Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-14, 08:03   #3661
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cierpię na brak czasu dla Was
Ale w piątek postaram się posiedzieć z Wami i nadrobić, bo mam wolne (chyba) i powinnam w końcu mieć czas!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:07   #3662
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cześć!

Żabcia
, czekałam na Ciebie, czekałam i w końcu poszłam sama do tej kosmetyczki Powyciskała mi kilka zaskórników ręcznie, myślałam, że zemdleję, jak wyciskała z czubka nosa Bolało jak cholera.

Mała
, ja mam odżywkę diamentową i jeszcze jakąś inną, chyba S.O.S Eveline. Mówisz manicure japoński? Pomyślę

Czekoladowa, mąż konkretny Aż za bardzo

Moje wyniki TSH są znowu w tendencji zwyżkowej, już nie wiem, o co kaman.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:09   #3663
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Dodaja, teraz wszyscy wracaja z wakacji i na pewno niedlugo sie cos ruszy
zreszta jak gdzies cos wyslalas i trwa milczenie, to warto zadzwonic po paru tygodniach dowiedziec sie, czy w ogole twoje podanie dotarlo w odpowiednie rece...

ja tak dostalam poprzednia prace - zglosilam sie po ok miesiacu milczenia, a nastepnego dnia dostalam zaproszenie na rozmowe... szkoda tylko ze sie tam to tak zle zakonczylo
Tyle aplikacji już złożyłam, że ciężko mi będzie wszędzie dotrzeć, ale muszę nad tym pomyśleć...

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Asiuk - odżywka Eveline 8w1 byłaby dla ciebie idealna. Polecam też manicure japoński- odżywczy i estetyczny na paznokcie
Niekoniecznie idealna

Ja wszystkim odradzam tą odżywkę- zmasakrowała mi paznokcie, że pół roku nie mogłam dojść do ładu Odżywka zawiera formaldehyd, który utwardza płytkę paznokcia, bo jest to reakcja ochronna. Do tego paznokcie mogą się rozdwajać na całej długości, wręcz schodzić płatami- koszmar!

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
[/COLOR]no i jak cioteczki? jest postęp? http://www.youtube.com/watch?v=Dgf1-...ature=youtu.be :P

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

no i jak cioteczki? jest postęp? http://www.youtube.com/watch?v=Dgf1-...ature=youtu.be :P

Cytat:
Napisane przez Czekollladowa Pokaż wiadomość
Czesc :-( muszę sie wyzalic przepraszam za to odrazu....
Tz jest od trzech tygodni w delegacji jutro wraca i bedzie w domu kolo 1-2w nocy i on juz dzisiaj pisze mi ze nie ospusci seksu bo mu sie NALEZY po tylu tygodniach. Pisalam ze bedzie zmeczony bo bedzie prowadzil samochod cala droge mi @ ma jutro przyjsc i nie czuje sie zbyt komfortowo tam na dole bo jestem po infekcji :-( on tego nie rozumie. Wiem ze jest spragniony tego seksu no ale w tym nie bierze pod uwage mnie :-( nie chce zeby wracal... naprawde

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Przeczytawszy to, zaczęłam się zastanawiać czy to nie prowokacja?
W głowie mi się to nie mieści

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Terazz jest pogoda dla mnie! Niestety od soboty znowu mają być upały...
Tak źle już chyba nie będzie z tymi upałami

Mam kilka pytań kosmetycznych- mogę Cię pomęczyć?

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Cześć
Ostatni dzień pracy i długi weekend
Jedziemy z tz i moimi rodzicami do teściów do Krakowa - spotkanie rodzinne[COLOR="Silver"]

[

Dasz radę

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Witam się tylko i błagam Was o kciuki o 11
Mam pewne zadanie w pracy...nie zdążyłam Wam wczoraj opisać o co chodzi.
Kciuki zaciskam

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ja mam panele w całym domu (procz kuchni i łazienki)i zadnych rys nie widze, zabrudzenia tez schodza

a noc...taka se...piore własnie...chyba rano sie zsikał...ale tak, ze i poduszke piore...

Będzie coraz lepiej

Cześć,

Nawet nie wiecie jaka jestem zła. Biednemu zawsze wiatr w oczy- ostatnio coraz częściej się o tym przekonuję Mamy kłopoty z samochodem
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:12   #3664
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Niekoniecznie idealna

Ja wszystkim odradzam tą odżywkę- zmasakrowała mi paznokcie, że pół roku nie mogłam dojść do ładu Odżywka zawiera formaldehyd, który utwardza płytkę paznokcia, bo jest to reakcja ochronna. Do tego paznokcie mogą się rozdwajać na całej długości, wręcz schodzić płatami- koszmar!
Dokładnie Moja siostra zrobiła sobie identyczną krzywdę

Przykro mi z powodu samochodu

Co do wyjazdu... muszę dać radę
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:15   #3665
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie super
na całym prawie dole mam te płytki co widać na filmiku tzn salon, przedpokój, kuchnia. w sypialni panele.
Wogole przy dzieciach polecam bardzo gorąco płytki, wierzcie mi przy WOjtku panele odpadają w sypialni już mam mnóstwo rys :/ On jeżdzi autkami, biega, ciągle coś rozlewa, nawet farbki i pisaki schodzą bez problemu.
a jadalnie typowo macie?

Cytat:
Ja też nigdzie nie mam firanek i dywanów Nie lubię.
W salonie, pokoju i sypialni mam deskę a w kuchni, przedpokoju i łazience płytki. Jestem zadowolona
jaką deskę macie? ona jest przyklejona bezpośrednio do podłoża czy ułożona nad?

Dziewczynki teraz seria pytać odnośnie podłóg... oszaleje mamy się zdecydować gdzie chcemy płytki, panele, parkiety, deskę... bo przychodzi hydraulik robić centralne no i pod wylewkę trzeba już wiedzieć... także nie obrażę się jak każda napisze co ma w domu na podłodze i jak się sprawuje

Zależy mi nad czymś w miarę dobrym, bo w domu jest sporo tego do położenia, a nie chcę wydać pieniędzy, żeby za jakiś czas wymieniać...

Ogólnie jakoś najmniej chcę panele... nie wiem czy w ogóle je chce.

Na schodach myślałam położyć merbau (a dokładnie taki Ipowood Merbau lakierowany http://www.megapodlogi.pl/realizacje5.html) na tej stronie można zobaczyć , a co za tym idzie pasuje mi żeby był on również na obu holach (góra, dół) oraz w salonie... jako jedność, choć nie ukrywam boję się o koszty... totalnie nie wiem co z jadalnią, czy podczepić ją pod kuchnię czy już po salon no i co w pokojach....

Przypominam, to nasz projekt domu: http://archi-projekt.com.pl/index.ph...Details&id=220 (rzut góra i dół)
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:17   #3666
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Przeczytawszy to, zaczęłam się zastanawiać czy to nie prowokacja?
W głowie mi się to nie mieści

Będzie coraz lepiej

Cześć,

Nawet nie wiecie jaka jestem zła. Biednemu zawsze wiatr w oczy- ostatnio coraz częściej się o tym przekonuję Mamy kłopoty z samochodem
to samo pomyslałam...

niewiem czy po prostu jeszcze nie poczekac, wiem, ze to nie czas...

Wspołczuje kłopotów z autem

Guciu
Stary 2013-08-14, 08:22   #3667
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

http://edalpodlogi.pl/realizacje/des...bau-natur.html

Deska jest przyklejona bezpośrednio do podłoża
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2013-08-14 o 08:26

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-14, 08:22   #3668
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Niekoniecznie idealna

Tez o niej słyszałam niepochlebne opinie... aczkolwiek ja ją stosuje już dłuższy czas (mam nawet 2 buteleczkę) i sobie chwalę. Mam piękne pazury, których nigdy nie miałam... no i lakier się trzyma i trzyma nie wiem czy inni mają reakcję alergiczną czy o co chodzi

Znalazłam: http://need.love.pinger.pl/m/14109735
Dziewczyna pisze, aby robić przerwy a nie stosować długo.

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-08-14 o 08:25
Stary 2013-08-14, 08:27   #3669
Czekollladowa
Raczkowanie

Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

To nie jest prowokacja :-( mam tz dupka i tyle... Milego dnia dziewczyny, bo moj nie zapowiada sie mile niestety.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy

05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne"

12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy

Czekamy na fasolinke
Czekollladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 08:39   #3670
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dokładnie Moja siostra zrobiła sobie identyczną krzywdę

Przykro mi z powodu samochodu

Co do wyjazdu... muszę dać radę
Coraz częściej słyszę, że dziewczynom zrobiła masakrę!

Trochę % i dasz radę Ja zawsze jadę z takim nastawieniem

Cytat:

niewiem czy po prostu jeszcze nie poczekac, wiem, ze to nie czas...

Wspołczuje kłopotów z autem
Spróbuj jeszcze kilka nocy i może akurat załapie?

Cytat:
Tez o niej słyszałam niepochlebne opinie... aczkolwiek ja ją stosuje już dłuższy czas (mam nawet 2 buteleczkę) i sobie chwalę. Mam piękne pazury, których nigdy nie miałam... no i lakier się trzyma i trzyma nie wiem czy inni mają reakcję alergiczną czy o co chodzi

Znalazłam: http://need.love.pinger.pl/m/14109735
Dziewczyna pisze, aby robić przerwy a nie stosować długo.
Ja stosowałam ją baaardzo krótko i zrobiło mi masakrę. Ta sybstancja o której pisałam jest rakotwórcza i baaardzo uczulająca. Również niepokojącym objawem jest fakt, kiedy po pomalowaniu czujemy pieczenie czy takie przenikanie do paznokcia...

Wiadomo, że na każdego podziała inaczej.

Cytat:
To nie jest prowokacja :-( mam tz dupka i tyle... Milego dnia dziewczyny, bo moj nie zapowiada sie mile niestety.
Mówisz, że masz tż dupka, to może warto się zastanowić nad przyszłością?

Przykro mi, ale mi się to w głowie nie mieści, że tż traktuje Cię jak 'maszynkę do seksu'
Stary 2013-08-14, 08:41   #3671
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę % i dasz radę Ja zawsze jadę z takim nastawieniem

Czytasz mi w myślach normalnie!
Marcel <3

Stary 2013-08-14, 08:44   #3672
onyks
Zakorzenienie

Mysia, Blonde, Dodaja dzięki Przydadzą się podwójne bo doszło mi jeszcze coś (drugie zadanie) ..umieram ze stresu

Gocha, ale super!! Nataszka jeszcze tak nie raczkuje

Ana, my kładziemy w salonie, kuchni i korytarzu płytki, w łazience kamień - trawertyn, a w pokojach panele. Ale willa ten Wasz dom Wow!

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Powiem Wam tylko, że jak przez to przejdę to się chyba upiję wieczorem

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:08   #3673
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
a jadalnie typowo macie?

Dziewczynki teraz seria pytać odnośnie podłóg... oszaleje mamy się zdecydować gdzie chcemy płytki, panele, parkiety, deskę... bo przychodzi hydraulik robić centralne no i pod wylewkę trzeba już wiedzieć... także nie obrażę się jak każda napisze co ma w domu na podłodze i jak się sprawuje

Zależy mi nad czymś w miarę dobrym, bo w domu jest sporo tego do położenia, a nie chcę wydać pieniędzy, żeby za jakiś czas wymieniać...

Ogólnie jakoś najmniej chcę panele... nie wiem czy w ogóle je chce.

Na schodach myślałam położyć merbau (a dokładnie taki Ipowood Merbau lakierowany http://www.megapodlogi.pl/realizacje5.html) na tej stronie można zobaczyć , a co za tym idzie pasuje mi żeby był on również na obu holach (góra, dół) oraz w salonie... jako jedność, choć nie ukrywam boję się o koszty... totalnie nie wiem co z jadalnią, czy podczepić ją pod kuchnię czy już po salon no i co w pokojach....

Przypominam, to nasz projekt domu: http://archi-projekt.com.pl/index.ph...Details&id=220 (rzut góra i dół)
nie mam typowej jadalni, mam długi salon przez całą długość domu i przy wyjściu z kuchni będzie stał stół a reszta to część relaksacyjna.
ja mam na schodach kamień, granit. na górze w holu są płytki, a w sypialniach damy w przyszłości deskę albo panele, konkretnie nie wiem. Na dole mam płytki ale mam też podłogówkę więc płytki są wtedy chyba jednak najlepsze.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:

:
po jednej nocy na pewno nie załapie, nam to kilka tygodni zajeło, potem było ook i po narodzinach Ewy znowu były wpadki i trwały koło 2 tygodi, od tamtej pory jest wszytko ok, nawet w nocy nie wstaje tylko trzyma do rana

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

cholender przypaliłam ciacho :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 09:13   #3674
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

jeszcze spróbuje

Cytat:

po jednej nocy na pewno nie załapie, nam to kilka tygodni zajeło, potem było ook i po narodzinach Ewy znowu były wpadki i trwały koło 2 tygodi, od tamtej pory jest wszytko ok, nawet w nocy nie wstaje tylko trzyma do rana

cholender przypaliłam ciacho :/
wiesz jak dziecko jest gotowe to po kilku nocach budzi sie suche
a skoro on zawsze budził sie mokry to nie kontroluje tego w nocy...
Sprobuje kilka nocy i wtedy zobacze...

Co pieczesz?
Stary 2013-08-14, 09:27   #3675
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
http://edalpodlogi.pl/realizacje/des...bau-natur.html

Deska jest przyklejona bezpośrednio do podłoża
O macie deskę merbau?
a czym to się różni od parkietu merbau?

Widać bardzo kurz? szczególnie, gdy nie ma dywanów?

no i czy macie go w miejscu stołu? jeżeli tak to jak z szuraniem krzesłami? nie ma śladów?

Cytat:
Ana, my kładziemy w salonie, kuchni i korytarzu płytki, w łazience kamień - trawertyn, a w pokojach panele. Ale willa ten Wasz dom Wow!
oj nie w salonie płytek to ja nie widzę teraz u rodziców mamy płytki na schodach i korytarzach i ja dziękuję i to w holach są dywany... jak na jakiś czas były zdjęte to latały kłęby kurzu

A tam willa, dom dla 4-osobowej rodziny + gabinet dla mnie (tzn. mąż też go chce, no ale... )

Cytat:
nie mam typowej jadalni, mam długi salon przez całą długość domu i przy wyjściu z kuchni będzie stał stół a reszta to część relaksacyjna.
ja mam na schodach kamień, granit. na górze w holu są płytki, a w sypialniach damy w przyszłości deskę albo panele, konkretnie nie wiem. Na dole mam płytki ale mam też podłogówkę więc płytki są wtedy chyba jednak najlepsze.
a w salonie co masz na podłodze tez płytki?
Stary 2013-08-14, 09:30   #3676
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Czytasz mi w myślach normalnie!
Chyba dlatego, że też czasami znajduję się w takiej sytuacji

Cytat:
Mysia, Blonde, Dodaja dzięki Przydadzą się podwójne bo doszło mi jeszcze coś (drugie zadanie) ..umieram ze stresu

[/COLOR]Powiem Wam tylko, że jak przez to przejdę to się chyba upiję wieczorem

Cytat:

po jednej nocy na pewno nie załapie, nam to kilka tygodni zajeło, potem było ook i po narodzinach Ewy znowu były wpadki i trwały koło 2 tygodi, od tamtej pory jest wszytko ok, nawet w nocy nie wstaje tylko trzyma do rana[COLOR="Silver"]
Ja wiem, że dzieci są różne i czasami potrzeba więcej czasu, a czasami mniej. U moich siostrzeńców- pomimo, że nie z dnia na dzień, to odpieluchowanie poszło dosyć sprawnie i może patrzę przez ten pryzmat.

Cytat:

Co pieczesz?
Chyba faktycznie tak jest. Dlatego jak nie załapie po kilku razach, to może warto podejść do tematu za jakiś czas.

Dzwonił mechanik Bedziemy wpierniczać tynk
Stary 2013-08-14, 09:40   #3677
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
O macie deskę merbau?
a czym to się różni od parkietu merbau?

Widać bardzo kurz? szczególnie, gdy nie ma dywanów?

no i czy macie go w miejscu stołu? jeżeli tak to jak z szuraniem krzesłami? nie ma śladów?

Czym się różni?? Nie wiem... my mieliśmy takie długie dechy, w paczce ja wiem, długość na pewno powyżej 1,5 metra a parkiet to chyba takie krótkie deski... tak mi się wydaje
No kurz widać, trzeba często zmywać, zamiatać...
Na całej powierzchni mamy merbau - wszystkie meble są podklejane od spodu i nawet jest ok. Chociaż kilka rys już jest
Marcel <3

Stary 2013-08-14, 09:55   #3678
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0789 Pokaż wiadomość
Jak już zauważyłyście mam na imię Kasia, mam 24 lata i jestem w 12 tygodniu ciąży ale zanim zobaczyłam na teście 2 upragnione ( całkowicie teraz niespodziewane kreseczki) minęło bardzo dużo czasu, wylało się pełno łez a i kieszenie zrobiły się biedniejsze. Zapewne słyszałyście o PCO ja właśnie na to byłam leczona (po czym się okazało że ja chyba w ogóle tego nie miałam) dlatego bardzo mnie zdziwił pozytywny wynik testu. Jest to moja pierwsza ciąża dlatego szukałam miejsca gdzie mogła bym się dzielić radością z innymi "ciężarówkami", podczytywać bardziej doświadczone koleżanki a i te starające się jakoś pocieszyć. Mam nadzieje że zostanę przyjęta do Waszego grona
witaj
i za dalszy przebieg ciazy

Cytat:
Czesc :-( muszę sie wyzalic przepraszam za to odrazu....
Tz jest od trzech tygodni w delegacji jutro wraca i bedzie w domu kolo 1-2w nocy i on juz dzisiaj pisze mi ze nie ospusci seksu bo mu sie NALEZY po tylu tygodniach. Pisalam ze bedzie zmeczony bo bedzie prowadzil samochod cala droge mi @ ma jutro przyjsc i nie czuje sie zbyt komfortowo tam na dole bo jestem po infekcji :-( on tego nie rozumie. Wiem ze jest spragniony tego seksu no ale w tym nie bierze pod uwage mnie :-( nie chce zeby wracal... naprawde
.
wybacz, ale panu jasnie wladcy, to nalezy sie porzadne lanie...

Cytat:
Cześć
zazdroszcze

Cytat:
Witam się tylko i błagam Was o kciuki o 11
Mam pewne zadanie w pracy...nie zdążyłam Wam wczoraj opisać o co chodzi.

czesc
dzis jest dzien dobrych i zlych wiesci...
dobre: moje zyly i zastawki sa zdrowe, nie ma zakrzepow, przeplywy w porzadku... kamien z serca... teraz tylko musze z lekarzem pogadac co dalej
zle: zmarla zona chrzestnego meza... przesympatyczna kobieta, miala bialaczke, ostatnie dni zyla nadzieja, ze jeszcze wroci do domu ... ehhh...
Stary 2013-08-14, 10:46   #3679
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze spróbuje

Co pieczesz?
po kilku nocach da rade. musi sie oswoić z tym ze pieluchy nie ma

miodownik

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
a w salonie co masz na podłodze tez płytki?
tak. podejrzyj sobie na tym filmiku który ostatnio wrzuciłm

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:

wybacz, ale panu jasnie wladcy, to nalezy sie porzadne lanie...

czesc
dobre: moje zyly i zastawki sa zdrowe, nie ma zakrzepow, przeplywy w porzadku... kamien z serca... teraz tylko musze z lekarzem pogadac co dalej
zle: zmarla zona chrzestnego meza... przesympatyczna kobieta, miala bialaczke, ostatnie dni zyla nadzieja, ze jeszcze wroci do domu ... ehhh...
lepiej nie bo go to jeszcze może dodatkowo podnieci

śmierć zawsze jest niesprawiedliwa przykro mi
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:49   #3680
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Widzę, że tematy wykończeniowo - remontowe, więc mnie dla mnie

Emilka po okresie mówienia "tatatatatata" zaczęłam mówić "mamam" i coś ala "niamniam"
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 10:58   #3681
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Emilka po okresie mówienia "tatatatatata" zaczęłam mówić "mamam" i coś ala "niamniam"
Stary 2013-08-14, 12:24   #3682
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Czym się różni?? Nie wiem... my mieliśmy takie długie dechy, w paczce ja wiem, długość na pewno powyżej 1,5 metra a parkiet to chyba takie krótkie deski... tak mi się wydaje
No kurz widać, trzeba często zmywać, zamiatać...
Na całej powierzchni mamy merbau - wszystkie meble są podklejane od spodu i nawet jest ok. Chociaż kilka rys już jest
No to mnie załamałaś chciałam podłogi bez dywanów, ale żeby nie było tak kurzu widać

a drogo płaciliście za dechy+robociznę?

w salonie tylko to masz, czy gdzieś jeszcze?

Cytat:

czesc
Dobrze, że zdrowa jesteś...

ale ciocia... buu przykro mi

Cytat:

tak. podejrzyj sobie na tym filmiku który ostatnio wrzuciłm
zaraz się przyjrzę, wcześniej nie miałam możliwości

i nie macie dywanów?

kurz Wam nie lata?

Cytat:
Bika ale tez masz mieszkanie i coś na podłodze
Stary 2013-08-14, 12:28   #3683
metkaa
Zakorzenienie

czesc

my nie mielismy dywanow jakis czas ale jak szymek zaczal biegac to stwierdzilismy ze czas jakis kupic i mamy w duzym pokoju, teraz do jego pokoju tez kupimy,

Cytat:
Cześć
Jedziemy z tz i moimi rodzicami do teściów do Krakowa - spotkanie rodzinne
fajnie

blonde to pierwsza noc, moze nastepna bedzie lepsza, trzeba probowac,

Gucia wspolczuje nawalu pracy, liczymy na obecnosc w piatek

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Moje wyniki TSH są znowu w tendencji zwyżkowej, już nie wiem, o co kaman.
a bierzesz cały czas leki?

Ana ja nie pomogę, niestety

Cytat:
super,
przykro mi

Cytat:

zmeczylam sie, bylismy na zakupach, po drodze zahaczylismy o 3 place zabaw, potem moja praca, potem dom, zrobilam leczo, uspalam szymka, czas na kawe
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 12:33   #3684
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
No to mnie załamałaś chciałam podłogi bez dywanów, ale żeby nie było tak kurzu widać

a drogo płaciliście za dechy+robociznę?

w salonie tylko to masz, czy gdzieś jeszcze?
Nie chciałam
Ja płaciłam za deski , nie pamiętam dokładnie ile, ale wyszło sporawo.. jakoś ponad 150zł za metr. Układał nam teściu bo akurat tym się zajmuje.
Mamy ją w salonie, w pokoju na dole, i w sypialni na antresoli.
Marcel <3

Stary 2013-08-14, 12:39   #3685
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chciałam
Ja płaciłam za deski , nie pamiętam dokładnie ile, ale wyszło sporawo.. jakoś ponad 150zł za metr. Układał nam teściu bo akurat tym się zajmuje.
Mamy ją w salonie, w pokoju na dole, i w sypialni na antresoli.
No i co ja mam zrobić chciałabym aby było tez coś praktycznego... tym bardziej, że na powierzchnię do sprzątania i tak będę narzekać ehś kupiłabyś je drugi raz?

tak samo teście robili ostatnio remont i w kuchni położyli sobie jasne gresy i teściowa już przeklęła a do kuchni dywaniki kupiła i gresów ni ma było widać każdy okruch...
Stary 2013-08-14, 12:41   #3686
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
No i co ja mam zrobić chciałabym aby było tez coś praktycznego... tym bardziej, że na powierzchnię do sprzątania i tak będę narzekać ehś kupiłabyś je drugi raz?

tak samo teście robili ostatnio remont i w kuchni położyli sobie jasne gresy i teściowa już przeklęła a do kuchni dywaniki kupiła i gresów ni ma było widać każdy okruch...
podobają mi się wizualnie...ale chyba bym drugi raz ich nie wzięła
Ja tez mam jasny gres w kuchni.
Zresztą w moim profilu są zdjęcia mieszkania, podłogę powinno być widać - zerknij sobie jak chcesz
Marcel <3

Stary 2013-08-14, 12:49   #3687
Ana***
Zakorzenienie

Gocha a co to za płytki? one mają taką jakby nierówną strukturę? fajnie wyglądają a może coś podobno do kuchni i jadalni oszaleje
Stary 2013-08-14, 13:13   #3688
metkaa
Zakorzenienie

onyks i jak poszło w pracy?

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

tasia dzis mi sie snilo ze jechalysmy we dwie tirem i wiozlysmy hustawki na plac zabaw
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-14, 13:17   #3689
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
onyks i jak
tasia dzis mi sie snilo ze jechalysmy we dwie tirem i wiozlysmy hustawki na plac zabaw
dobre!
Marcel <3

Stary 2013-08-14, 13:18   #3690
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
onyks i jak poszło w pracy?

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Metka tira mam, co prawda prawka nie mam ale kierowców mam dwóch =) Tylko teraz skąd huśtawki, bo plac zabaw do zaopatrzenia to byśmy znalazły =)

Onyks no właśnie, bo trzymam te kciuki i trzymam i praca mi nie idzie.

Witałam się dzisiaj w ogóle? Chyba nie, więc napiszę - Hej =)

Samopoczucie dzisiaj do d**y, usypiam nad klawiaturą i się zastanawiam co ja tu robie??????????????? Jutro wolne to trochę odeśpię
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości