Mamusie październikowe 2015! część II - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-22, 18:48   #3661
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

Do uslug
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1429724876865.jpg (35,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1429724885314.jpg (38,8 KB, 16 załadowań)
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 18:49   #3662
amelia177
Rozeznanie

Cześć Mamusie! Wybaczcie dłuższą nieobecność, starałam się na bieżąco nadrabiać, a potem znowu wypadły mi z 2 dni i zaraz się zabieram do czytania.
Dzisiaj zaczynam 16t0d czyli 17 tydzień (kiedy to minęło? ) Wczoraj byłam na USG i wszystko ok, dzidziuś ma ok. 11 cm, rośnie zdrowo, lekarz do niczego się nie przyczepił Szukał długo co ma między nóżkami i podobno ma być dziewczynka ) Ja się cieszyłam, chociaż przeczuwałam wcześniej chłopaczka i jakoś dziwnie było mi mówić o dzieciątku per "ONA" :P Mąż też się ucieszył, choć po cichu poszlochiwał "A z kim będę składał LEGO... :P "
Mam nadzieję, że u Was też wszystko ok, przeczytam i zaraz wracam

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 19:10   #3663
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie! Wybaczcie dłuższą nieobecność, starałam się na bieżąco nadrabiać, a potem znowu wypadły mi z 2 dni i zaraz się zabieram do czytania.
Dzisiaj zaczynam 16t0d czyli 17 tydzień (kiedy to minęło? ) Wczoraj byłam na USG i wszystko ok, dzidziuś ma ok. 11 cm, rośnie zdrowo, lekarz do niczego się nie przyczepił Szukał długo co ma między nóżkami i podobno ma być dziewczynka ) Ja się cieszyłam, chociaż przeczuwałam wcześniej chłopaczka i jakoś dziwnie było mi mówić o dzieciątku per "ONA" Mąż też się ucieszył, choć po cichu poszlochiwał "A z kim będę składał LEGO... "
A lego to z dziewczynką nie można układać ? Moja lego uwielbia.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 19:11   #3664
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Mąż też się ucieszył, choć po cichu poszlochiwał "A z kim będę składał LEGO... :P "
Powiedz mu, że jedna z wizażanek do dziś ma w domu rodzinnym WIELKIE pudło z klockami lego
Stary 2015-04-22, 19:18   #3665
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj zaczynam 16t0d czyli 17 tydzień (kiedy to minęło? ) Wczoraj byłam na USG i wszystko ok, dzidziuś ma ok. 11 cm, rośnie zdrowo, lekarz do niczego się nie przyczepił Szukał długo co ma między nóżkami i podobno ma być dziewczynka ) Ja się cieszyłam, chociaż przeczuwałam wcześniej chłopaczka i jakoś dziwnie było mi mówić o dzieciątku per "ONA" :P Mąż też się ucieszył, choć po cichu poszlochiwał "A z kim będę składał LEGO... :P "
Ej, ja uwielbialam lego!
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 19:20   #3666
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Oparcie ma 51cm a siedzenie 42cm + te zagiecie 8cm ale nie da sie tego rozlozyc.
Cytat:
Do uslug
Kochana moja. Bardzo CI dziekuję Mam porównanie i chyba zdecydujemy się na Sevillę. Choć mój coś przybąkuje o x landerze, ale ja nie bardzo

Amelia
jak to z kim LEGO będzie układał? Ja uwielbiałam Lego. Mój to samo pytanie zadał heheh to mu powiedziałam, że sama z córcią będę układała bo lubię
Stary 2015-04-22, 19:26   #3667
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
ja z siostrą miałyśmy wiadro lego i teraz u dziadków bawi ssię nimi nasz synek. gratuluje dziewczynki

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-22, 19:37   #3668
Amelie04
Zakorzenienie

Kuapouszka zgadzam sie z tym co Pasztetnik powiedziala. Idz na IP i walcz o swoje.

My dopiero wrocilysmy z dworu.
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 19:56   #3669
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Magnez jest bezpieczny. Ja biorę Asmag 3x2. Z tego, co wiem magnez ogólnie złe się przyswaja i cieżko go przedawkować. Jak któraś tutaj pisała, nadmiar jest wydalany z moczem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gin mi mówił że w tabletkach magnezu jest go tylko 60 %, czy 60% się go wchłania jakoś tak, co innego kroplówka mówił żę w niej jest 100% także spoko luz

ide lulać , padam na pysk i źle się czuję..

Edytowane przez gosiek0388
Czas edycji: 2015-04-22 o 19:58
gosiek0388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 20:25   #3670
sabonka123
Rozeznanie

Za każdym razem jak was nadrobię to albo nie mam siły nic napisać albo już sama nie pamiętam co chciałam napisać :p

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 20:50   #3671
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Em_jK Pokaż wiadomość
Nigdy się nie interesowałam czy można przedawkowac magnez biorę jak lekarz zalecił, a wiem ze w ciąży z córką jeszcze więcej tego łykałam wiec chyba nie można przedawkowac, ale zawsze najlepiej skonsultować się z lekarzem w miarę możliwości oczywiście

Masz coś do grubszych kobitek ala:

Kuapouszka,

UK pod względem podejścia do ciężarnej to bardzo idiotyczny kraj

Haha nie, różne są geny ale nie mogę patrzeć jak dziewczyna z łabędzia zmienia się po porodzie w brzydkie kaczątko.. Zapuszcza się, włosy tluste, dres rozciągnięty, nieumalowana, paręnaście kg na plusie.. A potem się dziwić że zdrady są Niestety tutaj to tak wygląda, "typowa matka polka" .. I ludzie myślą że to normalne.. A że jak dziewczyna zbytnio zadbana to zła matka
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 21:10   #3672
Amelie04
Zakorzenienie

Malinowa zgadzam sie...
Kobieta zawsze powinna o siebie zadbac. Bo nawet jak kobieta niezbyt urokliwa a zadbana to inaczej wyglada niz taka fleja...
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 21:34   #3673
littlevenus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Malinowa zgadzam sie...
Kobieta zawsze powinna o siebie zadbac. Bo nawet jak kobieta niezbyt urokliwa a zadbana to inaczej wyglada niz taka fleja...
Amen. Święte słowa po prostu
Stary 2015-04-22, 22:25   #3674
Em_jK
Rozeznanie

Pasztetnik,

Super masz podejście do męża aż zazdroszczę i chyba tez spróbuję

Amelia,

Gratuluję dziewczynki. Wyślij na priv info o płci i o następnej wizycie to dopisze do kalendarza

A mężowi powiedz, że z dziewczynką tez da się układać lego. Moja Gutka uwielbia lego i układają z Ł je namiętnie.

Mała,

Xlandery są cool!
Może ich ceny mniej ale tak naprawdę to wózek nie do zdarcia.

Malinowa,

Ja się nie maluje, ale w dresach chodzę czystych, włoski tez mam umyte i ogólnie staram się być schludna, a moje paręnaście kg nadwagi juz dawno jest paredziesiątkami. Ale mimo to czuje się super w swoim ciele i jestem szczęśliwa sama ze soba i mój tż mam nadzieje tez

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Ogłoszenie parafialne:

"Laski proszę o wysyłanie na priv info z płcią i data kolejnej wizyty to podopisuje do listy i kalendarza wizyt"
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 05:36   #3675
mala29lll
Zakorzenienie

Hihi ogloszenie jak ogloszenia parafialne to to nie brzmi. Brakuje informacji o datkach na cos tam;p

A znowu po spaniu a poszlam spac ok 23. Pewnie pozniej bede chodzila jak zombi

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Malinowa zgadzam sie...
A no to prawda. Znam takie mamusie co wychodzą na dwór w takim stanie, że ja bym się wstydziła drzwi listonoszowi otworzyć. I to własnie nie chodzi o super figurę czy makijaż jak na wybieg, ale o to żeby włosy umyć, jakoś się ubrać normalnie a nie w wyciągniętych ciuchach tylko i aż takie nieszczęscie bije od niej. Później się dziwi, ze mąż jej nie chce tknąć jak sama bym się brzydziła takich tłustych włosów dotknąć.

Apropo szukamy prysznica i tak się boję tych całych kabin ze ściankami z tyłu i wbudowanym panelem. Teraz mamy tylko zasuwaną kabinę i na kaferkach nie widać kropek czy mydlin a mam wątpliwości do tych z takimi jakby lustrzanymi ściankami czy to nie będzie zaraz wyglądało tragicznie. Nie wiem jak się zachowują te nowe prysznice, bo jeszcze nie wymienialiśmy starej kabiny po tamtych właścicielach mieszkania i ona taka tania chyba była i zaniedbana i tragedia z domyciem. MAcie takie kabiny? Trzeba po każdym prysznicu zasuwać ze ścierą, zeby tych kropek pełno nie było? DO mnie trochę przemawiają te lustrzane ścianki bo łatwiej będzie teraz grażynę ogolić Ostatnio się zacięłam i mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam żywą krew na ręczniki, bo wiecie co sobie pomyślałam, że krwawię z dziurki
Stary 2015-04-23, 05:59   #3676
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Pasztetnik,

Super masz podejście do męża aż zazdroszczę i chyba tez spróbuję

Amelia,

Gratuluję dziewczynki. Wyślij na priv info o płci i o następnej wizycie to dopisze do kalendarza

A mężowi powiedz, że z dziewczynką tez da się układać lego. Moja Gutka uwielbia lego i układają z Ł je namiętnie.

Mała,

Xlandery są cool!
Może ich ceny mniej ale tak naprawdę to wózek nie do zdarcia.

Malinowa,

Ja się nie maluje, ale w dresach chodzę czystych, włoski tez mam umyte i ogólnie staram się być schludna, a moje paręnaście kg nadwagi juz dawno jest paredziesiątkami. Ale mimo to czuje się super w swoim ciele i jestem szczęśliwa sama ze soba i mój tż mam nadzieje tez

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Ogłoszenie parafialne:

"Laski proszę o wysyłanie na priv info z płcią i data kolejnej wizyty to podopisuje do listy i kalendarza wizyt"
Noo ćwicze na nim wychowywanie dziecka

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Hihi ogloszenie jak ogloszenia parafialne to to nie brzmi. Brakuje informacji o datkach na cos tam;p

A znowu po spaniu a poszlam spac ok 23. Pewnie pozniej bede chodzila jak zombi

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ----------

A no to prawda. Znam takie mamusie co wychodzą na dwór w takim stanie, że ja bym się wstydziła drzwi listonoszowi otworzyć. I to własnie nie chodzi o super figurę czy makijaż jak na wybieg, ale o to żeby włosy umyć, jakoś się ubrać normalnie a nie w wyciągniętych ciuchach tylko i aż takie nieszczęscie bije od niej. Później się dziwi, ze mąż jej nie chce tknąć jak sama bym się brzydziła takich tłustych włosów dotknąć.

Apropo szukamy prysznica i tak się boję tych całych kabin ze ściankami z tyłu i wbudowanym panelem. Teraz mamy tylko zasuwaną kabinę i na kaferkach nie widać kropek czy mydlin a mam wątpliwości do tych z takimi jakby lustrzanymi ściankami czy to nie będzie zaraz wyglądało tragicznie. Nie wiem jak się zachowują te nowe prysznice, bo jeszcze nie wymienialiśmy starej kabiny po tamtych właścicielach mieszkania i ona taka tania chyba była i zaniedbana i tragedia z domyciem. MAcie takie kabiny? Trzeba po każdym prysznicu zasuwać ze ścierą, zeby tych kropek pełno nie było? DO mnie trochę przemawiają te lustrzane ścianki bo łatwiej będzie teraz grażynę ogolić Ostatnio się zacięłam i mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam żywą krew na ręczniki, bo wiecie co sobie pomyślałam, że krwawię z dziurki
Tez sie ostatnio tak zacielam i to samo pomyslalam
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 06:05   #3677
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Noo ćwicze na nim wychowywanie dziecka

Tez sie ostatnio tak zacielam i to samo pomyslalam
No dlatego ta lustrzana ściana to nie głupia, ale się boję, że ciężki w utrzymaniu będzie.

A mój mąż wpadł w szał wózkowy heheh zamęcza mnie teraz filmikami, bo on musi mieć fajną furę, żeby wyjść na miasto Wstawał do pracy to mówi, że mu się wózki śniły Świrek jeden.
Stary 2015-04-23, 06:40   #3678
toskaKrk
Wtajemniczenie

Witam się z rana

młody w nocy się podgrzał, budził się co chwila, nawoływał tatę żeby mu wodę podał i żeby przestał chrapać , po czym wstał o 6:30 wyspany i oznajmił: mamo już jest dzień, wstawaj!
Miałam nadzieję puścić go dziś do przedszkola, ale zaczął bardziej kaszleć zamiast mniej niestety.

Co do LEGO to ja też bardzo lubię (chociaż dla malucha około rocznego sprawdziły się takie duże klocki firmy Wader i młody dalej chętnie z nich buduje, także polecam ) ale czasami już nie mam ochoty słuchać : zbuduj mi śmieciarkę! zbuduj ze mną koparkę/samolot/ciężarówkę! itd
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 06:50   #3679
rita_k
Zadomowienie

Mala to dobrze, że ogląda wózki jest częścią tego zamieszania. Mojemu spodobał się maxi cosi. Ale my na razie w necie patrzymy.
Mój codziennie smaruje mi brzuch olejkiem. Jak wczoraj wrócił o 23 i mu powiedziałam że już się wysmarowałam po kąpieli to i tak musiał ale to takie słodkie.

My z kolei dorabiamy teraz jedną szafę, jakąś tam szafkę w kuchni i latem pewnie coś w pokoju dzieciaczka ruszymy. Bo tam na razie nie mamy wogole mebli .
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 07:01   #3680
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Haha nie, różne są geny ale nie mogę patrzeć jak dziewczyna z łabędzia zmienia się po porodzie w brzydkie kaczątko.. Zapuszcza się, włosy tluste, dres rozciągnięty, nieumalowana, paręnaście kg na plusie.. A potem się dziwić że zdrady są Niestety tutaj to tak wygląda, "typowa matka polka" .. I ludzie myślą że to normalne.. A że jak dziewczyna zbytnio zadbana to zła matka
A nawet pisałam jakiś czas temu w innym wątku, że nie znam kobiety, która by się tak skrajnie zapuściła po porodzie. Owszem, te pierwsze pół roku jest czasami hardkorem, bo dzieciaki są jednak różne i nie zawsze dadzą mamie się ogarnąć, ale z reguły po tym pierwszym ciężkim okresie kobiety biorą się za siebie.

Znam zapuszczone matrony, ale one miały skłonności do zapuszczenia już wcześniej tylko po porodzie po prostu przestały się z tym kryć

I nie, zdrady nic nie tłumaczy.
Stary 2015-04-23, 07:20   #3681
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny i chlopaki w brzuszkach <3
Od rana Tz dziala mi na nerwy nawet odezawac sie nie musi widze jego mysli i mnie wkurza haha
A tak po za tym piekna pogoda , mam ochote na fajne sniadanie ale zostaly mi bulki tylko ,musze pozniej podjechac do sklepu. Juz chce prawko i sama pojade a tak musze z Tz :/
Zamowilam fajny tort dla Tz i kupilam mu prezent i chyba pierwszy raz trzymam to w tajemnicy haha tak to mu zawsze cos gadalam ze cos kupilam ze cos szykuje
Stary 2015-04-23, 07:24   #3682
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
Mala to dobrze, że ogląda wózki jest częścią tego zamieszania. Mojemu spodobał się maxi cosi. Ale my na razie w necie patrzymy.
Mój codziennie smaruje mi brzuch olejkiem. Jak wczoraj wrócił o 23 i mu powiedziałam że już się wysmarowałam po kąpieli to i tak musiał ale to takie słodkie.

My z kolei dorabiamy teraz jedną szafę, jakąś tam szafkę w kuchni i latem pewnie coś w pokoju dzieciaczka ruszymy. Bo tam na razie nie mamy wogole mebli .
W sumie racja. Dobrze, że się interesuje. Mój też smaruje co wieczór brzuszek Palmersem

A ja zaczęłam 17 tydzień I jeszcze 11 dni do wizyty. Kurde jakoś mi się wlecze ten czas

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

A od dzisiaj w Lidlu moda XXL ale są rozmiary od L i całkiem fajne tuniki. Hmm może będą dobre na brzuchola większego na lato już. Muszę skoczyć i zobaczyć czy to nie wielkie
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=639
Stary 2015-04-23, 07:30   #3683
malinowa4
Zakorzenienie

Dzień dobry! witam się w 18 tygodniu
Ależ to leci, tydzień za tygodniem.. Zanim się oglądnę to juz dzieciaczka będę mieć jadę dziś na przymiarkę więc pewnie mnie nie będzie do wieczora, bo później jeszcze z tz miłego

Cytat:
Malinowa,

No i super, dbasz o siebie to najważniejsze.
+podpinam się pod to co mala napisała
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-23, 07:36   #3684
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Apropo szukamy prysznica i tak się boję tych całych kabin ze ściankami z tyłu i wbudowanym panelem. Teraz mamy tylko zasuwaną kabinę i na kaferkach nie widać kropek czy mydlin a mam wątpliwości do tych z takimi jakby lustrzanymi ściankami czy to nie będzie zaraz wyglądało tragicznie.
A jak u Was z zakamienieniem wody? My nie mamy lustrzanych drzwi, tylko zwykłe szkło i szlag mnie trafia, bo osad od kamienia się robi w tempie ekspresowym, nawet ściągaczka do wody nie pomaga. Panel by w ogóle nie zdał egzaminu, bo by się po prostu kamieniem zatkał i tyle, dlatego mamy baterię normalnie na ścianie.
Stary 2015-04-23, 07:42   #3685
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Myslicie ze usg polowkowe zrobi w 19 tyg czy w 24?
Stary 2015-04-23, 07:45   #3686
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
W 24, wtedy dopiero najlepiej widać serducho i można wykluczyć wady. A w ogóle najczęściej się robi między 20 a 22 tygodniem, bo do 22 tygodnia można w razie czego legalnie usunąć ciążę. Przynajmniej tak mnie poinformował ginekolog.
Stary 2015-04-23, 07:46   #3687
Malpka
Zakorzenienie

hej wam
Cytat:
Mi znów lekarz kazał brać magne b6 i dodatkowo aspargin. To ponoć najlepszy zestaw i jak w necie czytałam to wielu lekarzy tak twierdzi. Ja od samego początku biorę magnez 3x2 plus aspargin 2x2. I mam spokój ze skurczami
magne b6 i aspargin mi też zawsze pomagały

Cytat:
za wizytę i córeczki gratuluję. i potwierdzam moja też lubi lego
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-23, 07:49   #3688
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A jak u Was z zakamienieniem wody? My nie mamy lustrzanych drzwi, tylko zwykłe szkło i szlag mnie trafia, bo osad od kamienia się robi w tempie ekspresowym, nawet ściągaczka do wody nie pomaga. Panel by w ogóle nie zdał egzaminu, bo by się po prostu kamieniem zatkał i tyle, dlatego mamy baterię normalnie na ścianie.
No właśnie my też mamy teraz baterią na ścianie i kabinę tylko zasuwaną, a nie cały prysznic. U nas średnio twarda woda, ale czajnik zachodził momentalnie póki nie kupiliśmy filtra do wody. Ta teraz kabina to istna porażka. To chyba nie jest szklane tylko jakieś inne tworzywo i zachodzi tragicznie. Trzeba się nieźle naszorować, żeby coś prześwitywała. No ale ona była już zaniedbana więc nie wiem jakby sie nowa zachowywała, szklana. Są takie kabiny co ponoć wszytsko spływa, ale tak średnio w to wierzę

Patrzcie ruchy w 19 tc https://www.youtube.com/watch?v=HR9RmL5nRFc

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Ja mam w połowie 21 tc usg połówkowe
Stary 2015-04-23, 07:53   #3689
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
Cytat:
W sumie racja. Dobrze, że się interesuje. Mój też smaruje co wieczór brzuszek Palmersem
Słodkie
U nas niestety w tej ciąży Tż mało zaangażowany (czasem mam wrażenie że zapomina o niej i się w ogóle nie przejmuje ciążą), bo jest młody którym trzeba się zająć pełnoetatowo, a który jest mocno absorbujący
Za wózkami, łóżeczkami, fotelikami też się nie rozglądamy, bo mamy wszystko. A trochę szkoda bo to wspólne szukanie takie fajne było

Jedyne co, to Tż mnie namawia na olanie pracy już całkiem i pójście na L4 i nie oglądanie się na nikogo, bo pewnie i tak nie będę miała gdzie wracać za 1,5 roku.

Zaczynamy dzisiaj 17 tydzień
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 07:54   #3690
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Są takie kabiny co ponoć wszytsko spływa, ale tak średnio w to wierzę
Są też środki, które to spływanie wspomagają - yhy No mam białe kropki na drzwiach kabiny, obawiam się, że przy lustrze by było podobnie. Nie jest jakimś wielkim problemem przejechać kabiny środkiem do odkamienienia, albo płynem do mycia okien, ale jednak jak się to musi robić co 2-3 dzień, to nieco człowieka szlag trafia Zwłaszcza w ciąży, kiedy wdychanie takich oparów nie jest orgazmiczne

Na pewno nie kupujcie kabiny z tworzywa, to od razu mówię. No i pogadajcie w sklepach o panelach, o tym jak który daje radę przy zakamienionej wodzie.

Kumpela kupiła piękną i cholernie drogą wannę z hydromasażem. Yhy. Pół roku poużywała

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości