![]() |
#3661 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
![]() ![]() Też go będę widywać na uczelni, pomarudzimy razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Raczkowanie
|
Ah tak kusi żeby napisać, cokolwiek, nawet jakbym napisałamu, że jest dupkiem to by mi ulżyło...
Brakuje mi jego bliskości.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak bym chciała żeby to był tylko zły sen, puścić to wszystko w niepamięć, ale wiem że on się nie zmieni i dalej będzie kłamał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Raczkowanie
|
Jutro albo w piątek napiszę do niego, że musimy porozmawiać i wyjaśnić sobie w końcu wszystko....
Nie chce żyć w niepewności.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Złota rada dziewczyn stąd : najlepszy kontakt to brak kontaktu. I to jest prawda. Dzisiaj żałuję, że mu pisałam wypociny. Jak ktoś Cię nie kocha juz to po prostu kochac nie zacznie. Bo jeśli ktoś kocha to wyjdzie z siebie, aby być blisko Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Raczkowanie
|
Jeżeli którakolwiek kojarzy moją historię, to rozmawiałam o moim przypadku z jednym facetem, i on mi powiedział że to jest moja wina.
Że mój eks miał mnie dość, że nie kochał mnie dostatecznie mocno i że tak naprawdę matkę ma się tylko jedną a dziewczyn jest mnóstwo ..... Bardzo poprawił moje samopoczucie.....
![]() |
#3669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie zauważyłam, że wszyscy faceci zawsze twierdzą, że to nasza wina
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Raczkowanie
|
CórkaCzarownic, no kolejny taki do kolekcji ....
Nie dziwię się że jest sam, widocznie żadna już nie chce takich typów ![]()
Edytowane przez E_nigmatic Czas edycji: 2015-09-16 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() Na szczęście nie odczułam tego aż tak jeszcze na swojej skórze, ale obserwuję i widzę, że tak jest. Ale tak sobie gdybam, że gdybyśmy się pogodzili, zdecydowali dać sobie szansę i by nam się ułożyło, to prędzej czy później byłby to problem i to obawiam się, że dosyć duży, heh i jak sobie radzić z takim przypadkiem? ![]() ![]() Edytowane przez kominek_ss Czas edycji: 2015-09-16 o 21:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie przewalczysz tego i zawsze będziesz w jego życiu kimś drugiej kategorii.
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
she-wolf
|
Cytat:
A tak poza tym pochwalę się, że - aż do teraz - przez CAŁY DZIEŃ ani sekundy nie przeżywałam, byłam za to szczęśliwa i gotowa do roboty ![]() ![]() ![]() Wiele z Was doradziłoby dodanie go na czarną listę, ale nie zrobię tego, bo jak się zorientuje, to wtedy się dowie, że ja jeszcze do tego stopnia przeżywam to, że okazał się **** (nie będę tutaj epitetów tworzyć) ![]()
![]() Edytowane przez faeria Czas edycji: 2015-09-16 o 21:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurde coraz bardziej zaczynam zastanawiać sie nad sensem tego związku, chce do niego napisać, porozmawiać, wyjaśnić, ustalić coś, ale tak na prawdę przecież jeszcze sama nie wiem czego chcę, kocham go, ale czy ja chcę z nim być... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Raczkowanie
|
Im dłużej nad tym myślę, to tym więcej przypomina mi się takich sytuacji, gdzie ja szłam w odstawkę, nigdy się nad tym nie zastanawiałam, bo jakoś potrafiłam to przeboleć, starałam sie być wyrozumiała, heh w dzień kobiet ostatnio, kupił dla swojej siostry i mamy prezent, a mi wysłał smsa z życzeniami, nawet się ze mną nie zobaczył.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
she-wolf
|
Cytat:
nawet już nie chcę myśleć o tych wszystkich sytuacjach, po których niejednokrotnie pół nocy przepłakałam (a potem rzecz jasna go w głowie sobie usprawiedliwiałam), bo zaraz znowu mi się przykro zrobi.. tyle szans mu dawałam, myśląc, że TYM RAZEM będzie dobrze...
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie są bajki że jezeli kobieta znaczy dla faceta wszystko to on jest jej w stanie to okazać, bo tak jest naprawdę ! Jesteśmy mądre, piekne i fajne dziewczyny i powinnyśmy mieć facetów którzy to docenią!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba masz rację... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
she-wolf
|
ja z kolei z jednej strony dobrze wiem, że masz rację, a z drugiej strony trudno mi uwierzyć po przeżyciach z ex-em w to, że takie traktowanie kobiety przez jej faceta, pokazywanie, że mu na niej zależy to nic nadzwyczajnego... u mnie to już urosło do takiej rangi w głowie
![]() |
#3681 |
Przyczajenie
|
Ja dalej tęsknię za nim...
Dziś piąty dzień odkąd nie jesteśmy razem, to znaczy jeszcze mu tego wprost nie powiedziałam odkąd wyszedł ode mnie, po tym jak przeczytał co o nim napisałam tutaj na forum: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52731227 Dziś znów prosił o spotkanie. Czuję, że nie chcę się z nim spotkać, teraz zaczęło mi być trochę lepiej jak wszystko przeanalizowałam na spokojnie i logicznie to sobie przetłumaczyłam. Tak się boję, że w czasie spotkanie znowu się pokłócimy, będzie mnie winił znów o coś...Boję się też, że będzie mnie przekonywał i się ugnę znów... Teraz nie wiem co mu napisać odnośnie tego spotkania, z jednej strony chcę zakończyć tę relację, ale nie chcę zrywać przez sms, szanuję go na tyle, żeby mu to na żywo powiedzieć, podczas spotkania. Myślałam o tym, żeby napisać mu, że teraz potrzebuję czasu i jeżeli mu na mnie zależy, żeby nie pisał, ale tez nie mogę mu nic zagwarantować czy obiecać. Co myślicie o tym? Za jakiś czas, gdy będę się czuła na siłach, żeby pójść na spotkanie, powiem mu, że to koniec. Wiem, że lepiej byłoby mu to powiedzieć podczas spotkania i najlepiej od razu, żeby nie robić mu nadziei, skoro już podjęłam decyzję... Ewentualnie mogłabym zaproponować spotkanie w przyszłym tygodniu, potrzebuję teraz czasu, żeby ochłonąć, nie chcę go na razie widzieć. Nie wiem co zrobić ![]() Edytowane przez CzarnyLabedz Czas edycji: 2015-09-17 o 00:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie czarujmy się, ale to byłby problem zawsze. Pomysl jakbyś się czuła za kilka lat, wiedząc, że nadal nie jesteś najważniejsza dla osoby Która mega kochasz. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Wtajemniczenie
|
Niestety ex potrafią nad popsuć światopogląd. Ja też mam tyle niemiłych doświadczeń, że trudno się do kogoś zbliżyć, zaufać czy wierzyć w to co mówi.
Wczorajsza akcja dodatkowo mnie wkur..... i znowu czuje te emocje jak bardzo go nienawidze za to co mi zrobił. A on bezczelnie mnie błagał, że się zmieni i zrobi co ja zechce. On nie może zrozumieć, że to nie chodzi o niego tylko o to, że ja nie chce z nim być już nigdy.
#3684 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny! Chciałam do niego pisać, zaproponować spotkanie. Głupia ja!! NIgdy w życiu już tego nie zrobie, nigdy nie będę zabiegała o jego względy, nigdy...nie mam za co go przepraszać, nie będę się przed nim płaszczyła i prosiła żeby mnie przytulił, powiedział coś miłego, przecież jak sie kogoś kocha to powinna być to oczywistość, macie rację we wszystkim. Nie odezwę się do niego pierwsza, jeżeli napisze to dobrze, spotkamy się, porozmawiamy, ale do czego to doprowadzi to jeszcze nie wiem, mam nadzieję, że nie nabiorę się znowu na te jego obietnice i przytakiwanie, żę będzie dobrze, cudownie itd. Czekam do końca tygodnia, jeżeli się nie odezwie to definitywny koniec.
Przecież to takie oczywiste, czemu wcześniej to do mnie nie docierało, jeżeli się kogoś kocha, to nie jest niczym nadzwyczajnym okazywanie tego, a ja mu tłumaczyłam, wyjaśniałam prosiłam, ehh jakie upokorzenie. Edytowane przez kominek_ss Czas edycji: 2015-09-17 o 05:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Wtajemniczenie
|
Ja się upokarzałam 10 lat więc z tobą nie jest jeszcze najgorzej. Niestety jak jesteśmy zakochane wielu rzeczy nie widzimy. Ja czytam dużo książek i zawsze kompentowałam jaka bohaterka głupia itp. U innych widzi się błędy, a u siebie niestety nie.
#3686 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, nie będę zakładać nowego tematu opiszę swój problem tutaj. Jestem z chłopakaieiem od roku, dokładnie wczoraj wypadła rocznica, tyle że od jakiegoś miesiąca nie jestem pewna moich uczuć w jego stronę. On mnie bardzo kocha, nie chce mnie stracić, nie wyobraża sobie życia beze mnie a ja już niestety tego nie czuję. I on też to widzi, że coś się zmieniło. Od miesiąca biję się z myślami aby zakończyć ten związek, ale nadal nie moge stanowczo stwierdzić czy zakończyć czy walczyć. Chłopak chciał ze mną wczoraj pogadać, ale nie miałam ochoty na taką rozmowę w "rocznicę", a tym bardziej zakończyć związek. Dostałam od niego prezent, przyjęłam go ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam. Powinnam go oddać. On tak się bardzo stara, robi dla mnie wszystko a ja zaczynam mieć na to wywalone. Czuję się okropnie, nie chcę go ranić, a to robię. Nie wiem co robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja u siebie te odczucia zauważyłam po dwóch latach. Przyszła nuda, brak ochoty na bliskość, nawet na przytulenie czy pocałunek. Nie było chemii z mojej strony. Oczywiście czasem zatęskniłam i później myliłam to z miłością. U Ciebie albo to kryzys albo ci przeszło ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze? Strasznie ciężko mi się to czyta jako osobie porzuconej. Chłopak się stara, widać, że mu zależy i Cię kocha. Żal mi go, że trafił na Ciebie. Wiele z nas oddałoby naprawdę dużo, żeby nasi eks-faceci tacy dla nas byli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja pomimo szczerych chęci , też przestałam czuć do mojego byłego to prawdziwe uczucie, nie wiem dlaczego chociaż starałam się z całych sił. Czasami po prostu uczucie wygasa. Chociaż nie mogę powiedzieć że ja swojego byłego nie kochałam, po prostu to przygasło, straciło na sile. A mój eks śnił mi się dziś całą noc, że wróciliśmy do siebie ![]() Pewnie dlatego że wczoraj go widziałam.
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zadomowienie
|
Ale dlaczego żal Ci go? Serce nie sługa. Zdarza się. Mile jest to, że dziewczyna w jakiś sposób jednak martwi się o niego. Nie robi tego co robili nasi byli
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.