Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-26, 18:35   #3691
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

kapeluszka17, fajny, ale ja nie lubię jak zegarek nie ma zaznaczonych wszystkich cyfr ;P
Ciągle się muszę domyślać czy wskazuje na np. 7 czy 8 xD

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 19:09   #3692
kapeluszka17
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to kapeluszka17
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
kapeluszka17, fajny, ale ja nie lubię jak zegarek nie ma zaznaczonych wszystkich cyfr ;P
Ciągle się muszę domyślać czy wskazuje na np. 7 czy 8 xD
ja moge miec bez żadnych cyfr i bez kresek.jakoś nie mam z tym problemuhi
Stary 2009-05-26, 19:33   #3693
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kapeluszka17 Pokaż wiadomość
nom też ładnyale juz 120zł;/ plus przesylka no ale Twoj wybór.ale o gustach sie nie dyskutuje
Eh no właśnie 130 zł po mojej kieszeni to heh...nic jednak to odłożę na jakiś czas i poszukam

Cytat:
Napisane przez kapeluszka17 Pokaż wiadomość
mam takie same zdanie tak jak Tywole takie proste zwykłe a te co zaproponowalas to ten z różową tarcza mi sie podoba
Też mi się właśnie podobają takie klasyczne, to TŻ kocha te wszystkie bajery Z tych dwóch mnie się podoba bardziej oprawa tego różowego ale ja kocham kolor niebieski^^

Cytat:
Napisane przez ninaggg Pokaż wiadomość
trochę nie w temacie powiem co ja dostałam ostatnio na urodzinki od swojego TŻta mianownicie ramkę cyfrową http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/...286&prod=76741 (podobna do tej)i nasze wpolne zdjęcia po prostu się rozpłynęłam J i jak tu morzna mówić, że mężczyźni są nie romantyczni jakbyscie chcialy kupic dla swoich menów to link wklejony ze stronki magicznej planety. Ciekawe jak zareagował by chłopak na taki prezent
Chciałam kupić cyfrową ramkę właśnie Ale ceny to one mają wszystkie zabójcze
watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 20:15   #3694
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez watashi Pokaż wiadomość
Eh no właśnie 130 zł po mojej kieszeni to heh...nic jednak to odłożę na jakiś czas i poszukam

Też mi się właśnie podobają takie klasyczne, to TŻ kocha te wszystkie bajery Z tych dwóch mnie się podoba bardziej oprawa tego różowego ale ja kocham kolor niebieski^^

Chciałam kupić cyfrową ramkę właśnie Ale ceny to one mają wszystkie zabójcze
Możesz kupic za jakis czas jak odłozysz a teraz coś tanszego

No własnie to jak on woli takie,to kup mu taki
Stary 2009-05-26, 20:17   #3695
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej dziewczyny, mam podobny problem. Potrzebuję prezentu dla Tżta na 5 rocznicę bycia razem. I jakoś nie mam pomysłu
Stary 2009-05-26, 20:41   #3696
chocolatemousse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam podobny problem. Potrzebuję prezentu dla Tżta na 5 rocznicę bycia razem. I jakoś nie mam pomysłu

To za dużo nie mówi...sama wiesz najlepiej co już dostał,co go może zaskoczyć...
Może jakis masaż,romantyczna muzyka,kolacja przy świecach...?
Może cos zwiazanego z liczbą 5?

'numer jeden mistrz świata tylko dla mnie teraz zatańcz'
chocolatemousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 20:56   #3697
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
może pochwal sie co juz dostał od Ciebie?? ile ma lat..
jakie ma zainteresowania?itd

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 09:01   #3698
ViVian66
Zadomowienie

a ja planuje dla mojego Lubego, na dzień dziecka kupić jego ulubiony komiks
"Titeuf:Sposób na dziewczyny" tylko musze go intensywnie poszukać po księgarniach.
ViVian66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 09:30   #3699
olenka5070
Przyczajenie

Witam! Zbliżają sie urodziny mojego chłopaka i nie mam już pomysłu na jego prezent. Chcę kupić mu coś z czego będzie zadowolony, coś oryginalnego. Jakieś pomysły...? z góry dzięku
olenka5070 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-27, 11:01   #3700
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenka5070 Pokaż wiadomość
Witam! Zbliżają sie urodziny mojego chłopaka i nie mam już pomysłu na jego prezent. Chcę kupić mu coś z czego będzie zadowolony, coś oryginalnego. Jakieś pomysły...? z góry dzięku
hej może napiszesz jakieś konkrety czym sie chlopka interesuje?ile ma lat?ile razem jestescie? jaką kwote jestes w stanie przeznaczyc na prezent dla ukochanego..

a tak wogóle to proponuje luknac na poprzednie strony naprawde dziewczyny podawały super pomysły

pozdrawiam
Stary 2009-05-30, 08:25   #3701
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

a ja mojemu dzis kupie z racji ze ma urodziny albo perfumy Bruno Banani albo t-shirt z croppa lub polówke jakas + jakis zestaw durex moze żel + nakładke wibrująca) ucieszy sie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-30, 09:52   #3702
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Jak lubi takie bajery, to się ucieszy xD

Ja kupowałam sobie ostatnio zegareczek i widziałam 'na żywo' TE zegarki. Są bosssskie! Polecam je, dziewczyny, na prezent dla TŻ. 120zł około, a wyglądają ślicznie

Stary 2009-05-30, 10:46   #3703
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

zegarek juz ode mnie dostał kiedys casio z granatowa tarcza tez za cos ok. 120
Stary 2009-05-30, 18:19   #3704
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Dziewczyny!!!
No to mam dylemat :/

Moje plany prezentowe się sypnęły.
Dobrze że ich nie zrealizowałam!

Otóż... TŻ mnie dziś powiadomił że we wrześniu dostanie Nokię 5800 XpressMusic.
Kupienie mu więc dużego wypasionego MP4 jak Pentagram jest bez sensu, czyż nie?! Na dwa miesiące zabawy - nie wiem czy jest sens wydawać 300zł. :/ Raczej nie. Muszę pogadać z jego rodzicami co o tym myślą.

A jeśli nie Pentagram, to... co?

Creative Zen Stone Plus?

plusy: mała mp3 zawsze się przydaje, będzie mnie kosztować z futerałem ok. 150zł
minusy: w wakacje raczej się nie używa mp3 (spędzimy dużo czasu na działce, nie w mieście), i tak będzie miał we wrześniu tę Nokię full wypas

Zegarek?

plusy: przyda mu się na studiach, jest śliczny, kosztuje 120zł
minusy: TŻ ma już zegarek, ale na specjalne okazje [srebrny], TŻ jakoś do tej pory nie wyrażał potrzeby chodzenia w zegarku, chciałam mu kupić zegarek na naszą drugą rocznicę

Bilety na koncert ulubionego zespołu?

plusy: wiadomo - chce na to iść
minusy: ten koncert jest dopiero w październiku :/

Macie może jeszcze jakieś pomysły co można kupić na 20 urodziny chłopakowi - informatykowi, nie-sportowcowi, miłośnikowi gier komputerowych (które tępię)?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aaa.jpg (62,1 KB, 31 załadowań)

Stary 2009-05-30, 20:56   #3705
madzia_g
Zakorzenienie

tenebris ja bym obstawala przy odtwarzaczu albo przy biletach.... mysle ze z jednego i drugiego sie ucieszy
moj Tż ma jutro urodziny i powiem, co mu kipilam, moze ktorejs z was przyda sie pomysl- kupilam karnet na silownie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 08:55   #3706
infante
Zadomowienie

ja bym była za biletami, skoro ulubiony zespół to na pewno się ucieszy a i wrazenia pozostaną w nim na długie lata
  • mniej narzekania
infante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 13:36   #3707
zaspana
Przyczajenie

Question dedykacja

witam

pomysł na prezent przyszedł sam. problem mam jednak z dedykacją...
otóż za miesiąc wyprowadzam się od wspaniałego człowieka, z którym spędziłam 9 miesięcy - byliśmy tylko (aż) współlokatorami.
wiem, że dam m.in. Mu kufel z wygrawerowaną dedykacją/grafiką. jednak co nie wymyślę, brzmi mi albo banalnie, albo zbyt oficjalnie, albo kompletnie bez sensu
pomożecie? Ł. jest lotnikiem, ma 26 lat i duże poczucie humoru.

pozdrawiam Was serdecznie
zaspana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 18:47   #3708
Mrs.
Zakorzenienie

Dot.: dedykacja

może napisz te swoje propozyjce ocenimy Najlepiej Ty go znasz , więc my tu zabardzo nic nie poradzimy Może jakiś 'cytat' z Waszego wspolnego mieszkania .

9 miesięcy tak długo jak ciąża
9 miesięcy przy Tobie czułam się wyróżniająca
9 miesięcy wspólnego mieszkania
9 miesięcy szkoda mi Ciebie opuszczania ...
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 11:53   #3709
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Jak lubi takie bajery, to się ucieszy xD

Ja kupowałam sobie ostatnio zegareczek i widziałam 'na żywo' TE zegarki. Są bosssskie! Polecam je, dziewczyny, na prezent dla TŻ. 120zł około, a wyglądają ślicznie
ja zamówilam identyczny zegarek na allegro z biała tarcza i9 cyframi wyszło kaies 90zł

JEST NARAWDE ŚLICZNY!! TŻ bardzo zadowolonywczoraj miał urodziny
Stary 2009-06-01, 13:55   #3710
zaspana
Przyczajenie

dziękuję za odzew. i jaki wierszyk!!
taką dłuższą nie do końca poważną, ale szczerą wypowiedź pisemną też ode mnie dostanie w stosownej formie, na kufel myślałam o czymś zwięźlejszym.

ale np. takie Łukaszowi - Agnieszka - brzmi jak na wieńcu pogrzebowym
a ‘Kufel najlepszego współlokatora’- tak bezosobowo
myślałam też o jakimś aforyzmie. np. strasznie mi ‘wypomina’, że go opuszczam, więc - ‘if nothiong ever changed, there would be no butterflies’ - no przecież to prawda, tylko chyba nie bardzo pasuje dla faceta ;/

albo o kawałku piosenki/kwestii z ulubionego filmu, chociaż wtedy nie bardzo ma to coś wspólnego z ‘nami’. chyba, że to - ostatnio ma jobla na pkcie tego (w sumie oboje mamy) : http://www.youtube.com/watch?v=buChakmcsfQ więc myślałam o ‘Kalluri vaanil kaayndha nilaavo’

a co do wspólnych tekstów, tez myślałam i najbardziej się do tego skłaniam. np. na samym początku zabrał mi książkę i otworzył byle gdzie. przeczytał pierwsze z brzegu zdanie, które brzmiało mniej więcej -‘jego nabrzmiały penis pulsował i cośtam dalej…’ ja nawet nie pamiętam, co to była za książka, a jednak prawie zawsze jak coś teraz czytam, Ł. pyta jak sceny erotyczne itp.

oj, głupieję już sama, nic mi nie pasuje. co myślicie? może ja się po prostu czepiam?
zaspana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 13:30   #3711
krolowakiczu
Zakorzenienie

mój TŻ miał wczoraj urodziny i złożyłam mu przez telefon życzenia. Natomiast w piateks ie widzimy i chce mu coś fajnego kupić pytanie tylko co troche to wybredny człowiek, ale drogiego czegoś kupić nie moge bo kasy brak ;/ a jestesmy ze sobą 5 miesięcy .. co proponujecie ?

Zapłace każdą cenę żebyś na zawsze był mój

WAKACJE !!!

czas zrobić coś ze sobą
krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 13:56   #3712
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krolowakiczu Pokaż wiadomość
mój TŻ miał wczoraj urodziny i złożyłam mu przez telefon życzenia. Natomiast w piateks ie widzimy i chce mu coś fajnego kupić pytanie tylko co troche to wybredny człowiek, ale drogiego czegoś kupić nie moge bo kasy brak ;/ a jestesmy ze sobą 5 miesięcy .. co proponujecie ?

WAKACJE !!!

czas zrobić coś ze sobą
może jakieś fajne firmowe bokserki??
Stary 2009-06-02, 21:26   #3713
summershine
BAN stały

Hmm ciężko tak doradzać jeśli się kogoś nie zna. Ale może rzeczywiście takie wspólne teksty, czy hasłe które są tylko Wam bliskie, będą najlepsze. Coś co Was rozbawiło niesamowicie i wspominacie często. Albo z danym hasłem czy tekstem, ułóż rymowankę krótką. Myślę, że takie coś nabardziej będzie pasować, jest niezobowiązujące, ale sentymentalne bardzo.
summershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 21:55   #3714
summershine
BAN stały

Cytat:
Napisane przez krolowakiczu Pokaż wiadomość

WAKACJE !!!

czas zrobić coś ze sobą

Kiedyś jak nie miałam pieniędzy, to napisałam krótką historię znajomości w trzeciosobowej formie. Takie niby romantyczne aspekty ujęłam. Bardzo się podobało. Opisując jedną sytuację podzieliłam ją na części ON i ONA i wymieniałam. Finalnie, całkiem fajnie to wyszło.

Możesz również zebrać wspólne fotografie i napisać coś na ich odwrocie.

Ułożyć wierszyk

Upiec babkę i kupić wino i iść na piknik na łąkę (o ile pogoda dopisze), a jak będzie brzydko to siedzieć na balkonie i patrzeć jak pada

Wiele jest możliwości

Pozdrawiam.
Stary 2009-06-03, 00:54   #3715
syska87
Raczkowanie

ja już zbieram na to http://e-zapachy.pl/diesel-fuel-life...479fd479ea570a
jak dla mnie wszytko, co ma logo Diesla jest wyjątkowe i niezawodne, no a ten zapach mnie zwala z nóg.....w tym sklepie mają i tak niezłą cenę jak na tę markę, naprawde warto...
syska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 08:45   #3716
sylvia365
Raczkowanie

GG do sylvia365

hej ja mam ten sam problem nie wiem co mam kupic dla swojego chlopaka...w sumie krotko jestesmy bo miesiac razem....konczy 23 lata za pare dni a ja naprawde nie mam pojecia co mu kupic....
Nawet ciezko mi pow czym sie tak interesuje...Lubi muzyke;p sport... I studiuje medycyne i pracuje w tym kierunku;p pasuje mi robic drogie prezenty?;>
sylvia365 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 09:02   #3717
summershine
BAN stały

Drogi prezent nie musi współgrać z jakością. Możesz spokojnie sama coś przygotować, coś w co włożysz swoją pracę i jakiś wysiłek. Myślę, że takie prezenty są najlepsze. Możesz coś zrobić,np. upiec coś. Możesz również zarezerwować stolik z kanjpie i zamówić butelkę wina.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 09:06   #3718
michicitanka
Przyczajenie

Hej.Mam problem-jestem ze swoim chłopakiem 4 miesiące,on i ja za miesiąc obchodzimy urodziny,on dwa dni po mnie.
Chciałabym go jakoś zaskoczyć i mu coś fajnego zorganizować.tylko nie mam pojęcia co...
może mogłybyście mi jakoś pomóc?
byłabym niezmiernie wdzięczna..
michicitanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 13:19   #3719
krolowakiczu
Zakorzenienie

Byłam wczoraj połazić po sklepach i wybrałam coś dla mojego. kupiłam kartke urodzinową, wode toaletową z adidasa ( dla boski zapaszek ) i taką kostke drewnianą do kry z óżnymi pozycjami co o tym myślicie ? To nasze pierwsze wspólne urodziny także póki co to mam do wyboru do koloru. Dam mu go w piatek a w sb jak do mnie przyjedzie to zrobimy piknik

WAKACJE !!!

czas zrobić coś ze sobą
krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 07:04   #3720
michicitanka
Przyczajenie

dziewczyny,a myślicie,że jakbym upiekła swojemu chłopakowi na urodziny tort,zabrałabym go na piknik nad jezioro i tam spędziłabym z nim cały dzień,do tego kupiłabym mu perfumy i coś jeszcze to byłby zadowolony?
On jest spokojny,romantyczny,grze czny,ale jego temperament przerasta mój....
michicitanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości