Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-21, 12:41   #3661
niepozorna
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII

Casaa
Trzymam kciuki, żebyście się szybko wyrobili ze wszystkim
Remonty niestety mają to do siebie, że zawsze się coś wydarzy i przedłuży

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 12:42   #3662
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Tej kupy to ja Ci zazdroszczę akurat
A tak serio to wcale Ci się nie dziwię, że się stresujesz. Ja to bym chyba była sztywna ze stresu. Ale zobaczysz zleci Ci szybciutko i jutro już będziesz nam pisać jaki to Kubuś jest śliczny

kupy sobie już nie zazdroszcze, jak juz mysle, ze nie mam czym to jednak mnie organizm zaskakuje
Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Wigilie spedzamy u tesciow ale chcialabym choinke ubrac, a do syfu jej nie wstawie. Nie zebym trula o remoncie od sierpnia.... Ehh zla jestem i tyle

Wyslane z Lumia920.
nie dziwię się, że jesteś zła
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 12:42   #3663
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Klaudia, najedz sie magnezu :P kupa jak ta lala
Mówisz?

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-21, 12:43   #3664
lune1992
Zadomowienie

Gratuluje udanych wizyt
Kamilka
Jezyczka to ty masz słabe nerwy, mnie by to nie stresowało
moze meliski sobie zrób?
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 12:43   #3665
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
kupy sobie już nie zazdroszcze, jak juz mysle, ze nie mam czym to jednak mnie organizm zaskakuje

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-21, 12:45   #3666
lune1992
Zadomowienie

magnez nic nie daje
Na mnie działa kiwi na noc,płatki owsiane na śniadanie z ciepłym mlekiem i 2 litry wody dziennie
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 12:48   #3667
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Gratuluje udanych wizyt
Kamilka
Jezyczka to ty masz słabe nerwy, mnie by to nie stresowało
moze meliski sobie zrób?
chyba bym musiała ją zapalić, żeby mnie takie coś odstresowało
naprawdę uwierz mi, że stresowałabyś się no chyba, że masz nerwy ze stali
Cytat:
magnez nic nie daje
Na mnie działa kiwi na noc,płatki owsiane na śniadanie z ciepłym mlekiem i 2 litry wody dziennie
U mnie naturalny sok jabłkowy i tardyferon, który niby miał zaparcia powodować
Niepozorna, niech Ci tż w netto/tesco/piotrze gdziekolwiek w markecie kupi taki sok tłoczony z jabłek
ja kupuję już od dawna, w granicach 15 zł za 3 litry jest i naprawdę kupa po nim przednia

Edytowane przez Jerzyczka
Czas edycji: 2015-12-21 o 12:49 Powód: .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-21, 12:58   #3668
Dotka90
Zakorzenienie

Baby, masakra jakaś u Ciebie... współczuję sytuacji, nie wiem co bym zrobiła..

Jerzyczka, nie denerwuj się, naprawdę CC nie jest złe

Melduję same dobre info!

- wczorajsza kapiel (druga) super się mlodemu podobała, my bez nerwów, tz dobrze malego chwycil i bylo super
- młody zjada 316-317ml na dobę, co daje bardzo dobry wynik i nawet jak czasem zje tylko pół porcji i doje za godzine-dwie, to się nie martwić, byle w ciągu doby mial dobrą średnia. Jak jest krótka przerwa między karmieniami, to te dwa karmienia liczyć jako jedno.
- odpadl nam kikut pępowiny
- byliśmy dziś na krótkim spacerku - młody zadowolony
- mlody od piątku (wyjście ze szpitala) przybral 100g!!! I to już po zrobieniu kupy i 2h po jedzeniu. Tym samym przekroczył wage urodzeniową i waży dziś 2330g
- polożna pochwaliła za pielęgnację kikuta, za to że cycki w dobrym stanie, rana ładnie się goi, że młody kupy ładne robi, ze dobrze pampka zakładamy itd

Przyczepiła się tylko do moich kanapek (bułka grahamka, ser zółty, szynka, kiełki, ogórek) - ze po ogorku mlodego bedzie brzuch bolał. Ja jem wszystko, bo mleko nie robi sie z zoladka, a z krwi. Uwazam tylko na alergeny. No to mowie jej, ze jem ogorka juz od 2 tyg prawie (zaraz po cesarce jak juz normalnie moglam jesc, to jadlam takie kanapki) i mlodego nic nie boli
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:01   #3669
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Jerzyczka, to lewatywę masz już z głowy ;-) Ale i tak chyba lepiej z takim konkretnym terminem niż czekanie na naturalny, nie? No i w sumie co Ci szkodzi, zrób sobie skręta z tej melisy, może pomoże

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:08   #3670
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Baby, masakra jakaś u Ciebie... współczuję sytuacji, nie wiem co bym zrobiła..

Jerzyczka, nie denerwuj się, naprawdę CC nie jest złe

Melduję same dobre info!

- wczorajsza kapiel (druga) super się mlodemu podobała, my bez nerwów, tz dobrze malego chwycil i bylo super
- młody zjada 316-317ml na dobę, co daje bardzo dobry wynik i nawet jak czasem zje tylko pół porcji i doje za godzine-dwie, to się nie martwić, byle w ciągu doby mial dobrą średnia. Jak jest krótka przerwa między karmieniami, to te dwa karmienia liczyć jako jedno.
- mlody od piątku (wyjście ze szpitala) przybral 100g!!! I to już po zrobieniu kupy i 2h po jedzeniu. Tym samym przekroczył wage urodzeniową i waży dziś 2330g
- polożna pochwaliła za pielęgnację kikuta, za to że cycki w dobrym stanie, rana ładnie się goi, że młody kupy ładne robi, ze dobrze pampka zakładamy itd

Przyczepiła się tylko do moich kanapek (bułka grahamka, ser zółty, szynka, kiełki, ogórek) - ze po ogorku mlodego bedzie brzuch bolał. Ja jem wszystko, bo mleko nie robi sie z zoladka, a z krwi. Uwazam tylko na alergeny. No to mowie jej, ze jem ogorka juz od 2 tyg prawie (zaraz po cesarce jak juz normalnie moglam jesc, to jadlam takie kanapki) i mlodego nic nie boli
ale pięknie bardzo bardzo bardzo się cieszę i super, że kikut odpadł! czym pielęgnowałaś? octeniseptem?
Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Jerzyczka, to lewatywę masz już z głowy ;-) Ale i tak chyba lepiej z takim konkretnym terminem niż czekanie na naturalny, nie? No i w sumie co Ci szkodzi, zrób sobie skręta z tej melisy, może pomoże
no pewnie moja lewatywa za długo nie będzie trwała, bo już dużo zeszło ze mnie
Stary 2015-12-21, 13:08   #3671
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz?

No na mnie dziala rewelacyjnie :P pare dni nie bralam jak bylam w szpitalu i przypomnialam sobie jak wyglada normalna kupa :P

Dotka, niektore polozne nie sa na biezaco wiec olej cieplym gadanie na temat diety mnie tez sasiadka straszy wszystkim gotowanym i jalowym super, ze Mlody przybiera na wadze i coraz lepiej sobie radzicie swoja droga wspolczuje sytuacji napieciowej z tesciowa :-/ mam nadzieje, ze mocno Wam Swiat nie zepsuje swoimi humorkami.... Zdrowie Witka najwazniejsze i nie daj sie! :-*
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:12   #3672
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
magnez nic nie daje
Na mnie chyba nic nie działa Pije dużo wody, kefiru, jem jogurty naturalne, owoce, warzywa, płatki owsiane, otręby i lipa...

Cytat:
U mnie naturalny sok jabłkowy i tardyferon, który niby miał zaparcia powodować
Niepozorna, niech Ci tż w netto/tesco/piotrze gdziekolwiek w markecie kupi taki sok tłoczony z jabłek
ja kupuję już od dawna, w granicach 15 zł za 3 litry jest i naprawdę kupa po nim przednia
No tego jeszcze nie próbowałam

Cytat:
Melduję same dobre info!

Super

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-21, 13:12   #3673
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
Będziesz najlepszą mamą na świecie

chyba zawsze tak było, że szpital przesyła dokumenty do Urzędu w tym samym mieście, na szczęście już teraz nie ma z tym kłopotów

Uwierz w męża na pewno sobie poradzi

Super

Kurcze tak się nie mogłam doczekać aż zaczniemy rodzić a teraz tyle z Was ma już ciążę donoszoną, że sama mam stresa, że to już w każdej chwili

haha mam to samo,chyba przestane tu wchodzic bo co wejde to sie stresuje...chociaż jesli stres opoznia porod to moze to i lepiej ;-)

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Baby przytulam
Kasia tak zgłaszasz dziecko tam gdzie rodzisz. W naszym przypadku w Łodzi... Od razu dziecko jest meldowanie i dostaje pesel. Nie trzeba na niego czekac jak kiedyś...
A ja czekam z niecierpliwoscią na tz... I wypis...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

ekstra,po takim czasie nareszcie do domu szerokiej i bezpiecznej drogi!

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Ja nawet nie wiem jak to jest z tymi papierami po porodzie
U nas maz wszystko zalatwil, ja sie o nic nie martwilam a wczesniej tez nie byl jakos obcykany w takich sprawach takze LASKI glowy do gory, uwierzcie troche w tych swoich mezczyzn i dajcie sie im wykazac

ja mojemu juz pozwolilam kilka razy w tym roku i,jakby to ujac,nigdy wiecej :-D

Cytat:
Magda.... Zrobilabym zdjecia mieszkania i pokazala co sie w mieszkaniu dzieje ale mi wstyd.... Maz teraz do pracy wyszedl, jeszcze ma wigilie i mooooze wroci kolo 20 :-/ wiec dzien juz ucieka na ogarnianie, a to nie jest koniec remontu bo trzeba listwy przypodlogowe montowac, kontakty, oswietlenie, dwie szafki w kuchni trzeba zmontowac, wieszak na kurtki tez jest caly do montazu, dalej ten biokominek, zabudowa pralki, szklo na szafki i fototapeta na scianie (nie sa nawet zamowione...) no i sprzatanie. To chyba nie malo jak na czas do wigilii a ja za wiele zrobic nie moge bo np podlog nie doszoruje od farby, tak samo z oknami ehhhh a maz oczywiscie nie wiadomo ile w pracy bedzie siedzial.

Wyslane z Lumia920.
Casaa,najlepsze jest to że za każdym razem jak piszesz cos o mieszkaniu to tak dobrze cíe rozumiem...moze bys kogos wziela do sprzatania? Albo takiego przynies podaj pozamiataj?:-D

Dotka-wyslij polozna na Wizaz,niech sie doksztalci z KP :-D moja mama też uważa ze mleko z jedzenia powstaje i istnieje dieta matki karmiacej

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:14   #3674
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Ej, to która jutro rodzi ze mną?
Stary 2015-12-21, 13:22   #3675
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
No ja w tamtym roku też musiałam czekać ale to super, że teraz jest od ręki bo się resztę szybciej ogarnie
czyli rejestracja do przychodni i ewentualnie żłobek? czy jest coś jeszcze o czym nie pomyślałam?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-21, 13:24   #3676
Casaa
Zakorzenienie

Zuza, Słońce Ty moje gdybym wziela kogos do pomocy to maz smiertelnie by sie obrazil i nie wiem co jeszcze zrobil.... :P nawet o tym nie mysle

Jerzyczka, wez kogos kto chce urodzic reszta musi swoje donosic

Trzeba cos na obiad wykombinowac....

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-12-21, 13:28   #3677
uaoo
Zakorzenienie

Jerzyczka, ja bym bardzo chciała jutro z Tobą urodzić

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:31   #3678
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Jerzyczka, ja bym bardzo chciała jutro z Tobą urodzić
Zapraszam, będzie mi raźniej

Co do obiadu: ja oficjalnie zjadłam ostatni normalny przez najbliższe dni karkóweczkę w sosie ciemnym, kapustę kiszoną i pyzy
a po drodze zjem hot doga na stacji, a co! Bo może mnie tam dziś już zagłodzą więc napcham się przed
Stary 2015-12-21, 13:37   #3679
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
Właśnie wciscnelam 5 rafaello. Nie ma to jak zdrowa dieta....
daj trochę

Cytat:
Magda.... Zrobilabym zdjecia mieszkania i pokazala co sie w mieszkaniu dzieje ale mi wstyd....
do wigilii faktycznie mało czasu może mu się uda kiedyś wyjść wcześniej.. spokojnie wszystko się ułoży powoli i ogarniecie sie serio

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
u mnie też słoneczko ale ja z braku sił tylko przez okno oglądam, a witaminę D w kropelkach biorę
Ja też tylko przez okno wychyliłam się na chwile tą kołdrę zabrać z balkonu to i zdjęcie cyknęłam

Cytat:
aaaa..i to oficjalne. Zaplanowany termin cc to nic dobrego!
ja sobie tak myślę, że wolałabym chyba właśnie nie wiedzieć.. Ale nie masz się czym stresować ej! Zaraz mały łobuz będzie się na Ciebie patrzył wielkimi oczami toż to trzeba się cieszyć!

Cytat:
magnez nic nie daje
Na mnie kiwi też ! Kiwi, jabłka (w dużej ilości), marchewka...
Myślałam, że odstawię magnez i kupa przejdzie. Jednak nie przechodzi

Cytat:
Melduję same dobre info!

ale fajnie Już powoli się przyzwyczailiście w domu do nowego lokatora?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Jerzyczka - nie żałuj sobie a co!

Ja wcinam właśnie wczorajszy kapuśniak
Umyłam kuchnię Do końca dnia ani palcem niczego nie ruszam.
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:38   #3680
hariett
Zadomowienie

Casaa było usg, ale tylko szybkie żeby małego zobaczyć, nic nie mierzył.
Co do remontu to ja sie pana robotnika nawet nie pytam, ale chyba dopiero biorą się za szlifowanie drugiego pokoju... Więc albo dziś tu dłużej posiedzą, albo jutro na tą 15 nie zdążą. No chyba że ich nie doceniam ale nie brzmiał teraz jak rozmawiał z drugim zbyt optymistycznie. Także piona, u nas też "gadanie" od sierpnia, a do zrobienia były tylko dwa pokoje... Ale damy rade, kobiety to silne stworzenia

Kamilka super ze wreszcie do domu

Magda ale ładnie

Dotka super informacje! Ogórek Ci wytknęła? Serio...

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:38   #3681
Dotka90
Zakorzenienie

Casaa - położną olewam, mówiłam TZtowi zeby sie nie przyznawał co jem np. wczoraj spaghetti ze szpinakiem z furą czosnku

Oczywiście mnie pouczyła żebym broń boże grzybów nie jadła w Wigilię itp.
Ale ona jest starsza, po 60tce, no to co się dziwić

O teściowej na grudniówkach czytałaś?
Wiesz, niby sytuacja nie jest napięta, tylko ona po prostu presję wywiera, a naprawdę nikt nie może zrozumieć, że to jest wcześniak i to nie z 36tc, a 33/34..

Jerzyczka
- tak, Octenisept, tylko trzeba pamiętać żeby kikutem troszkę kręcić w prawo i w lewo, bo bez tego lubi zasychać za bardzo - nam trochę przyschnął, bo w szpitalu nie kazali kręcić. Ale dziewczyna z sali mi to doradziła, bo mówi, że przy pierwszej córce nie kręciła i potem poł. środowiskowa jak skręciła, to aż chrupnęło :/

Próbuję ogarnąć skierowania młodego, idzie mi świetnie!
1 poradnia - zadzwonić jutro, bo dziś nie ma lekarza
okulista - nie odbiera
por. neonatologiczna - miejsca na luty (a mamy za 2 tygodnie iść).

Jedynie co, to dodzwonilam się na Ujastek i tam są idealne terminy, ale odpłatne - konsultacja 100zł (5.01) i USG mózgu 4.02 - 100zł. Znając życie skończy się na tym, że mimo skierowań wybulimy te dwie stówy, no bo co innego..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:44   #3682
Casaa
Zakorzenienie

Hariett, no to razem jedziemy z remontem

Dotka, tak, grudniowe w miare regularnie czytam i tam widzialam no i kolejne przydatne info o tym kikucie

Przefikane z tymi poradniami :-/ niby wszystko jest, a w gruncie rzeczy i tak trzeba placic i tak

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-12-21, 13:48   #3683
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Czy ja dobrze rozumiem, ze magnez powoduje polepszenie kupy? Kuuurde jakbym chciala, zeby tak bylo. Zjadam przeciez 6 tabletek magne b6 i mam piekielny problem z kupa :-( na mnie jedynie troche dzialaja suszone sliwki.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:51   #3684
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Dziekuje kochane za gratki skonczonego remontu i zaczetego 9msc

I rowniez wszystkim Wam gratuluje

Mojakaren zebys wiedziala ze ulga wielka. W koncu wiem ze mam gdzie dziecko przywiesc z ta wiertartarka to moze u racja. Miala takiego ooogromnego szumisia

Baby zartujesz chyba!? No to pieknie. Jakbys jeszcze malo stresow miala

Tygrysek zdrowka

Kamilka ale super! W koncu doczekaliscie tego dnia

Dotka fantastyczne wiesci. Swietnie sobie radzicie. No i oklaski za poztywna wizyte poloznej

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:55   #3685
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ciasto bym zjadła... kurcze.. nie chce mi się wyłazić, bo na piechotę muszę iść, a ja jestem leń
Stary 2015-12-21, 13:56   #3686
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
czyli rejestracja do przychodni i ewentualnie żłobek? czy jest coś jeszcze o czym nie pomyślałam?
No ja akurat o becikowym i pzu myślałam taka że mnie materialistka
Cytat:
Zapraszam, będzie mi raźniej

Co do obiadu: ja oficjalnie zjadłam ostatni normalny przez najbliższe dni karkóweczkę w sosie ciemnym, kapustę kiszoną i pyzy
a po drodze zjem hot doga na stacji, a co! Bo może mnie tam dziś już zagłodzą więc napcham się przed
Nie zaluj sobie potem będą Cie sucharkami karmić

Dotka mi nawet do głowy nie przyszło, że ogórek jest zły super, że tak dobrze sobie rodzice

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 13:59   #3687
czarnulax
Zakorzenienie

ewusia powodzenia na wizycie, ciekawe jak Twoje rozwarcie ja się swojej już nie mogę doczekać, jestem ciekawa co tam się dzieje.
Casa gratuluję 9 miesiąca współczuję z tym remontem.
baby nawet nie wiem co powiedzieć, współczuję sytuacji.
ahnessy super, że malowanie zakończone
tygrysek zdrówka
hariett dobrze, że po wizycie wszystko ok a odnośnie nerwów, to ... ostatnio przeczytałam, że jak kobieta nagle zaczyna się dziwnie/inaczej czuć, ma nadmiar energii albo wręcz przeciwnie, robi się nagle bardziej nerwowa, to to przepowiada rychły poród
Jerzyczka ja tam się nie dziwię, ze się stresujesz Ale już nie o sam fakt porodu chodzi, tylko mnie po prostu przerażają wszelkie zabiegi, pobyty w szpitalu i tego typu.

Cytat:
Tej kupy to ja Ci zazdroszczę akurat
ja też ale na mnie nie działają już żadne ale to ŻADNE naturalne metody. Marzę by moje jelita wróciły na swoje miejsce
Stary 2015-12-21, 13:59   #3688
hariett
Zadomowienie

Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII

Dotka perfekcyjne terminy ja się właśnie zastanawiam gdzie małego zapisać do POZu... Nie mam pojęcia zupełnie gdzie trafię na jakiś normalnych lekarzy, bo ten okoliczny wydaje mi się fabryką...

Casaa noo niestety. Ale koles chyba wlasnie się wziął za malowanie w jednym pokoju, a w drugim drugi koleś szlifuje chyba. Także sytuacja jestbardzo dynamiczna

Magda mam tort od teściów na urodziny tż (swoją drogą aaaale nas wczoraj wkurzyli znowu swoim uszczęśliwianiem... No ale). Chcesz? Pół zostało

Czarnula nie wiem, ale miałam podobne coś 2 tygodnie temu i nic się zbytnio nie ruszyło... Ale teraz widzę że mój gin chciałby żebym już urodziła, on chyba nie rozumie że ja nie mogę

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-12-21 o 14:05
hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 14:06   #3689
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

hariett - może obecność i czujny wzrok ciężarnej działają mobilizująco
Stary 2015-12-21, 14:08   #3690
czarnulax
Zakorzenienie

Dotka super, same dobre wiadomości a na tego ogórka to nawet bym nie wpadła.
magda zapraszam do mnie Mąż kupił tak dobry sernik, że siedzę i jem I teściowa przywiozła dla kochanej synowej całą blaszkę Także... chyba będziemy ten sernik jedli do nowego roku

No dobra, teściowa pojechała, wieczorem będzie już nas dzieliła bezpieczna odległość w razie porodu Mąż się śmiał, że gdyby mała się urodziła wczoraj albo dzisiaj, to mógł by wypomnieć "a gdzie prezent dla Poluni świąteczny?", a teściowa mówi, że ona była przygotowana na wszelkie ewentualności

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości