|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
hej
Wróciłam zaraz ogarnę watek ale po sylwku wlazłam na wagę i załamka a dziś -1,1
|
#3662 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiula musisz w menu imprezowym zaplanowac tez przekaski dietetyczne. Zebys nie musiala sie tylko patrzyc na jedzenie.
Upiecz paleczki z kurczaka i zjedz bez skory. Zrob koreczki (z malutka iloscia sera). Jako deser moze byc galaretka z owocami w pucharkach. Zrob tatara, przeciez lubisz . Albo szaszlyki pieczone w piekarniku.Chodzi o to abys i Ty miala wybor. Anaforka no ogarniaj ogarniaj, bo troche napisalysmy
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka zrobię sałatkę gyros (kapusta pekińska, piersi z kurczaka, kukurydza, ketchup, ogórki kiszone, trochę majonezu). Zrobię jajka faszerowane z majonezem light. Muszę to jakoś przeżyć. Najgorzej będzie z ciachem
![]() Zrobię jeszcze ślimaczki z ciasta francuskiego z serem żółtym i szynką. To niestety nie jest dietetyczne ale skuszę się max na 1 szt (są małe) Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-01-05 o 17:37 |
|
|
|
#3664 |
|
Rozeznanie
|
A tak w ogóle dzięki za przygarnięcie
Miss nie zamierzam znikać Martuszka tak miałam wyjazd ale jest inny powód dla którego jest tak że od dzis a w zasadzie od jutra Ale to opisze jutro przy czasie w klub Eliza no pewnie że w górach lepiej zimą też byłam ale w Karpaczu Teraz spinaj tyłek a waga poleci jak szalona zobaczysz Kasiula nie zniknę czasami was podczytywałam jak był czas a teraz nie moge nadgonic 2 dni . Nawet temat dzieci się pojawia , i ja nie mam Cię w znajomych no jak to ! Kasiula to zamiast szykować ciasto postaw marchewki ![]() Martuszka moja przyjaciółka na tabletkach anty przy braniu regularnym prawie co do minuty zaszła w ciąże wiec wiesz zawsze jest 99,9% Pięknie waga Ci leci ![]() Katorio gratuluję osiągniętego celu ![]() Szkoda ze mój gdzieś sobie poszedł ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- A no to moze ja też wbije jeszcze do tabeli co ??? Waga z 1.01 - 63,1 waga z dzis 62,0 cel 56 Wzrost 164
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
Anafora super, ze chcesz byc w tabelce. Potrzebujemy tam nowych osob!
Znaczy Ty nie taka nowa, ale w sensie ze dodatkowa osoba ![]() No niektorzy to sa wiatropylni, byle co i ciaza . Ja juz 10 lat jestem z moim tz i nic nam sie nie przytrafilo, wiec oby tak dalej
|
#3666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem ze przez leki będzie mi ciężko ale muszę powalczyć tak serio bez ściemy bo jak by nie było 5,3 kg mam na + od najniższej wagi a wtedy czułam się ze sobą super . Jedni wiatropylni drudzy chcą a nie wychodzi i bądź tu mądry . Styczeń to miesiąc postanowień to moze troszkę nowych osób przybędzie
|
|
#3667 |
|
Zadomowienie
|
Postaram sięzaraz wrzucić tabelkę
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- |
|
|
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiula ale nic nie widac
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
No i kuźwa mać znowu
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Nie mam czasu teraz się z tym bawić. Mąż się drze że tyle roboty (sprzątanie itd) a ja siedzę na laptopie |
|
|
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
to wyslij mi link do pliku jak go wrzucisz tak jak ostatnio na ta stronke co Ci polecala Szczurek. To ja to wtedy tu wkleje.
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
Złoto dla nowych dziewczyn w tabelce ![]() Kotori wyróżniona za osiągnięty cel ![]() Wszystkie dostałyśmy jakieś nagrody ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- udało się chociaż jakieś mało wyraźne :/ Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-01-05 o 23:04 |
|
|
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo jest juz dobrze!
Brawo Kasiula ![]() Brawa dla wszystkich ze spadkami . Oby dalej szlo nam tak dobrze A dla Elizy . W nastepny poniedzialek gwiazdka jest Twoja jak sie postarasz ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Kasiula ale odczytac da sie bez problemu. Jak Ci sie uda za tydzien wyrazniejsze to super, a jak nie to tak tez moze byc. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Kasiula a jak Ci wyliczylo ze schudlas juz 20 kilo?
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie wam z.....m tabelkę Zepsuł mi się laptop zaraz się pochlastam
|
#3674 |
|
Wtajemniczenie
|
Eliza nie rozdrapuj juz tej nadwyzki tak
. Bylas w gorach, dobrze sie bawilas no i teraz trzeba to rrzucic. Zrabalabys, jakbys siedziala w domu na kanapie i glupio zazerala smakolyki. To byl Sylwester. ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Zyrafko widze ze nas coraz czesciej podczytujesz .
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka
pierdykłam lekko laptopem o ławę i się naprawił
|
#3676 |
|
Rozeznanie
|
Brawo Kochane za spadki!
Eliza nie załamuj się, za tydzień też będziesz zieloniutka ![]() Ja się tak przetyrałam na siłowni, że szok Mogłabym bardziej, bo trochę się krępowałam, bo właściwie sami faceci... yhh ![]() Ale teraz tak mi błogo i sennie ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Formuła jest przestawiona, kotorio powinna mieć to 20,1 wyliczone itd. Wszystko o jeden do dołu ![]()
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka, ja Was regularnie czytam, nawet chciałam coś napisać, ale przestraszyłam się ciążowej klątwy
![]() Zapisałam się na fitness, byłam wczoraj na zumbie, dzisiaj też i dodatkowo na tbc. Teraz leżę i się nie ruszam, ale jutro też idę na 2 godz. Nie ma zmiłuj ![]() Kotori, gratulacje!!!!! cholernie zazdroszczę
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka a widzisz
Tabelkę już poprawiłam. Znowu ładniejsza mi wyszła. Trzeba po prostu max poobcinać puste pole i powiększyć do odpowiednich rozmiarów, wtedy wychodzi w miarę ładna. |
|
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiula a przyjmujesz lapowki?
![]() Pendulka brawo za silownie ![]() Eliza niezawodna metoda do naprawiania - walnac ![]() Zyrafko my Cie nie zaplodnimy, co najwyzej Twoj tz ![]() Kochane, wrzucamy jadlospisy ![]() Ja tak jak pisalam, na dzisiaj: I. Owsianka z gruszka i cynamonem II. pomarancza, pestki dyni III. Gulasz z poledwiczki, makaron, fasolka szparagowa IV. pomarancza, orzechy laskowe V. Zupa krem z brokula, kalafiora i ziemniaka ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- eee spiochy
|
#3680 |
|
Rozeznanie
|
hejka
No ładnie ta tabelka wygląda ![]() Eliza teraz wypada dołączyć do pozostałych i mieć zielono za tydzień ![]() Żyrafko no to skoro czytasz to skrobnij coś czasem hm Moje menu I owsianka z mandarynkami II kanapka z serem zółtym pomidor ogórek kiszony sałata lodowa III udko z kury ziemniak surówka z pekińskiej IV jogurt nat + owoc V jeszcze myśle
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
Wielkie brawa dla Kotori!
![]() Dziewczyny, ja Was czytam, ale nie mam siły odpisywać póki co. Nie tylko się @ pojawiła, ale jeszcze taka, że zdycham... Nie wiem co mi sie porobiło, ja zawsze miałam lekko, a tu nagle odkąd do Stanów poleciałam to mam już kolejną @, że wytrzymać się nie da ...
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" Edytowane przez missmanhattan Czas edycji: 2015-01-06 o 10:31 |
|
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka, no niby tak, ale po co wywoływać wilka z lasu
co do biegania to zobaczę czy wkręcę się w ten fitness czy zaraz będę szukać nowych wrażeń najpierw na pewno muszę odbudować kondycję, bo totalnie sflaczałam, nie pamiętam, żeby kiedykolwiek było tak źle... a w Niemczech dużo ludzi biega?Anafora, zawsze czytam przez telefon i ciężko się odpisuje, a kompa odpalam może raz na tydzień ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Miss, też tak mam od kilku miesięcy normalnie brałam na początku ibuprom i było ok, a teraz ładuję kilka zestawów ibuprom max + nospa dziennie i dopiero odpuszcza
|
#3683 |
|
Wtajemniczenie
|
Miss to lez pod kolderka i wracaj do sil
![]() Zyrafko ja z cwiczeniami mam podobny zapal jak Ty. Zryw, cwicze a pozniej lipa . No ale pocieszam sie, ze chociaz cwicze sezonowo, a nie ze w ogole. Lepsze to niz nic. Nie chce sie tez zmuszac na sile.W Niemczech sporo ludzi biega oraz jezdzi na rowerze. Ale jazda na rowerze jest zdecydowanie bardziej popularna. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Szczurku Ty tez napisz czasami co u Ciebie
|
#3684 |
|
Zadomowienie
|
No widzisz zyrafko, u mnie dokładnie to samo. Nażarłam się z rana Ibupromu Max, ale dopiero jak wskoczyłam do cieplej wanny i się troche wymoczyłam to lekko odpuściło. A wcześniej luz blues - szło zapomnić że @ miałam
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- co Ty martuszka, nie wyleżę - jak leżę to mnie boli dwa razy bardziej niż jak łażę albo siedzę :/ Po pokoju kółka rano robiłam. Anomalie jakieś i tyle.
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
|
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
Miss kurde, to faktycznie anomalia jakas
. Moze jak wczesniej mialas normalne to idz do lekarza? moze cos sie dzieje?---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- hej Emilia
|
#3686 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Jeszcze 18 tygodni, czyli już mniej niż połowa. .Będzie dziewczynka.
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj ruch ![]() na dzisiaj owsianka ze śliwkami i rodzynkami jabłko gulasz drobiowy,fasolka szparagowa jogurt naturalny z żurawiną i pestkami nie wiem co jeszcze rower zniesiony po południu go dosiądę
|
#3688 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam fajny przepis http://kuchnialidla.pl/product/rolad...ie-pomidorowym i w czwartek zrobię na obiad bo juz pomysłu nie mam
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepis wyglada fajnie. Daj znac jak wyprobujesz, to bym tez zrobila
![]() Ja sie wlasnie zabieram za palaszowanie ![]() Gulasz: poledwiczka wieprzowa, kilka pieczarek, suszone grzyby (kilka kawalkow do smaku), pol duzej zoltej papryki, pol cebuli, 1 marchewka, pomidor, plaska mala lyzeczka maki ziemniaczanej. Przemycam warzywa na cieplo, bo inaczej slabo wchodza ![]() Makaron jest bezglutenowy.
|
#3690 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilia no wlasnie podczytalam na Twoim watku ze dziewczynka, ladne imie
![]() Eliza sam gulasz i warzywa? nic do tego?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

. Albo szaszlyki pieczone w piekarniku.

. Ja juz 10 lat jestem z moim tz i nic nam sie nie przytrafilo, wiec oby tak dalej 

yhh 

.