|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Dzień dobry
po Świętach witam się i ja często to leczenie na własną rękę tylko pogarsza sprawę ![]() Święta bardzo udane, podobnie jak prezenty wczoraj wróciliśmy z Kołobrzegu, który uraczył nas piękną zimową aurą, było bardzo słonecznie i biało (mój pierwzy śnieg tej zimy!) morze cudowne, tamto powietrze naprawdę mi służy plus wygrzałam się też w hotelowej saunie,uwielbiam z planów na dziś to wieczorem idziemy do teatru na współczesną wersję Dziadów bo Tż podarował nam bilety na Gwiazdkę,bardzo się cieszę bo już dobrych parę miesięcy nie byliśmy na żadnej sztuce Tż jutro i pojutrze pracuje a ja mam wolne do piątku jakie macie Dziewczyny plany na Sylwestra? my idziemy ze znajomymi do klubu a wcześniej robimy sobie uroczystą sylwestrową kolację żeby nie targać jedzenia ze sobą
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Niedzielnie.
U nas standardowo: po śniadaniu wzięliśmy się do działania. Mamy kilka rzeczy do zrobienia, pewnie jeszcze 2h nam się zejdzie. Późnym popołudniem planujemy zakupy - chcę upolować kilka rzeczy w TKMaxxie, oraz mamy w planach kolejną randkę w markecie budowlanym. ![]() W kwestii Sylwestra, wstępnie idziemy do znajomych chociaż.. nie chce nam się. Jak to wyjdzie okaże się pewnie w środę. ![]() Jutro normalnie do pracy, ale nie narzekam - po tych czterech dniach wolnego akurat na chwilę do ludzi iść na trzy (albo dwa, zastanawiam się jeszcze czy środę brać wolną czy nie) dni. Zwłaszcza, że później kolejne wolne - cały dłuuuuuuuugi weekend (6 dni). Tymczasem idę czyścić futryny w moich nowych pięknych drzwiach.
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
A ja do pracy dopiero 7.01
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
A ja do pracy jutro, wtorek, środa. Nad piątkiem się zastanawiam. I cały kolejny tydzień z wyłączeniem 6.01.
Rozłożyło mnie na całe święta... Koniec końców spędziliśmy je sami, w łóżku... |
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
my sylwester w domu ( tzn tu u kolegi gdzie aktualnie mieszkamy ) i troche srednio bo bedzie 30 osob i do tego zabawa przebierana . nawet mi sie nie chce o zadnym przebraniu myslec bo zwyczajnie szkoda mi pieniedzy na to zeby specjalny stroj kupowac na kilka godzin .
moze cos jeszcze wymysle do tego 31 |
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3667 |
|
Blond forever!
|
Heeej
![]() Ja też witam się jeszcze w poświątecznym klimacie - co do Świąt to napiszę tylko jedno - szkoda, że takie krótkie... ![]() Ja w pracy, ale w biurze spooookojnie, a do pracy jeszcze jutro, Sylwestra mam wolne ![]() Idziemy do znajomego na domówkę, ostatnio uwielbiam wyjścia z domu (w przeciwieństwie do mojego TŻ, który się domatorem większym robi) - jutro też wbijamy do znajomych na ostatkowe piwko
|
|
#3668 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Irenka jak tematyka stroju dowolna to przebierz się za Mię z Pulp Fiction, biała koszula, czarne spodnie i czerwona szminka, tylko czarną krótką perukę musiałabyś kupić ale to może być jakaś taka zwykła,tania Dzień dobry
|
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Tak strój dowolny. Dzięki za pomysły. Oj ja nawet czarnych spodni niemam. Mam w planie ale z tej wsi sie ruszyć to ciezko. My bez auta a autobus ostatni o 8:45 a ostatni śpiworem o 16. Cos pomyśle. Może akurat bo w kartonie kolega juz gromadzi jakieś rekwizyty do przebieranek . Peruki tez jakieś są. Średnio mi sie chce z tym sylwedtrem bo bedzie tyle osób i w dodatku których nie znam i bariera językowa a T. Poprosił tz- a żeby sie muzyka zajął. Dziękuje za pomysły. U nas dIs -4 a u kuzynki tz- a 100 km dalej śnieg juz dwa dni temu był. Pewnie i tu spadnie zaraz.
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ja dzisiaj pracowo, ale spokojnie jest jak to w takie wolniejsze dni. Poranek nie był najłatwiejszy, ale teraz już górki. Zwłaszcza ze jeszcze jutro i.. tydzień wolnego. ![]() Wczoraj nie udało nam się pobuszowac po sklepach i obstawiam, że w ciągu kilku najbliższych dni też tego nie zrobimy, ale co się odwlecze, to.. ![]() Miłego popołudnia Dziewczyny
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
Melduję się po świętach. Teraz się mało odzywam, bo dwa dni mnie nie było a teraz mamy siostrzenicę TŻa u nas, będzie do przyszłej niedzieli. Macie jakiś pomysły na rozrywkę dla 14 latki? Byłyśmy już na szopingu (pewnie jutro też odwiedzimy jakąś Galerię) i na Sky Tower. Mieliśmy iść na lodowisko ale były ogromne kolejki, pójdziemy może jutro. Bo ZOO zimą to chyba nie najlepszy pomysł... |
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam sobie dzisiaj płaszczyk zimowy. Miałam nie kupować, ale d.upka marznie, a mam tylko sportową kurtkę, która mi jednak do pracy nie pasuje, więc płaszcz wpadł. Zadowolona jestem, bo 119zł za zimowy ciepły płaszcz to i tak spoko cena.
|
|
|
|
#3674 |
|
Konto usunięte
|
Dotka pochwal się jaki
ciepły zimowy płaszcz to podstawa, nie wiem jak ja mogłam kiedyś chodzić zimą w kurtkach nie zakrywających tyłka narazie wstrzymuję się z większymi zakupami, czekam na info co z tą nową pracą bo jeśli będą mnie chcieli to będę potrzebowała trochę eleganckich ciuchów
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Miss niewiem jak u was z pogoda ale ja chętnie chodziłam do Dublińskiego zoo zima. Fakt Irlandia nie miała tak minusowych temp jak PL ale lubiłam zoo zima jak i latem.
Dotka pochwal sie. Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-12-29 o 22:13 |
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Płaszcz zwykły: http://carry.pl/pl/ona/1262-plaszcz....brazowy_ciemny taki, tylko czarny. Szału nie ma, ale kosztował tylko 120zł i jest ciepły
|
|
|
|
#3677 |
|
Konto usunięte
|
bardzo fajny, klasyczny
ma ściągacze w rękawach a kaptur wyłożony miłym pluszem więc nawet bez czapki jest ciepło w głowę (choć ja ze względu na szwankujące zatoki czapkę noszę stale od późnej jesieni do wczesnej wiosny) a propo czapek to dostałam uroczą od Teściowej na gwiazdkę sama pewnie bym sobie takiej nie kupiła ale jest śliczna i dobrze w niej wyglądam https://www.unisono.eu/uploads/produ...14-11-20-1.jpg znalazłam zdjęcie ale nie oddaje jej uroku
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja już w pracy się grzeje herbatą - zmarzlam dzisiaj nie powiem. Ale co się dziwić jak na termometrze -10 stopni. ![]() Kash fajna czapka. ![]() Też muszę na jakąś zapolowac. Wczoraj buszowalam w TKMaxxie, ale nie kupiłam nic. Sensownych stanikow sportowych brak. Jeszcze decatlona chcę sprawdzić, a później będę atakować 'moje' sklepy z bielizną. Miłego dnia dziewczyny
|
|
#3679 |
|
Rozeznanie
|
Cena super jak jest ciepły i fajny.
|
|
|
|
#3680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3681 |
|
zawsze mam racje
|
Ja w tym roku nie kupowalam nic z zimowych okryc, jeden plaszcz mi sie sposobal w mohito ale jak zobaczylam 100% poliestru to odpadlam
![]() Ale kto wie moze wypatrze cos na wyprzedazach(tylko kiedy ja na nie pojde) albo w necie. Ogolnie wole kupowac normalnie w sklepie(bo czesto cos w biuscie za male itd), ale ze po ostatnich zakupach sukienkowych jestem zadowolona to moze sie tak skusze.
|
#3682 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mnie to akurat cieszy, podoba mi się taki bardziej elegancki styl a u mnie w pracy wszyscy ubierają się zwyczajnie do tego stopnia, że jak się ubiorę bardziej elegancko to od razu ktoś pyta czemu, gdzie się wybieram itd Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-12-30 o 10:28 |
|
|
|
|
#3683 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Swieta minely bardzo szybko, w Wigilie pracowalam 7-16, niemal prosto z pracy pociag do miasta, gdzie mieszka tata tz... dojechalismy ok 21, obiad w pubie i spac Takze Wigilia jak nie Wigilia w ogole W 1 dzien Swiat ogolnie byl relax, wreszcie mialam okazje polezec do tej 9, z pieknym kotem u boku Bylo baaardzo upalnie, ok 35 stopni, siedzielismy sobie w ogrodzie z przekaskami, domowym sushi i drinkami. Pozniej przyjechal syn macochy tz z dzieckiem, nadmuchalismy spory basen, dzieciak sie bawil... a jak sie znudzil moj tz i tata dziecka zajeli basen i sobie lezeli saczac drinki. strasznie zalowalam, ze nie wzielam bikini Moje pierniczki odniosly sukces Pierogi ruskie byly absolutnym hitem ![]() Drugi dzien swiat byl tez ok, moze poza momentem kiedy przeczytalam maila od siostry i pozniej chlipalam sobie z tesknoty przez jakis czas. Kotka dotrzymywala mi towarzystwa i jakos sie pozbieralam 27 wrocilam do pracy i tak pracuje do dzis, w Sylwestra tez niestety. Ale wieczorem idziemy z przyjaciolmi do swietnej restauracji (koreansko-japonska) i nie moge sie juz doczekac. My w sumie sami sobie bylismy mikolajami - kupilismy sobie super lodowke, robota kuchennego, super stojak na przyprawy, nowy piekny komplet szklanek duzych i malych... ogolnie niemal codziennie (serio...) tz po mnie przyjezdza do CH i lazimy i kupujemy Tz dostal sporo kart podarunkowych z pracy wiec jakos tak.. lzej sie wydaje Wczoraj wieczorem obejrzelismy Hobbita i oto dobrnelyscie do konca sprawozdania
|
|
|
|
#3684 |
|
Konto usunięte
|
Lucy piękny kociak
|
|
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem... Molly jest albo mieszancem rasowego albo calkowicie rasowa. Znalezli ja i jej siostre (niestety juz odeszla
) ok 10 lat temu w schronisku. Jest bardzo stara, ma artretyzm, chodzi jakby bokiem... ale takie przekochane z niej stworzenie
|
|
|
|
#3686 |
|
Konto usunięte
|
Słodka jest i wygląda mi na mieszankę brytyjczyka colorpoint z rosyjskim niebieskim
|
|
|
|
#3687 |
|
Rozeznanie
|
Jutro wybieramy się na domówkę na sylwestra. Wybiera się też para, która jest w trakcie rozstania (rozwodu). Niby chcą rozstać się w zgodzie i utrzymywać koleżeński stosunek. Znamy się wiele lat, więc mamy wspólnych znajomych. Mam nadzieję, że tak faktycznie jest i nie zepsują nam imprezy.
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ciocia z wujkiem się tak rozstali i razem chodzą na jakieś wspólne imprezy jak jest potrzeba i nigdy nie ma kwasów ![]() Za to rodzice mojego tżta to masakra Lucy piękne pierniczki |
|
|
|
|
#3689 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
Swego czasu (jeszcze studiowałam i zarabiałam niewiele) dałam za niego kupę forsy, ale wychodzi, że był to zakup życia. Nic złego się z nim nie dzieje, jest ciepły. Jedyne co to w kilku miejscach mi się podszewka rozpruła, więc po tej zimie oddam go na gruntowne poprawki. Cytat:
Cytat:
Tak się zachowują dorośli ludzie. Cytat:
Witam się sylwestrowo. ![]() Mieliśmy wstać wcześniej, ale chyba nam nie wyszło. ![]() Dopijamy kawkę i lecimy na zakupy - wczoraj nie mieliśmy czasu by to ogarnąć, ale idziemy do znajomych i muszę coś do jedzenia przygotować. Później TŻ będzie malował, ja ogarnę to i owo, a wieczorem imprezka. Jak mi się wcześniej bardzo nie chciało, tak dzisiaj mam lepsze nastawienie - chętnie pójdę. ![]() Tymczasem gdybym już tu nie wpadła, to Szczęśliwego 2015 Dziewczyny. Niech tej rok będzie fajniejszy niż poprzedni i niech zrealizują się wszystkie Wasze plany i postanowienia.
|
|
|
#3690 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też bym się nie zgodziła na podwójne imprezy. ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Szczęśliwego Nowego Roku!!! Sałatka prawie zrobiona, wykąpana. Jedziemy autobusem i tak powiedziałam teściowej. Dziecko nam jutro przywiozą. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

po Świętach witam się i ja
często to leczenie na własną rękę tylko pogarsza sprawę 
wczoraj wróciliśmy z Kołobrzegu, który uraczył nas piękną zimową aurą, było bardzo słonecznie i biało (mój pierwzy śnieg tej zimy!) 

Tak się zachowują dorośli ludzie.