![]() |
#3661 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
Cytat:
Wysłane z mojego BlackBerry PRIV przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W kościołach tez ladne malunki są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
nibyżona
|
Cytat:
![]() Przerwy były, ale ja starałam się nie przesadzać bo to była duża praca i siedziałam na wstretnym kleczniku ![]()
![]() |
#3665 |
Zadomowienie
|
Wy tu tak gadu gadu o tych tatuazach,nazwiskami sypiecie itd to sie czuje przy was jak szara myszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Przyczajenie
|
ewel spokojnie, jeszcze się nie urodził taki, co wszystko wie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Konto usunięte
|
znalazłam dziś w pracy stary pendrive z dawnymi zdjęciami sprzed 8-9 lat. Dziwnie mi się siebie ogląda bez widocznych tatuaży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Przyczajenie
|
Witam, interesuje mnie tatuaż u Szymona z kulttatto Kraków.
Tylko powiedzcie mi jak się tam zapisuje? Widzę ze na stronie ma jakieś formularze ale nie wiem czy to te mam wypełnić itp? Robił ktoś tam i może powiedzieć mi jak się zapisać? Mam tam kawałek drogi i chciałbym to załatwić mailowo np. Podoba mi się jeden z jego tatuaży, oceniam go na mistrzostwo świata, wiem ze mi nie zrobi takiego samego ale jak to jest umawiam się idę on pokazuje mi co dla mnie zaprojektował a jak mi się to kompletnie nie podoba to co? Mailem wcześniej nie wysyła... Jestem nowicjuszem w tym temacie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo przez jego formularz - wypelniasz go zgodnie z instrukcjami, zalaczasz zdjecie tego tatuazu, ktory Ci sie podoba i piszesz, ze chcesz cos bardzo podobnego. Jesli bedziesz miec uwagi co do projektu poprawi go przed pierwsza sesja. Szymon Gdowicz tatuuje tez we Wroclawiu wiec moze tam bedziesz miec blizej. Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2017-06-13 o 06:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Raczkowanie
|
Glorusek, a nie prościej zadzwonić do Kultu ? Ja się umawiałam do Szymona telefonicznie. Dziewczyna która odebrała telefon zapisała mnie na pierwszy możliwy termin, poprosiła o krótkie opisanie jaki duży ma być tatuaż, co ma przedstawiać ( pewnie chodziło o rozplanowanie ile +/- będzie trzeba czasu na wytatuowanie). Nie wiem, jak bardzo skomplikowany chcesz wzór, mój był dość prosty, więc zasugerowała mi, żeby tak z miesiąc-półtora przed terminem skontaktować się z Szymonem mailowo albo przez facebooka w celu przygotowania projektu. Ale wyszło tak, że rozrysował mi wzór w ten sam dzień, w którym robił mi tatuaż
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Przyczajenie
|
![]() Takie coś mnie interesuje, znacie jakis tatuatorow u których mógłbym się zainspirować do czegoś w ten deseń? Miejsce i rozmiar ten sam chciałbym zrobić... |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Konto usunięte
|
Z takimi kobiecymi twarzami kojarzy mi sie Timur Lysenko z Redberry Tattoo z Wroclawia.
A z innej beczki - zrobilam sobie dzis industriala - delikatnymi rekami MissVenflon ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Margolciia Czas edycji: 2017-07-08 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Raczkowanie
|
No i dupa z mojego wzoru na łopatce
![]() Tak mnie wysypało na plecach, że musiałam iść do dermatologa (a od roku miałam już spokój z trądzikiem w tym miejscu ![]() Nie zamierzam rezygnować z tatuażu, mam termin na 14 lipca. Mam już wybrane inne miejsce i pomysł - cały czas oscylujące w klimacie gier i fantasy, ale nie chcę żeby to było dosłowne, zdam się całkowicie na Zappę. Edytowane przez Hiraska Czas edycji: 2017-06-19 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Raczkowanie
|
Cześć, ktoś z Was może się orientuje jak jest teraz z terminami u Kuby z Azazela? I czy zmienili coś w sposobie zapisów, nadal przyjmują przez cały rok czy trzeba czekać na zapisy do nich?
I tatuowaliście może bliznę? W miejscu, gdzie chciałabym mieć tatuaż mam 2 blizny po skaleczeniu, stare, białe, cienkie i lekko wypukłe. Myślicie, że można to przykryć czy raczej szukać innego miejsca? |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Konto usunięte
|
Ja właśnie się umówiłam na sierpień na tatuaż. Będę robić przedramię. No i zdaję sobie sprawę, że tatuaż w lecie to średnia opcja, ale skorzystałam z okazji, że interesująca mnie artystka będzie we Wrocławiu
![]() Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Od dawna marzy mi się takie cudo, niemalże zapisałam już się do pewnej artystki, ale ostatnio na wallu wyświetlił mi się tatuaż od niej, który był... no cóż, nie można powiedzieć że udany. Może miała gorszy dzień, nie wnikam ale i wolę nie ryzykować
![]() I stąd moje pytanie - gdzie ktoś porządnie wykona mi o takie coś? Miejsce nie gra roli, ale wygodnie by mi było w Poznaniu/Wrocławiu/Zielonej Górze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Zadomowienie
|
Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
Cytat:
Marymad, zszywka, Klaudia holda, ola koltowska. Ale wszystkie krakow/warszawa/Lublin. Mozesz polowac na guestspoty. Ja bylam u zszywki i polecam ale wszystkie sa super ![]() Edit Zszywka bedzie we wro niedlugo! https://instagram.com/p/BVk_ZEIlXGf/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2017-06-20 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Przyczajenie
|
Hej, czy ktoś bardziej doświadczony mógłby mi wytłumaczyć jak wygląda zapisywanie się na tatuaż
![]() Chciałam pójść osobiście do studia, ale mogę też to załatwić przez facebooka, ale chyba lepiej osobiście ![]() Mam wybranego tatuażystę i wzór w głowie, powinnam na ten temat w studiu rozmawiać z menadżerką która pewnie będzie wolna czy raczej oczekiwać rozmowy z tatuażystą, który może być akurat zajęty? Czy trzeba się zapowiedzieć czy mogę przyjść "z ulicy" i się umówić? Powinnam przynieść wydrukowane jakieś rysunki, które mi się podobają, przesłać im je mailem, czy wystarczy dokładnie im opisać to co chcę? |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Rozeznanie
|
Jak studio ma fejsa albo stronę to pewnie mają napisane jak przyjmują zapisy, czasem można tylko mailowo. Nie wiem czy studia mają jakieś menadżerki(na pewno nie wszystkie), ale wzór ustalasz z tatuażystą który ma ci go zrobić. Wszystkie inspiracje, rysunki możesz jak najbardziej wziąć ze sobą/wysłać, ale nie musisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
zależy od studia. Niektóre mają zapisy non-stop - czyli można przyjść/napisać w każdej chwili i umówić wszystko z menadżerem/tatuażystą. Jeśli studio nie ma menadżera, a chce się iść osobiście, proponuję albo rano zaraz po otwarciu, albo przed zamknięciem, żeby tatuażysty nie odrywać od pracy i żeby na spokojnie wszystko omówić. W niektórych studiach i do niektórych artystów zapisy są otwierane o konkretnej porze do konkretnego tatuażysty. Najczęsciej na stronie i fanpage pojawia się info w stylu "od dnia xxx zaczynamy zapisy do xxxx na okres od miesiaca xxx do xxxx)". W takim przypadku w zasadzie nie ma szans zapisac się poza tym okresem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Konto usunięte
|
Ja napisałam maila z dołączonym obrazkiem (nie miałam wybranego tatuażysty tylko studio), a odpisała mi już konkretna osoba - może sami dobrali tatuażystę pod kątem wzoru, jaki chciałam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że nie tatuaż ale, kogo polecacie w Poznaniu lub okolicach? Chodzi o zwyczajne przekłucie uszu u dziecka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.facebook.com/DaruniaPiercing/ Michał https://www.facebook.com/MickPiercing/?pnref=lhc Nie wiem gdzie Daria teraz pracuje - Michał w studiu Tattoozone https://www.facebook.com/TattooZonePoznan/?pnref=lhc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Wtajemniczenie
|
Daria pracuje w Pewnie że boli
https://www.facebook.com/pewniezeboli/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było, przez ten czas utworzyła się kolejna część, a mi przybyło troche tatuazy
![]() Ale do rzeczy zaczęłam rękaw ostatnia sesja w lipcu, używam cały czas spf 50 z ziajki, polecacie coś innego co nie bieli,? Patrzyłam na Vichy, avene, i la roche, zastanawiałam też się nad easytattoo z filtrem bo wiem że zaczne go smarować jak skóra się złuszczy czyli po niecałch 2 tyg od zrobienia jak teraz to robię. |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zakorzenienie
|
[1=134ee42273c188326c7d135 a8ec6bae158ae6ed6_65555cb 7a917c;74783111]
Ja mialam tatuowane blizny, dość spore, kilkuletnie i nie było problemu ![]() [/QUOTE] Hej, czy mogłabyś coś więcej na ten temat powiedzieć? Mam kilka blizn i myślę o zrobieniu na nich tatuażu, ale zastanawia mnie kilka rzeczy: - czy każdy tatuażysta się tego podejmuje? (mam na myśli dobrego tatuażystę, nie zamierzam iść do pierwszego lepszego studia i zrobić tatuaż za 200 zł) - czy dobierałaś wzór "pod bliznę"? (żeby się ona jakoś w tatuaż wtopiła) - czy tusz się na bliźnie nie rozmywa? - czy ból jest znośny? (domyślam się, że tatuowanie blizn boli bardziej niż zdrowej skóry) - i czy faktycznie tatuaż "ukrywa" bliznę? Ogólnie jeśli ktokolwiek tatuował blizny, to byłabym wdzięczna za podzielenie się informacjami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kilka postow wczesniej pisalam o kremie TheBalm do tatuazy z SPF 50. Polecam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.