|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
A skąd sie bierze fajne dzieciowe czapeczki?
Potrzebuje juz jakas lżejsza, taka wczesno wiosenną. Możecie cos polecić? Pani, dzieki za namiar na te księgarnie. Domowilam mu resztę Czeresniowej. Taniej wyszło niz w Merlinie, gdzie najcześciej zamawiam (punkt odbioru mam rzut beretem). |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Zakorzenienie
|
nad czym tak pracowałaś?
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
w pracy byłam
![]() ![]()
#3665 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety - metoda prób i błędów... wydaje mi się, że nigdy się do końca nie pogodzimy. taka niesprawiedliwość losu boli. nie wyobrażam sobie jak mogłaby nie boleć... trzymaj się Mała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ja kupuję ją teraz na "odwietki" (nazwa podkradziona od Ciebie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45236920]Monika właśnie ostatnio nie odnotowuję jakichś wielkich problemów z jedzeniem... Je w miarę dobrze.
120 ml mleka, 125 g obiadku+60-80 ml mleka, kasza na 80 ml wody+pół słoiczka owoców+60 ml mleka, kaszka mleczno-ryżowa na 120-140 ml wody, 120 ml mleka i w nocy 120 ml mleka. Nie wiem, co mam mu podać. Chyba ruszę z glutenem i zróżnicuję te kaszki, choć nie wiem, czy to przyniesie jakiś skutek...[/QUOTE] ładnie je ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3669 |
Konto usunięte
|
Kubku, Wadera - przytulam...
Kubku nie miej wyrzutów, Twoje odczucia są jak najbardziej normalne, z tym się nigdy nie można pogodzić. Można po czasie to zrozumieć, żyć z tym, ale pogodzić - nigdy.. Kurcze ja z Arturem praktycznie co 2-3 dni chodzę na cmentarz. Jak podrośnie, będę musiała ograniczyć te wycieczki, bo choć oczywiście chcę go wychować w pamięci o bracie, to jednak takie łażenie nie jest dobre dla małego dziecka. Berbie książeczki biało-czarne na początek ![]() Ja, jak będę przy $, to też chcę kupić Ulicę Czereśniową i te z serii Jest tam kto, itd. Mlebi ![]() ![]() Monika Artur waży 6870 gramów. Co do tego zagęszczacza, nie chcę mu zagęszczać mleka, tylko pytałam lekarki, co mogę mu jeszcze podawać, a ona powiedziała, że budyń, kisiel i właśnie wspomniała o tym. Ale budyniem nie sprawię, że będzie więcej przybierać. Mnie by zależało, żeby przybierał chociaż te 70 g na tydzień, nie musi być super grubaskiem, ale wolałabym, żeby było bardziej do przodu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle dziś mam jakiegoś doła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3671 |
Rozeznanie
|
ja juz prawie nie krwawie
![]() ![]()
Julia Renata 28.01.2014 11:30 ![]() Nataniel 16.06.2009r. ![]() Marzec 2015- 29 tydz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wadera ![]() odpale pozniej te kołysankę. Teraz nie mam jak. Ale ta księgarnia polecana przez Panikę szybko 'działa'. Dostałam SMS ze juz nadana paczka. Pewnie jutro bedzie w paczkomacie. A zamawialam przeciez późnym popołudniem. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-02-20 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I my zaznamy szczęścia macierzyństwa! Zobaczysz!!!
![]() |
#3674 |
Zadomowienie
|
Pani, ja wlasnie chyba nie chce wiązanej tej czapki. Wiązaną miałam jedna i mńie wkurzaly te sznurki i obcielam
![]() Perse, masz racje... Heh. A mńie waga T przeraża. 3 miesiace i 7200g ![]() Az sie boje w siatkę centylowa spojrzeć ![]() Chociaz w tej jego całej alergii pok to moze i dobrze... |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
Zakorzenienie
|
My musimy iść do pediatry bo oczko dalej ropieje
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kupuj za dużo, potem i tak dojdzie Ci sporo fajnych i godnych uwagi tytułów i będziesz systematycznie coś kupować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja przyszalałam w księgarni... ale mi się wieczór dłuży bez tż... jak to jutro do wizyty przetrwać... mam nadzieję, że bez problemu dostanę l4...
![]() |
#3678 |
Zadomowienie
|
Co kupiłaś?
Ja za duzo tych kontrastowych miałam. One intensywnie, ale w sumie bardzo krótko Tymona interesowały. Wystarczylyby spokojnie 2, max 3. Chyba, ze jeszcze sie bedzie tym interesował jak zacznie kumac co do niego mówię? Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-02-20 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
2 z serii ulica czereśniowa (lato, zima), księgę dźwięków, oczami maluszka, kilka tekturowych brzechwy i tuwima
#3680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Zakorzenienie
|
zamówiłabym o wiele więcej... ale mam zrobiona listę i będę koleżanki prosić. albo hurtowo zażyczę wszystkie od koleżanek z pracy
![]() ![]() wika to ja już nie rozumiem, ta dziewczynka jest chora czy nie?
#3683 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45248955]Monika Artur waży 6870 gramów. Co do tego zagęszczacza, nie chcę mu zagęszczać mleka, tylko pytałam lekarki, co mogę mu jeszcze podawać, a ona powiedziała, że budyń, kisiel i właśnie wspomniała o tym. Ale budyniem nie sprawię, że będzie więcej przybierać.
Mnie by zależało, żeby przybierał chociaż te 70 g na tydzień, nie musi być super grubaskiem, ale wolałabym, żeby było bardziej do przodu.[/QUOTE] wiesz co, tak myślę o tym ile on zjada i zastanawiam się czy nie chciałabyś spróbować dawać mu tylko posiłek, bez popijania, może wtedy zjadałby więcej, a picie (u Was mleko) między posiłkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() _________ Jest jeszcze jedna seria podobna do Czereśniowej, tylko już dla chłopców raczej, są Auta i Na budowie, może coś jeszcze, nie wiem. też taki format, sztywne kartki, fajne, ale jeszcze nie mamy. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zadomowienie
|
Heh, tez sobie radość dawkuje
![]() Wika, a robili jej ECHO? USG brzucha, głowy? Tylko z nóżkami jest problem?? Kurcze, dzisiaj pierwszy raz od 10 dni byłam sama z Tymonem. Jestem zajechana jak koń po westerniel ![]() Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-02-20 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zakorzenienie
|
mieliśmy dziś aktywny dzień. byliśmy na basenie, tż pluskał się z J. w części rekreacyjnej, brodziku i jacuzzi a ja poszłam pływać. trochę się zmęczyłam, ale kilometr przepłynęłam, na początek nie jest źle. po południu jeszcze godzinny spacer dość szybkim tempem i padam... mam ochotę na czekoladę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
nie, nie tylko z nóżkami, nóżki wyszły na USG w czasie ciąży a po porodzie okazało się, ze jest również źle wykształcony odbyt. Zrobili szczegółowe badania i wyszły nieprawidłowości w położeniu narządów wewnętrznych (płciowych i układu pokarmowego - nie wiem dokładnie co jest nie tak), ale stąd chyba podejrzenie ZE. Mała wygląda normalnie - po porodzie miała asymetrię twarzy, ale po kilku dniach buźka się wyrównała.
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |||
Zakorzenienie
|
Renia, kochana....
![]() ![]() ![]() Cytat:
wow. T. tyle ważył we wrześniu ![]() ![]() synek przyjaciół, jak miał pół oku to ważył 10 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Perse, Art szalał, szalał z przybieraniem, a teraz przystopował. jak dla mnie to normalne po 6 miesiącu. Tymek też niedługo przestanie szaleć wagowo. nie znam zbyt wielu 3 latków ważących 30 kg ![]() spoko, spoko. waga ładna. pewnie, że tak ![]() Cytat:
![]() też miałam za dużo (moja matka wpadła w szał ![]() ![]() czekam na relację ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mój chłop dziś poprosił o wychodne ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
coś jana chyba się dziś nie meldowała...
#3689 |
Zakorzenienie
|
Barbie o tak, ja tez pamiętam tę magię z brzuszkiem. Ja on i nasz brzuszek
![]() I teraz juz tak w trojke nie polezymy. Także wszystko się zmienia a my i Tz musimy to zaakceptować co wcale nie jest łatwe. Oby wam się udało utrzymać sielanke ![]() Kundzia nie mam pojęcia o co chodzi Twojej małej? Boi się? Gorąco jej? Niewygodnie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Mlebi super ze masz zielone światełko! Jana?? U nas hitem jest bardzo mała gąsienica. Księga dźwięków już tak nie skupia chociaż nadal lubi te karty-bo w częściach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | ||||||
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie mam balkonu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i jak Krzyś się odezwał? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi się "Laleczka" kojarzy z czasami przedszkola... mama szykowała mnie i starszą siostrę, czekałyśmy aż skończy ubierać najmłodszą do żłobka. Zawsze rano w radiu ją puszczali... ale jako dorosła osoba, gdy ją słyszę zawsze mam łzy w oczach... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.