![]() |
#3661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej jak partner się trochę rusza w przód i tył wtedy szybciej i bez bólu co najważniejsze wejdzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli, że wszystko robil dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm ja też tak miałam , więc nie ma co ![]() ale w pewnym momencie przerwaliśmy, pogadaliśmy chwilę i potem zaczęło wychodzić, czy raczej wchodzić ![]() ![]() tyle, że mnie nie bolało nic ![]() ![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Zadomowienie
|
Mnie również bardzo bolało, ale krwi nie było. Zrobiliśmy to w zeszłym roku. Najgorzej było na początku, ale po pewnym czasie przestało mnie boleć. Ruchy mojego TŻ-a przestały mi przeszkadzać i było w porządku. Najgorszy ból na samym początku
![]()
#3666 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam Dziewczyny za odpowiedzi
![]() ![]() teraz czekać tylko aż będzie juz zupelnie OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz...
Hmm.... trochę szybko ale nasz związek był bardzo "szybki" i równie szybko się skończył ... TO było w samochodzie, na parkingu za miastem... Cisza, za oknem zimno, cicha muzyczka, On i ja ... Było wspaniale... Co do pozycji to misjonarska bo "cieplej" ![]() To chyba tyle... :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 |
Przyczajenie
|
hej.moj pierszy raz 04.01.2003 u niego w domu.mialam wtedy 15 lat,on byl odemnie starszy 6 lat.oboje chcielismy tego.bylismy wtedy 3 miesiace razem.nasz zwiazek przetrwal do dnia dzisiejszego.mamy piecioletni staz malzenski i dwojke cudownych dzieciaczkow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Muzyka ? Muzyka była... cyklicznie przerywana wiadomościami z czterech stron świata... I wbrew wszelkim pozorom, mój ówczesny luby wcale nie był inicjatorem, konspiracyjnym erotomanem, który wywiózł mnie, biedną dziewicę gdzieś na koniec Polski i ją tam wziął w aucie xD To był naprawdę miły chłopak, samochód jego ojca (oj, myślę, że tatuś do dziś nie wie, co się przytrafiło jego wychuchanej "ślicznotce" tegoż pamiętnego wieczoru :P), a maniakalną seksoholiczką okazałam się w tym duecie ja ![]() Tyko pamiętam, że potem mnie bardzo podbrzusze bolało. Ot, cały skutek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
No ale to Twoje wspomnienia, dobrze że dla Ciebie miłe ![]()
![]() |
#3675 |
Przyczajenie
|
male co nieco w aucie jak najbardziej popieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz?
Dziś... Tak na prawde nie ma się czym chwalić, bolało, krwawiłam. po 2 miesiącach. w dodatku bez zabezpieczenia. czy żałuje? hmm .... troche żałuje mojej lekkomyślności , bo naprawde chciałam z tym poczekać, ale nie umiałam powiedzieć nie ;( czekajcie, z tym na prawde. Edytowane przez iLOVEyourDAD Czas edycji: 2011-02-27 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Raczkowanie
|
A ja wam powiem tak, według mnie pierwszego razu nie powinno się żałować, powinien być on przemyślany, a najważniejsze żeby obydwie strony tego CHCIAŁY a nie głupota ze 'nie potrafiłam powiedzieć nie' co jak co ale akurat 'ten' moment w życiu każdego człowieka powinien wynikać z uczuć miedzy zakochanymi, a nie z innych powodów takich jak właśnie to ze nie umie się odmówić, powiedzieć nie, czy jak to większość nastolatków robi to żeby czuć się fajnym wśród swoich rówieśników
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Raczkowanie
|
a ile masz lat? może nie byłaś na to gotowa ?
jak dla mnie nie ma w tym nic śmiesznego, powinnaś być teraz szczęśliwa, a nie taka zagubiona |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
BAN stały
|
Dobra, to teraz ja
![]() Mam 22 lata, nie zanosi się na to, aby zaczeła kopulować przez najbliższe kilka lat, niemniej jednak mam małe zapytanie, ponieważ nurtuje mnie pewna kwesita, a mianowicie: Podczas masturbacji, kiedy wchodzę do środka palcem wskazującym, jest ok, ale kiedy chce już dodać do tego drugi palec - wskazujący, to poprostu nie da rady. Tzn. wyciągam ten palec środkowy i staram się włożyć oby dwa, ale ten otwór jest tak wąski, że nie potrafię. Co więcej czuję taki dyskomfort jak to próbuję zrobić, jak jakby mi miała tam skóra pęknąć. Stąd moje następujące pytanie: Czy kiedy za te 2,3 a może nawet 4 lata zacznę współżyć, to jak u licha facet wejdzie we mnie jak ja nawet sama (kiedy wogóle nie jestem skrempowana, znam swój rytm i wiem co i jak) nie potrafię wsadzić drugiego palca ? Jak w takim układzie mężczyzna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie musiał przebić tą błonkę, rozerwać.
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
BAN stały
|
Wiem, ale ta błona znajduje się przecież o wiele głębiej a nie od razu w tym przedsionku. Ja mówię, że trudno wsadzić te dwa palce wgóle, a nie, że potem coś boli, albo trudniej jest włożyć głebiej, tylko, że wogoóle nie da się włożyć 2 palców.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś wzięła lusterko sobie i zobaczyła, to błonę widać gołym okiem, nie trzeba specjalnie nic rozchylać, wcale nie znajduje się głęboko, tuż przy wejściu i myślę że to przez nią nie możesz włożyć 2 palców
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Błona znajduje się w przedsionku pochwy (a to jest przestrzeń ograniczona wargami mniejszymi), ją zupełnie widać bo ogranicza tylko wejście do pochwy ![]() Ale to takie nieścisłości, teraz często na biologii uczą błędnie, że znajduje się głęboko co jest bzdurą ![]() A tak natura stworzyła kobietę, że prącie tam się zmieści (chociaż właśnie Nam się wydaje czasami jak to możliwe) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
ja różnie słyszałam,nieraz że w przedsionku a nieraz ze ok.10cm wiec sama nie wiem,jak wkładam palec środkowy czyli najdluzszy a ogolnie mam dość dlugie palce ok 12 cm i wchodzi...wiec ta błona musi byc dalej
![]() ![]()
#3689 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3690 |
Zakorzenienie
|
wlasnie po to blona nie jest calkowicie zarosnieta, a sa w niej dziurki- na tampony i/lub krew miesiaczkowa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.