zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-04, 09:39   #3661
__Amelia _
Rozeznanie

Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy

Witam sie i ja po raz pierwszy w 2016
Niech bedzie szczesliwy i piekny dla kazdej z Was

Wonder ale masz super ikonke !!! kto Ci takie piekne zdjecie zrobil ?

Caffe cudna tunika

Eva foty piekne dziekuje lancuch tez imponujacy

Pojutrze ruszaja wyprzedaze ...... Tz juz namawia na wypad do Wloch .... a ja nie lubie tego wyprzedazowego zakupowego ....delirium.
__Amelia _ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 09:40   #3662
201608151053
Konto usunięte

Nie słyszałam....
Ale tempo produkcji Luthera i Sherlocka zabójcze...Nie pamiętam,Sherlocka kolejny sezon chyba w 2017 dopiero?...Wszystko trzeba będzie jeszcze raz obejrzeć..
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 10:52   #3663
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Smile Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy

Zakupyyyyyyyy...

Dla mnie sukienka do biura

Dla coreczki 4 latka mojej kolezanki w Polsce zestaw kolorowy, zakochalam sie w tym design
To sa bratki! Cudne bratki <3

Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Hejka, dzieki dziewczyny faktycznie naszyjnik pasuje do mnie juz go kocham.
Za to dzisiaj kupilam grzeczna popielata sukienke z cieniutkimi limonkowymi paseczkami do biura, zupelnie inna osoba siedzi w biurze, a inna jest po godzinach

W M&S wykorzystalam okazje wyprzedazy I wzielam ten sliczny plaszczyk przeciwdeszczowy, a dodatkowo w tym samym design sukieneczke I spodnium, plus kostium kapielowy, jak wiadomo nigdy ich dosc.
Trzeba paczke zaraz sklecic, dwie paczki

Amelia, jedz do Wloch, zawsze warto cos nowego w Nowym Roku kupic, pomimo tlumu ludzi, warto do Wloch jechacv zawsze

Caffe, moim odkryciem bylo to, ze protein nie sa dobre dla wlosow, a to dzieki Tobie. Poza tym w 2015 roku zakochalam sie w skromnej szmince Lancôme Rouge in Love nagle inne szminki poszly w kat.

Anyz zaraz bedzie wiosna, a dzisiaj u nas juz 22 stopnie I nie pada, tyle by bylo w temacie deszczu.

Kama, tez kocham kamienie ale nie wszystkie, poza tym inne - perly, bursztyny, etc. codziennie mam cos dyndajacego na szyi I na rekach tez taka mala choineczka
Moschino to jedna z moich ulubionych marek. musze mocno sie powstrzymywac aby pol sklepu nie wyniesc. Uwielbiam zabawe kiczem, to taka odskocznia od codziennej, biurowej, klasycznej do bolu elegancji w pracy.
Lubie jak ludzie mieszaja kolory, bawia sie outfitem, zyja pelnia zycia.

Samar, tak sobie mysle, ze zamiast cwiczen jako takich, to warto zrobic dlugi, szybki spacer, na przyklad do rytmu muzyki House.

W temacie kina, nie lubie kina jako takiego, musi byc dla mnie pokaz, czyli 3D w wersji VIP na rozkladanym fotelu z duuuuza szklanica Coli, cieplymi przekaskami I hostessa na kazde zawolanie , w sumie mozna kupic 3D, ale koezanka ma I jakos nie zachwycilam sie 3D w domu.
Lub wersja 4DX I wtedy bez jedenia & picia aby sie nie pooblewac tudziez nie zakrztusic

Na Sylwestra mnie sie nie zaciaga, jestem ZAWSZE gotowa na dobra zabawe haslo I do boju
Nawet gdy ludzie dretwi wokol, to ja sie dobrze bawie, to chyba zalezy od poziomu ilosci pozytywnych krwinek w organizmie u mnie sa same pozytywne.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2016-01-04 o 10:55
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 11:39   #3664
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Nie słyszałam....
Ale tempo produkcji Luthera i Sherlocka zabójcze...Nie pamiętam,Sherlocka kolejny sezon chyba w 2017 dopiero?...Wszystko trzeba będzie jeszcze raz obejrzeć..
Tempo zabójcze i do tego ilość odcinków w każdym sezonie iście powalająca

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Amelia to nie moje zdjęcie
W temacie wyjazdu do Włoch popieram Eve - każda okazja jest dobra, żeby do Włoch pojechać. A jak jeszcze w bonusie wpadną w ręce jakieś fajne zakupy Aczkolwiek brak chęci na rozpychanie się łokciami w tłumie jak najbardziej rozumiem.

Eva, bardzo mi się podoba ta sukienka. Na tę chwilę nie miałabym za bardzo gdzie takiej założyć, ale nie obraziłbym się, gdyby takowa wisiała w mojej szafie. Ubranka na prezent fantastyczne, myślę, że się bardzo spodobają. Nie przepadam za tym słowem, ale tu ciśnie mi się na usta - są urocze.

Dzisiejszy dzień ciągnie mi się jak flaki z olejem, nie mam ochoty ani weny na nic
Stary 2016-01-04, 12:13   #3665
aussiewoman
Zakorzenienie

Serialowo obejrzany Quirke. Polecam. Szkoda, że tylko 3 odcinki. Wczoraj- Kryptonim UNCLE. Hmmm nuudaaa
Pogodowo, czekam na cieplejsze dni. Dzisiejszego ranka -14 i wiatr. Podwiozłam młodego do szkoły.
Zakupowo- nuda baza i top coat do paznokci i szczotka tangle tweezer.

Eva- fajna kiecka do biura i słodkie prezenty
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 12:55   #3666
caffeine
Zakorzenienie

Eva, bratki są rzeczywiście zabójczo słodkie!
Sukienka - biznesowo elegancka.

Jeśli chodzi o odkrycia 2015-go, masz chyba na myśli... silikony?
Szminkę sprawdzę przy okazji, jakoś ostatnio nie używam, ale może mnie zainspiruje, kto wie?

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Amelka - witaj w 2016!

Tunikę COS będę nosić jak sukienkę, moim zdaniem zupełnie do jeansów nie pasuje.
Od razu, kiedy ją zobaczyłam na wieszaku - wiedziałam, że ją będę nosić non stop. Uwielbiam golfy, ten wygląda o wiele fajniej w rzeczywistości.

Zazdroszczę wypadu do Włoch. Na pewno piękne widoki na trasie, może warto jechać dla samej podróży? I potem wpaść tylko do kilku wybranych sklepów?
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 12:57   #3667
samartali
სამართალი

Eva, świetna sukienka! Przydałaby mi się taka do pracy
Prezenty też fajne, powinny się spodobać
Zazdroszczę ciepła!

Muszę wyjść po zakupy, co przy tej pogodzie jest hmm... trudne.
Rano było -17 stopni, odczuwalna ponoć -23. Teraz temperatura wzrosła do szalonych -14. Cieszę się, że jednak nie musiałam jeszcze jechać rano do pracy. Dzisiejsza noc ma być najzimniejsza.

I tym sposobem już od tygodnia mam wstrzymane spacery, bo jest za zimno, czekam aż temperatura trochę wzrośnie, chociaż do -5 w ciągu dnia.
samartali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 13:03   #3668
201605090958
Konto usunięte

Eve cudna sukienka, jednak nie dla mnie do pracy, ma za male rękawki, ale naszyjnik bym CI z miejsca zwinęła były te bratki w wiekszym rozmiarze? chodzi mi o 34 albo 36 na 174 -dziecko we mnie aż zapiszczalo z uciechy
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 13:34   #3669
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Wszędzie czytam podsumowania roku 2015... więc pomyślałam, że zapytam i was:

jakie były wasze kosmetyczne odkrycia minionego roku?
Caffe, dla mnie odkryciem były zabiegi z użyciem kwasu migdałowego /szikimowego - nigdy wcześniej nie chodziłam na kwasy, skusilam sie dopiero kilka miesięcy temu pierwszy raz, okazało się, że mojej facjacie bardzo to służy

Samartali, zgadzam się, jest przeokrutnie zimno. Ja dzisiaj na razie nosa z domu nie wyściubiłam i wyrodnie pozbawiłam dziecko spaceru.
Stary 2016-01-04, 13:34   #3670
Eva ID

GG do Eva ID

Dzieki Wonder dlaczego urocze to nieladne slowo?
Mnie sie podoba.

Aussie, a moze czas wyskoczyc na weekend do Wloch na male zakupy?

Caffe, tak wlasnie silicony, w sumieto ja nadal tempa z tych skladow jestem ale coraz mniej tempa

Danusia, bratki sa z Marks & Spencer, sukienka zreszta tez, weszlam tam bez nadziei na znalezienie czegokolwiek bo M&S sie strasznie popsul, ale wyszlam zadowolona.
Sukienka faktycznie moglaby miec rekawek, ale pod zakiet bedzie zupelnie ok. Podoba mi sie pomysl tej limonki I to, ze jest lekko rozciagliwa, lubie takie materialy co dopasowuja sie do ciala.

Bratki byly w wiekszych rozmiarach ale, to seria M&S Kids.
http://www.marksandspencerme.com/sto...29-t774364b--1

Znalazlam ta sukieneczke, tylko 1-7 lat przedzial wiekowy.

55 kg
Stary 2016-01-04, 13:51   #3671
201605090958
Konto usunięte

Jedyna nadzieja dla mnie, ze Moschino chwyci pomysł, oni mają czasem tak odjechane kreacje. Mialam kiedys ich odjechany żakiet robotnika http://blog.fidmmuseum.org/museum/20...al-jacket.html z czasów jak robilam coś innego w życiu -osz choinka, wywaliłam "zabytek muzealny" do kosza

Widziałaś?
http://www.lyst.com/clothing/love-mo...-jacket-black/
Stary 2016-01-04, 14:06   #3672
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Dzieki Wonder dlaczego urocze to nieladne slowo?
Mnie sie podoba
Nie potrafię tego wytłumaczyć w racjonalny sposób
Stary 2016-01-04, 15:29   #3673
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość
Caffe, dla mnie odkryciem były zabiegi z użyciem kwasu migdałowego /szikimowego - nigdy wcześniej nie chodziłam na kwasy, skusilam sie dopiero kilka miesięcy temu pierwszy raz, okazało się, że mojej facjacie bardzo to służy

...
Wonder - pamiętam jak bardzo byłaś zadowolona po pierwszym zabiegu.
Kwas szikimowy? To przeoczyłam! Jak działa? Ile miałaś zabiegów? Jak efekty?

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Dana, świetny ten żakiet, nie sposób się nie uśmiechnąć od ucha do ucha
Stary 2016-01-04, 15:36   #3674
gosia261282
Gang Iren

Eva fajna sukienka i te ciuszki dla koleżanki córki też, takie kolorowe, wiosenne, super

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

A ja nie mam ochoty na zakupy
Stary 2016-01-04, 16:16   #3675
Kamlisa
Zakorzenienie

Eve, założe się, ze ta sukienka potrafi być seksowna
Danuśka, no w bratkach to sobie Ciebie nie wyobrażałam, to bliżej do mojej kolorystyki
Wczoraj poczytałam, pooglądałam...i zapisałam się do mojej pani z estetycznej. Ale nie na laser frakcyjny Wybrałam Infini - radiofrekwencję mikroigłowa jako bardziej odpowiadającą moim potrzebom Ma pobudzac samonaprawe skóry nie gorzej, niż laser, a jest mniej bolesna i znacznie szybsze gojenie. Nie ma złuszczania skóry, więc nie ma obawy przed słoncem. Ja nie mam blizn i przebarwień, złuszczania nie potrzebuje, a nakłuwanie i podgrzewanie włokien kolagenu podobno super pobudzają skórę
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 16:59   #3676
Anyzkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Zakupyyyyyyyy...

Dla mnie sukienka do biura

Dla coreczki 4 latka mojej kolezanki w Polsce zestaw kolorowy, zakochalam sie w tym design
To sa bratki! Cudne bratki <3

Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Hejka, dzieki dziewczyny faktycznie naszyjnik pasuje do mnie juz go kocham.
Za to dzisiaj kupilam grzeczna popielata sukienke z cieniutkimi limonkowymi paseczkami do biura, zupelnie inna osoba siedzi w biurze, a inna jest po godzinach

W M&S wykorzystalam okazje wyprzedazy I wzielam ten sliczny plaszczyk przeciwdeszczowy, a dodatkowo w tym samym design sukieneczke I spodnium, plus kostium kapielowy, jak wiadomo nigdy ich dosc.
Trzeba paczke zaraz sklecic, dwie paczki

Amelia, jedz do Wloch, zawsze warto cos nowego w Nowym Roku kupic, pomimo tlumu ludzi, warto do Wloch jechacv zawsze

Caffe, moim odkryciem bylo to, ze protein nie sa dobre dla wlosow, a to dzieki Tobie. Poza tym w 2015 roku zakochalam sie w skromnej szmince Lancôme Rouge in Love nagle inne szminki poszly w kat.

Anyz zaraz bedzie wiosna, a dzisiaj u nas juz 22 stopnie I nie pada, tyle by bylo w temacie deszczu.

Kama, tez kocham kamienie ale nie wszystkie, poza tym inne - perly, bursztyny, etc. codziennie mam cos dyndajacego na szyi I na rekach tez taka mala choineczka
Moschino to jedna z moich ulubionych marek. musze mocno sie powstrzymywac aby pol sklepu nie wyniesc. Uwielbiam zabawe kiczem, to taka odskocznia od codziennej, biurowej, klasycznej do bolu elegancji w pracy.
Lubie jak ludzie mieszaja kolory, bawia sie outfitem, zyja pelnia zycia.

Samar, tak sobie mysle, ze zamiast cwiczen jako takich, to warto zrobic dlugi, szybki spacer, na przyklad do rytmu muzyki House.

W temacie kina, nie lubie kina jako takiego, musi byc dla mnie pokaz, czyli 3D w wersji VIP na rozkladanym fotelu z duuuuza szklanica Coli, cieplymi przekaskami I hostessa na kazde zawolanie , w sumie mozna kupic 3D, ale koezanka ma I jakos nie zachwycilam sie 3D w domu.
Lub wersja 4DX I wtedy bez jedenia & picia aby sie nie pooblewac tudziez nie zakrztusic

Na Sylwestra mnie sie nie zaciaga, jestem ZAWSZE gotowa na dobra zabawe haslo I do boju
Nawet gdy ludzie dretwi wokol, to ja sie dobrze bawie, to chyba zalezy od poziomu ilosci pozytywnych krwinek w organizmie u mnie sa same pozytywne.
Eva ja powiem więcej: ja uwielbiam kicz! Jest to dla mnie forma sztuki i tyle.
Sukienka bardzo ładna i prezenty gustowne dla młodej damy
I dobij mnie jeszcze bardziej wzrostem temp z dnia na dzień

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Aussi również odkryłam tę szczotkę. Kompletnie nie mogłam zrozumieć fenomenu tego kawałka plastiku a jak kupiłam to cudo - zatkało mnie.

Caffe co jeszcze było moim odkryciem... chyba podkład Guerlain lingerie.
Ach ! najważniejsze! manicure hybrydowy.

Wonder niedawno poznałam kwas szikimowy. Podeszłam bardzo sceptycznie, ale miło się rozczarowałam. Mam krem z tym kwasem. Bardzo fajny.

Czuję się dziś kiepsko. Córka nad ranem wylatywała, całą noc miałam nieprzespaną. Ciężko mi dziś myśleć, do tego jest mi smutno. Zawsze mi smutno w dzień kiedy wylatuje. Do tego się nie przyzwyczaję. Ot taka niedogodność bycia matką. Pocieszam się, że do jutra mi przejdzie. Zawsze przechodzi.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 17:11   #3677
Kamlisa
Zakorzenienie

Szczotka bardzo fajna, mam ze 3 Co prawda ostatnio mi nie pomagają - mam jakiś problem z włosami Nie układają się za nic. Normalnie w nie nie ingeruję, bo lubię mieć puszysta, błyszcząca szopę, co z tego, ze nie ułożoną. Ale teraz...jakies piórka Gdzie moje fale, naturalne loki...?! Najbardziej adekwatne słowo, które przychodzi mi na myśl to głupi Jasio Zrobiłam sobie moja ulubiona maske, potem maskę koloryzująca...Kolor się poprawił, wygląd nie. Poszłam do fryzjera, bo pewnie za długie...Efekt: krótki Głupi Jasio...Nie wiem, czy babka tym razem nie miała do mnie ręki, ale wyglądam...biednie...Zmie niłam szampon. Wróciłam do szamponu, który mi fajnie układał. Zmieniłam odzywke. Odstawiłam druga odzywkę...No biedna sierota...mogłaby coś z tymi włosami zrobić - tak pewnie ludzie mysla...
Anyz, jakos mi się nie kojarzysz z matka dorosłej córki

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2016-01-04 o 17:12
Stary 2016-01-04, 17:32   #3678
Anyzkowa
Zakorzenienie

Kama miło mi, że nie masz skojarzeń ale fakt, wcześnie ją powiłam () i teraz mam jak mam. Ja młoda i córka również

Kama być może nie służy Twoim włosom keratyna.
Moja córka ma bujne, długie i kręcone włosy. Jakieś 2 lata temu skręt zmienił się i jakość włosa również. Wrażenie takie, jakby 1/3 włosów jej ubyło. Długą drogę przeszła, ale doszła do finału. Keratyna nie działa dobrze na jej kręcone włosy i podobno wiele osób z kręconymi włosami to potwierdza.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 18:09   #3679
Kamlisa
Zakorzenienie

Anyz, nie nakładam żadnej keratyny Ale kupiłam jeszcze jeden zestaw szampon-odzywka, które mi kiedys służyły...Zobaczymy. Nie mam dużych wymagan, lecz nie chce wygladac, jak zupełna sierota...
Wczoraj nagrywałam Milady - nowa wersję czy raczej interpretację Trzech muszkieterów. Moim zdaniem wszystko już powiedziano w tej kwestii i kolejne wersje naprawdę nie sa konieczne, zwłaszcza, ze każdy prześciga się w "genialnych" poprawkach Dumasa. Nie oglądałam jeszczem, ale pewne rzeczy rzucają się w oczy. Milady...no nie jest piekna 26 latka, czyli dojrzała niewiasta z tamtej epoki. Zdecydowanie jest jej bliżej do ryczącej czterdziestki zwłaszcza, z ustami napompowanymi w XXL Pamela Anderson wysiada...Przeciwnik DArtagnana ma przepaske na oku...i jest Mulatem Mignał mi również |Olbrychski, stary i rudy , za to w stroju z zupełnie innej bajki - z czasów Walezjuszy, nie Ludwika XIII...Nie wiem, czy ktoś tam jeszcze nosił kryzy...
Dzis doczytałam w necie, ze mamy kolędę. Zmarnowany wieczór, bo przecież nie wiadomo, o której ksiądz trafi - czyli nie pojde cwiczyc, nie zasiade do filmu, nie zabiorę się za porządki w szafkach...10 minut wizyty pozbawionej sensu, a 2 godziny czekania.

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2016-01-04 o 18:11
Stary 2016-01-04, 18:23   #3680
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Przeciwnik DArtagnana ma przepaske na oku...i jest Mulatem
Poprawność polityczna bywa nieznośna...W ostatniej serialowej wersji muszkieterów tez mulat jest...Brakuje jedynie wątków gejowsko-lesbijskich, bo one też w kazdym serialu/filmie już są....

Też nie wiem,jak mogłam żyć bez szczotki tangle teezer Ale po co ci,Kama, aż trzy?!? One się różnią jakoś? Ja mam tę najzwyklejszą, chociaż pewnie należało kupić kompaktową do torebki, okazuje się, że dłuższe włosy wymagają przeczesania w ciągu dnia, do króciutkich starczały palce...
Stary 2016-01-04, 18:36   #3681
Kamlisa
Zakorzenienie

Beti, niczym się nie różnią Ale jedna po paru latach zaczęła mi się rozłazić, druga zatem kupiłam, nie wyrzucając pierwszej, a trzecia mam na siłownie.
Poprawnosc polityczna jest głupia i już. Nie znosze poprawiania historii i przeszłości, skoro ona już była. Było Dziesięciu Małych Murzynków, a nie cokolwiek innego. jeśli jakiś Afroamerykanin napisałby sławna ksiązke 10 białasów - to tez nie chciałabym, by to poprawiano
Jesli autor opisał bohatera jako wysokiego, bladego bruneta hetero to robienie z niego Mulata, Chinczyka czy geja jest dla mnie idiotyczne. A jako zobaczysz Milady-glonojada to się podłamiesz, jak ja...Nie wiem, czy innych bawia wariacje na temat znanych historii, mnie nie. I już.

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2016-01-04 o 18:38
Stary 2016-01-04, 18:43   #3682
201608151053
Konto usunięte

To nie patrz na coś, co się zwie Powrót Odysa...Na Historii leciało. Lubię antyczne historie, ale to. W dodatku Odys wracał i nie mógł wrócić, odcinki leciały, bo 20 lat minęło przed serialem, a na rodzinnej Itace ruja i poróbstwo li i jedynieNo i nie wiem, czy do tego 12 powrócił, czy został sobie u jakiejś Kirke, bo ktos postanowil zmienić mit...

A, Marsjanin. Fabuła. Fajny.

Edytowane przez 201608151053
Czas edycji: 2016-01-04 o 18:46
Stary 2016-01-04, 18:57   #3683
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Danuśka, no w bratkach to sobie Ciebie nie wyobrażałam, to bliżej do mojej kolorystyki
Bratki, to po prostu bliski memu sercu motyw, dzięki nim kiedyś byłam opalona w kwiatki, ale to nie historia do internetow w owczarki niemieckie też moogłabym się ubrać
Stary 2016-01-04, 19:37   #3684
Kamlisa
Zakorzenienie

Beti, nagrywałam Odysa, ale nie oglądałam, bo mi części odcinków brakuje
Nic to, czas isc na Cesarzową Kolęda zaliczona...
Kolorystyka tych ciuszków mi się podoba, mam dość podobna letnia kieckę. Nie czuje natomiast potrzeby zakupów ciuchowych - null, zero...Jestem gruba i wszytsko co mam jest dopasowane i nie zasługuje na nic na tak obłe ciało...Poki nie schudnę żadnych nowości. Howgh.

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2016-01-04 o 19:39
Stary 2016-01-04, 20:27   #3685
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość

Caffe co jeszcze było moim odkryciem... chyba podkład Guerlain lingerie.
Ach ! najważniejsze! manicure hybrydowy.

Wonder niedawno poznałam kwas szikimowy. Podeszłam bardzo sceptycznie, ale miło się rozczarowałam. Mam krem z tym kwasem. Bardzo fajny.

Czuję się dziś kiepsko. Córka nad ranem wylatywała, całą noc miałam nieprzespaną. Ciężko mi dziś myśleć, do tego jest mi smutno. Zawsze mi smutno w dzień kiedy wylatuje. Do tego się nie przyzwyczaję. Ot taka niedogodność bycia matką. Pocieszam się, że do jutra mi przejdzie. Zawsze przechodzi.

Anyż - ja właśnie testuję Podkład Guerlain gold.

Napisz coś więcej o tym kremie - jaka marka itd... Nic nie wiem o kwasie szikimowym.

Współczuję rozłąki z córką, rozstania mnie również niejako wytrącają z równowagi. Wizyty w Polsce są zawsze zbyt krótkie, potem różnie " dziwne" myśli przychodzą do głowy...

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Bratki, to po prostu bliski memu sercu motyw, dzięki nim kiedyś byłam opalona w kwiatki, ale to nie historia do internetow w owczarki niemieckie też moogłabym się ubrać
Dana, please, please - uchyl rąbka tajemnicy

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Kamlisa - kiedyś rozmawiałam z lekarzem medycyny sportowej na temat pływania, twierdził że nie sprzyja ono odchudzaniu.

Może brak rezultatów to kwestia braku równowagi hormonalnej, stres potrafi wszystko rozregulować. Słyszałaś o jodze hormonalnej? Podobno pomaga.
Stary 2016-01-04, 21:26   #3686
Eva ID

GG do Eva ID

Danusia, wyrzucilas ten zakiet czy podalas dalej?
Nie wyrzucam swoich ciuchow, sprzedaje je czasami za marny grosz, ale w 98% po prostu daje innym, sama tez nie mam problem jakby ktos mi chcial jakis fajny pasujacy mi pre-loved ciuch sprezentowac.
Mam z Moschino ta sukienke koszulowa z ostatniego sezonu plus kilka paskow, 2 bransolety cos chyba jeszcze ale nie pamietam.

Nie przekonuje mnie linia - na meidowa - ale lancuchowy styl, zloty bardziej niz Krol Midas, rozowa Barbie, Looney Tunes, Misiu, to mnie kreci.

Caffe, tez mam taka info ze plywanie raczej nie jest na odchudzanie.
Szybkie chodzenie odchudza.

Anyz, masz racje, kicz jest swoiscie piekny, trzeba go lubiec a nie probowac zrozumiec, cos jak dadaizm, hehehehe.

Poza tym NIE jestem poprawna politycznie I jestem z tego znana. To nie ma NIC wspolnego z rasizmem bo wpychanie na sile czarnoskorych w role historyczne, gdzie nie maja prawa byc, jest wlasnie rasizmem skierowanym przeciwko bialym. Bo przeciez, nie moze bialy grac aby czarny mial miejsce.
Bzdura totalna wymyslona w Hollywood na poczatku lat 80-tych.
W filmie 2 lub 3 glowne postacie mialy byc Bialy - Czarny - Kobieta.
Po kolei wszystki filmy tak powstawaly.
Die Hard, Lethal Weapon, Miami Vice, kolejne StarWars bo IV byla jeszcze zanim przeyszlo odgorne zarzadzenie... itp.
zreszta same zobaczcie. Kazdy film ma taka wlasnie glowna obsade.

55 kg
Stary 2016-01-04, 21:46   #3687
gosia261282
Gang Iren

Anyzek

Najważniejsze by dobrze czuć się w tym co się nosi. Eva twoje ciuchy/dodatki do mnie by nie pasowały, ale ty wyglądasz w nich świetnie

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

A serialowo, ja nie-serialowa zaczęłam oglądać "Człowieka z Wysokiego Zamku". No, dwa odcinki jak dotąd. Ciekawy.
Tzn. domyślałam się, że może być ciekawy, bo najpierw przeczytałam książkę (tytuł ten sam i bardzo polecam).
Stary 2016-01-04, 22:07   #3688
Kamlisa
Zakorzenienie

Caffe, nie chodze na basen w intencji odchudzania, ale ogolnie dla zdrowia i kręgosłupa Niestety - mniej zrec, więcej się ruszac, nie podjadać (!) - tu nie ma cudów.
Jestem stresoodporna Optymistka najczęściej. A hormony skopane mam, zespół PCO. Ale one tylko dokładają się do mego łakomstwa...
Najwazniejsze znaleźć własny styl
A teraz pachnąca kąpiel i spac, jutro kolejny, ciężki dzien...
Stary 2016-01-04, 22:25   #3689
201605090958
Konto usunięte

Eve
jak dobrze pamiętam, to zostawiłam go w jednym z mieszkań w Polsce, wiec jest szansa, że nowej właścicielce sie spodobał

Caffe
rąbek powiadasz- otoż opalenizna w kwiatki była w dość nietypowym miejscu, mało kto widział, a ja się nie wychylałam z eksponowaniem
Stary 2016-01-04, 22:32   #3690
caffeine
Zakorzenienie

Kama - łączę się w bólu... Dieta MŻ jest najskuteczniejsza

Mam jedną zasadę, którą praktykuję od jakiegoś czasu: nie piekę ciast. NIE i już! (Wyjątkowo odstępuję jedynie kiedy mamy gości)

Jogę hormonalną polecam, kiedyś kupiłam mamie książkę i chyba nawet płytę z ćwiczeniami... Podobno działa cuda, niektórym kobietom nawet cofa się menopauza.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Dana
No bardzo gustowna taka rabatka bratków!

Napisz jakie były twoje odkrycia 2015-go, bo chyba się jeszcze nie przyznałaś.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości