O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-18, 10:42   #3661
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

No pisali ze czeka sie 3-4 tygodnie.Zlecenie przyjeli 30.11 wiec w sumie nie mineło jeszcze 3 tygodnie.Ale strasznie długo sie czeka.
A

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 10:52   #3662
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Iza no jak na zamówienie to wiadomo.

Yss robienie fotek miało być zakazane ale cykne dla moich Dam 😊💜
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 11:02   #3663
MiliTu
Wtajemniczenie

RudaEwcia25 mi wstyd że tylko tyle biegam :p pościel zmieniona, okno umyte, pranie pierwsze wstawione, jeszcze dwa :p kawkę wypije i poćwiczę nooo ja też nie mogę się doczekać zdjęć z Twojej imprezy czad !
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 11:15   #3664
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Ale będzie mieć ubaw 😁 przedsmak Wam na fb zaraz wrzucę 😂

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Mili i u mnie okna pomyte, pościel jutro zmieniam.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-18, 11:24   #3665
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Yss robienie fotek miało być zakazane ale cykne dla moich Dam 😊💜
No musisz!!!
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 11:56   #3666
MiliTu
Wtajemniczenie

RudaEwcia25 no u mnie już też wyprasowalam i powiesilam firankę, drugie pranie wstawione. Czas na kawę! Uf w końcu. Ja sobie nie wyobrażam tej imprezy bez paru zdjęć dla nas !
Stary 2015-12-18, 12:01   #3667
iza243
Zakorzenienie

Młody zjadl troche gotowanego ryżu i poszedł spać.Ide do niego bo oboje wiekszosc nocy nie spalismy,tak ten brzuszek go męczył.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-18, 12:06   #3668
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Będą dla Was fotki, obiecuję 😉 grzeje zupę i zaraz będziemy jeść, wysprztatalam, ledwo żyje, podłogi musze tylko pomyc 😉
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-18, 14:21   #3669
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Kasia, tak kochana już mi przeszło dzisiaj I u mnie pewnie też nerwy i stres.. w pracy trochę się dzieje średnio, do tego moi rodzice.. teraz maja w pracy taki gorący okres, wychodzą rano wracają po nocy i wczoraj się dowiedziałam jak byłam u siostry ze tata zasłabł ostatnio w pracy. Zrobił potem badania i ekg , niby wszystko ok. Wkur^wa złapałam i pewnie potem ze mnie to wyszło. Dzisiaj ide do apteki coś mu kupie na wzmocnienie, bo osiwieje przez niego ala:

Mili u Ciebie moc jest ! Brawo! Ja też dzisiaj kierunek siłownia A mój nie wiem kiedy wróci, czekam

Yss, z daleka od grypy!!!

U Nas tez same prezenty dla dzieciaków, zabawki, książki, ciuchy itp.
Nie dziwię się że miałaś nerwa .
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Iza robie imprezę w stylu faszyn from Raszyn 😂 zobacz na fb mają stronę, ubieramy się i malujemy na totalne wieśniary 😂 zaprosiła siostry i koleżanki, będzie nas 9bab 😁 zamówiłam katering bo szczerze to nie chciało mi się siedzieć przy garach bo musze sprzątać 😡 zamówiłam kolacje za 280zl za wszystko i w tym jeszcze sernik jest. Potrawy same z drobiu. Do tego zrobię sałatkę z chińskich zupek i jakaś surówke, standardowo wódka, piwo, wino kto co chce 😉 Kostek jak miał 2dni jelitowke tez jadł tylko chleb. Zrób może Dominikowi rosół, to zawsze pomaga.

Yss no to właśnie taki ból psychiczny przechodzący w fizyczny, znam go aż za dobrze. Czasem tak jest ze niby jesteśmy twarde a wszystko wychodzi później, mam nadzieje ze w Pl się trochę odstresujesz, no i nie daj Boże żebyś coś złapała w pracy 😢

Mysia a to tatko lobuz, nic nie mówił bo nie ciał Cię martwić 😢 weź mu tam opr daj 😉

Mili aż mi wstyd ze taki nygus ze mnie 😉
Nie drogo jak na tyle osób

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 14:51   #3670
Lila_27
Zakorzenienie

Hej!

Ruda spóźnione,ale jak najszczersze życzenia urodzinowe! Spełnienia marzeń,miłości, zdrowia
Imprezka zapowiada się zaje.iście Pomysł fantastico

Mili jesteś moją idolką! Pięknie piszesz o synku

Kasiu
jeszcze ząb do tego Mam nadzieję,że już lepiej?

Yss
to pewnie z nerwów tak masz..Niedługo do Pl, mam nadzieję,że odpoczniecie i Tż trochę psychicznie odpocznie

Iza,
ale masz wolnego! rewelacja! a to 100 %płatne? Zdrówka dla Domisia

Ziajka niedługo Święta to w końcu zwolnisz tempo?

Arletko u nas też takie akcje z ubieraniem

Od wczoraj próbuję wejść,ale zawsze coś! Natek nie daje siąść na komputerze, bo od razu bajki chce
Część zakupów zrobiona, nawet trochę pierniczków upiekłam i mam nadzieję,że zmiękną

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Natek już lepiej, kupki normalne, katarek już niewielki może to od tych ząbków było? A wkurzyłam się,bo mama podobno dawała małemu szampana jak nie widziałamMąż widział i bał się odezwać Super po prostu, nie mogę dziecka powierzyć nawet własnej matce

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Właśnie maruda wstał z drzemki

Miłego popołudnia
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 16:18   #3671
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lila dziękuję, jak juz je pochowalas wrzuć kawałek obrane jabłka i wymień za kilka dni. 😁

Byliśmy na spacerze, później u siostry, boli mnie żołądek i Młody ma szajbe. Drze się jak szalony a ja nawet na niego patrze. Niech się drze.
Run bitch!Ruuun!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-18, 17:19   #3672
arletka1313
Zakorzenienie

hej
iza czyzby Domis sie zarazil od tz jelitowka???biedny no:-(

kluska kurde powiem szczerze ze sobie nie radze z Lenka od 2-3 dni, jakis kosmos poprostu jest strasznie nerwowa, bije nie tylko mnie i tz ale wszytsko co jej stanie na drodze, jak sie wkurzy to wali rekami gdzie popadnie i pokazuje nerwy. Nawet nie wiem jak mam reagowac na takie zachowanieDzis zostala u sis to wszytskich od sibei odpychala, nie chciala isc na rece tylko Mati byl dobry i z nim sie bawila. Czy to na prawde bunt? musze o tym poczytac.

rudao ale fajna imprezka bedzie

My od rana w biegu, Lenka zawiesc do ciotki, potem na targ-kupilam firanke, potem na wykup-kolejka masakryczna, potem szybko po choinke, odebrac Lenke, tz szybko do pracy, ja tego nerwusa usypiac, i zaczelam sprzatac i tak okna pomylam i salonie i kuchni, firanki pozmienialam, kuchnie troche w szafkach poukladalam.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 17:30   #3673
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej!

Ruda spóźnione,ale jak najszczersze życzenia urodzinowe! Spełnienia marzeń,miłości, zdrowia
Imprezka zapowiada się zaje.iście Pomysł fantastico

Mili jesteś moją idolką! Pięknie piszesz o synku

Kasiu
jeszcze ząb do tego Mam nadzieję,że już lepiej?

Yss
to pewnie z nerwów tak masz..Niedługo do Pl, mam nadzieję,że odpoczniecie i Tż trochę psychicznie odpocznie

Iza,
ale masz wolnego! rewelacja! a to 100 %płatne? Zdrówka dla Domisia

Ziajka niedługo Święta to w końcu zwolnisz tempo?

Arletko u nas też takie akcje z ubieraniem

Od wczoraj próbuję wejść,ale zawsze coś! Natek nie daje siąść na komputerze, bo od razu bajki chce
Część zakupów zrobiona, nawet trochę pierniczków upiekłam i mam nadzieję,że zmiękną

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Natek już lepiej, kupki normalne, katarek już niewielki może to od tych ząbków było? A wkurzyłam się,bo mama podobno dawała małemu szampana jak nie widziałamMąż widział i bał się odezwać Super po prostu, nie mogę dziecka powierzyć nawet własnej matce

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Właśnie maruda wstał z drzemki

Miłego popołudnia
Niestety nie płatne:-(

Dobrze że Natuś juz lepiej

Co matki to az mnie zatkało:-/ Choc nie wiem czy pamietasz ale moja w lecie zrobiła to samo w lecie z piwemNie wiem co one mają w głowach dla mnie masakra:-/ Pogadaj z tż zeby nie bał sie jej zwracać uwagi w takich sytuacjach.Ja wtedy moja ochrzanilam z góry na dół ku zdziwieniu sąsiadów wg których to co zrobiła było normalne

Stary 2015-12-18, 18:54   #3674
kasiab91
Zakorzenienie

Yss a no to prywanie jezdzimy na zmiany. No przeciez na NFZ kolejka dwa miesiace a na cito dwa tygodnie Takze no takie skladki placimy A w POZ nie chca zmieniac bo nie ma chirurga.

Mysia ja mam nadzieje ze tatusiem juz wszystko ok? No a napewno sie tym zestresowalas i tak bolalo.

Iza a no bidny P. Ale mogl nie jesc tyle slodyczy i dokladnie szczotkowac zeby.

Lila no mama dowalila. A jak Ty sie czujesz. No i jak Ewa pisze do piernikow jablko

Margot jak bigos?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

No a P zrobila dwa zeby od razu. Nie boli go poki co. Takze spoko. Kupilismy prezenty, zostalo zapakowac.
Znow zmarzlam bo bylismy choinki zobaczyc. Ale ciemno juz prawie bylo i jeszcze nie kupilismy.
Ide prasowac koszule bo jutro maz na wigilie pracowa rusza.
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 19:31   #3675
iza243
Zakorzenienie

Mały zasnął oby jutro juz sie lepiej czuĺ z tym brzuszkiem

Stary 2015-12-18, 19:45   #3676
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Witam I ja z bolem z brzucha. Matko od srody czuje sie fatalnie bol brzucha nudnosci dreszcze miesnie mnie bola. Dzis wzielam wolne I polezalam wiec jestes troche lepiej. Ale nasal muli. Jakas wirusowka pewno.

Iza zdrowka dla Domisia

Mili zaciskam kciukasy za jutrzejszy dzien!

Lilka ja nie wiem skad Te matki mama takie pomysly. Ciekawe czy nas takimi rzeczami raczyly:/ kosmos po prostu.

Wybaczcie ale czuje sie zle. Zimno mi telepie mnie a temp zawrotna 35,9! Ehhh

Ewcia dzieki za foto na fb rozbawilas mnie

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Yss a Te bole to nie stres z ciebie schodzi? Ja tak mam. Czesto wtedy mysle ze mam kur.w.a zawal I zaraz bedzie pozamiatane a tak na serio to ja tak stres odreagowuje I to kilka dni po jakims wydarzeniu.

Ewcia rob Helene!

Kasia matko jak ja cu wspolczuje. Biedny tz tyle przeszedl a teraz znow cos:/ mam nadzieje ze bol ustapi. Ale szukajcie stomatologa przez swietami zeby w razie czego cos przepisal albo zrobil.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 19:55   #3677
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Hej

Witam I ja z bolem z brzucha. Matko od srody czuje sie fatalnie bol brzucha nudnosci dreszcze miesnie mnie bola. Dzis wzielam wolne I polezalam wiec jestes troche lepiej. Ale nasal muli. Jakas wirusowka pewno.

Iza zdrowka dla Domisia

Mili zaciskam kciukasy za jutrzejszy dzien!

Lilka ja nie wiem skad Te matki mama takie pomysly. Ciekawe czy nas takimi rzeczami raczyly:/ kosmos po prostu.

Wybaczcie ale czuje sie zle. Zimno mi telepie mnie a temp zawrotna 35,9! Ehhh

Ewcia dzieki za foto na fb rozbawilas mnie

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Yss a Te bole to nie stres z ciebie schodzi? Ja tak mam. Czesto wtedy mysle ze mam kur.w.a zawal I zaraz bedzie pozamiatane a tak na serio to ja tak stres odreagowuje I to kilka dni po jakims wydarzeniu.

Ewcia rob Helene!

Kasia matko jak ja cu wspolczuje. Biedny tz tyle przeszedl a teraz znow cos:/ mam nadzieje ze bol ustapi. Ale szukajcie stomatologa przez swietami zeby w razie czego cos przepisal albo zrobil.
Ojej Gianka współczujeKuruj sie zdrówka

Stary 2015-12-18, 20:17   #3678
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kasiu ciesze się ze w końcu masz spokój, P się nameczy biedny, jutro wyjdzie do ludzi to się trochę odsresuje 😁

Gianka o mamo jeszcze Ciebie rozkłada biedna nasza 😢 mam nadzieje ze tzta masz w domu co? Jutro będziesz miała się z czego pośmiać 😉

Dzisiaj był bunt na pokładzie, cudowanie przy zasypianiu, w końcu mu powiedziałam ze szeryf kaja juz śpi wiec się przytulił i co? Padam razem z nim na 15minut. Idę się kąpać.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-18, 23:25   #3679
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Obejrzałam 3odcinki serialu i idę w końcu spać, może mi sie uda zasnąć. Wczoraj padam dopiero przed 2ga, 1,5h leżałam w łóżku i oczy w sufit 😐 dobranoc i dzień dobry ☺
Run bitch!Ruuun!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-19, 04:57   #3680
MiliTu
Wtajemniczenie

O Dżizus to dziś.... Proszę o kciuki! Dzień dobry i miłego dnia!
Stary 2015-12-19, 06:51   #3681
kasiab91
Zakorzenienie

Mili kciuki ogromniaste !!!

Gianka zdrowka kochana
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 07:04   #3682
Ziajka
Wtajemniczenie

Dobry!
Milu kciuki !!!!!
Chotowitki zdrowia!

Ewcia baw się dobrze!

Czas na kawę i zabieram się za ostatnie sprzątanie, ubieranie choinki zobaczymy na jak długo i jeszcze planowanie Wigilii.
Mam przerwę świąteczną ale odpocznę po świętach chyba bo porwałam się na Wiglię u nas ale jak się uda to będą dla Kubusia wspaniałe wspomnienia
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 07:37   #3683
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
O Dżizus to dziś.... Proszę o kciuki! Dzień dobry i miłego dnia!
Meeega mocne kciuki

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Domis juz dzis lepiej.Cała noc spał spokojnie bez biegunki teraz na razie tez ok

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-19, 08:19   #3684
Gianna M
Zakorzenienie

Dzien dobry

Mili zaciskam z calej mocy I jestem z Toba myslami od rana!

Iza ciesze sie ze Domis juz dobrze uff!

Ziajka ja tez dzis ubieram choinke I jestem bardzo ciekawa co to bedzie

Kasiu jak tz? W nocy I mojego zab bolal oz sie biedny naku.r.w.o.w.al.

Ewcia no nie moge sie doczekac

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 08:34   #3685
Lila_27
Zakorzenienie

Hej kochane

Mili kciuki trzymamy!!!

Ruda dzisiaj TA imprezkaAle będzie czad dzięki za pomysł z jabłkiem

Iza cieszę się,że Domiś lepiej no pamiętam akcję z piwem masakra jakaś

Gianka zdrówka kochanaja też ostatnio mam takie drgawki z zimna,a temp niższa

Ziajka
ja też przygootwuję Wigilię,ale na szczęście tylko dla naszej trójeczki Chyba mama,teściowa pomogą co?

Kasiu
dobrze,że już ząbki zaleczone ja czuję się tak sobie, nie dosypiam po nocach, bo mały ostatnio ma gorszy czas nawet nie mam kiedy odpoczać i wyleczyć porządnie,wiec infekcja goni infekcję

U nas jarmark świąteczny, pogoda piękna,więc pewnie się wybierzemy
Choinę dopiero dzień przed Wigilią zawsze ubieramy
Poza tym nic mi się nie chce a powinnam trochę pierogów i uszek ulepić,żeby mieć z głowy Jeszcze zostało mi dokończenie tego rejestru i w przyszłym tyg chyba oddam i będę bogatsza o całe 3 tys

Miłego dnia
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 09:07   #3686
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej kochane

Mili kciuki trzymamy!!!

Ruda dzisiaj TA imprezkaAle będzie czad dzięki za pomysł z jabłkiem

Iza cieszę się,że Domiś lepiej no pamiętam akcję z piwem masakra jakaś

Gianka zdrówka kochanaja też ostatnio mam takie drgawki z zimna,a temp niższa

Ziajka
ja też przygootwuję Wigilię,ale na szczęście tylko dla naszej trójeczki Chyba mama,teściowa pomogą co?

Kasiu
dobrze,że już ząbki zaleczone ja czuję się tak sobie, nie dosypiam po nocach, bo mały ostatnio ma gorszy czas nawet nie mam kiedy odpoczać i wyleczyć porządnie,wiec infekcja goni infekcję

U nas jarmark świąteczny, pogoda piękna,więc pewnie się wybierzemy
Choinę dopiero dzień przed Wigilią zawsze ubieramy
Poza tym nic mi się nie chce a powinnam trochę pierogów i uszek ulepić,żeby mieć z głowy Jeszcze zostało mi dokończenie tego rejestru i w przyszłym tyg chyba oddam i będę bogatsza o całe 3 tys

Miłego dnia
Ooo super Co planujesz za to kupić?

Stary 2015-12-19, 12:00   #3687
2016070930
Konto usunięte

Dzień dobry

Więc tak, tydzień zleciał nie wiem kiedy. Udało mi się kupić kurtkę zimową i komin i czapkę i rękawiczki, tak mnie serce bolało że musiałam wydać tyle kasy i to przed świętami bo to niestety kasa z mojego aparatu no ale kurtkę już kupić musiałam.
Wczoraj wzięłam się za porządki, pościel zmieniłam, uprałam, okna umyłam, firanki poprałam, sprzątnęłam szapę w przedpokoju bo tyle niepotrzebnych rzeczy się tam nazbierało, lodówkę umyłam i standardowe porządki sobotnie czyli kurze, odkurzanie, mycie podłóg, szorowanie łazienki itp także wieczorem padłam.
Dzisiaj jeszcze muszę uprzątnąć komodę bo też tam już sporo śmieci się nazbierało i szafę żeby pozbyć się już niepotrzebnych ciuchów. I ten bigos i choinka. Ale to może już jutro choinkę ubierzemy, zobaczę o której skończę porządki.
A na święta ma być u mnie 10-12 stopni także pogoda jak na Wielkanoc

iza243 fajnie tak tyle wolnego w okresile przed i poświątecznym, zazdroszczę. Ja i w wigilię i w sylwestra idę do pracy. Zdrówka dla Domisika

Milli pięknie piszesz o Jasiu. I jak zawsze mnóstwo zajęć u ciebie. Skąd tyle energii bierzesz? I ode mnie mocne kciuki

Yss to już niedługo w Polsce będziecie, odpoczniecie trochę. Oby tylko ta grypa was nie złapała

Kasia brawa za zmianę opatrunku, domyślam się że było ciężko. Dobrze że z zębem P jest już ok, ból zęba jest koszmarny. Choinka u nas sztuczna. Musze ubrać w ten weekend bo teraz cały tydzień (poza wigilią) pracuję do godz. 20 więc nie będę miała kiedy. Bigos dzisiaj będę robić. Wczoraj porządki mnie przerosły

mysia1986 może to nerwobóle? Chyba jakoś tak właśnie się objawiają. I zdrowia dla taty, mam nadzieję żę to tylko takie chwilowe przemęczenie, niech bardziej dba o siebie

Ewciu w twoich postach widać jak bardzo się kochacie i jakąś jesteście super rodzinką więc na pewno też to czuć gdy się do was przychodzi. Udanej imprezy

Gianna M ale cię rozłożyło, wracaj do zdrowia

Lila ja to nie wiem skąd ludziom przychodzą takie pomysły do głowy żeby dzieciom alkohol dawać, żeby zabawnie było czy o co chodzi? A z tżtem pogadaj niech reaguje w takich sytuacjach. Ładna kaska ci wpadnie

Idę po kawę i wracam do sprzzatania
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 12:31   #3688
arletka1313
Zakorzenienie

hej
gianka o kurde, i u was jelitowka???biedna. zdrowiej nam

mili kciuki ogromne!

margot i u ciebie widze szal sprzatania, u mnie tez

lila no kaska ladna

iza dobrze ze Domis juz lepiej

No tak jak pisalam i u mnie szal sprzatania, dzis sypialnia i lazienka, lazienke wlasnie skonczylam,w sypialni tylko okno umylam i poodkurzalam pod lozkiem i lozeczkiem, reszta jak Lenka wstanie, ale pasowaloby jeszcze spacer zaliczyc bo nawet cieplo jest. Obiad tez juz podszykowany.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-19, 16:45   #3689
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny wybaczcie ale cały dzień w biegu. Właśnie ogarnęłam sałatkę a trza stroimy choinkę. Odezwę się później.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Mili ciesze się ze juz po, teraz tylko grzecznie czekamy 💜

Ziajka my najpierw do teściowej na 17ta a na 19ta u mojej siostry wigilia. Taka prawdziwa, przy dużym stole z rodzicami, rodzeństwem 😁

Iza ciesze się ze Dominik juz się dobrze czuje 😀

Gianka odsapne chwile i idę się szykować, a ciesze się jak dziecko 😁

Lila super kasa Ci wpadnie i uważaj bo ja dzisiaj po 2dniach jabłka wyjęłam i co? Zmiekly mi wszytskie pierniki a te co jabłka na nich położyłam lukier się rozplynal 😯

Margot ja całe życie miałam sztuczna choinkę , w tym roku pierwszy raz żywa i jestem w niej zakochana 😁 ja tez kupiłam w tym roku czapkę i kurtkę, jak trzeba to trzeba 😁

Wiec my cały dzień aktywnie, zabawa , wizyty u sióstr, choinka, sprzątanie.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-19, 16:55   #3690
89migotka
Zakorzenienie

Ja pieprze, do każdej się odniosłam i posta mi wcielo! Kur.wa!

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości