|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
jak nie bedzie to nie bedzie dalibysmy rade
raczej ma @ razem ze mna, znaczy on suie zle nastawil bo myslał ze ja bede wredna zła i rozdrazniona i tak sie nakrcił ze sam był gorszy i mnie denerwował i sie zarlismy w koncu sam to przyzał ze nie wiedział jak ma sie zachowac i chyba tez dostał az okresu teraz juz kolejny byl luzik ![]() to jest ten urok ze jak sie spotykalismy w weekendy to zazwyczaj @ nas omijała a on nie mial wczesniej dziewczyny takiej na stałe to tez w tych sprawach nieobeznany, czasem takie smieszne rzeczy wychodza co dla mnie sa oczywiste albo cos a on nie ma o tym pojecia
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
aaa kumam, kumam
faktycznie trochę inaczej się przechodzi @ na tabsach
|
|
#3663 |
|
Idealna Źona; )
|
hejka
co za beznadziejna pogoda.... wlurzyl mnie dzis kolega bo mielismy jechac na Sylwka razem nad Morze prawie wszystko pozalatwialam a On teraz mowi ze kasy nie bedzie mial i ze nie jedziemy a niech sie wali.... ![]() ![]() a i wczoraj odezwal sie facet z Badoo.pl z ktorym sie raz spotkalam i wiecej niechce...a ten wypisuje ze chce sie spotkac ze ladan jestem itp. |
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Faceci na ogół tak piszą ;/
Ile razy dostawałam wiadomość na fejsie pt. "Śliczna jesteś, poznamy się?". Tak jakby to był jedyny wyznacznik. Bezmózgi
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam to samo, ale olewałam.
|
|
#3667 |
|
Idealna Źona; )
|
nio i to jak plytkie...a pisalm mi eski co u mnie a ja do niego co u niego a on co ze zmienil prace i duzo kasy zarabia
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam co do dnia i godziny prawie @ na tabsach i 2 dni i koniec bardzo lagodnie przed @ troche mnie ssie bo jestem bez hormonow wtedy 4 dni ale ogolnie lagodniej a on myslala ze bedzie piekło
Cytat:
![]() a co do portali randkowych to tak tam jest ja sobie podnosilam samoocene tgakimi pustymi facetami ;D obsypywali mnie komplementami łechtali moje ego ![]() a mojego tż ja zaczepilam fotki mial zwyczajne, nigdy nie sypal komplemntami od poczatku byl stanowczy i konkretny, ze on nie ma czasu na zabawe szuka powaznej relacji duzo pracuje duzo go nie ma podal swoje wady wzystkie i stwierdzil ze jesli mi odpowiada to super a jak nie to widocznie nie tej szuka albo go biore takiego jakim jest i nie probuje go zmieniac albo nie. i to mi sie najbardziej podobało w nim, nigdy nie byl sztuczny przesadnie "malinowy" nie rzygał tęczą był inny niz ci faceci na portalach.a ja jak mi odpisał spojrzałam na jego zdjecia i pomyslałam "ciekawe jakby to bylo gdyby ten facet został moim mezem " ehh kobieca intuicja czasem mnie zaskakuje---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- bruised flower jeszcze chwila i dołaczycie do klubiku poznajmy sie lepiej
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie to jest dobre na tabsach, ja też mam praktycznie co do godziny, ostatnio dostałam wcześniej z pół dnia, ale to brałam wcześniej antybiotyk i może przez to... a ja tylko 4 dni bez hormontów to wgl. Przynajmniej teraz już facet wie co go czeka
|
|
#3670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cześć ![]() Jeśli chodzi o portale społecznościowe to ja poznałam mojego F. na takim portalu - badoo. Obydwoje mieliśmy skasować konta, po czym stwierdziliśmy, że w ostatni raz się zalogujemy. I jak się zalogowaliśmy to już się poznaliśmy i przenieśliśmy rozmowę na facebook'a i sms'y
|
||
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam 4 dni placebo
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze to mniej stresowało na tabletkach, bo wiedziałam co i jak, a nie takie oczekiwanie na @ w ciemno
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
No może przesadzilam z tym wypominaniem mu drogiego prezentu, ale balam sie, że to cos mi się nie spodoba, on mówił że kosztuje ponad tysiąc! I wolałabym takie wydatki uzgodnić wspólnie... No ale zobaczymy co w końcu zrobi, urodziny mam za tydzień to dam Wam znać
a focha strzelił, bo jest rozrzutny i wręcz kocha wydawać pieniądze, a ja raczej oszczędna i skromna i często mu mówię żeby oszczedzal. Zjadlabym sushi... Lubicie? Co do dzieci, mojej mamie mój TZ tak przypasowal, że sama pyta kiedy zaręczyny, a znamy się jakoś 10 miesięcy dopiero :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() dopiero mam czas do was zajrzeć. niby w pracy do 15 byłam, a wróciłam i ten czas tak szybko zleciał! Tż robił obiad wg mojej instrukcji, trochę przypalił, ale ogólnie dobrze mu poszło zjedliśmy, posiedzieliśmy, zaplanowaliśmy menu na sobotnią parapetówkę u nas i pojechaliśmy do sklepu. Wróciliśmy to wypiliśmy kawkę i już się ta godzina zrobiła. szok!
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Arya zdradz menu bo ja też parapetówę planuję
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
U nas ciąg dalszy parszywej pogody. Chociaż wczoraj w radiu mówili żeby się cieszyć bo to był najcieplejszy dzień w tym tygodniu ![]() Nic mi się nie chce przez tą pogodę. Poszłam wczoraj wcześniej spać ale nic przez to lepiej mi się dzisiaj nie wstawało.
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie dziś jest bardzo parszywa pogoda, wieje, leje i wgl ze 2stopnie jest ![]() ale na szczęście siedzę w pracy już i jest sucho choć...
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- dzien dobry dzien dobry u nas zimno ale na szczescie juz nie pada. jest tak lodowaty wiatr ze daje zludzenie jakby mroz byl bleeee:/
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() My dziś wyjeżdzamy do Pragi
|
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
nessa zazdroszcze pragi
fortuna napisałam do ciebie PW zerknij pliis ![]() mam dzisiaj fatalny dzien w pracy czuje sie niedoceniona, pracuje za dwóch robie wszystko ogfarniam dwa oddziały na raz zastepuje chorego lekarza, wyciskam z siebie ile sie da wracam do domu padnieta, wszyscy to widza tylko oczywsicie u nas jedna doktorowa nie :/ i sie czepia a mało tego na wszystko chodzi i skarzy szefowi jak taka mala dziewczynka. wyjasniamy sobie cos miedzy sobą, bo ja pracuje inaczej ona inaczej wyjasnilysmy sobie bylo okeja ona i tak poszla naskarzyc no masakra jakas :/
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a mnie puścili wcześniej z pracy. jutro mamy jakąś zasraną kontrolę, ech będzie stres. Co do menu, to nie robię nic skomplikowanego. Dwie sałatki, jedna z fetą, druga mini caprese z pomidorkami koktajlowymi. Domowa giga pizza, będą na przekąskę chipsy, różne drinki (ale to już strona Tż) i chyba tyle. Może więcej bym zrobiła, ale do 15.30 jestem w ten dzień w pracy i jak wrócę o 16.00 to zanim zrobię obiad, a potem się zabiorę za te sałatki, to już z 18.00 będzie, a znajomi o 19 przychodzą :P U mnie dziś 7 stopni, ale wieje, że hej!
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
U mnie też potwornie zimno. Najchętniej to bym spod koca nie wychodziła. Na dodatek przez taką pogodę chodzę ciągle głodna
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zabije kiedyś te koleje śląskie. Wczoraj stałam ponad 40 minut czekając na pociąg. Wymyślili teraz wymianę torów, czy czegoś, i w szczerym polu marzłam. Jak wróciłam do domu, to od razu poleciałam pod prysznic. Dziś nie lepiej, ale przynajmniej już jestem w ciepłym Za kilka godzin wpada TŻ, ma pizzę przynieść ![]() karola991 Dasz radę! chyba teraz robią jakieś ćwiczenia dla rezerwowych, czy coś, bo kolega G. też wezwanie dostał.Cytat:
Ja myślałam, że dziś padnę odnośnie @. Akurat dostałam rano. Piszę to G. a ten "Jak to? Tak z rana?" Myślałam, że się popłaczę, a akurat ćwiczenia miałam. Potem przyszedł po mnie i mówi "nie wyglądasz jakbyś okres miała". Chyba myślał, że mi trzecie oko wyrośnie. Ale wytłumaczył, że u jednej szeregowej z jednostki @ objawia się okropnym humorem, ponoć laska brzydnie i jest okropna. A ja zazwyczaj mam huśtawkę przed @, klasyczny pms (wczoraj chciało mi się non stop wyć). Dziś już super wszystko, mam humor wyśmienity ![]() Ale TŻ też nie zna się na okresach itp. myślę, że nie wiedział z czym to się je i chyba spodziewał się gwiezdnych wojen o byle co
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
a my idziemy dziś do kina
dawno nie byliśmy w sumie w kinie.
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Na jaki film?
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Bogowie.
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo daj znać jak wrażenia po
ja bym się na jakąś głupotę przeszła do kina.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3688 |
|
Idealna Źona; )
|
Moi Rodzice sie na to wybieraja...
ja dzis mam paskudny dzien;( |
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Co się dzieje?
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, ja wróciłam przed chwilą z pracy(znalazłam sobie taką dorywczą, nie wiem czy wam wspominałam). I zaraz będę na siłownie się zbierać, ale tak zimno, że aż się odechciewa
wanilka,co jest? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

teraz juz kolejny byl luzik