|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21
Misia - jestem. Co tam za romans? Pikantny
|
#3662 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Bry!
![]() mnie tez sie nic nie chce dzisiaj.... [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53233371]Wiecie jak mi się nie chce iść do pracy? Niby ten bałwan się odczepił, ale chyba odebrał mi skutecznie całą radość z wykonywania nowej pracy i uczenia się nowych rzeczy. Ech, szkoda gadać. Jeszcze do tego dzisiaj poniedziałek, więc po pracy angielski, wrócę dopiero wieczorem do domu. Dobrze, że chociaż słońce świeci, mam nadzieję, że przez to dzień będzie przyjemniejszy .[/QUOTE]Hania uszy do góry! Najgorsze za Tobą - on sie przyzwyczai, Ty też i relacje pracowe wejdą na odpowiuedni poziom. Ale pięknie! Cytat:
|
|
#3663 |
|
Gang Iren
|
U mnie jeansów było z 5 par tylko i mojego rozmiaru brak
![]() Książki kupiłam tylko dwie, bo jeszcze w planach mam księgarnie, a bagaż mnie ogranicza. [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53233371] Wiecie jak mi się nie chce iść do pracy? Niby ten bałwan się odczepił, ale chyba odebrał mi skutecznie całą radość z wykonywania nowej pracy i uczenia się nowych rzeczy. Ech, szkoda gadać. Jeszcze do tego dzisiaj poniedziałek, więc po pracy angielski, wrócę dopiero wieczorem do domu. Dobrze, że chociaż słońce świeci, mam nadzieję, że przez to dzień będzie przyjemniejszy .[/QUOTE]Nie dziwię się. Strasznie głupia sytuacja z twoim szefem. Miłej i skutecznej nauki życzę ![]() Ślicznie. W Poznaniu też przyjemnie. Ładne słoneczko świeci. Niestety Eryka bierze choroba. Ale w Polsce to normalne. Zawsze jak przyjeżdżamy jesteśmy chorzy. Ten klimat chyba źle na nas działa. Jutro chyba wybierzemy się do lekarza, żeby dla pewności go osłuchała. Na razie leczę go czosnkiem i cytryną
|
#3664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A avocado bardzo lubie, ale codziennie to by mi chyba obrzydlo.[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53233270]Bry jasno było jak wstałam, wystraszyłam się, że zaspałam .Dzięki, podpowiem jej, ciekawe czy u niej będzie działać .[/QUOTE]Ja tak samo haha Nie powiem, bo fajnie sie wstawalo ze sloneczkiem, ale za to o 5 bedzie juz ciemno...wiec nie wiem czy to tak lepiej ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53233371]Hehe, głupie uczucie .Wiecie jak mi się nie chce iść do pracy? Niby ten bałwan się odczepił, ale chyba odebrał mi skutecznie całą radość z wykonywania nowej pracy i uczenia się nowych rzeczy. Ech, szkoda gadać. Jeszcze do tego dzisiaj poniedziałek, więc po pracy angielski, wrócę dopiero wieczorem do domu. Dobrze, że chociaż słońce świeci, mam nadzieję, że przez to dzień będzie przyjemniejszy .[/QUOTE]Narazie to jeszcze swieza sprawa, wiec niechec jest zrozumiala. Oby wiecej podchodow nie robil, a tobie z czasem chceci wroca Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() uuu to nowa Biedra sie nie popisala z towarem. Dzien Dobry. Jest sloneczko, ma byc 16 stopni dzisiaj Przez ta leniwa niedziele czuje sie wyspana i wypoczeta za wszystkie czasy. Nawet nie narzekam, ze dzisiaj poniedzialek
|
|
|
#3665 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Bry. Ołł jeeeee ja juz tez po zakupach
![]() Teraz kawka i wizaz ![]() Dżinsy biedronkowe były super. Grube porządne. Dobrze uszyte. Ale nawet nie brałam bo one mają taki lekki krój zwężające się w pasie. I na moje oko długi stan. No myślałam i myślałam. Ale na bank wpijałyby mi się w mój gruby brzuch ![]() No i spodnie były takie dość wąskie w biodrach i mało rozciągliwe. Na chude osoby idealne. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- U mnie było dużo ciuchów. Ale już zauważyłam że w tej mojej małej biedronce jest zawsze więcej towaru bo chyba mniej ludzi. Nawet emu jeszcze były.
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2015-10-26 o 11:23 |
|
|
|
#3666 |
|
Gang Iren
|
Mag co kupiłaś, co??
|
#3667 | ||||
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53233371]Wiecie jak mi się nie chce iść do pracy? Niby ten bałwan się odczepił, ale chyba odebrał mi skutecznie całą radość z wykonywania nowej pracy i uczenia się nowych rzeczy. Ech, szkoda gadać.
[/QUOTE]radość wróci Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesienna poezja ![]() Cytat:
Książek było u mnie dużo, ale jednej jednak nie było, tej co chciałam... Kopaliśmy z R jak norniki Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Dwie bluzki, książkę i pijemnik z miarką + do miksowania ![]() Zapomniałam o tym pojemniku, był z tydzień temu w ofercie, zostały jeszcze dwa... Zaraz szczele fotkę!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ze malego cos bierze, zwlaszcza ze pewnie jak jeden ma, to zaraz potem cala reszta? Oby szybko przeszlo. Ja swego czasu na takie przeziebienia dawalam swojej BIOARON C, taki syrop ziolowy. Dla niej byl skuteczny, tylko nie wiem od jakiego wieku mozna go stosowac. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() Mag, czyli nalot na Biedre udany
|
|
|
#3669 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Bluzeczki, wziełam bordo i szarą gładką, Wszystkie były sliczne! One sa takie "mechate" cieplutkie i delikatne!
Ksiazka Joy, chciałam jeszcze Noc w Orient Expressie, ale nie było. I pojemnik z miarką, ma taka osłone, ze mozna w nim miksować. Fajny, duzy i poręczny.
|
#3670 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() ja do swojej to jakos mam nie po drodze ![]() czarowałam kase, czarowałam i sie okazuje, ze potzrebuje jeszcze wiecej ![]() Dogadałam sie w koncu z siasiadem nt zabudowania naszej wspólnej wnęki pod wjazdem do garazu - powstaną tam 2 boxy/komórki lokatorskie. No i taka zabudowa kosztuje sporo - pewnie z 1000 zł na łeba trzeba bedzie zapłacic, Taniej to niz kupienie takiej komórki od dewelopera (box kosztuje ok. 15 tys), ale na tym etapie juz mi sie czary i zaklęcia skonczyły
|
|
#3671 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Bo to trzeba lecieć skoro świt
![]() Będą, u mnie było duzo i bluzek i spodni i książek, kurtki tez były i jeszcze silikonowe foremki z tamtego tygodnia.
|
|
#3672 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() bluzeczki wyglądają bardzo ładnie
|
|
#3673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawde extra te bluzeczki!!! Ksiazka mnie zaciekawila, Londyn, korporacja...cos dla mnie Wrzucilam na kindelka ![]() Cytat:
![]() A musicie to juz teraz zabudowywac? Moze warto poczekac, az sie troche odkopiesz z wydatkow? Ja jestem dumna z siebie, bo udalo mi sie w tym mcu zaoszczedzic troszke. Czyli co? Teraz moge wydawac
|
|
|
#3674 | |||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() a ty bedziesz miała piwnicę? A ta moja mała biedra lepsza od tej wielkiej... minus tylko taki, ze czasami czegos do iej nie przywiozą jak np ostatnio tych kurtkek cienkich. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() Zdróweczka dla Eryka Cytat:
i materiał nardzo fajny, mam nadzieje ze nie bedzie sie mechacił Już 100 lat temu wyczaiłam te ksiązke, ale nigdzie nie było, w żadnej biblio.... podobno na prawde bardzo dobra....
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wizyte w piatek, odrazu lekarz obejrzy wyniki. Wlasnie wczoraj juz mi sie ryczec chcialo ile mi wlosow po myciu wychodzi
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojechałam do sklepu zeby mi zamówili ta ładowarkę i nie moga . Nie chce nowego depilatora bo ten jest świetny. Działa mi juz 5 lat. Nie wiem doprosić chyba bede szukac dzis w necie. A szczoteczkę mam juz od dwoch tygodni I dedykacja dla Brzydu. Miał byc chleb pelnozytni ale nie dostałam wiec jest wielozbozowy. Śniadanie vege w 10 minut z sokiem ze świeżo wyciśniętych pomarańczy I mamy słoneczko! |
|
|
|
|
#3677 | ||||
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Mam nadzieje, ze szybko i skutecznie zadziałacie i bedzie już lepiej ![]() Cytat:
|
|
#3678 | ||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() bluzeczki właśnie zmierzyłam, są na prawdę świetne ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Z tym sercem tez była fajna, serce byo azurowe, ale nie wiem jak by sie ta ala skóra zachowała po praniu? http://www.biedronka.pl/pl/product,i...,bluzka-damska ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
|
#3679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sniadanko pyszne Cytat:
Nie Mag, mi tak wlosy nigdy nie wypadaly i juz naprawde widze, ze jest ich o polowe mniej
|
|
|
#3680 | |||||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Ten syrop brała kiedyś Wiki, muszę spytać o niego w aptece ![]() Cytat:
![]() U mnie nie było tej książki A bluzki wszystkie zapakowane. Nie wiem czy to można otworzyć? Bo nie lubię tak w ciemno kupować. Cytat:
Ale pójdę z dziećmi, to walczyć nie będę i skoro świt też pewnie nie pójdę, więc szanse marne. Dzięki Cytat:
![]() Cytat:
Super śniadanko!
|
|
#3681 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Gosia do Lidla to musisz! z samego rana...
A ciuchy w Biedronce i Lidlu sa zapakowane tylko rano ludzie wszystko wyciągają, ja zawsze wkładam z powrotem do woreczka. A czasami juz nawet nie ma opakowań
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
trzeci raz siadam i zaczynam pisać i ciągle ktoś mi przeszkadza
![]() Mag super zakupy bluzeczki wyglądają na bardzo fajne chyba też na nie rzucę okiem jak będę w biedronce. Sama mam w takim fasonie kilka ale wszystkie z rękawami 3/4 wiec te na zimę byłyby idealne Karola śniadanie Gwiazdka mam nadzieję, że lekarz Ci coś pomoże z wyników co ma
|
#3683 |
|
O Ireno! ;-)
|
Przyszły moje firaneczki
Evelka - możesz zamawiac
|
#3684 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Robie porządki w szafie, chyba czas wywalić to co jest lekutko za ciasne
no i jedne buty wywalam, w końcu 2 pary ostatnio kupiłam ![]() Jasiu, super, ze jestes zadowolona
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za miłe komentarze. Taka przepiękna pogodę dzis mamy ze czuje sie pełna energii. No tak pieknie tej jesieni jeszcze chyba nie było.
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3686 |
|
O Ireno! ;-)
|
zapłaciłam rachunki, niedługo zejdą raty i ....... znowu jestem bez kasy
![]() czary mary, dym z gitary! biała masa ..... - gdzie ta kasa?!
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2015-10-26 o 15:11 |
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Jasia umiesz rymować
. Dobrze Ci idzie! A kasa faktycznie znika z prędkością swiatla.Nasz dzisiejszy spacerek. Jest poprostu cudownie! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
A to jest z zeszłego piątku
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Jestescie okropne! Tyle zakupow przed swietami
![]() Magu jestes krolowa bez dwuch zdan. Tylko Ty potrafisz zrobic takie zakupy ![]() Karola sniadanie boskie i podejscie dpbre. Jesli interesuje Cie zdrowa zywnosc to polecam Ksiazke Davida Wolfe superzywnosc - jedzenie i medycyna przyszlosci super sprawa. Dzieki tej ksiazce mam jagody goi i pare innych rzeczy od niedawna w diecie. Gosia - moj syn tez choruje od razu po przylocie do Polski. Najczesciej na zapalenie oskrzeli. A zawsze jestesmy latem. Yyahyooo prosze nie rob mi tego. Zazdrosc mnie tu zje. Zawsze mazylam o swoim domu i dekoracji tak jak chce...aj! |
|
|
|
#3690 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() Karola jak tam Twoja kość? Boli jeszcze?
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

.[/QUOTE]

Nie powiem, bo fajnie sie wstawalo ze sloneczkiem, ale za to o 5 bedzie juz ciemno...wiec nie wiem czy to tak lepiej 

. Dobrze Ci idzie! A kasa faktycznie znika z prędkością swiatla.