![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
Tyle,że po myciu odkleiła mi się wierzchnia warstwa (są robione z tkaniny sukienkowej anie obuwniczej i miałam to na uwadze) ale na nodze nie widać,że tkanina się odkleiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Zadomowienie
|
Białe kupiłam w Madonnie w Katowicach. Niestety tanie nie były..
Cytat:
http://allegro.pl/bourjois-rouge-hi-...630223200.html kolor rose pixel.. Pigment rzeczywiście jest bardzo trwały, trzeba uważać, żeby dobrze nałożyć, bo bardzo ciężko się zmywa. Ja jednak nie lubię takeigo efektu suchych ust.. musze mieć jakiś błyszczyk.. Zjada się też nierównomiernie i źle to potem wygląda. Ale poczytaj sobie inne opinie ![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...d-liptint.html
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-30 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nei widziałam tej aukcji. Fajnie, ze z Gdańska. Akurat dziś jadę pozałatwiać sprawy na uczelni to może pojadę i tam ![]() dzięki koniec off top :P Edit. to jest aż za Suchaninem xD chyba jednak nie pojadę tam osobiście xP
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
Edytowane przez agata_slomka Czas edycji: 2011-05-30 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Rozeznanie
|
Hej!
Ja się naszukałam butow slubnych....i w salonach sukni ślubnych (suknie mam z Madonny ale u nich ceny butów są troszke wysokie). I wkońcu znalazłam super butki w Ryłko. Miałam małe wymagania 1.wysokie 2.w bieli naturalnej/ecru 3.pełne zapinane na kostce 4.ze skóry ![]() Przymierzyłam ostatnio z suknią i pasują idealnie! W Ryłko mają tylko 2 kolory albo biel ale śnieżnobiałe i drugi podchodzący pod ecru. Póki co wygodne. Zobaczymy co bedzie na weselu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki trzymajcie kciuki żebym dzisiaj znalazła w końcu jakies buciki.
Dodam, że w moim mieście oblatałam wszystkie możliwe sklepy i nic. Teraz robię podejście w innym mieście...
#3666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja podjęłam decyzję- zamawiam taneczne. Obleciałam całą Warszawkę i nic nie znalazłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Usłyszałam, to co słyszę ostatnio dosyć często (w zwykłym sklepie, nie salonie ślubnym)- z białymi butami jest problem, bo nie opłaca się im sprowadzać takowych. W salonie natomiast nic mi się nie podobało...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 |
Wtajemniczenie
|
szprotka, a jakich bucików dokładnie szukasz? Sandały, pełne, półpełne? Zapinane na kostkę? Skóra, satyna?
#3669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno nie chcę sandałów, a obcas max 8-9 cm, żebym zębów nie pogubiła. Fajnie byłoby gdybym mogła później butki wykorzystać do innego stroju, ale to nie wymóg konieczny ![]() W necie jest wiele butków, które mi się baaardzo podobają, ale niestety z uwagi na wąską stopę i to, że wiele butów mnie po prostu uciska w palcach, nie kupię sobie ich bez mierzenia. A w sklepach takich nie widziałam nigdzie... Np. coś takiego: http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,21528 http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,19945 http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,19674 (obcas zabójczy!) Ostatnio mierzyłam te http://www.eobuwie.com.pl/product-po...80%93-181.html . Na żywo są o niebo ładniejsze, śnieżnobiałe i przewygodne. Ale niestety, nie było rozmiaru 38 i pani powiedziała, że już nie będzie... Tak więc mojej przygody z butami cd... Póki co mam jeszcze trochę czasu, więc się nie spinam jakoś wybitnie, ale gdybym już je miała byłabym spokojniejsza.
![]() |
#3670 |
Wtajemniczenie
|
A byłaś w RYŁKO? Mają tam kilka modeli w tym typie, np.
http://www.e-rylko.com/produkt/86lf9...0/r/0/k/0/pp/2 http://www.e-rylko.com/produkt/86lc6.../r/0/k/0/pp/12 http://www.e-rylko.com/produkt/l8d73.../r/0/k/0/pp/17 Jak już naprawdę niczego nie znajdziesz i czas Cię już będzie gonił, to może zerknij na te taneczne. Taneczne buty do tanga mają ładną, zgrabną szpilkę ![]() ![]() Powodzenia! Edit: Jeszcze mi się przypomniało o dwóch firmach, które mają fajne ślubne czółenka na wysokich obcasach: Menbur i Gatuzo. ![]()
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2011-05-31 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Menbura i Gatuzo znam, ale oczywiście nigdzie w sklepach nie widziałam ![]()
![]() |
#3672 |
Raczkowanie
|
te ostatnie mam, tylko ze w czarnym kolorze. Buty z ryłka sa dla mnie super wygodne, choć te troche mi zaczynają klapać, a tego się boję na weselu...a tak poza tym czy takie białe kiedykolwiek jeszcze założe? Nie przepadam za białym obuwiem, a dla mojego PM buty ślubne w innym kolorze niż białe się nie podobają, chyba ze z odrobiną innego koloru, ale gdzie takie znaleźć...i co tu zrobic...oto jest pytanie.
Edytowane przez rybka26l Czas edycji: 2011-05-31 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja rozumiem, że można wziąć opinię TŻ pod uwagę, ale bez przesady, zwłaszcza że sama uważasz, że takie buty będą niepraktyczne i nigdy więcej ich nie założysz. Mój np też cały czas mi mówił, ze grzywki są brzydkie, a kiedy ścięłam [bo chciałam wypróbować] to po jakimś czasie usłyszałam, że bardzo mi w tym ładnie. Mimo wszystko mężczyźni mniej się znają na modzie, zestawianiu ubrań i dodatków itd. A może jeśli nie kolorowe, to cieliste/nude ? Takie buty nie będą za bardzo odstawać kolorem a są bardziej praktyczne niż białe. http://www.kozaczek.pl/img/d/154_11.jpg
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Raczkowanie
|
nie , to nie tylko opinia TŻ, ale i mojej mamy... może dlatego nie upieram się tak bardzo, bo na 100% nie mam przekonania i nie wiem czy do mojej sukni by to w ogole pasowalo. No wlasnie...moze nie calkiem biale...szukam szukam i nic ciekawego nie mogę znaleźć, a przez neta się boję. Widziałam ładne, w sumie białe, ale za niecałe 100 zł z przesyłką - gdybym tylko wiedziała, że są wygodne i będą pasować to bym sie na nie zdecydowała. Są bardzo podobne do tych z ryłka tylko 1,5 raza tańsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Przyczajenie
|
Hey
Dziewczyny może któraś z was natknęła się na ecri buty z zielonymi dodatkami w Warszawie. Nie chcę całych zielonych ale dodatki byłyby wskazane. Szukam ale nigdzie nie mogę znaleźć. Pomóżcie proszę |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3677 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez rybka26l Czas edycji: 2011-05-31 o 17:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
O właśnie, a może któraś z Was widziała te pierwsze i/lub drugie gdzieś w warmińsko-mazurskim albo w Białymstoku? ![]()
![]() |
#3679 |
Raczkowanie
|
jednak strach troszkę kupić przez neta, choć nie ukrywam, że bardzo mnie korci...cena nie duża - choć z trudami, ale chyba można zwrócić w razie czego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3681 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co ja też bardzo dużo butów kupuję na all u też nie miałam problemów. Ani z jakością ani z rozmiarem.
#3683 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę dziewczynom które mogą zaszaleć z obcasem
![]() - na niezbyt wysokim obcasie (3-4 cm) - Z zaokrąglonymi czubkami - najlepiej aby z zewnątrz były z satyny - i w kolorze brzoskwiniowo- łososiowym (cieżko mi go określić :P) Kolor taki jak te pierwsze, a z tych drugich podoba mi sie fason (ale oczywiscie za wysoki obcas :/) Jakby komuś przez przypadek podobne wpadły w oko to dajcie znać proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a są prześliczne, kolorek, taki jak miał być, lekka śmietanka. kurcze szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Przyczajenie
|
No to ja w końcu się pochwale wybranymi po ciężkich bojach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
Jako, że to mój pierwszy post (i kończę z samym podglądaniem wątków
![]() Aktualnie jestem też na etapie doboru butów, póki co w sklepach nic mnie jeszcze nie urzekło i pewnie pozostanie zamawianie bucików przez internet. Chciałabym się Was poradzić czy do mojej sukni będą pasować czerwone buty... Oczywiście rodzinka stuka się po czole, ale cóż... Białe odpadają, ostatecznie jakieś beże - ecru. Będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi, bo póki co już zgłupiałam co z tymi butami robić... Edytowane przez Malinum Czas edycji: 2011-06-11 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zadzwoniłam wczesniej do sklepu z pytaniem o dokładną długość wkładki w buciku i tak wybrałam rozmiar. Jest idealny. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3689 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, poszukiwaczki pieknych butów do slubu! znalazłam dzis ciekwawą stronę z takowymi, może któraś będzie zainteresowana. Ceny powalające jednak może, któraś się skusi. brishoes.pl. Ja nadal szukam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.