do wstawania o 6:00 mam nadzieję, ze moja młodsza pójdzie w ślady starszej bo ja serio nie wiem co to niewyspanie z powodu dziecka...
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:18   #3671
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Nidzica jest na Mazurach
Stary 2013-04-05, 09:18   #3672
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
1. przykro mi

Ponoć sen jest najlepszym kosmetykiem więc gdzie tu strata ?
Naj może dziecko będzie do Ciebie podobne i też będzie śpiochem

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:19   #3673
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Maya nie ja,mloda krzyczy
Ja to chrapię,tak samo TZ nie budzimy sie raczej ,chyba,ze czasem nad ranem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:25   #3674
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
9m

Ty krzyczysz a ja ostatnio męża przez sen śmiechem obudziłam
ja to samo!!! a jeszcze ostatnio coś mnie przestraszyło w śnie, luby jeszcze nie spał, a ja się nagle przebudziłam - siadłam na sztywno z otwartymi oczami, powiedziałam: "okej, jest okej" i położyłam się łagodnie spać.
P. był przerażony

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Ponoć sen jest najlepszym kosmetykiem więc gdzie tu strata ?
Naj może dziecko będzie do Ciebie podobne i też będzie śpiochem
w sumie chyba młodo wyglądam, więc mi służy wysypianie się
oby
Stary 2013-04-05, 09:26   #3675
peach_passion
Zakorzenienie

dzień dobry

niby piatek, ale jakoś ponuro:P

ja tak jak najeczka- potrzebuję minimum 9 h snu. jakbym tyle nie spała, to albo byłabym śnięta i padła po południu na drzemkę albo na następny dzień spała dłużej
podobno z wiekiem to mija więc może przy dziecku jakoś już będę funkcjonować a jak nie to... tż potrzebuje tylko 6 h snu
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:47   #3676
kasia0912
Zakorzenienie

Ja to tak 22.30 się kładę i w dni wolne o 8 wstaje i w miarę jestem wyspana Ale ja to generalnie straszny śpioch jestem i zawsze mi mało

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:48   #3677
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Dzień dobry

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 09:51   #3678
czarnula4321
Zakorzenienie

Dobry,

dotarlismy okolo 3 uff. Spaaaac
Stary 2013-04-05, 10:06   #3679
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
podobno z wiekiem to mija więc może przy dziecku jakoś już będę funkcjonować a jak nie to... tż potrzebuje tylko 6 h snu
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 10:11   #3680
margueri
Zadomowienie

Nudy, nudy, nudy...zrobiłam wszystko co miałam zrobić i siedzę i nudzę się, obym tylko nie wykrakała roboty żadnej

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 10:16   #3681
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FioletowyAnanas Pokaż wiadomość
Bony co z tymi facetami na wiosnę się robi? Ja nie wiem zauważyłam że nawet u moich koleżanek kryzysy nagle.

Jovisse nie przejmuj się lepiej wiedzieć niż trwać w martwym punkcie jak ja.
Ja wiem... Jak dla mnie to JEST właśnie martwy punkt. Bo mówi o domu, o dzieciach i o wspólnych planach, a twierdzi, że nie jest pewien czy chce spędzić ze mną życie. Ja tego w ogóle nie rozumiem...

Cytat:
Wiesz przynajmniej myśli o waszym zwiazku, o przyszłości. A jak myśli to może dojdzie do jakiś konkretnych wniosków i w zawieszeniu nie będziesz trwać tylko jasno powie na czym stoisz. Trzymam kciuki by poukładało się wam
No właśnie staram się na to w ten sposób patrzeć. Gdyby mi wykrzykiwał co chwilę "och kochanie będziesz moją cudowną żoną", albo "kochanie, jak cudownie, że będziesz moją żoną", albo "jak wspaniale, że bierzemy ślub!" to chyba bym się zastanowiła, czy wszystko z nim w porządku. To chyba normalne, że ma przemyślenia, bierze wszystkie za i przeciw... A przynajmniej chcę w to wierzyć, że właśnie o to chodzi.

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Jovi, okropnie ci współczuję sama usłyszałam od A. takie słowa i rozumiem, jak bardzo boli Cię serducho... Z jednej strony jak można być tak okrutnym i wypowiadać takie słowa po tylu rozmowach, wspólnym mieszkaniu, byciu razem, a z drugiej dobrze, że jest szczery i nie zwodzi... Głupek Mocno przytulam Domyślam się, że teraz na długo zwątpisz w zaręczyny i to, że on kiedyś dojrzeje, ale mam nadzieję, że prędzej niż później Wam się ułoży i znajdzie tą pewność, a historia ułoży się jak u mnie
Mam nadzieję, że historia jednak mimo wszystko skończy się tak , jak u Ciebie. Może po prostu mężczyźni mają 1000x więcej jakichkolwiek wątpliwości?
Teraz to już na pewno zwątpiłam. Szkoda, bo później będzie wszystko trudniej ułożyć. No, ale cóż zrobić.

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
dziś znowu bylismy i lekarz raczej to wyklucza, twierdzi że przy tej chorobie częściej występuje szczękościsk a on ma odwrotnie. On w ogóle nie ma czucia w tej dolnej szczęce biedny, mało tego w górnej też nie ma albo ma ale nie reaguje, dopiero w okolicach oczodołów reaguje dziś lekarz pow. że może to być mikro wylew albo mikro udar albo ten nowotwór, boże ja nie wiem jak ja przeżyję jeśli będziemy musieli go uśpić, po prostu nie wierzę że tak może być czekamy na reakcję po tych sterydach, doktor podaje mu też co 2 dni zastrzyki z wit. B ze znieczuleniem, bo są mega pieczące, dał te zastrzyki do domu żeby można było chodzić do dzielnicowej wet., a nie musieć jeździć do niego tylko na ten zastrzyk. Kontrola w przyszły czw., akurat będę wtedy w delegacji, więc pojadą z nim rodzice

Biedna, czemu on Ci tak powiedział ale to Ty go znasz i pewnie najlepiej wiesz w jakich okolicznościach powiedział Ci te słowa, w jakim nastroju, czy to było przemyślane czy może pod wpływem jakiś silnych emocji... czy możesz je brać na serio, czy jednak tak naprawde nie myśli, co nie zmienia faktu że napewno Cię zabolało...
A może to jakieś zapalenie nerwu szczękowego np? Nie pamiętam, które dokładnie partie unerwia jaki nerw, ale w przypadku zapalenia występują właśnie porażenia w obszarze działania danego nerwu. Tylko to mi przychodzi do głowy, oprócz tego, co napisałaś...

A jeśli chodzi o okoliczności, to niestety była to spokojna rozmowa pełna przemyśleń. Gdyby to powiedział krzykiem, to chyba łatwiej byłoby mi to przyjąć...

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Jovi nie wiem co powiedzieć... Przykre to Wiem jak Cię to rani... Faceci to kretyni Trzymaj się jakoś i pomyśl o tym, że jeśli to było wykrzyczane podczas kłótni lub pod jakimś naciskiem z Twojej strony to pewnie nie mówił tego szczerze i wcale tak nie myśli Daj Wam trochę czasu na przemyślenia, zastanów się co tak naprawdę jest dla Ciebie w życiu najważniejsze. Bo obstawiam, że nie pierścionek tylko tż Trzymam kciuki, żeby Wam się ułożyło
Dzięki i chyba nic innego nie pozostaje, jak danie sobie chwili czasu na odsapnięcie.

Cytat:

Ponieważ przez jakieś 2 albo 3 miesiące słyszałam to samo..... a usłyszałam też, że nie wie,czy mnie kocha wiem co czujesz. Na pocieszenie - nie każde "nie wiem" znaczy że naprawdę nie jest Cię pewien. Ciężko to wytłumaczyć, bo sama tego nie rozumiem Trafniejsze niż "nie wiem" byłoby pewnie "nie dojrzałem jeszcze do małżeństwa"- znaczyłoby pewnie w ich języku to samo,ale brzmi jednak ciut lepiej.

Takie historie mogą się kończyć też dobrze - jak u mnie,czy u Med Nie łam się
Chyba właśnie wiem, o co Ci chodzi. I myślę, że to jest właśnie to. Plus dodatkowo to, że ostatnio nie mogliśmy się porozumieć w wielu sprawach, jakoś ciężko nam przychodziły kompromisy i rozmowy, które nie kończyły się jakąś sprzeczką. Być może to ciężki okres z wielu powodów, także z tego, że jestem jakaś taka wyzuta z życia i nic mnie nie cieszy, to też na niego na pewno źle wpływa. Staram się nie rozsiewać wokół siebie grobowej atmosfery, ale prawda jest taka, że przy takim dosyć średnim stanie mojego nastroju, który się już ciągnie pół roku, dodatkowe niepowodzenia i irytacje tylko pogłębiają i pogarszają mój nastrój, a co za tym idzie obcowanie z otoczeniem. A że otoczeniem najbliższy jest TŻ, to sporo on też obrywa. Mam nadzieję, że wraz z nadejściem wiosny, większej ilości słońca, energii i choć odrobiny optymizmu będzie lepiej. Na pewno musi być w tym jakiś powód, bo powiedział, że ma wątpliwości właśnie dlatego, że ostatnio coś nie możemy się dogadać.
Myślę, że najlepszą opcją będzie popracowanie nad sobą i swoją energią, którą wysyłam w otoczenie, nastrojami etc + cierpliwe czekanie, aż on dojrzeje do takiej decyzji.
Także póki co potrzebne mi jest trochę słońca, ciepła i znalezienia sobie zajęcia, które sprawia mi przyjemność, żebym się odcinała (może wrócę do fotografii? )

No, to się rozpisałam...
Stary 2013-04-05, 10:19   #3682
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
nie umiałabym tak funkcjonować. Jak się nie wyśpię kilka dni z rzędu, to potem padam w dzień i odsypiam na drugi dzień z 11 godzin średnio
kocham spać
mam tak samo - musze te ok 8-9 godzin spac, a jak zarwe jedna czy dwie nocki to potem odsypiam 12 godzin przez 2 dni z rzedu

dlatego mi pasuje to,z e z reguly na popoludnie pracuje bo przynajmniej nie musze zbyt czesto wstawac rano.

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Dobry,

dotarlismy okolo 3 uff. Spaaaac
podroz bez przeszkod?

to odsypiaj teraz

dzisas wrocilam dopiero od tej klietnki

na szczescie jutro ona do mnie przyjedzie, bo u niej ciemno strasznie, nie ma lustra sensownego - nie mialam jak jej malowac w ogole bo tak ciasno, ze nie moglam odejsc paru krokow i zobaczyc czy ejst rowno, lustra nie mialam, zeby sprawdzic i jeszcze tak ciemno, ze nic nie widzialam.

takie cos by mi sie przydalo w takich sytuacjach... http://www.kryolancitywarszawa.com.p...uct-flyer.html
albo takie - od razu na kosmetyki http://www.kryolancitywarszawa.com.p...uct-flyer.html

ale mnie nie stac na razie...

no to teraz czas na a6w a potem prysznic, obiad i do pracy
Stary 2013-04-05, 10:19   #3683
Anastazjaaa87
Raczkowanie

Dobryyy

widzę tu senne tematy a ja niedawno wstałam dzisiaj wyjątkowo 9,5-10 h snu 0 ale to dlatego że mam wolne . Normalnie śpię po 5-6 h jakoś zawsze wieczorem nie mogę zasnąć a potem rano ciężko wstać...

Maya to Ty jesteś jak mój TŻ, on wiecznie albo się śmieje przez sen albo gada mi się raz zdarzyło, że krzyknęłam przez sen, bo sniło mi się że mnie ktoś goni.. wpadłam do dwojego pokoju ten ktoś za mną i rzucił czymś we mnie... ja się skuliłam i krzyknełam "uuułłł!!!" i... obudziłam się przez swój krzyk ,skulona jak we śnie TŻ ze śmiechu zasnąć nie mógł

Edytowane przez Anastazjaaa87
Czas edycji: 2013-04-05 o 10:23
Anastazjaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 10:27   #3684
najfajniejsza
Zakorzenienie

no to bani, mój chłop też jest śpiochem.
aczkolwiek o tyle lepszym niż ja, że jego obudzą dźwięki z zewnątrz, a mnie tylko budzik więc może dziecko nie skona w nocy

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

pamiętacie, jaki projekt domu wybrała Brit?
Stary 2013-04-05, 10:28   #3685
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Jovi :przyul: odsapnięcie, wyluzowanie i skupienie się na tym, że trzeba dać temu wszystkiemu czas, jest dobrym pomysłem. Na szczęście macie jeszcze trochę studiów przed sobą, spędzicie ze sobą wiele wspólnych przyjemnych chwil i z pewnością się Wam ułoży
Fotografia mi się podoba

Arrakis, ale wazne, że klientka zadowolona

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 10:42   #3686
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
właśnie...ja wczoraj spałam całe 4 godziny i żyję generalnie śpię max po 5 godzin
Ja tak samo
Kładę się spać koło 1 w nocy, w weekendy zdarza się, że po 2 Wstaję rano i żyję normalnie, tylko czasem (z raz na dwa tygodnie) mam taki dzień, że kładę się po południu.
Generalnie szkoda mi czasu na spanie

Claris, chce mi się płakać. jak czytam o psiaku bo wiem, przez co przechodzisz Najgorsza jest ta niepewność, gdy już człowiek nie wie, co dalej, kiedy już nic nie można i zaczyna się czekanie na jakikolwiek punkt zwrotny...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 10:42   #3687
magda2109
Zakorzenienie

Gwizdak, dawaj namiary!

W jakich dniach jedziecie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 10:48   #3688
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Gwizdak, dawaj namiary!

W jakich dniach jedziecie?
prv Ci wyślę, jak tylko tż mnie oświeci gdzie jedziemy

Jovi - skupienie się na sobie w tej chwili, to bardzo dobry pomysł Obojgu Wam to dobrze zrobi
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-04-05, 10:51   #3689
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

5 dzien a6w zrobiony jestem osom
Stary 2013-04-05, 10:52   #3690
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
5 dzien a6w zrobiony jestem osom
bez przesady - masz mieć talię osy, a nie stać się 'osom'

jovi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości