Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <3 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-03, 09:29   #3661
Iskra14
Zakorzenienie

Dot.: Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
No ja przeglądając sale w Gdańsku natknęłam się na to, że płaci się za utrzymanie czystości w toaletach 10zł za osobę. Za obsługę stołu z alkoholem też się płaci, za obsługę stołu z ciastami i herbatami też. Także liczą sobie.
Za oświetlenie też słyszałam, że lubią sobie doliczać.

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Pochwal się pudełkami Ja pudełko na herbaty ostatnio kupiłam, ładnie wygląda
Tym bardziej powinnam się zmobilizować, widzę, że szalejecie:P My tu błogo i leniwie:P Ale chciałam iść na targi ślubne, nie wiem czy jest sens ale 24-25 stycznia są w Gdańsku.

My o alkoholu jeszcze nie myśleliśmy, nie o konkretnej marce. Teściu mówił, że nam kupi. Ale to wódkę. Reszta alkoholu w naszej gestii. Kupujecie inny alkohol? Zmniejszacie wtedy ilość wódki? My na bank kupimy wino a TŻ chce koniecznie whisky bo nie chce pić wódki. No i szampany (nie chce żadnych ruskich więc pewnie sami będziemy musieli kupić). Myślimy też o piwie bo to też trunek dla wielu
My mamy pakiet wykupiony z open barem. Mamy tam wszystkie dostępne normalnie alkohole, likiery, soki, whiskey + obsługę barmana.

Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
witam w nowym roku znowu sie nie odzywam, bo teraz moj tata jest w szpitalu i kompletnie nie mam glowy
Zdrowia dla taty.

Jedziemy dzisiaj pogadać z florystką, kiedy trzeba się do niej zgłosić i do cukierni, kiedy zamawiać tort i słodki kącik.
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 09:52   #3662
lenka990
Zaszynszylowana

Dot.: Gdy szampana otworzy luby w następnym roku będą nasze śluby! PM 2016 część 21 <

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Tez tak myślałam, a teraz mamy stoły tradycyjne
U nas tak samo było. Dałabym się pokroić za okrągłe a tu jednak nie będą takie

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 09:55   #3663
Iskra14
Zakorzenienie

Cytat:
No ja przeglądając sale w Gdańsku natknęłam się na to, że płaci się za utrzymanie czystości w toaletach 10zł za osobę. Za obsługę stołu z alkoholem też się płaci, za obsługę stołu z ciastami i herbatami też. Także liczą sobie.

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Tym bardziej powinnam się zmobilizować, widzę, że szalejecie:P My tu błogo i leniwie:P Ale chciałam iść na targi ślubne, nie wiem czy jest sens ale 24-25 stycznia są w Gdańsku.

My o alkoholu jeszcze nie myśleliśmy, nie o konkretnej marce. Teściu mówił, że nam kupi. Ale to wódkę. Reszta alkoholu w naszej gestii. Kupujecie inny alkohol? Zmniejszacie wtedy ilość wódki? My na bank kupimy wino a TŻ chce koniecznie whisky bo nie chce pić wódki. No i szampany (nie chce żadnych ruskich więc pewnie sami będziemy musieli kupić). Myślimy też o piwie bo to też trunek dla wielu
My mamy pakiet wykupiony z open barem. Mamy tam wszystkie dostępne normalnie alkohole, likiery, soki, whiskey + obsługę barmana.

Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
witam w nowym roku znowu sie nie odzywam, bo teraz moj tata jest w szpitalu i kompletnie nie mam glowy
Zdrowia dla taty.

Jedziemy dzisiaj pogadać z florystką, kiedy trzeba się do niej zgłosić i do cukierni, kiedy zamawiać tort i słodki kącik.
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 10:09   #3664
petunia87
Raczkowanie

Dziewczyny oszalałyście z tymi postami, byłam tu wczoraj a dzisiaj nie mogę nadrobić oszołomy normalnie

Cytat:
Co do pole dance - siostra na to śmiga. Idzie jej naprawdę super. Jak dostanę pracę to też na to lecę. Co z tego, że godzina drogi od domu:P Ale ktoś z delikatnym ciałem będzie wyglądał jak potłuczony, siniaki są mega duże:P

Zaczynam od tyłka strony - jako puzzlomaniaczka napaliłam się na ten pomysł:P
http://www.soapbubble.pl/2014/05/puzzle.html
jeeeezu słodki ! cudowne te zaproszenia a te podziękowania ... mega tylko właśnie ta cena jednostkowa .... ale od rana siedzę na tej stronce i przeglądam też inne ... i wszystkie fajne

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Co do pokrowców, my mamy je w cenie, ale byłam w bardzo eleganckim lokalu, gdzie w pakiecie za 180 zł trzeba było dopłacić 5 zł/os za pokrowce.
Jeżeli chodzi o "drink bar" o którym piszesz, ja zawsze z niego korzystam, bo nie lubię wódki, ale winko, czy nalewki i likiery lubię bardzo, więc jak jest taki stół, to korzystam. Mało tego, jestem zawiedziona jak nie ma
Za sukienką też będę chodzić około pół roku wcześniej. Wydaje mi się że wcześniej nie ma sensu- nie popadajmy w paranoję, salony AŻ tylu zamówień nie mają. Z reguły wystarcza im 4 miesiące, no chyba że jakiś naprawde" renomowany" i oblegany, to może faktycznie z 5. Ale jak mi powiedzą pół roku wcześniej, że za późno przyszłam, to chyba wyśmieję.
a własnie przyszło mi ostatnio do głowy, czy lokal bierze opłate za przystrajanie sali, pokrowce itd .... tych "pierdół i ukrytych kosztów" pewnie znajdzie się mnóstwo ....

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
ja to teraz wpadlam na pomysl zeby zamiast jechac gdzies daleko daleko na podroz poslubna to lepiej pojechac do Chorwacji, Grecji czy cos(tak, zeby nie potrzebowac paszportu bo moj juz niewazny a zanim po slubie wyrobi sie to duzo czasu minie) i oprocz tego zafundowac sobie skok ze spadochronem
Ja Chorwację polecam gorąco, byłam tam 3 lata temu i mogę powiedzieć, że było MEGA

Cytat:
Napisane przez sylwia9d Pokaż wiadomość
Tak, jak wymienisz prawo jazdy to dostajesz już terminowe to nowe, mimo że masz bezterminowe
osłabiłyście mnie z tym prawkiem dziewczyny .... ja 1sze miałam terminowe ze względu na okulary, 2gie dostałam bezterminowe ... i nacieszyłam się .... jeśli znów będę musiała wymieniać ... oooh w koło macieju ...

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Jedna mama przyszła do drugiej z pretensjami i aferą, że tamta powiedziała do jej syna, że "ma owsiki w du.ie i jest niebezpieczny", ta pierwsza mina taka i bez komentarza a później mi się żaliła, że ona nawet nie wiedziała o co chodzi...dobrze, że trafiło na spokojną osobę, bo mogłoby być nieźle. A do postrzału w końcu przyjechało pogotowie Poza tym niewiele brakowało, żebym spaliła spieniarkę ( ). No i zalany kiebelek + pretensje jakiegoś tatuśka, w stylu "skandal, żenada, jak tak można"
czyżby kłaniała się SŁUŻBA ZDROWIA ? mam kumpelę młodą lekarkę i często opowiada różne "kwiatki" z dyżurów ...

Cytat:
Ja zamierzam wydrukować sobie pytania i będę robić przesłuchanie po pierwszym kontakcie Oj, będę upierdliwa. Ale albo coś się robi na 100% albo w ogóle, współpraca na pół gwizdka mnie nie interesuje.
Też bym podziękowała takiemu panu. Tak naprawdę tyle wesel się robi, że i taki pan tą salę w końcu komuś wynajmie bo będzie komuś zależało. Ale ja bym się stresowała. Może wszelkie informacje też by mi na stronie zamieszczał:P
Też myślę nad listą pytań przy spotkaniach z właścicielami lokali ... ja myślę że lepiej nawet głupio zapytać niż niedopowiedzieć i żyć w niewiedzy ....

" I ślubuję Ci .... " 1.05.2016
petunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 10:15   #3665
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Ale leje u nas masakra
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 10:25   #3666
sylwia9d
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zawsze się zastanawiałam czemu chociaż nie podzielą tych prostokątnych stołów. Lezie się kawał do swojego miejsca, obija o innych - utrapienie. A my zawsze trafiamy na dziwne miejsca - pod skosem, pod pólkami z pierdółkami, przy ścianach, przy wyjściu, przy kolumnie - chyba nas nie lubię:P Serio, rzadko mieliśmy fajne miejsca.
U mnie na sali są w miarę krótkie te stoły, nie ma żadnych kolumn akurat tam gdzie stoliki są rozłożone ani tym bardziej pułek, a stoły mają bardzo dużo miejsca między kolejnymi rzędami. Owszem jeden rząd przypada chyba pod skos ale u mnie tego nie będzie bo nie mam aż tylu gości.
Jeśli chodzi o obijanie o innych i lezienie do stolika przez pół sali to wydaje mi się to większy problem właśnie przy okrągłych, no chyba że sala na dużo osób, a mniej gości to chyba idzie to jakoś rozstawić.
Stary 2015-01-03, 10:26   #3667
pannamima
Zakorzenienie

U mnie wieje ze łeb urywa.

Niestety moja sala pobiera opłatę 5zl za pokrowce, ale nie bierzemy ich bo za ta kasę mamy fontannę czekoladową :-P
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 10:36   #3668
sylwia9d
Zakorzenienie

Cytat:

My mamy drink bar, więc oprócz wódki nie dokupujemy nic. Co do zmniejszania ilości to tak zmniejszamy. Na początku myśleliśmy o 200 butelkach bo będzie ponad 150 os. ale barmani powiedzieli nam, że jak jest drink bar schodzi ok. 40 butelek na te 150 os. i żeby nie kupować więcej niż 70 ale chyba ostatecznie kupimy 100 butelek

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez nysiak1910 Pokaż wiadomość
Wrzucę foto jutro :P

tak właśnie myslę, że za rok o tej porze to będziemy z zaproszeniami jeździć
Ja dopiero na wielkanoc będę jeździć. Tym co za granicą tylko dam w Boże Narodzenie przed Nowym Rokiem bo na początku roku ustalają terminy urlopów

Edytowane przez sylwia9d
Czas edycji: 2015-01-03 o 11:01
sylwia9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:15   #3669
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
i co powiedziala ci pani w salonie sukien? Ja bede szukac pewnie 6 miechow przed i zastanawiam sie, czy starczy
Dzień dobry!

No właśnie Pani powiedziała, że jeśli będzie to suknia zagranicznego producenta to 6 miesięcy to jest takie minimum. Tłumaczyła, że chodzi o to, że oni szyją tam gdzieś za granicą , potem przysyłają (to też trwa) i na miejscu są poprawki. Przy zamawianiu kiecki od polskiego producenta - ok. 4 miesiące. To tak orientacyjnie, dużo zależy od samego salonu napewno.
Moja koleżanka suknię wybierała w okolicach października-listopada, ślub był na początku czerwca i było gorąco i stresująco w tym temacie. Salonu zdecydowanie nie poleciła i mówiła, żeby zacząć szukać wcześniej niż ona.

Jeśli chodzi o pokrowce, to nie spotkałam się z salą, gdzie byłby w cenie (zazwyczaj 5-7zł/szt). Ale ktoś mi tłumaczył, że z tą opłatą chodzi o to, że po każdej imprezie takie pokrowce są prane i potem w odpowiedni sposób prasowane co jest podobno pracochłonne.
Torrence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:15   #3670
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość

Niestety moja sala pobiera opłatę 5zl za pokrowce, ale nie bierzemy ich bo za ta kasę mamy fontannę czekoladową :-P
U nas pokrowce są w cenie na szczęście a jaki jest koszt za fontanne u was [i jak długo ma być na sali] ? ja bym bardzo chciała ją mieć u siebie i chyba wykupimy
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:22   #3671
moniaaaaaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
U nas tak samo było. Dałabym się pokroić za okrągłe a tu jednak nie będą takie
mi sie podobaja okragle, bo wszystko wyglada bardziej elegancko
Ale nie chcialam miec, bo bylam na dwoch weselach i ludzie interesowali sie tylko osobami ze swojego stolu, a ja chce zeby sie wszyscy ladnie integrowali

moniaaaaaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:24   #3672
lenka990
Zaszynszylowana

My też mamy pokrowce w cenie.
Sala oferuje i opcje z wiejskim stołem i opcje z fontanną. Ale wiejskiego nie chcemy bo mało kto to już je ( furrore robiło kilka lat temu) a co do fontanny to mam złe doświadczenia z nią związane więc rezygnuje z tego cukru

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:25   #3673
smerfetk_a
Żona Gargamel

My też mamy pokrowce za darmo, pamiętam jak byłam w szoku jak ktoś napisał że za to płaci..

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:30   #3674
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Fanką to chyba mało powiedziane... Według niektórych to ja powinnam się już leczyć A jak się już podejmie ze mną temat królików, ich pielęgnacji, chorób i wymiany doświadczeń to już umarł w butach Muszę odszukać temat na wizooż
To odezwę się na PW w celu konsultacji
Cytat:
Napisane przez petunia87 Pokaż wiadomość
(...)
czyżby kłaniała się SŁUŻBA ZDROWIA ? mam kumpelę młodą lekarkę i często opowiada różne "kwiatki" z dyżurów ...
Akurat nie
Stary 2015-01-03, 11:33   #3675
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;49571720]Ale leje u nas masakra [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
u mnie leje i wieje
Aż się nie chce z łóżka wychodzić- jeszcze nie wstałam
ale muszę się ruszyć za chwilę, bo rodzeństwo mojego TŻ zorganizowało dzisiaj mały zlocik rodzinny, więc idę się robić na bóstwo

Cytat:
Napisane przez moniaaaaaaa86 Pokaż wiadomość
Ale nie chcialam miec, bo bylam na dwoch weselach i ludzie interesowali sie tylko osobami ze swojego stolu, a ja chce zeby sie wszyscy ladnie integrowali
sorki dopisuję ;P
u mojego brata były właśnie intergacje między stołami, i to bardziej niż przy prostokątnych więc to raczej zależy od gości ew ich usadzenia

Edytowane przez grejpfrutowa01
Czas edycji: 2015-01-03 o 11:38
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:38   #3676
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
U nas pokrowce są w cenie na szczęście a jaki jest koszt za fontanne u was [i jak długo ma być na sali] ? ja bym bardzo chciała ją mieć u siebie i chyba wykupimy
Ja tez bym chciała fontannę tym bardziej, że będzie sporo dzieci. U nas koszt to 800 zł. Na rozpoczęcie każdego sezonu (okolice lutego) nasza sala robi "dzień otwarty", na który zapraszane są pary, które mają w danym roku wesele. Wtedy właściciele wystawiają wszystkie dodatkowo płatne atrakcje, można zobaczyć i spróbować i ocenić czy warto. I dopiero po tym dniu będę ostatecznie rozważać fontannę

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
To odezwę się na PW w celu konsultacji ;
Jeśli chcesz podjąć to ryzyko niekończącej się wymiany doświadczeń to zapraszam Kocham króliki i królicze mamy
Stary 2015-01-03, 11:41   #3677
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez bym chciała fontannę tym bardziej, że będzie sporo dzieci. U nas koszt to 800 zł. Na rozpoczęcie każdego sezonu (okolice lutego) nasza sala robi "dzień otwarty", na który zapraszane są pary, które mają w danym roku wesele. Wtedy właściciele wystawiają wszystkie dodatkowo płatne atrakcje, można zobaczyć i spróbować i ocenić czy warto. I dopiero po tym dniu będę ostatecznie rozważać fontannę

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Jeśli chcesz podjąć to ryzyko niekończącej się wymiany doświadczeń to zapraszam Kocham króliki i królicze mamy
super sprawa! trochę zazdroszczę, bo można na własnie oczy i kubki smakowe przekonać się co i jak
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:46   #3678
klakla91
Zakorzenienie

Hej
Narty zdecydowanie nie są dla mnie ale i tak jest fajne
Pogoda piękna i biało
Tżz kkolegą mi gdzieś zaginął wiec się delektuje wodokiem

Tez chcemy fontannę. Po targach ślubnych uznałam ze to fajne jednak

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:47   #3679
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
super sprawa! trochę zazdroszczę, bo można na własnie oczy i kubki smakowe przekonać się co i jak
Też uważam, że fajna sprawa Oprócz tego, sala jest wtedy w pełnej krasie tzn. kwiaty, podświetlenia itd.

Moja mama się wkurza, że ciągle siedzę z Wami (przeżywa dzisiejsze spotkanie z teściami) i kazała mi w jej imieniu się pochwalić, że piecze właśnie chleb. W zasadzie już się upiekł, zapach nieziemski
Stary 2015-01-03, 11:50   #3680
sylwia9d
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy fontannę gratis Zresztą mam bardzo dużo rzeczy gratis, mimo że cena jest jak na wesele niska
Stary 2015-01-03, 12:02   #3681
Stella275
Nawiedzona PeMa

Wstałam godzinę temu, jednak coś mi się pochrzaniło i nie idę dzisiaj do pracy tylko jutro

Ogarniam się powoli i czekam na TŻ bo ma wpaść po pracy.

Żadnych gratisów nie mamy no chyba że za gratis weźmiemy darmowe szkoło do stolika alkoholowego, brak podliczeń za prąd, korkowe i tak dalej bo jedna sala oprócz ceny za talerzyk wszystko to nam podliczała dodatkowo

19/2017
7/2018

Stella275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:04   #3682
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
My mamy fontannę gratis Zresztą mam bardzo dużo rzeczy gratis, mimo że cena jest jak na wesele niska
u nas 650zł i cały czas donoszone będą słodycze do niej, jak się skusimy to zobaczymy
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:09   #3683
sylwia9d
Zakorzenienie

Co do sukni ślubnej to ja będę szukać październiki- grudzień w tym roku bo może upoluje coś z wyprzedaży taniej. Jestem przerażona, że muszę tyle pieniędzy wydać na jedną suknię. Poza tym będę mówiła, że mam wcześniej sukienkę, żeby w razie jakiś komplikacji można było znaleźć inną w innym salonie( moją koleżankę uratowało to, że powiedziała że ma ślub miesiąc wcześniej bo by inaczej musiała iść w nie wykończonej sukience bo salon był tak nierzetelny, a tak to jeszcze coś na szybko zdążyła znaleźć innego i kupić gotową)
Stary 2015-01-03, 12:20   #3684
lolusl
Japońska rzepa

Dzień dobry

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Co do sukni ślubnej to ja będę szukać październiki- grudzień w tym roku bo może upoluje coś z wyprzedaży taniej. Jestem przerażona, że muszę tyle pieniędzy wydać na jedną suknię. Poza tym będę mówiła, że mam wcześniej sukienkę, żeby w razie jakiś komplikacji można było znaleźć inną w innym salonie( moją koleżankę uratowało to, że powiedziała że ma ślub miesiąc wcześniej bo by inaczej musiała iść w nie wykończonej sukience bo salon był tak nierzetelny, a tak to jeszcze coś na szybko zdążyła znaleźć innego i kupić gotową)
Też zamierzam tak zrobić,tym bardziej,że zamierzam szyć. Niby babeczka jest rzetelna,ale wolę chuchac na zimne.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:23   #3685
201801191006
Konto usunięte

zapytam tutaj, bo wy pewnie zorientowane

szampan na powitanie gości - jedna butelka na ile osób wystarczy?
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:25   #3686
Promyk03
Zakorzenienie

u nas jedna sala ma fontannę czekoladową w cenie ale chyba się na nią nie zdecydujemy

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:30   #3687
201711281122
Konto usunięte

Hej Ja szlam z lista pytan na sale, ale w zasadzie sie nie przydala, bo wlasciciele/managerowie opowiadali wyczerpujaco

Ja w cenie 160zl/os mam wszystko, zadnych dodatkowych, smiesznych kosztow.

Okragle stoly sa ladne, ale bylam na 2 imprezach z takowymi i mowie im absolutne NIE.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:37   #3688
lolusl
Japońska rzepa

Ja będę mieć okrągłe stoły Po pierwsze bardziej mi się podobają,a po drugie byłam na wielu imprezach z takimi i było super,żadnego problemu z integracją. Poza tym z doświadczenia z rodzinnych imprez wiem,że ludzie i tak się integrują w określonych grupach i choćby skały s*ały to niektórzy do niektórych i tak nie dosiądą się i tak.

Do mojej sali nawet podłużne nie pasują według mnie. Ale są sale gdzie super takie wyglądają.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:37   #3689
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
u mnie biora za 600 zl ale ja nie biore. Wiem, ze na weselu na pewno nie bede z tego korzystac bo bede sie bala, ze ubrudze suknie, wiec zal mi ponad pol tysiaca na cos, z czego nie skorzystam.
Cytat:
Napisane przez moniaaaaaaa86 Pokaż wiadomość
mi sie tez mega podobaja, ale wiem, ze mialabym problemy z usadzeniem gosci (np. moj ojciec - nie mialabym go z kim posadzic bo nikt go z rodziny nie lubi, no chyba ze wcisnelabym go gdzies do rodziny TZ, ale troche zal byloby mi tych ludzi )

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Ja tez, tylko moze mi sie zwiekszyc cena o maks. 10%, wiec w najgorszym wypadku zaplace 176.

Ja jeszcze sie spotkalam z oplatami za agregat pradotworczy, jakby wyszlo tak, ze bedzie uzywany. U mnie jest za darmo, no ale i tak mam nadzieje, ze nie bedzie potrzebny
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:38   #3690
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość

Okragle stoly sa ladne, ale bylam na 2 imprezach z takowymi i mowie im absolutne NIE.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zazdroszczę ceny. Co do okrągłych stołów to się zgadzam.

Cytat:
600zł do końca imprezy

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
My też mamy pokrowce w cenie.
Sala oferuje i opcje z wiejskim stołem i opcje z fontanną. Ale wiejskiego nie chcemy bo mało kto to już je ( furrore robiło kilka lat temu) a co do fontanny to mam złe doświadczenia z nią związane więc rezygnuje z tego cukru
W moim regionie stół wiejski to podstawa
Ja myślałam z W nad drink barem dosyć intensywnie, ale na razie zrezygnowaliśmy, szczególnie, ze ma być wódka, wino, nalewak z piwem i nalewki taty W przy stole wiejskim, więc drinki do tego to chyba przesada...
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości