|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |
|
1 | 8,33% |
| Mel B |
|
2 | 16,67% |
| Anną Lewandowską |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
9 | 75,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy
Ćwiczę z Ewą od listopada 2015, zaczełam od secretu, bo kondycja wtedy była zerowa lub nawet gorzej. Pierwsze treningi to był dla mnie koszmar, ale tak mi to weszło na ambicję, jak słaba jestem, że się zawziełam i ćwiczyłam co drugi dzień, tyle ile zdołałam zrobić.
Po 2 tygodniach opanowałam cały trening jako tako, bynajmniej nie trzęsły się już nogi lub plank było do utrzymania O dziwo ćwiczenia na brzuch od początku szły mi dobrze, moze dlatego że kiedyś kilka razy zrobiłam A6W.Po 17 treningach które zrobiłam w m-ac zmierzyłam się i bardzo zaskoczona zobaczyłam, że to działa Grudzień i styczeń mało ćwiczyłam (chore dzieci), chora ja, świeta, potem ferie czytaj dzieci i mąż w domu, robiłam około 13-14 treningów na m-ac. Dołączyłam Ekstra Figurę i Model Look i nadal ćwiczyłam Secret. Po kolejnym m-cu nic nie ubyło, po trzech kolejne 2 cm w pasie, i po jednym w biodrach i udach. Pas bardzo mi wyszczuplał bo zleciało tam 7 cm, no ale ja tam miałam oponkę a wiadomo najgrubsze miejsca chudną najwięcej ![]() Ciągle pracuje aby ćwiczyc te 3 treningi pod rząd a potem dzień przerwy, ale do tej pory mi się to nie udało No ale teraz jak tu jestem, mam nadzieję, będę się przy Was mobilizować
Edytowane przez kafika Czas edycji: 2016-03-15 o 18:05 |
|
|
|
#3662 | ||
|
...po prostu być.
|
Cytat:
Cytat:
Im nas więcej tym lepiej. U mnie kolejny dzień 30DR. Ale tak mi się nie chciało ćwiczyć. Chciałam sobie tak poleżeć rano, bo staram się ogarniać z ćwiczeniami przed pracą, ale stwierdziłam, że potem też może mi się nie chcieć, Wstałam i zrobiłam swoje. I jak zwykle poczułam się dużo lepiej psychicznie ![]() Dziś zmierzyłam się cm i zobaczymy za miesiąc jak to będzie. Ale waga powoli spada w dół tyle ile w zasadzie powinna "na zdrowo".Więc nie marudzę i cieszę się z efektów |
||
|
|
|
#3663 |
|
Raczkowanie
|
Mnie dziś znów poniosło. Zrobiłam Bikini dwa razy - rano i wieczorem. Jakoś tak nie mogłam się powstrzymać
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
8 trening zaliczony, 50min z Rebbeca Louis!
|
|
|
|
#3665 |
|
Zadomowienie
|
A jakie ćwiczenia polecacie na podniesienie pupy ?
|
|
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
przysiady, wykroki, najlepiej z ciężarkami
Pisałam swego czasu u mnie na blogu o ćwiczeniach na pupę, mam link w podpisie, możesz zerknąć jak chcesz
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje wymaganie to trening min. 2-3x w tyg. . I chyba w tym tyg tylo tyloma będę musiała się zadowolić. Cytat:
No to Cię poniosło ![]() Do treningów ewy dodaje squaty. Pile i zwykle po połowie. Efekty są ogromne i szybko
|
|
#3669 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja wczoraj odpaliłam Turbo Wyzwanie, powinna być Estra Figura, ale tak się go mi ciężko ćwiczy, w sensie jak go odpalę to jadę, co prawda zipię ale daję rady, ale jak jest dzień tego treningu, to od rana myślę: "O rany..." i wręcz zmuszam się do niego. No to wczoraj poszło to wyzwanie, i super wrażenia Przeleciało szybko, dało wycisk i dobre samopoczucie ![]() Żegnam się wiec z EF i zamieniam TW ![]() Mam tylko zdartą skórę w okolicach kości ogonowej, cwieczenia na brzuch są za to odpowiedzialne Macie jakieś pomysły jak się następnym razem od tego uchronić
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciśnienie rośnie a ja równam się z podłogą. Nienawidzę takiej pogody. Czuje się okropnie. Głowa mi pęka, jestem nieswoja... ech. spróbowałam zrobić detocell. Dodałam 130 przysiadow. Podobno moja pupa jest świetna... przynajmniej w spodniach
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny , musze zaczac je cwiczyc bo lato idzie i bikini tez
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Od poniedziałku nie zrobiłam żadnego treningu
Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko w poniedziałek Dawaj dzis pocwiczymy...?
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny do dzieła!
lato się zbliża ![]() ja dziś zrobiłam ostatni trening programu ![]() od poniedziałku nowy
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
A mnie dzisiaj nosiło i dzisiejszy trening to dance cardio
ale polecam, powiem wam, że doskonałe odstresowanie i fajna odskocznia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 |
|
Zawsze łakoma.
|
TRX za mną
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Zakwasy i tak mam
bo robie generalne porządki w domu na wiosnę i tyle tego jest ze wieczorem ledwo żyje ![]() Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
Hej wszystkim, możnaby się dołączyć? ^^ Chciałabym wrócić do ćwiczeń, a że kaski brak, to jadę w domu
![]() ![]() Aczkolwiek moim celem nie jest schudnąć, chcę wyrobić mięśnie i rozciągnąć się, także planuje naprzemiennie ćwiczyć różne treningi siłowe i jogę Ciekawe co wyjdzie z tego połączenia. Oprócz tego chodze tylko hobbystycznie na ściankę wspinaczkową. CHciałabym ćwiczyć co drugi dzień, aczkolwiek teraz mam fazę i mam zapał nawet na 2x dziennie... tylko, że zawsze tego zapału starczało na maks 3 tygodnie, więc nie wiem czy się nie powstrzymywać, może wtedy nie stracę go tak prędko.. Btw możecie polecić jakieś fajne blogi fitness? Ja na chwilę obecną znam tylko fitnessallday, ale chętnie bym przejrzała coś nowego. Jeśli macie też jakieś ulubione kanały na yotube, to także chętnie zerknę Btw wczoraj robiłam detocell, a dzisiaj trening na płaski brzuch Ewki, oprócz tego porobiłam trochę wykroków z hantlami i 20 minut jogi
Edytowane przez Ishani Czas edycji: 2016-03-16 o 22:28 |
|
|
|
#3680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuje, ze to cos dla mnie mogloby byc :P---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
Moim zdaniem teraz cwiczenie w domu to nie taki problem - tym bardziej, ze jest mnostwo tych filmikow na youtube z instruktazem wykonania Z kanalow na yt polecam Fitness Blender , Mel B Fb ma mnostwo filmikow, a Mel B jest ograniczona w zasoby, wiec na dluzsza mete, moze sie znudzic Ale zaraza energia i treningi z nia to sama przyjemnosc (poki co dla mnie)![]() Za to czy ktoras z Was miala sycznosc z Lumowell? Zgodnie z moim pierwotnym zalozeniem do kroszych treningow Mel B dorzucilam sobie cardio wlasnie z tego kanalu. Niby 30 minut cardio, ale czulam ze sie poce i ogolnie po treningu tak super sie czuje Nie zawsze tak mialam.
|
|
#3681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego przy turbo, a wiele razy je robiłam. Spróbuj te ćwiczenia robić na macie, albo kocu.
Mój blog https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=216083 E. Chodakowska : Bikini x 22 Sukces x 19 Turbo wyzwanie x 27 Killer x 4 Metamorfoza x 3 Turbo spalanie x 5 Huragan Workout x 4 Edytowane przez meganem Czas edycji: 2016-03-17 o 05:48 |
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz zapał - to działaj. Jak zapału będzie ubywac - zmniejsz częstotliwość kryzysy każda z nas ma.
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie i ja dołączę
![]() Witajcie kobietki. Ćwiczę od stycznia,chodzę na fitness 2 razy w tyg wiec dodatkowo (raz w tyg)ćwiczę z ewa lub mel b, poczatki byly ciezkie... zero kondycji.Nie mam nadwagi ale bardzo bym chciala ujedrnic swoje cialo i pozbyc się celulitu (nie wiadomo skad sie nagle wzial )Zaczęło mnie to wkrecac i teraz nadchodzi ten dzien i wiem ze musze pocwiczyc
Edytowane przez Siva5 Czas edycji: 2016-03-17 o 07:36 |
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to trzymamy kciuki aby tak było już zawsze A mnie juz ten cellulit nie obchodzi. Poddalam się. Może za kilka miesięcy efekty mnie zaskoczą
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3686 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisz prosze które teraz treningi Ewki ćwiczysz? Bo jak czytałam, efekty masz wspaniałe A i doczytałam, że dołączasz do treningu przysiady, to są takie zwykłe przysiady Robisz je po tereningu?meganem, baaardzo dziękuje za odp oj kusisz, kusisz Ja prawie juz kupiłam to Bikini, jak tylko Ewa na FB napisała, że rusza sprzedaż, włożyłam do koszyka, chciałam zapłacić, ale miałam chwilowy braka netu, po 5 minutach płyt juz nie było ![]() Odebrałam to jako znak, że jeszcze na Bikini nie jestem gotowa ![]() No ale po tym co piszesz, to chyba ją kupię ![]() Cytat:
Kurcze mam tam zdartą skórę do krwi nie mogę siedzieć, spanie dziś było koszmarem, do tego dziś przyszła @ wiec mam rest day ![]() Zapomniałam wcześniej napisać, ze bardzo dziękuje Wam za miłe przyjęcie |
||
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my bardzo cieszymy się, że jest nas więcej użyj kremu z dpanthenolem, alantan plus wychodzi najtaniej. Tylko koniecznie plus, bo zwykły nie ma d panthenolu W sumie teraz mam już większość treningów ewy. Przeplatam to na co mam ochotę ze szczególnym uwzględnieniem morderstwa dla ud i pośladków ( skalpel wyzwanie ok 20 min plus sukces pośladki = ogień!) Przysiady sumo i zwykle. Po treningu ewki. Zaczęłam od 50, teraz było 135. Co dzien treningu o 5-10 więcej. Tempo w jakim rzeźbi mi się pupa aż mnie w szok wprawia, przynajmniej w dotyku za kilka dni zrobię zdjęcie porównawcze. I spokojnie, trzymaj dietę tylko jakoś i przeżyj @ Miałam za dużo energii. Poszłam na długi spacer z synem, posprzątałam, ugotowalam obiad i dalej było mi mało... wiec Ewka i moje 135 przysiadow. ADHD ujarzmione
|
|
#3688 | |
|
...po prostu być.
|
Cytat:
![]() Zawsze miałam płaską jak byłam szczupła, w mojej nadwadze miałam ją ładniejszą wiadomo tłuszczyk ją podnosił. A dziś z ciekawości po raz pierwszy obejrzałam ją sobie w lusterku w spodniach. I byłam w szoku. Mimo że powoli chudnę ona nie jest płaska. Mam ładną pupę Dzięki przysiadom, ale głównie dzięki wykrokom z ciężarkami w ćwiczeniach JM. Moja pupa chudsza w końcu mi się podoba
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie zejdzie z niej to co ma, ale jeśli będziesz ćwiczyć to będzie ok a pytała tu któraś o blogi. ja ostatnio natknęłam się na ten: http:// www.codzienniefit. pl/ (spacje są) A na bieżąco jestem z blogiem Ani Lewandowskiej
|
|
|
#3690 |
|
...po prostu być.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

O dziwo ćwiczenia na brzuch od początku szły mi dobrze, moze dlatego że kiedyś kilka razy zrobiłam A6W.

bo robie generalne porządki w domu na wiosnę i tyle tego jest ze wieczorem ledwo żyje