![]() |
#3661 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() ![]() teraz czekamy na relacjonowanie o ciąży i fasolince ![]() ![]() ![]() ale ja rosół jadam później ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze chciałam pogratulować Lady pracy
![]() My mamy 6 ząbków,już nie pisałam o kolejnych które nam wyszły-mamy jedynki i dwójki na dole,jedynkę na górze i czwórkę chyba na dole-nie potrafię tego ocenić czy to czwórka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie smieszne bo tż tez jechal bez dowodu ![]() ![]() ![]() ![]() noo wrzuce na nowego bloga zdjęcia i opis ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I po cichu życzę Ci dziewczynki :P
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fewcia- dzięki kochana że pytasz, typowe objawy, pryszcze, senność i mdłości ![]() Jeju to ładnie Blance idzie ![]() Leoś ma 6 zębów i wydaje mi się,że idą górne kły, płacze, ślini się,całą piąche do buźki ładuje i od dwóch dni ma gorszy apetyt Bokeh widziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
Ale sie jaram fasolinka Marsi
![]() ![]() ![]() Cos chcialam napisac ale jakos te nowiny mnie calkowicie wytracily z rownowagi ![]() Zazdroszcze ![]() Ale my sobie jeszcze na bobolinka drugiego poczekamy..... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marsi ale faaaajnie ![]() ![]() ![]() kiedy idziesz do lekarza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | ||
Zakorzenienie
|
Pstryczku, kocham Twoje poczucie humoru i dystans do siebie zawsze jak piszesz o uu
![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze nas nie opuscisz na rzecz nowego watku na poczekalni ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
Hej. Znów wpadam tylko powiedzieć że nie mam czasu
![]() ![]() Daria na szczęście nie gorączkowała w nocy i w dzień też nie. Mam nadzieje że dzisiejsza nocka też będzie spokojna. Na dodatek wczoraj popsuł nam sie laptop i tż oddał go do naprawy... Wpadł mi oko news od marsi ![]() ![]() ![]() Jutro pracuję od 9.00 do 20.00 ![]() ![]() Tesknię za Wami ![]() Wysłane z mojego GT-I8160
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-03-18 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() cześć fewcia! ![]() a ja idę chyba obejrzę M jak Marcepan i spaaaaaaać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
jeju przepraszam,że ja tak tylko o sobie
siedzimy z TZ na kanapie i zacieszamy się do siebie na wzajem no i oczywiście wizazing w tle, a jak ![]() nancy- nie wiem, pewnie za jakieś 4-6 tygodni żeby było coś widać jestem w szoku bo to pierwszy cykl starań no i żal mi Leosia,nie potrafię tego nazwać |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedzie, bedzie, nie ma innej opcji!!!! ![]() kiedy idziesz do lekarza? a no wlasnie, maszjakies imiona w glowie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zadomowienie
|
Marsi gratuluje!!!! Super, ze sie udalo, spokojnych najblizszych miesiecy! Ciekawe jak Leos zareaguje na rodzenstwo. Bedziecie chcieli poznac plec? Bo ja tak sobie z tz rozmawialam, ze jak zafasolkujemy, to bedziemy chcieli niespodzianke
![]() lady fajnie, ze masz prace, a twojego tz do jakiego stanowiska przygotowuja w tej szkole liderow? Co do mnie to niestety sytuacja caly czas niepewna ![]() szklanko u nas nocki z zasady sie polepszyly, ale ida nam czworki, wiec ostatnio jest ciezko, ale to i tak bez porownania do tego co mielismy jeszcze w grudniu. Strednio mamy okolo 10 pobudek, ale zazwyczaj bierzemy na raczki, minutka spaceru i spowrotem do lozka ![]() Majulmi dzieki za podpowiedz z pokrowcami. |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
![]() Standardowo przeczytałam wszystko, ale na pisanie brakuje czasu. Zresztą pisałam dziś w k. Domcia przeziębiona, ale jest ciut już lepiej. Marsi gratuluję! Trzymam za Was kciuki ![]() Cała ja też pewnie obejrzę mjm, o ile Domcia mi pozwoli, i pójdę spać ![]() ![]() Co do szczepienia to ja też odraczam i nie wiem kiedy zaszczepię, bo ostatnio często coś łapie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Generalnie ze sprzątaniem się czuję trochę jak ...syzyf ![]() Ale strasznie kreatywna jest przy tym, dzisiaj gotowała zupę w normalnym garnku, mieszała drewnianą łygą.. Cytat:
Tylko jak je to te porcje są takie, że eh. np 60ml kaszki = koniec śniadania - tyle dziś zjadła + trochę serka wiejskiego granulowanego - odkryłam, że lubi go bardzo.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrabiam, nadrabiam, nadrabiam... Cytat:
![]() tylko wiesz jak jest, ja kończę o 15 i nie ma opcji żebym pojechała do domu po młodego i wróciła do NS ![]() ![]() ![]() u nas 10 na razie Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
w jakim sensie? ze pojdzie niejako w odstawke? ze bedzie tak jakby odsuniety na boczy tor?
![]() widze ze hormonki juz daja o sobie znac ![]() Kochana, Leos bedzie juz duzym chlopcem jak Fasolinka bedzie juz na swiecie, bedzie duzo rozumial, bedzie Wam pomagal ![]() ![]() a Kochac swoich chlopakow bedziesz rownie mocno co teraz a nawet mocnej! no ioczywiscie oni Ciebie! przepraszam, WAS! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czemu żal ? ejj bedzie super bedzie mial rodzenstwo w swoim wieku, nie mysl tak ![]() a tż zaś z tym Arielkiem ![]()
![]() |
#3680 |
Zakorzenienie
|
ezzo- ja za pierwszym razem miałam niespodziankę- super sprawa teraz już bym nie wytrzymała
a co do planowania płci- szczerze? to wolałabym chłopaka ale myślę,że po dłuższym namyśle nie ma to kompletnie żadnego znaczenia,już raz rozpaczałam jak u Leosia zobaczyłam armate, teraz już luzuje ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- dziewczyny- zal bo to macierzyństwo chwytałam jak się tylko dało,wydaje mi się,że zawsze się robi coś kosztem czegoś a on przecież jest jeszcze taki malutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zeby obstawiam od tygodnia (nocki gorsze, sliny tona, wpychanie do buzi wszystkiego) i ni widu nie slychu po nich... Pamietacie jak pisalam, ze TZ sie zarzekal, ze koniec z MjM? ![]() Wczoraj 3/4 odcinka przesiedzial tylem do tv (tak mamy kompa ustawionego), nie reagowal na moje zaczepki w stylu "patrz jakie ladne mieszkane" itp, ale na koniec sie zlamal cienias jeden ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do 3 chlopaka, wyobrazam Was sobie wtedy jako rodzinke.pl ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z drugiej strony tak się cieszę,że Leos będzie mieć kompana do zabaw bo taka różnica jest po prostu genialna TZ ciagle mnie obserwuje, głupio się uśmiecha i co chwilę puszcza mi oczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
noooom nie dalabym rady z drugim dzieciem sama jak malz non stop na szkoleniach teraz..... jeszcze mu studia podyplomowe zaproponowali i kurs jezyka japonskiego (ma 2certyfikaty zdane juz i zaproponowali mu kontynuacje) takze srednio raz na 3tyg jestem teraz u mamy na 3-4 dni, weekendy dojda mu studia plus w tygodniu poza praca japonski..... jak sie wszystko uspokoi to pomyslimy.... dobrze, ze na Pietraszka sie tak od razu zdecydowalismy, bo teraz pewnie bysmy odkladali przez jego "kariere" Cytat:
My tez bedziemy chcieli niespodziewajke ![]() Ta szkola liderow to jak nazwa wskazuje - na lidera, project menagera ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A opisywane sytuacje ![]() 1. Jak wstanie wcześnie, jeszcze przed wyjściem Tż do pracy to "żegna tatę" - nosi do niego buty, jeszcze się nie zdąży ubrać a jej już ręka odpada od robienia "papa" tatusiowi i mówi przy tym cały czas "papa papa papa" (Nancy i Kubie też pomachała zanim zaczęli na dobre wychodzić ![]() ![]() 2. Jak Tż wraca od razu niesie do niego piłkę, bo zawsze po powrocie Tż się szybko rozbiera z kurtki i idzie się bawić, chociaż chwilę zanim zasiądzie do obiadu. 3. Mieszkam na parterze - w oknach mam ( bo są takie jak drzwi balkonowe) na zewnątrz takie metalowe rolety - opuszcza/podnosi się je przy pomocy takiej korbki, kręci się nią. Jak Amelcia była mniejsza to miała obsesję na punkcie tej korbki, stawała, wyjmowała ją i chciała wsadzić od nowa - bałam się, że spadnie z łożka przez to, więc zaczęłam ją chować do 1rwszej szuflady w komodzie. Obecnie jest tak, że jak chcę odsłonić rolety i dam jej korbkę do ręki to biegnie na łożko, wstaje, podaje mi korbkę, czeka aż się zmacham i odsłonię okno;p, czasem bije brawo. Potem mówię, że "idziemy schować", złazi z łóżka idzie do komody, staje przy niej i wyciąga do góry rączkę z korbką, żebym odsunęła szufladę i schowała. ![]() 4. Jak powiem, że idziemy nastawić pralkę/wyjąć pranie/mama idzie zrobić siku ![]() ![]() 5. Kiedy jest wieczór to wie, że po jedzeniu idziemy się kąpać, idzie do sypialni, staje pod zamkniętymi drzwiami, woła "mama mama brrrrum", waląc w drzwi, ja otworzę, weźmie piżamkę (przewieszona przez łóżeczko), ja daję jej czystą pieluchę i ona maszeruje dumna z manatkami do łazienki, po czym, podnosi ręce z nimi do góry i krzyczy "taaa" ("tam") bo rzeczy zawsze na pralkę odkładam. Potem próbuje się rozbierać. Kąpie się, pytam się czy już, czy wychodzimy ![]() ![]() 6. Chce mi chować produkty do lodówki, np śmietankę do kawy jak znajdzie, staje nad lodówką z tym, podnosi do góry,woła. Ja chowam, ona zamyka lodówkę i bije brawo ![]() 7. Wyciera ze mną kurze :P 8. Przyniesie totalnie wszystko o co ją poprosić. 9. Dzisiaj wreszcie próbowała myć swoje ząbki jak mówiłam, że myjemy. 10. Rano gdy wstanie pierwsza i włażenie na mamę nie działa i ma dalej śpi, to mnie klepie po twarzy i woła z uśmiechem "maama mamaaa" ![]() ![]() Ale naj naj najlepsze są spontanicznie dawane buziaki i wszelkie przytulasy, też nas dopada jak na podłodze jesteśmy ![]() Rozpisałam się. Sorry. Ogólnie jestem oczarowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, to fakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
Marsi, a Sami? Kiedy mu powiecie? Z tego co pamietam to na wiesc o Leosku chyba trzasnal drzwiami?
![]() Nawijko, no, na chwile zdradzilam, musialam malzowi oddac bo jemu sie popsul telefon a w tym co mu dziadek pozyczyl nie ma nawigacji a chacha ma.... ale jeszczd gdzies tydzien podobno i odzyskam moja czacze! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.