|
|
#3661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
Twój chłopak autorko jest taki sam jak mój ex. Wszystko się zgadza nawet sytuacja która miała miejsce. Prawda jest taka, że on Cię nie kocha. Nie wyszalał się, nie dojrzał do związku, chce z tobą być ale on walczy sam ze sobą. Bo tak naprawdę to on myśli że cie kocha i że jesteś cudowną dziewczyną,ale on nie dojrzał do bycia w związku. Zachowuje się jak zachowuje bo jest niedojrzały i nieodpowiedzialny. Nie płaszcz się przed nim bo ja tak robiłam i nic to nie dało. On jest egoistą i nie będzie patrzył na to że cie krzywdzi tylko musi się najpierw wyszaleć z kolegami, troche poimprezować, pozaliczać kilka lasek a pozniej bedzie chciał wrocić..zacznie przepraszać i zatęskni za Tobą( ale dopiero jak Cie na prawde straci i imprezy mu się znudzą) Odpuść go sobie..a przyjdzie szybciej niż myślisz..tylko czy wtedy nie bedzie już za pozno? wiem ze placzesz i to boli. Bo przeżylam to samo. |
|
|
|
|
#3662 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Boziu.. gdybym ja odkryła taką rozmowę to było by mi łatwo zrozumieć że facet jest totalnym dupkiem i dała bym sobie z nim spokój. A tak miotam się miedzy swoimi myślami a jego słowami "kocham Cie"... bezsens... ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Boziu.. gdybym ja odkryła taką rozmowę to było by mi łatwo zrozumieć że facet jest totalnym dupkiem i dała bym sobie z nim spokój. A tak miotam się miedzy swoimi myślami a jego słowami "kocham Cie"... bezsens...
|
|
#3663 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przeczytaj tylko te króciutkie cytaty z Twoich postów i zastanów się po co chcesz iść przez życie z takim facetem ? Cytat:
Po 2-3 miesiącach nie powiedzą czegoś takiego, bo są zakochani i oczarowani dziewczyną, a dopiero później szukają nowych znajomości, bo są młodzi, niedojrzali jeszcze do stałego, poważniejszego związku. |
|||
|
|
|
#3664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może, gdy sobie zdają sprawę z tego, jaka to odpowiedzialność, tworzyć z kimś rodzinę, to się boję i dlatego uciekają ? Nie wiem sama.. Eh, faceci, dziwne stworzenia. |
|
|
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
Jedyne czego teraz pragne to żeby ONI się tą wolnością udławili! Żeby przez chwile czuli się tak jak my teraz ! Jak go kocham tak mu tego własnie życze!
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Gdy widzę Ciebie chcę by już minęło Jak bez przyszłości niczym Edward z Bellą Chcę to zrozumieć jak dwa inne światy Próbują wierzyć że czas uleczy rany Miłość i przyjaźń niby są podobne Na drabinie uczuć wyglądają zgodnie A jednak w życiu niszczą się skutecznie Jedno Cię ratuje, gdy drugie jest niebezpieczne. Było minęło, było umarło, Było pomyłką, było awarią I było stratą czasu i nadziei A mimo to jeszcze wierzę że się zmienisz Walczę ze sobą z tysiącem zdjęć w komórce. Nie cieszą mnie zaproszenia na balety Wszystko jest fajne ale to nie Ty. W moim życiu teraz wszystko się rozwala Nie mam tyle siły by powiedzieć "weź spier..." To nie są proste sprawy i ich nie zrozumie ten Kto nie wie tego co ja teraz wiem Nie zamierzam iść do Ciebie z wyrzutami Teraz rozumiem nie byliśmy tacy sami Dzisiaj z ekipą idziemy się zabawić A Ty się możesz tą wolnością udławić!!
|
#3667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jego brat: po tej magisterce muszę sobie narzucić większe tempo bo chciałbym w przeciągu roku awansować no i jakąś podwyżkę dostać Ja: A ja uważam, że powinniście wybrać się z dziewczyną na jakieś zasłużone wakacje, jak to mówił Mahatma Gandhi: w życiu jest coś więcej do zrobienia niż tylko zwiększać jego tempo Jego brat: a kto to ten Mahatma Gandhi?? Ja: Noooo... jeden z twórców współczesnej państwowości indyjskiej i propagator pacyfizmu jako środka walki politycznej Jego brat: a tam, pierdoły... To taki przykład tylko. |
|
|
|
|
#3668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co jesli mówią to ale po półtora rocznym związku a z dnia na dzien im się odmienia?
|
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten facet to typ mojego pierwsze EX - taki z aspiracjami.. chciał się otaczać ludźmi z pozycją.. na stanowiskach etc. Mega musiało Ci być przykro jak to przeczytałaś.. trzymaj się z daleka od tego kolesia, nie jest wart Twojej uwagi.. skoro jemu tylko zależy na forsie i Twojej figurze. Padalec Dodam jeszcze.. zawsze wykształcenie możesz uzupełnić - właśnie na złość durniowi bym licencjat zrobiła.. pokazałabym tej tępej rodzince wrrrrr Edytowane przez wikti Czas edycji: 2014-07-13 o 17:01 |
|
|
|
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja widzę to tak: byłaś tam tak naprawdę kwiatem młodzieńczej inteligencji pośród materialistycznych debili "z papierkiem". byli zbyt tępi, żeby kumać o czym mówisz, więc musieli poprawiać sobie humor i wywyższać się tym, że oni mają papier, a Ty nie. a to - nawet dla mnie pani-porządnickiej - nie jest żaden wyznacznik. a jeżeli ktoś ma studia, "pozycję" i jest jednocześnie takim imbecylem jak wyżej opisani - to tym gorzej dla niego i dla naszego systemu edukacji; plus potwierdza to tezę, że papier bez mózgu nie oznacza tak naprawdę NIC. |
|
|
|
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
Nom, bardzo przykro mi się zrobiło czytając to i też byłam zszokowana. Dziękuję Wam za miłe słowa, cieszę się tylko, że skończyłam to ponad tydzień temu bo gdybym tego nie zrobiła to wiadomo, że czułabym się jeszcze gorzej. Właśnie zawsze najgorzej czułam się w jego rodzinie, jakoś zawsze gdy się pojawiałam to zaczynał się temat podwyżek, nowego domu, nowego samochodu, tak jakby... Poruszali temat w którym akurat ja nie mogę się niczym pochwalić? Tak to teraz czuję
|
|
|
|
#3674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz masz potwierdzenie swojej decyzji. Dobrze zrobiłaś. Zasługujesz na wiecej! Dużo wiecej... ! Ciesze się, z Twojej decyzji
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
olej to, niech gniją wszyscy razem w swoich piniążkach
![]() nie są warci ani jednej Twojej łzy, pamiętaj |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
mam ochote się zabić... nie chce już płakać, nie chce cierpieć....
|
#3677 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chce żeby się opamiętał, żeby było tak jak pare miesiecy temu... żeby do mnie przyjechał i znów mi powiedział że mnie nigdy nie zostawi... Kocham go ale nie chce zeby było tak jak jest teraz. To mnie zabija... nie mam siły by żyć... jestem zbyt słaba
|
|
#3679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
Własnie właczyłam sobie najpiękniejszy film o miłości... Coś pięknego!
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/807201d/Pami...2004-Lektor-PL
|
#3681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ten Ci nie pomoże, na tą chwilę jeszcze bardziej zdołuje.Z całego serca polecam Ci obejrzeć dzisiaj wieczorem ten: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/12921615/Gdy...r-PL-caly-film To bardzo specyficzny film, z jednej strony jest prześmieszny, z drugiej tragiczny, a z trzeciej... Zmienia patrzenie na świat i związki. KONIECZNIE obejrzyj Mi bardzo pomógł
|
|
|
|
|
#3682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakoś Pamietnik przypomina mi mój zwiazek... "czesto się kłocili, wiele ich różniło ale szaleli za sobą" ehh
|
|
#3683 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam pojęcia, chyba nikt nie jest w stanie zrozumieć faceta.. No bo nie rozumiem, jak można jednego dnia powiedzieć kocham Cię, a następnego wyjechać z tekstem, że on nie wie czy chce dalej być w związku ? Mnie się wydaje, że mojemu to chyba ta odległość tak dała w kość, że może się czegoś wystraszył, że ja sobie tu znajdę innego albo coś ? Nie wiem, takie tylko mam domysły, ale znając życie i jego to jemu bd chodziło o coś zupełnie innego, na co bym nie wpadła..
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3684 |
|
Rozeznanie
|
Przed chwilą spotkałam rodziców ex na ulicy, wychodzili z Biedronki, a ja wchodziłam, pytają się co słychać, a ja że wszystko przecudownie i taki zaciesz, uśmiech od ucha do ucha, o mało tam nie skakałam z radości, oni taki szok, pewnie sobie pomyśleli, że zwariowałam... W końcu rozstanie z ich synem to tragedia
![]() |
|
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3686 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Tacy wykształceni, a tacy niedouczeni...
|
|
|
#3687 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze się będziesz uśmiechać tylko trochę czasu musi minąć. Ja jeszcze w styczniu myślałam, że nie chce żyć, nic nie miało dla mnie sensu, chciałam się zabić, wejść pod pierwszy lepszy samochód. A dziś, uśmiecham się i żyje dalej. Świat nie kończy się na jednym facecie, tym bardziej, że mój dzień przed zerwaniem umawiał się ze mną na kupno pierścionka zaręczynowego.
Ja już dwa razy w życiu miałam taką sytuację i wiem co mówię, przejdzie Ci tylko sama musisz tego chcieć, sama musisz starać się nie myśleć o nim. Oglądając filmy o pięknej miłości tylko się niepotrzebnie zdołujesz. Trzeba się wziąć w garść i przede wszystkim zacząć szanować samą siebie. |
|
|
|
#3688 |
|
Rozeznanie
|
Mnie raz w pracy, jeden chłopak, który tam dorabia z agencji tymczasowej zapytał czy coś się stało,bo mam ładny uśmiech, ale że śmieją się tylko moje usta, a oczy już nie.. Powiedziałam mu, że dużo problemów mam i dlatego i podziękowałam za troskę. Koleś, którego pierwszy raz na oczy widziałam, tak się zmartwił mną
|
|
|
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
Jak sobie z tym poradzić gdy nic nie pomaga? Gdy myśli zabijają... Serce krwawi. I ta świadomość że facet ma nas gdzieś... No jak?
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
mam to samo i nie wiem...
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.