![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
Otóż to :P tylko przysięga musiała by inaczej brzmieć trochę :P bo i nie opuszczę Cię aż do śmierci traci sens!:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
I nie opuszczę Cię nawet po śmierci...
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- rozwalacie mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
ooo.. dobre hahaa
![]() Cytat:
Ale w związku z tym że mama Tżta stwierdziła że za ten zespół to ona sama mogłaby nam na ślub zapłacić.. więc jakby nadal chciała.. to bylibyśmy 3,5 tysiąca do przodu.... ;p bo ogólnie to nie chcemy żeby nam płacili za ślub.. ale jeśli chcą jakąś tam część.. to aż szkoda nie skorzystać :P tata TŻta chce nam wódkę kupić.. więc zaoszczędzlibyśmy hehe.. Ale ogólnie przeznaczyliśmy 10 tys za foro, kamere i zespół.. więc jeszcze byśmy się wymieścili.. bo foto 2,9 tys, kamera która mi się podoba 3,1 tys no i zespół 3,5.. sama nie wiem ;p będę musiała atakować TŻta żeby się okreslił hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
mogłaby się też nakręcić, że pm jest teraz kotem i wziąć ślub z kotem
![]() haha! zbita bez kitu słyszałam o czymś takim ![]()
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Noc poślubna z kotem... Jakoś tego nie widzę.
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() nie rozwijajmy tego tematu ![]()
#3669 |
Zakorzenienie
|
E no :P pisałam na facebooku razem z oferta jaką mają :P jego najnowsze filmy mi sie podobają.. widać że się wyrobił :P
i oferta: "- Obecność operatora od przygotowań do godziny 1 (możliwość przedłużenia czasu) - najwyższej klasy sprzęt firmy CANON(wykozystywany do realizacji produkcji takich jak np.Dr. House) - bardzo jasne obiektywy ,dzięki którym utrzymany jest kinowy klimat i wysoka jakość bez konieczności doświetlania planu nawet w bardzo trudnych warunkach - ujęcia z zastosowaniem systemu stabilizacji slidecam ,flycam i stedicam - czas gotowego filmu ok.90-120 min (z ok.6 godz. roboczego, który na życzenie można również otrzymać na osobnych nośnikach) - 4 teledyski (z przygotowań, z życzeń przed kościołem, z całego dnia-najlepsze ujęcia oraz klip z zabawy) - relacja z wesela przeplatana wywiadami z gośćmi - na zakończenie flimu-napisy końcowe-"wystąpili"-czyli wolno płynąca lista gości - interaktywne menu płyt - nadruki na płytach i opakowaniach w wysokiej rozdzielczości(CD BOXY) - 3 komplety płyt Blu-ray(Full HD) lub DVD - teledyski z filmu w Waszych telefonach - plener w osobny dzień (dodatkowo 1000zł) Cena I dzień 3100zł, 2 dni 4600zł (+ koszty transportu powyżej 100km)" No i km by się nie liczyły bo się mieszczę a pleneru i tak nie chcemy :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
Więc co do ślubu..
W pierwszy dzień, jak to tradycja w tych stronach niektórym nakazuje, podobno o 12 w południe było spotkanie u Pana Młodego (ale nie byliśmy, nie chciało nam się)- te wszystkie dróżbowe przyśpiewki i wgl.. później pojechali do Pani Młodej.. ślub był o 14.. my byliśmy ok 13:40 pod kościołem, ale trwał inny ślub.. Z daleka widzieliśmy że nasi młodzi idą do ślubu z buta, bo PM mieszkała jakieś 700 metrów od kościoła :P szli i szli.. i bramy mieli.. msza zaczęła się o 14:15.. a na wejście PM organista grał jakąś piosnkę iście z Benny Hilla :P Najpierw wszedł Pan Młody który prowadził świadkową, a później weszła Pani Młoda wprowadzana przez ojca ![]() Ksiądz wcześniej prowadził ślub i na początku pomylił sobie imiona Pana Młodego ale jakoś poszło :P Młodzi byli sympatycznie, uśmiechali się do siebie podczas przysięgi- więc stres ich tak bardzo nie zjadł :P Po mszy wyszliśmy na zewnątrz a tam wieeeelki prezent stoi na dziecińcu ;P otworzyli a tam peeeełno baloników czerwono białych wyleciało w powietrze-urocze!! ![]() Później wspólne zdjęcie,życzenie(młodzi nic nie pisali na temat prezentów ale w większości dostali kasę i do tego kwiaty albo wina albo jakieś innedrobne upominki ) Dojechaliśmy na salę.. Przyśpiewki, sól, chleb, szampan, cukierki dla gości.. Sala do siedzenia była na dole.. były 4 baaaardzo długie stoły.. i były one blisko siebie ustawione co mnie aż wkurzało bo nawet nie mogłam wyjść od stolika spokojnie bo zaraz za nami byli kolejni goście.. ;/Sala do tańczenia była u góry - ale była tam taka kamerka która była podlączona do telewizora na dole więc ludzie przy stolikach widzieli jak inni się bawią.. Obiad.. rosioł a później drugie danie standardowo ziemniaczki, kilka mięś do wyboru i surówki.. Bo skończonym obiedzie orkiestra zeszła na dół do nas z drużbą (tak, tutaj też był wynajmowany drużba jak ostatnio :P) no i wjechał też tort.. Państwo Młodzi ukroilil kawałek dość duży.. cały zjedli.. (tort był bardzo dobry.. nietypowy - a nie lubię takich rzeczy :P masę miał chyba brzoskwiniową taką jakby piankową, ptasie mleczko czy co to.. i jeszcze taką samą śmietankową.. i bisazkopt ciemny). Po tym zaczęła się cała zabawa z drużbą.. Najpierw poprosił po 2 facetów ze stony Laski i kolesia.. I wyjaśnił zasady! Pijemy wódkę (bez przepoi) dopóki Państwo Młodzi nie posłodzą wódki :P Więc leje banie każdemu, piją i mówią każdy czy wódka jest gorzka czy słodka.. jak gorzka to się śpiewało te wszystkie "oni temu winni, pociałować się powinni" i kolejna bania dopóki nie powiedzieli wszyscy że wódka jest słodka :P czyli ok 6 bań jedna podrugiej bez przepity w taki upał na sam początek imprezy ^^ Później zaczęły się przyśpiewka dla każdegoo gościaz osobna.. w związkku z tym że było 160 gości.. to trwało to do 19.. (w tym czasie młodzi pojechali na jakieś zdjęcia plenerowe) - przyśpiewki tym razem były bardzo sympatyczne a sam drużba przekomiczny i superowy! :P Później było kolejne danie (nie pamiętam co to było w sumie :P) ii zaczęły się tańce ![]() Wspominałam już że w orkiestrze się zakochaliśmy i już po 2 przerwach podeszliśmy do nich o wizytówki i wypytać się o ofertę :P Grali świetnie.. i długo.. i robili krótkie przerwy praktycznie na jedzenie tylko ![]() ![]() Około 22 była atrakcja przed domem weselnym- 3 ludzi młodych tańczyła z ogniem ![]() ![]() Teraz przejdę do zabaw.. w sumie były śmieszne ![]() ![]() ![]() 1. ekspres to kawy - czyli super ekspres i kawa :P 2. deskorolka - czyli drewniana deska kuchenna i 2 rolki papieru ^^ 3. odkurzacz elektryczny - miotła z kabelkiem do prądu.. ![]() ![]() A o północy zaczęły się oczepiny :P na początku była "ciotka z ameryki" (możecie sobie różne wersje znaleźć na youtubie- ogólnie mega smieszne to było bo przebrał się za tą ciotkę główny koleś z orkiestry.. śmiechowo było - zwłaszcza po pijaku :P) Jak się to skończyło to standardowo rzucanie welone i muszki ![]() Kolejna zabawa była dla ludzi z dystansem :P kolejne 6 par. i taniec do póki sie muzyka nie zatrzyma.. jak przestali grać to drużba mówił jakie figury muszą wykonać- na początku dość spoko -na parkiecie zostają 3 nogi i jedna ręka, 2 nogi, jedna noga.. a później się zaczęła - teraz pozycja na leniwca, później na śpiocha, później 69 a na końcu na pieska :P i mimo że na trzeźwo komuś może się wydawać o mamo.. ale wstyd..ale ogólnie to nawet najbardziej sztywne ciotki się z tego cieszyły :P nakoniec wszystkie pary dostały po flaszce wódki.. A później zabawa dla wszystkich chętnych.. tańczymy w parach i jak muzyka przestaje grać to wykonujemy zadania : zamieniamy się w parze lewym butem :P (mój baletek rozmiar 37 kontra but TŻta 46 :O), tańczymy w parach, zamiana par, zamiana prawych butów (więc zostałam z dwoma obcymi mi męskimi butami na nogach:P), taniec, zamiana par, zamiana dowolną częścią garderoby :P (to była najtrudniejsza część bo była bardzo gorąco i kobiety zbytnio nie miały czym się zamieniać.. :P ja naszczęście miałam pasek ^^) no i taniec.. na końcu zamiana partnerów i po tańcu szukanie swoich rzeczy ![]() Podczas całego wesela był jeszcze stary niedźwiedź mocno śpi, kaczuchy i mam chusteczke haftowaną ( z tym że na początku normalna wersja.. a później kobiet w kółku wśrodku, faceci na zewnątrz - wszyscy kręciliśmy się w przeciwne strony, jak muzyka się skończyła trzeba było się odwrócić i pocałować osobę która była na wprost nas - oczywiście w policzka :P) Podczas całego wesela były prócz obiadu jeszcze 3 ciepłe danie i zimne płyty oraz deser (prócz jeszcze tortu) - pucharek lodów.. do tego był wiejski stół ze świaniakiem który miał ogromne wzięcie oraz stolik z alkoholem ![]() ![]() Nie pamiętam już o której godzinie..ale była przygoda taka że siadły chyba korki i zabrakło prądu, siedzieliśmy przy świecach :P Panna Młoda miała lekko zakręcone włosy mega długie a suknia mi się nie podobała bo dół był dziwnie podpinany :P i miała koturny :P Pan Młody raczej normalnie :p z czarną muchą.. Kolor niby był chyba bordowy przewodni ale widać to było jedynie po świecach i serwetkach ![]() Poprawiny to był masakrator jedzeniowy- na samo powitaniee (a nie spóźniliśmy się) dostaliśmy barszcz, 2 danie i odrazu sernik na deser.. i prócz tego jeszcze 3 gorące dania :P i ta sama orkiestra grała ![]() ![]() Wspominam bardzo dobrze to wesele.. ah! i do dziś mnie jescze nogi bolą :P Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-07-31 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
joasia moim znajomi tam mieli wesele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Swój droga, ale obszerny opis wesela ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
Joasia widzę dobre wesele było
![]()
#3675 |
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Dziewczyny ktore juz macie foto określone jakie pakiety w ogole bierzecie? Po ile zdjec dokładnie obrobionych itd?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3676 | ||
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nie przeraź się naszym tempem ![]() dzień dobry zoofilki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na plener chcemy wziąć taką dziewczynę, ale nie pytałam jej ile zdjęć daje i za ile ![]()
![]() |
#3679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A hm.. zespół tak ten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj prześwietne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
to fajne wesele joasia
![]() ja lecę potem was nadrobię, papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zakorzenienie
|
o czymś nie wiem ? ^^:P
A co do foto to hm.. Greg ma 350 obrobionych zdjęć, 150 wywołanych w albumie.. plus my jeszcze chcemy surówkę dlatego 2900 :P bez surówki bierze 2300 (ale skoro TŻ ma wątpliwości co do Grega ;p) A tak oglądając teraz ślubne klipy.. to tak sobie myślę o tym Zaiksie i o tym co pejlin się dowiedziała od czarodziei.. i dochodzę do wniosku że skoro kamerzysta publikuje na swoich profilach nasze filmy.. i udostępnia je całemu światu jakby nie patrzeć- to chyba jego interes w tym żeby sobie coś takiego zapłacić hm ;> :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
na przekór do celu
|
to ja w wchodzę i o seksie z kotami czytam, więc jak już to ja o czymś nie wiem
![]() a Twoją relację otworzyłam sobie w osobnej karcie i przeczytam w wolnej chwili ![]()
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
A niee, to chodziło tylko o ślub z kotem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahaha ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() |
#3686 |
na przekór do celu
|
czy ja wiem
![]()
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Postanowiłam nie kontynuować tego tematu. Moje fantazje erotyczne nie obejmują zwierząt.
![]()
#3689 |
na przekór do celu
|
To w nawiązaniu do kotów (
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.