Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-07, 10:29   #3661
TheDocha
Dossisława I

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Z jakich firm używacie kosmetyki mineralne? Tylko podkłady używacie mineralne czy cienie do powiek i korektory też?
Stary 2015-08-07, 10:30   #3662
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
U Doncze komentarz zbierający łapki:

Selina131076 52 minuty temu
Pierwszy strój jest elegancki?? Krótka, obcisła spódnica i obcisła, odsłaniająca brzuch bluzka? Wybacz, ale dla mnie to strój panienki stojącej przy drodze...

Ludzie mnie osłabiają ;-;
Taaa... chciałaby tak wyglądać.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 10:30   #3663
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:

Pierwszy strój jest elegancki?? Krótka, obcisła spódnica i obcisła, odsłaniająca brzuch bluzka? Wybacz, ale dla mnie to strój panienki stojącej przy drodze...

ludzie Cię osłabiają? serio poszłabyś w takim stroju do pracy na przykład?
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 10:32   #3664
201607231711
Konto usunięte

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Z jakich firm używacie kosmetyki mineralne? Tylko podkłady używacie mineralne czy cienie do powiek i korektory też?
Cześć
Podkłady mam mineralne. Cienie zazwyczaj drogeryjne, ale np. Annabelle i ecolore ma duży wybor kolorów, era minerals, la rosa, lily lolo

Edytowane przez 201607231711
Czas edycji: 2015-08-07 o 10:33
201607231711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 10:36   #3665
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Żeby nie było nudno to ja znowu o Szusz
Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
Katarzyna Krakowiak 2 godziny temu (edytowany)
Szusz, czytasz forum na wizażu? dokładnie chodzi o wątek na temat filmików na youtubie.
Odpowiedz ·

szusz 1 godzinę temu
+Katarzyna Krakowiak już wiele razy mówiłam że nie, nie mam czasu i nie lubię plotek

Nie, nie czyta, ale jakoś dziwnym sposobem dziś pojawił się filmik z testem kosmetyków MAC (po co od razu testować w holu, jak można to rozdzielić na 2 filmy i mówić prawie to samo) oraz na drugim kanale gotowanie lecza (komuś brakowało jej kulinarnej twórczości).
Teraz nie będzie można jej już zarzucić braku montażu, bo w teście pojawił się podkład muzyczny
Przypadek?

Teraz czytam wcześniejsze posty i widzę, że już było o tym

Poza tym strasznie mlaszcze i głośno przełyka ślinę.....w teście MACa

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
O nie, chcialam obejrzeć nowy filmik Nissiax o minimalizmie i go wcięło
Podejrzewam, że go usunęła, bo był źle zmontowany (jej wypowiedź trwała z 10min. a filmik miał coś ok.20).

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 10:40   #3666
Hadassah
Zadomowienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5233675 9]ludzie Cię osłabiają? serio poszłabyś w takim stroju do pracy na przykład?[/QUOTE]
Przecież Doncze szła na randkę z Alanem - chciała być 'bardziej' elegancka (niż t-shirt i dżinsy)

Przypomnę, że seria się nazywa 'Outfits of the week' i zawiera to co Marta nosiła danego dnia, nie propozycje na rozmowę kwalifikacyjną/strój do pracy.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 10:42   #3667
Selfish Girl
Life is a drink ...

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5233675 9]ludzie Cię osłabiają? serio poszłabyś w takim stroju do pracy na przykład?[/QUOTE]

ale Doncia mówiła, że idzie z Alanem coś zjeść w takim stroju a nie do pracy :P
Pracowała nad sylwetką długi czas to w imię przyzwoitości nie powinna chodzić w croptopach ? bez jaj. Jakbym miała odpowiednią figure to dopiero bym się odstrzeliła
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-07, 10:44   #3668
201607111632
Konto usunięte

Ja do pracy na pewno bym tak nie poszla , ale na miasto czy na spacer nad morzem czemu nie?
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 10:46   #3669
bzebze
Raczkowanie

Hej, dziewczyny pamietacie ten filmik z Glam Paulą i "randką" z jakimś youtuberem z której wyszła. Da mi ktoś namiary na tego goscia/ten filmik.
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:03   #3670
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez _Caoimhe_ Pokaż wiadomość
Cześć
Podkłady mam mineralne. Cienie zazwyczaj drogeryjne, ale np. Annabelle i ecolore ma duży wybor kolorów, era minerals, la rosa, lily lolo
A Bare Minerals? Można któreś z tych minerałów kupić stacjonarnie?
Stary 2015-08-07, 11:16   #3671
why_so
Rozeznanie

A skad pomysł ze do pracy? Jak bardziej eleganckie niż t-shirt i jeansy to tylko do biura?
A poza tym bardziej osłabia to porównanie do panienki stojącej przy trasie. Ja je sobie inaczej wyobrażam, ale jak kto woli.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-07, 11:18   #3672
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny pamietacie ten filmik z Glam Paulą i "randką" z jakimś youtuberem z której wyszła. Da mi ktoś namiary na tego goscia/ten filmik.
Nitrozyniak?

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:24   #3673
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ja do pracy na pewno bym tak nie poszla , ale na miasto czy na spacer nad morzem czemu nie?
ona wyraźnie powiedziała, że jest to elegancki strój i tego samego (tj słowa elegancki) tyczył się tamten zacytowany komentarz
dla mnie elegancki strój to taki, w którym pójdę choćby do pracy czy biznesową kolację, a nie na spacer nad morze
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:24   #3674
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
A Bare Minerals? Można któreś z tych minerałów kupić stacjonarnie?
Ja mam Bare Minerals i nie znoszę ciemnieje na mnie jak głupi, żeby go chociaż wykończyć dosypałam do niego z 5 próbek Lily Lolo i puder perłowy. Oprócz tego mam właśnie Lily Lolo, sprawdza się świetni (kupowałam przez internet).
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:28   #3675
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Wiem, że wiele osób tutaj zachwycało się Lili z filmików Doriski. Ja nie jestem dzieciolubna ale umieram jak widzę tą małą https://www.youtube.com/watch?v=JSybIw6oqK0 Kiedyś w necie krążył filmik jak mama uczyła ją jak odpowiadać gdy nieznajomy oferuje cukierki itd. Teraz udało mi się znaleźć jej kanał i rozpływam się
Widziałam ostatnio ten film o cukierkach, umierałam ze śmiechu

Edit: jeśli któraś z Was nie widziała, to polecam

2017: 34
2018: 4

Edytowane przez morsmordre
Czas edycji: 2015-08-07 o 11:29
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:29   #3676
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez why_so Pokaż wiadomość
A skad pomysł ze do pracy? Jak bardziej eleganckie niż t-shirt i jeansy to tylko do biura?
A poza tym bardziej osłabia to porównanie do panienki stojącej przy trasie. Ja je sobie inaczej wyobrażam, ale jak kto woli.

Pewnie chodziło o to, że strój jest bardzo odważny. Porównanie może niefortunne, ale strój jest na tyle odważny, że pewnie wspomniana wyżej "panienka" mogłaby tak wyjść do pracy.
Marta ma fajną figurę, ale takie stroje moim zdaniem nie dodają jej urody.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:30   #3677
bzebze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Nitrozyniak?
Taaak, dzięki
Ale chyba usunął ten filmik
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:33   #3678
2011607111034
Konto usunięte

Odgrzewane mielone dla wszystkich RAZ

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Ćmy lubię, ale pająki... już i tak jest lepiej, nie uciekam i nie mdleję na ich widok xD Ale nie mogę znieść chwil, kiedy siedzę na łóżku albo budzę się w nocy, a taki jeden łazi po mnie... brrr... zamykam drzwi od balkonu, bo na nie nawet moskitiera nie pomaga, przełażą, włażą i wyłażą na mnie ;(
Arachnofobię też mam, w ogóle jestem jedną wielką fobią.
Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Przepraszam, wiem że nie śmieszne, ale leżę i ryczę ze śmiechu Lubię ćmy. I żaby. Węże i jaszczurki. Ale znam osobę, która panicznie się boi ciem . Czasem nasze lęki są niezrozumiałe.

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

U mnie to samo. Latem jest ich od groma (a szczególnie dużo tych: https://www.google.pl/search?q=k%C4%...8iol87Mb-VM%3A ), ale mimo tego nie zamykam okien. Mój strach przerodził się w ducha walki Jak takiego widzę to natychmiast oceniam ile mam czasu na reakcję (a są baaaardzo szybkie i wielkie). I zamiast wrzeszczeć, albo odruchowo sięgam po kapcia, albo lecę po odkurzacz Ale moja kotka też jest niezastąpiona w łowieniu i zżeraniu wszelkiego robactwa. Kocur to taki leń, że szkoda gadać
Koty mają niesamowite techniki łapania robali. Znam jednego kota, którego wystarczy poprosić podejść, podrapać za uchem, pokazać palcem, co ma złapać i wtedy on wkracza do akcji.
Cytat:
Napisane przez Donatella_Rosa Pokaż wiadomość

Też się panicznie boję ciem. Pająków, węży, żab, myszy, szczurów się nigdy nie bałam, ale ćmy mnie przerażają. A moja mama mówi, że to zwykłe motylki, tylko nocne

(...)
Nie, nie, nie, nie przekonuje mnie to. Motyle są drobne, ładne, kolorowe, a ćmy (których najbardziej się boję) grube, futrzaste i bure.
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

U mnie z kolei od 2 dni komary zrobily sie strasznie jadowite W ostatnia noc to mnie z 7 ugryzlo i myslalam ze oszaleje Cale lato ich nie bylo to nagle sie cholery zjawily
Tak, komary też, nagle się obudziły.
Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Przeczytałam Blotternazi i nawet mnie to nie zdziwiło

Niee. Jak mi gdzieś blisko usiądzie, to zacznę się jej z zaciekawieniem przyglądać, co robi i jak wygląda, ale ja trzymam sztamę ze wszystkimi zwierzętami. Wyjątkiem są komary, te jako jedyne jestem w stanie zabić.
To znaczy ja ciem też nie zabijam (chyba bym zwymiotowała przy sprzątaniu flaków), po prostu wypraszam je mniej lub bardziej kulturalnie z mojego pokoju.
Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Ktoś tu powiedział, że to motyle ale nocne. Sklonna jestem przyjąć takie porównanie gdyby nie to, że ćmy są teraz takie mięsiste i ciężkie. Miałam w rękach i mówię no kawał cholery. Dodatkowo odbijają się jak szalone od wszystkiego i tego dźwięku nie cierpie, bo nie wiem kiedy spadnie na mnie. Wczoraj dodatkowo osa zaczeła latać po pokoju. Psa kołdrą nakryłam (ma uczulenie) i walczyłam dobre 5min.
O właśnie. Głównie to mnie odstrasza. Te mniejsze ćmy nie działają na mnie tak mocno jak te duże.

I tak, dźwięk jest okropny. Denerwuje mnie też głupota ciem. Leci do tego światła, nie wie po co i dlaczego, obija się durna o wszystko.

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję dobrego słowa, lub kopnięcia w d. Co kto uzna za lepsze w tej chwili.

Właśnie się dowiedziałam, że chłopak w którym kocham się od ponad 10 lat, zaręczył się ze swoją dziewczyną. Nigdy z nim nie byłam bo dzieli nas wiele km przez co widzimy się nieregularnie, najczęściej po prostu rzadko. Poza tym on zawsze traktował mnie jak koleżankę, i nawet jak wyznałam mu kiedyś miłość to nie zmienił swojego stosunku. A ja nawet marzę o dzieciach z nim.

Czuję się strasznie. Zawsze miałam nadzieję, że może kiedyś. Ale teraz jak się z nią zaręczył, czuję że nigdy. To taki typ faceta, niekochliwego, ale jak już pozna pannę, jest z nią długo i potem prawdopodobnie weźmie z nią ślub i umrze u jej boku. Nie wiem czy rozumiecie. Taki typ, co przemyśli swoją decyzję i raczej jest ona na całe życie. Poza tym skoro go kocham, jak mogę mu życzyć rozstania z ukochaną?

Źle mi dzisiaj z tą wiadomością.
Pewnie brzmię jak laska z Intymnego, no ale takie życie. :<
To jak, dobre słowo, czy kopnięcie w tyłek?
Ogółem wiem, że większość osób puka się w głowę jak mówię, że kocham go do lat. No bo jak to tak, i tak na odległość by nie wyszło, poza tym jestem dla niego tylko koleżanką. :<

Ech, sama nie wiem. Chyba przesadzam. ;/

Wyżaliłam się. Od razu lepiej.

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Nie, no ja nie mogę. To ja miałam dostać kiedyś ten pierścionek ;C

Potrzebuję kopa w tyłek.
Zerwij z nim kontakt - piszę serio. Inaczej nigdy Ci nie przejdzie.
Przytulak

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Ja panicznie boję się ciem - od kiedy mam siateczki w oknach, nie muszę na czworakach pomykac do łazienki za każdym razem, kiedy wleci. Motyli też bardzo nie lubię, zaraz czuję jakiś lęk i muszę uciec.
Muszę kupić te moskitiery.
Cytat:

Nowy cover u Karoliny Baszak
Uwielbiam jej głos. Lubię jej akcent i to, że śpiewa wyraźnie, a nie bełkocze.

A co do stroju Doncze - jest on sexy, a nie elegancki. Nie każdy strój składający się ze szpilek i spódnicy będzie elegancki. Doncze po prostu użyła złego określenia moim zdaniem.

A jeszcze w temacie robali - kiedyś w moim domu rodzinnym zagościł konik polny (a raczej kobyła polna), miał chyba z 10cm długości. Był przerażający i piękny jednocześnie, nie mogłam przestać się na niego gapić. Nie wiem jakim cudem znalazł się on w moim mieszkaniu (mieszkam na I piętrze).

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-08-07 o 11:44
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:42   #3679
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
też chciałam wkleić, że Szusz znowu gotuje, ale się spóźniłam i dobrze, ma fajne przepisy Robiłam kiedyś blondie i domową granolę z jej przepisu, a muffiny serowe zagościły u mnie na stałe zagościły, tak zasmakowały moim domownikom
Mówisz? To jednak się skuszę i sprawdzę co ona produkuje na tamtym kanale

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Jestem po pierwszej minucie filmiku z muffinkami serowymi i doznałam ogromnego szoku! Tam się pojawił montaż z prawdziwego zdarzenia
Z ciekawości spytam was, czy najnowszy filmik z leczo też jest taki dopracowany?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:47   #3680
why_so
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Jestem po pierwszej minucie filmiku z muffinkami serowymi i doznałam ogromnego szoku! Tam się pojawił montaż z prawdziwego zdarzenia
Z ciekawości spytam was, czy najnowszy filmik z leczo też jest taki dopracowany?

Nie.
Powiem Wam, ze podobała mi sie większość filmików na Szusz gotuje. I większość wyprobowalam. A to jest dla mnie sredniawka- papryka, cebula, pieczarki i cukinia, zalać koncentratem i sosem curry-gotowe. Oczywiscie bez mięsa bo mieso tylko dla facetów. Jak wasz facet bedzie chciał z kiełbasa to mu dorzucicie na talerz. Done.

why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:47   #3681
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

no wlasnie niestety nie, dlatego Szusz ma minusa ode mnie, ze do tego nie wrocila
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:47   #3682
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

Najnowszy filmik jest całkiem przyjemny. Szusz dobrze wygląda w tym "macowym" makijażu, opowiada z pasją i jest taka... żywa Aż dałam subka temu kulinarnemu kanałowi.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:52   #3683
201607111004
Konto usunięte

O boziuuuuu!!!
Jak przyjemnie ogląda się gotującą Susz!
Jedynie wkurzyła mnie, że nie podała temp. i czasu pieczenia. Ale da się zrobić "na oko"...chyba

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
gotowanie jej wychodzi
zawsze ile razy coś przyrządzam - zawsze wychodzi !
powinna więcej i więcej tego robić
Nie, nie nie, stop, stop.
Bo jeszcze nam pójdzie w ilość a nie jakość.
Niech jakoś to wypośrodkuje.

Obczaiłam na szybko co tam ma na kanale i sądzę, że wzrokowo zjadłabym wszystko. Że też wcześniej tam mnie nie było

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-07, 11:52   #3684
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:

Dokładnie o to chodziło . Nie spodziewałam się, że ktoś tu będzie bronił takiego komentarza.

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5233747 9]ona wyraźnie powiedziała, że jest to elegancki strój i tego samego (tj słowa elegancki) tyczył się tamten zacytowany komentarz
dla mnie elegancki strój to taki, w którym pójdę choćby do pracy czy biznesową kolację, a nie na spacer nad morze [/QUOTE]

Nie, nigdzie tak nie powiedziała, jak chcesz już szukać słówek, 'Dzisiaj jestem tak bardziej elegancko ubrana bo idziemy z Alanem gdzieś zjeść' - to powiedziała.

Elegancki strój do pracy, elegancki strój do teatru, elegancki strój na randkę. Żaden z nich nie jest uniwersalny, EOT z mojej strony.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 11:58   #3685
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Podoba mi się taka stylizacja u Doncze
https://instagram.com/p/59b8HmQNYr/?...y=msdoncellita

szkoda ze takie luźne swetry przy duzym biuscie rzadko wyglądają dobrze
Przy dużym biuście, prawie wszystko wygląda źle ;(
Chyba, że ktoś lubi wyglądać tak:

Ja nienawidzę. Bez tego osobnego bytu wyglądałabym na znacznie szczuplejszą.

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Nikt nie czyta, ale wszystkie wiedza jak tu strasznie
"Nie oglądam pornoli, ale doskonale wiem jakie tam straszne rzeczy są. Brzydzę się tym!"
Klasyka internetów.

Stary 2015-08-07, 11:59   #3686
Ciemna163
Kociara

Pani Bogusława jakoś bardziej inspiruje się Szusz chyba Oglądam jej ostatni film - koszulka z Zary podpatrzona u Szusz, katana jeansowa (no niby nic takiego, ale Szusza też ostatnio się podniecała taką jeansową) okulary z Prady (Szusza ma inny model, ale dość podobny, no i marka ta sama)... Zresztą często widzę, jej komentarze pod filmami Szusz :/
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 12:00   #3687
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Najnowszy filmik jest całkiem przyjemny. Szusz dobrze wygląda w tym "macowym" makijażu, opowiada z pasją i jest taka... żywa Aż dałam subka temu kulinarnemu kanałowi.
Cytat:
O boziuuuuu!!!
Jedynie wkurzyła mnie, że nie podała temp. i czasu pieczenia. Ale da się zrobić "na oko"...chyba
W końcu nastał na wizażu dzień dobroci dla szusz Aż dziwnie się czyta.

Edytowane przez L e n a a
Czas edycji: 2015-08-07 o 12:01
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 12:01   #3688
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
O boziuuuuu!!!

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Nie, nie nie, stop, stop.
Bo jeszcze nam pójdzie w ilość a nie jakość.
Niech jakoś to wypośrodkuje.

Obczaiłam na szybko co tam ma na kanale i sądzę, że wzrokowo zjadłabym wszystko. Że też wcześniej tam mnie nie było
Przecież wielokrotnie powtarzała, że dusić do czasu aż warzywa zmiękną. To też zależy od wielkości samych pokrojonych warzyw. Trochę inwencji.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 12:02   #3689
201610310857
Konto usunięte

Hej dziewczyny, dzieki za kciuki! W zyciu nie nudzilo mi sie tak w pracy jak dzisiaj w nocy i mam nadzieje, ze normalnie bedzie wiecej do roboty, bo strasznie sie dluzylo na szczescie bylam z fajna dziewczyna to se chociaz pogadalysmy, ale normalnie bylabym sama w nocy. Przedrzemalysmy ze 2 godzny, co mnie dobilo Musze sie zastanowic, czy brac ta prace. Teraz sie zbieram, pojade do fryzjera i nad rzeke lub jezioro, bo nie da sie w tym skwarze wysiedziec;/
wezme ipada to w pociagu nadrobie filmiki
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-07, 12:11   #3690
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

A ja się trochę zgadzam. Według mnie brak w nim elegancji i faktycznie może skojarzyć się z panią spod latarni czy po prostu z osobą o dość sexy imidżu. Co kto lubi, ale dla mnie ani eleganckie, ani smaczne przy jej bardzo dziecinnej urodzie.

Bijcie mnie jeśli się mylę

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Przecież Doncze szła na randkę z Alanem - chciała być 'bardziej' elegancka (niż t-shirt i dżinsy)

Przypomnę, że seria się nazywa 'Outfits of the week' i zawiera to co Marta nosiła danego dnia, nie propozycje na rozmowę kwalifikacyjną/strój do pracy.
Przyznam, że nie słuchałam co mówi. Randka zmienia postać rzeczy, ale nadal uważam, że zestaw bardzo nieudany. Może gdyby spódniczka była dłuższa? Dla mnie za dużo tam się odkrywa a czerwone buty jeszcze bardziej powodują, że budzą się u niektórych skojarzenia.
Zmienić długość spódniczki (nie na maxi, oczywiście) i już byłoby znacznie lepiej.

No ale co kto lubi. Mnie się to nie podoba. A już inna historia, że w ogóle jakoś mi nie pasuje do jej figury, źle moim zdaniem leży.

Cytat:

Naprawdę uważacie, że określenie ELEGANCKI pasuje do tego stroju? Ja bym użyła tylko SEXY. Nie ma tam za grosz elegancji, czy biurowej, czy wyjściowej.
Zdania nie zmienię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości