Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z:
Ewą Chodakowską 1 8,33%
Mel B 2 16,67%
Anną Lewandowską 0 0%
Inne 9 75,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-15, 18:04   #3661
kafika
Przyczajenie

Dot.: Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy

Ćwiczę z Ewą od listopada 2015, zaczełam od secretu, bo kondycja wtedy była zerowa lub nawet gorzej. Pierwsze treningi to był dla mnie koszmar, ale tak mi to weszło na ambicję, jak słaba jestem, że się zawziełam i ćwiczyłam co drugi dzień, tyle ile zdołałam zrobić.
Po 2 tygodniach opanowałam cały trening jako tako, bynajmniej nie trzęsły się już nogi lub plank było do utrzymania O dziwo ćwiczenia na brzuch od początku szły mi dobrze, moze dlatego że kiedyś kilka razy zrobiłam A6W.
Po 17 treningach które zrobiłam w m-ac zmierzyłam się i bardzo zaskoczona zobaczyłam, że to działa mimo iż nadal nie robiłam całego treningu na 100% w pasie ubyło mi 5 cm, w biodrach 2 cm, w udach 1 cm.
Grudzień i styczeń mało ćwiczyłam (chore dzieci), chora ja, świeta, potem ferie czytaj dzieci i mąż w domu, robiłam około 13-14 treningów na m-ac. Dołączyłam Ekstra Figurę i Model Look i nadal ćwiczyłam Secret.
Po kolejnym m-cu nic nie ubyło, po trzech kolejne 2 cm w pasie, i po jednym w biodrach i udach.
Pas bardzo mi wyszczuplał bo zleciało tam 7 cm, no ale ja tam miałam oponkę a wiadomo najgrubsze miejsca chudną najwięcej
Ciągle pracuje aby ćwiczyc te 3 treningi pod rząd a potem dzień przerwy, ale do tej pory mi się to nie udało
No ale teraz jak tu jestem, mam nadzieję, będę się przy Was mobilizować

Edytowane przez kafika
Czas edycji: 2016-03-15 o 18:05
kafika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 19:15   #3662
minka-80
...po prostu być.

Cytat:
Napisane przez kafika Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Mogę do Was dołączyć?

Czytam Was już kilka dni od 47 strony (jakoś tak) obecnie dotarłam już do 102, miałam się ujawnić jak przeczytałam wszystko, no ale nie wytrzymałam
Cytat:
Napisane przez meedzik Pokaż wiadomość
To i ja się przyłączę podgladam was juz ok. 2 tyg. Za mną jest 7 treningów, po 30 zrobię pomiary

Narazie u mnie na tapecie Rebecca Louise, spodobały mi sie treningi z nia, ma swój kanał na yb i wrzuca ok. 10 min treningi także skomponować sobie można codziennie coś innego
Hej
Im nas więcej tym lepiej.

U mnie kolejny dzień 30DR. Ale tak mi się nie chciało ćwiczyć. Chciałam sobie tak poleżeć rano, bo staram się ogarniać z ćwiczeniami przed pracą, ale stwierdziłam, że potem też może mi się nie chcieć, Wstałam i zrobiłam swoje. I jak zwykle poczułam się dużo lepiej psychicznie

Dziś zmierzyłam się cm i zobaczymy za miesiąc jak to będzie. Ale waga powoli spada w dół tyle ile w zasadzie powinna "na zdrowo".Więc nie marudzę i cieszę się z efektów
minka-80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 20:56   #3663
meganem
Raczkowanie

Mnie dziś znów poniosło. Zrobiłam Bikini dwa razy - rano i wieczorem. Jakoś tak nie mogłam się powstrzymać

https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=216083

E. Chodakowska :
Bikini x 22
Sukces x 19
Turbo wyzwanie x 27
Killer x 4
Metamorfoza x 3
Turbo spalanie x 5

Huragan Workout x 4
meganem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 21:23   #3664
meedzik
Raczkowanie

8 trening zaliczony, 50min z Rebbeca Louis!
meedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 21:56   #3665
Anna19101986
Zadomowienie

A jakie ćwiczenia polecacie na podniesienie pupy ?
Anna19101986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-15, 22:07   #3666
meedzik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna19101986 Pokaż wiadomość
Na posladki chyba najczesciej polecane sa przysiady
Stary 2016-03-15, 22:11   #3667
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
przysiady, wykroki, najlepiej z ciężarkami
Pisałam swego czasu u mnie na blogu o ćwiczeniach na pupę, mam link w podpisie, możesz zerknąć jak chcesz

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-16, 08:35   #3668
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Ćwiczę z Ewą od listopada 2015, zaczełam od secretu, bo kondycja wtedy była zerowa lub nawet gorzej. Pierwsze treningi to był dla mnie koszmar, ale tak mi to weszło na ambicję, jak słaba jestem, że się zawziełam i ćwiczyłam co drugi dzień, tyle ile zdołałam zrobić.
Po 2 tygodniach opanowałam cały trening jako tako, bynajmniej nie trzęsły się już nogi lub plank było do utrzymania O dziwo ćwiczenia na brzuch od początku szły mi dobrze, moze dlatego że kiedyś kilka razy zrobiłam A6W.
Po 17 treningach które zrobiłam w m-ac zmierzyłam się i bardzo zaskoczona zobaczyłam, że to działa mimo iż nadal nie robiłam całego treningu na 100% w pasie ubyło mi 5 cm, w biodrach 2 cm, w udach 1 cm.
Grudzień i styczeń mało ćwiczyłam (chore dzieci), chora ja, świeta, potem ferie czytaj dzieci i mąż w domu, robiłam około 13-14 treningów na m-ac. Dołączyłam Ekstra Figurę i Model Look i nadal ćwiczyłam Secret.
Po kolejnym m-cu nic nie ubyło, po trzech kolejne 2 cm w pasie, i po jednym w biodrach i udach.
Pas bardzo mi wyszczuplał bo zleciało tam 7 cm, no ale ja tam miałam oponkę a wiadomo najgrubsze miejsca chudną najwięcej
Ciągle pracuje aby ćwiczyc te 3 treningi pod rząd a potem dzień przerwy, ale do tej pory mi się to nie udało
No ale teraz jak tu jestem, mam nadzieję, będę się przy Was mobilizować
Ja zaczęłam w październiku
Moje wymaganie to trening min. 2-3x w tyg. . I chyba w tym tyg tylo tyloma będę musiała się zadowolić.

Cytat:
Napisane przez meganem Pokaż wiadomość
Mnie dziś znów poniosło. Zrobiłam Bikini dwa razy - rano i wieczorem. Jakoś tak nie mogłam się powstrzymać

No to Cię poniosło

Cytat:
Do treningów ewy dodaje squaty. Pile i zwykle po połowie. Efekty są ogromne i szybko
Stary 2016-03-16, 08:43   #3669
kafika
Przyczajenie

Cytat:
Super Podziwiam! Jak oceniasz ten program lub do którego programu jest podobny? Dużo jest tam podskoków/tupania?

Ja wczoraj odpaliłam Turbo Wyzwanie, powinna być Estra Figura, ale tak się go mi ciężko ćwiczy, w sensie jak go odpalę to jadę, co prawda zipię ale daję rady, ale jak jest dzień tego treningu, to od rana myślę: "O rany..." i wręcz zmuszam się do niego.
No to wczoraj poszło to wyzwanie, i super wrażenia Przeleciało szybko, dało wycisk i dobre samopoczucie
Żegnam się wiec z EF i zamieniam TW
Mam tylko zdartą skórę w okolicach kości ogonowej, cwieczenia na brzuch są za to odpowiedzialne Macie jakieś pomysły jak się następnym razem od tego uchronić
Stary 2016-03-16, 14:43   #3670
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Super Podziwiam! Jak oceniasz ten program lub do którego programu jest podobny? Dużo jest tam podskoków/tupania?

Ja wczoraj odpaliłam Turbo Wyzwanie, powinna być Estra Figura, ale tak się go mi ciężko ćwiczy, w sensie jak go odpalę to jadę, co prawda zipię ale daję rady, ale jak jest dzień tego treningu, to od rana myślę: "O rany..." i wręcz zmuszam się do niego.
No to wczoraj poszło to wyzwanie, i super wrażenia Przeleciało szybko, dało wycisk i dobre samopoczucie
Żegnam się wiec z EF i zamieniam TW
Mam tylko zdartą skórę w okolicach kości ogonowej, cwieczenia na brzuch są za to odpowiedzialne Macie jakieś pomysły jak się następnym razem od tego uchronić
Mam podobne odczucia. Ekstra figura dluzy mi się, jakoś nie czuje tej energii. Miałam tak samo z killerem przez pewien czas... a później ćwiczyłam głównie jego jako interwal i nie reaguje juz negatywnie na niego. Może zrobię podobnie z EF...

Ciśnienie rośnie a ja równam się z podłogą. Nienawidzę takiej pogody. Czuje się okropnie. Głowa mi pęka, jestem nieswoja... ech.
spróbowałam zrobić detocell. Dodałam 130 przysiadow.
Podobno moja pupa jest świetna... przynajmniej w spodniach
Stary 2016-03-16, 18:38   #3671
Anna19101986
Zadomowienie

dzieki dziewczyny , musze zaczac je cwiczyc bo lato idzie i bikini tez
Anna19101986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-16, 19:37   #3672
aniaaxd2
Zakorzenienie

Od poniedziałku nie zrobiłam żadnego treningu

Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 19:52   #3673
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaaxd2 Pokaż wiadomość

Ja tylko w poniedziałek Dawaj dzis pocwiczymy...?
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 20:45   #3674
iixi
Zakorzenienie

Dziewczyny do dzieła! lato się zbliża

ja dziś zrobiłam ostatni trening programu od poniedziałku nowy

BLOG

Stary 2016-03-16, 21:18   #3675
meedzik
Raczkowanie

A mnie dzisiaj nosiło i dzisiejszy trening to dance cardio super sprawa, jestem cała mokra ale polecam, powiem wam, że doskonałe odstresowanie i fajna odskocznia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-16, 21:38   #3676
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

TRX za mną
Stary 2016-03-16, 21:49   #3677
aniaaxd2
Zakorzenienie

Zakwasy i tak mam bo robie generalne porządki w domu na wiosnę i tyle tego jest ze wieczorem ledwo żyje

nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-16, 22:02   #3678
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Zakwasy i tak mam bo robie generalne porządki w domu na wiosnę i tyle tego jest ze wieczorem ledwo żyje

No to pilates na relaks
Stary 2016-03-16, 22:26   #3679
Ishani
Zadomowienie

Hej wszystkim, możnaby się dołączyć? ^^ Chciałabym wrócić do ćwiczeń, a że kaski brak, to jadę w domu Aczkolwiek moim celem nie jest schudnąć, chcę wyrobić mięśnie i rozciągnąć się, także planuje naprzemiennie ćwiczyć różne treningi siłowe i jogę Ciekawe co wyjdzie z tego połączenia. Oprócz tego chodze tylko hobbystycznie na ściankę wspinaczkową.
CHciałabym ćwiczyć co drugi dzień, aczkolwiek teraz mam fazę i mam zapał nawet na 2x dziennie... tylko, że zawsze tego zapału starczało na maks 3 tygodnie, więc nie wiem czy się nie powstrzymywać, może wtedy nie stracę go tak prędko..
Btw możecie polecić jakieś fajne blogi fitness? Ja na chwilę obecną znam tylko fitnessallday, ale chętnie bym przejrzała coś nowego. Jeśli macie też jakieś ulubione kanały na yotube, to także chętnie zerknę

Btw wczoraj robiłam detocell, a dzisiaj trening na płaski brzuch Ewki, oprócz tego porobiłam trochę wykroków z hantlami i 20 minut jogi

Edytowane przez Ishani
Czas edycji: 2016-03-16 o 22:28
Ishani jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-16, 23:10   #3680
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie dzisiaj nosiło i dzisiejszy trening to dance cardio super sprawa, jestem cała mokra ale polecam, powiem wam, że doskonałe odstresowanie i fajna odskocznia
A mozesz wkleic link do tego trenngu ? Czuje, ze to cos dla mnie mogloby byc :P

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Ishani Pokaż wiadomość
Hej wszystkim, możnaby się dołączyć? ^^ Chciałabym wrócić do ćwiczeń, a że kaski brak, to jadę w domu Aczkolwiek moim celem nie jest schudnąć, chcę wyrobić mięśnie i rozciągnąć się, także planuje naprzemiennie ćwiczyć różne treningi siłowe i jogę Ciekawe co wyjdzie z tego połączenia. Oprócz tego chodze tylko hobbystycznie na ściankę wspinaczkową.
CHciałabym ćwiczyć co drugi dzień, aczkolwiek teraz mam fazę i mam zapał nawet na 2x dziennie... tylko, że zawsze tego zapału starczało na maks 3 tygodnie, więc nie wiem czy się nie powstrzymywać, może wtedy nie stracę go tak prędko..
Btw możecie polecić jakieś fajne blogi fitness? Ja na chwilę obecną znam tylko fitnessallday, ale chętnie bym przejrzała coś nowego. Jeśli macie też jakieś ulubione kanały na yotube, to także chętnie zerknę

Btw wczoraj robiłam detocell, a dzisiaj trening na płaski brzuch Ewki, oprócz tego porobiłam trochę wykroków z hantlami i 20 minut jogi
Co do blogow podpinam sie, chetnie poczytalabym jakies ciekawe i bogate w tresci merytoryczne blogi :P

Moim zdaniem teraz cwiczenie w domu to nie taki problem - tym bardziej, ze jest mnostwo tych filmikow na youtube z instruktazem wykonania

Z kanalow na yt polecam Fitness Blender , Mel B Fb ma mnostwo filmikow, a Mel B jest ograniczona w zasoby, wiec na dluzsza mete, moze sie znudzic Ale zaraza energia i treningi z nia to sama przyjemnosc (poki co dla mnie)

Za to czy ktoras z Was miala sycznosc z Lumowell? Zgodnie z moim pierwotnym zalozeniem do kroszych treningow Mel B dorzucilam sobie cardio wlasnie z tego kanalu. Niby 30 minut cardio, ale czulam ze sie poce i ogolnie po treningu tak super sie czuje Nie zawsze tak mialam.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 05:47   #3681
meganem
Raczkowanie

Cytat:
Wczoraj też zrobiłam dwa razy, nie mogłam się powstrzymać Jakoś nie mogę znaleźć porównania do innych treningów, bo ten jest całkiem inny. Cały czas są przeplatane ćwiczenia góra - dół. Bardzo dużo przysiadów i planków na ramionach i łokciach w różnych kombinacjach. Nie ma żadnego ćwiczenia na leżąco. Ogólnie bardzo dużo nowych ćwiczeń, których nie ma w żadnym innym programie Ewki. Naprawdę jestem zachwycona. Po treningu bardzo czuję uda, więc jest świetnie, bo na nich mi zależy, ale nie są to jakieś mega zakwasy, tylko po prostu czuję, że je ćwiczyłam

Cytat:
Nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego przy turbo, a wiele razy je robiłam. Spróbuj te ćwiczenia robić na macie, albo kocu.

https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=216083

E. Chodakowska :
Bikini x 22
Sukces x 19
Turbo wyzwanie x 27
Killer x 4
Metamorfoza x 3
Turbo spalanie x 5

Huragan Workout x 4

Edytowane przez meganem
Czas edycji: 2016-03-17 o 05:48
meganem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 07:01   #3682
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishani Pokaż wiadomość

Cześć
Jak masz zapał - to działaj. Jak zapału będzie ubywac - zmniejsz częstotliwość kryzysy każda z nas ma.
Stary 2016-03-17, 07:33   #3683
Siva5
Zadomowienie

Chętnie i ja dołączę
Witajcie kobietki.
Ćwiczę od stycznia,chodzę na fitness 2 razy w tyg wiec dodatkowo (raz w tyg)ćwiczę z ewa lub mel b, poczatki byly ciezkie... zero kondycji.
Nie mam nadwagi ale bardzo bym chciala ujedrnic swoje cialo i pozbyc się celulitu (nie wiadomo skad sie nagle wzial )
Zaczęło mnie to wkrecac i teraz nadchodzi ten dzien i wiem ze musze pocwiczyc

Aniołek[*] 7tc, 07.2016

Edytowane przez Siva5
Czas edycji: 2016-03-17 o 07:36
Siva5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-17, 08:32   #3684
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siva5 Pokaż wiadomość
Chętnie i ja dołączę
Witajcie kobietki.
Ćwiczę od stycznia,chodzę na fitness 2 razy w tyg wiec dodatkowo (raz w tyg)ćwiczę z ewa lub mel b, poczatki byly ciezkie... zero kondycji.
Nie mam nadwagi ale bardzo bym chciala ujedrnic swoje cialo i pozbyc się celulitu (nie wiadomo skad sie nagle wzial )
Zaczęło mnie to wkrecac i teraz nadchodzi ten dzien i wiem ze musze pocwiczyc
Cześć

No to trzymamy kciuki aby tak było już zawsze

A mnie juz ten cellulit nie obchodzi. Poddalam się. Może za kilka miesięcy efekty mnie zaskoczą
Stary 2016-03-17, 10:12   #3685
meedzik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
A mozesz wkleic link do tego trenngu ? Czuje, ze to cos dla mnie mogloby byc :P

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Co do blogow podpinam sie, chetnie poczytalabym jakies ciekawe i bogate w tresci merytoryczne blogi :P

Moim zdaniem teraz cwiczenie w domu to nie taki problem - tym bardziej, ze jest mnostwo tych filmikow na youtube z instruktazem wykonania

Z kanalow na yt polecam Fitness Blender , Mel B Fb ma mnostwo filmikow, a Mel B jest ograniczona w zasoby, wiec na dluzsza mete, moze sie znudzic Ale zaraza energia i treningi z nia to sama przyjemnosc (poki co dla mnie)

Za to czy ktoras z Was miala sycznosc z Lumowell? Zgodnie z moim pierwotnym zalozeniem do kroszych treningow Mel B dorzucilam sobie cardio wlasnie z tego kanalu. Niby 30 minut cardio, ale czulam ze sie poce i ogolnie po treningu tak super sie czuje Nie zawsze tak mialam.
Linku podac nie bardzo moge bo jestem w pracy, ale treningi wzielam z yb z kanalu trening fitness, tam 2 filmiki a jeden to gdzies z zasobow yb wygrzebalam:-D
Stary 2016-03-17, 13:22   #3686
kafika
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Eluvtus Pokaż wiadomość
Ja zaczęłam w październiku
Moje wymaganie to trening min. 2-3x w tyg. . I chyba w tym tyg tylo tyloma będę musiała się zadowolić.
To mnie pocieszyłaś Napisz prosze które teraz treningi Ewki ćwiczysz? Bo jak czytałam, efekty masz wspaniałe
A i doczytałam, że dołączasz do treningu przysiady, to są takie zwykłe przysiady Robisz je po tereningu?

meganem, baaardzo dziękuje za odp oj kusisz, kusisz
Ja prawie juz kupiłam to Bikini, jak tylko Ewa na FB napisała, że rusza sprzedaż, włożyłam do koszyka, chciałam zapłacić, ale miałam chwilowy braka netu, po 5 minutach płyt juz nie było
Odebrałam to jako znak, że jeszcze na Bikini nie jestem gotowa
No ale po tym co piszesz, to chyba ją kupię

Cytat:
Nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego przy turbo, a wiele razy je robiłam. Spróbuj te ćwiczenia robić na macie, albo kocu.
Ćwiczyłam w sypialni gdzie mam mięciutką wykładzinę, wcześniej przy żadnym treningu mi się nic takiego nie przydarzyło, no ale teraz będę przy tym treningu rozkładać matę.
Kurcze mam tam zdartą skórę do krwi nie mogę siedzieć, spanie dziś było koszmarem, do tego dziś przyszła @ wiec mam rest day

Zapomniałam wcześniej napisać, ze bardzo dziękuje Wam za miłe przyjęcie
Stary 2016-03-17, 14:50   #3687
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie pocieszyłaś Napisz prosze które teraz treningi Ewki ćwiczysz? Bo jak czytałam, efekty masz wspaniałe
A i doczytałam, że dołączasz do treningu przysiady, to są takie zwykłe przysiady Robisz je po tereningu?

meganem, baaardzo dziękuje za odp oj kusisz, kusisz
Ja prawie juz kupiłam to Bikini, jak tylko Ewa na FB napisała, że rusza sprzedaż, włożyłam do koszyka, chciałam zapłacić, ale miałam chwilowy braka netu, po 5 minutach płyt juz nie było
Odebrałam to jako znak, że jeszcze na Bikini nie jestem gotowa
No ale po tym co piszesz, to chyba ją kupię

Ćwiczyłam w sypialni gdzie mam mięciutką wykładzinę, wcześniej przy żadnym treningu mi się nic takiego nie przydarzyło, no ale teraz będę przy tym treningu rozkładać matę.
Kurcze mam tam zdartą skórę do krwi nie mogę siedzieć, spanie dziś było koszmarem, do tego dziś przyszła @ wiec mam rest day

Zapomniałam wcześniej napisać, ze bardzo dziękuje Wam za miłe przyjęcie

A my bardzo cieszymy się, że jest nas więcej

użyj kremu z dpanthenolem, alantan plus wychodzi najtaniej. Tylko koniecznie plus, bo zwykły nie ma d panthenolu

W sumie teraz mam już większość treningów ewy. Przeplatam to na co mam ochotę ze szczególnym uwzględnieniem morderstwa dla ud i pośladków ( skalpel wyzwanie ok 20 min plus sukces pośladki = ogień!)

Przysiady sumo i zwykle. Po treningu ewki. Zaczęłam od 50, teraz było 135. Co dzien treningu o 5-10 więcej. Tempo w jakim rzeźbi mi się pupa aż mnie w szok wprawia, przynajmniej w dotyku za kilka dni zrobię zdjęcie porównawcze.

I spokojnie, trzymaj dietę tylko jakoś i przeżyj @

Miałam za dużo energii. Poszłam na długi spacer z synem, posprzątałam, ugotowalam obiad i dalej było mi mało... wiec Ewka i moje 135 przysiadow. ADHD ujarzmione
Stary 2016-03-17, 16:54   #3688
minka-80
...po prostu być.

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
przysiady, wykroki, najlepiej z ciężarkami
Pisałam swego czasu u mnie na blogu o ćwiczeniach na pupę, mam link w podpisie, możesz zerknąć jak chcesz
Cytat:
Na posladki chyba najczesciej polecane sa przysiady
Właśnie co do pupy
Zawsze miałam płaską jak byłam szczupła, w mojej nadwadze miałam ją ładniejszą wiadomo tłuszczyk ją podnosił.

A dziś z ciekawości po raz pierwszy obejrzałam ją sobie w lusterku w spodniach. I byłam w szoku. Mimo że powoli chudnę ona nie jest płaska. Mam ładną pupę
Dzięki przysiadom, ale głównie dzięki wykrokom z ciężarkami w ćwiczeniach JM. Moja pupa chudsza w końcu mi się podoba
Stary 2016-03-17, 16:59   #3689
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka-80 Pokaż wiadomość
Właśnie co do pupy
Zawsze miałam płaską jak byłam szczupła, w mojej nadwadze miałam ją ładniejszą wiadomo tłuszczyk ją podnosił.

A dziś z ciekawości po raz pierwszy obejrzałam ją sobie w lusterku w spodniach. I byłam w szoku. Mimo że powoli chudnę ona nie jest płaska. Mam ładną pupę
Dzięki przysiadom, ale głównie dzięki wykrokom z ciężarkami w ćwiczeniach JM. Moja pupa chudsza w końcu mi się podoba
Nie powinna się zrobić już bardziej płaska pewnie zejdzie z niej to co ma, ale jeśli będziesz ćwiczyć to będzie ok

a pytała tu któraś o blogi. ja ostatnio natknęłam się na ten:
http:// www.codzienniefit. pl/ (spacje są)
A na bieżąco jestem z blogiem Ani Lewandowskiej

BLOG

Stary 2016-03-17, 17:00   #3690
minka-80
...po prostu być.

Cytat:
8 trening zaliczony, 50min z Rebbeca Louis!
Ćwiczyłam ostatnio zestaw na ramiona i ręce Rebeki. Całkiem fajne.
Zerknęłam na jej kanał na YT i całkiem całkiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości