|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
kapeluszka17, fajny, ale ja nie lubię jak zegarek nie ma zaznaczonych wszystkich cyfr ;P
Ciągle się muszę domyślać czy wskazuje na np. 7 czy 8 xD
#3692 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]()
![]() |
#3693 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No własnie to jak on woli takie,to kup mu taki ![]()
![]() |
#3696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To za dużo nie mówi...sama wiesz najlepiej co już dostał,co go może zaskoczyć... Może jakis masaż,romantyczna muzyka,kolacja przy świecach... ![]() Może cos zwiazanego z liczbą 5?
![]() |
#3697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jakie ma zainteresowania?itd
![]() |
#3698 |
Zadomowienie
|
a ja planuje dla mojego Lubego, na dzień dziecka kupić jego ulubiony komiks
"Titeuf:Sposób na dziewczyny" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Przyczajenie
|
Witam! Zbliżają sie urodziny mojego chłopaka i nie mam już pomysłu na jego prezent. Chcę kupić mu coś z czego będzie zadowolony, coś oryginalnego. Jakieś pomysły...? z góry dzięku
|
![]() ![]() |
![]() |
#3700 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak wogóle to proponuje luknac na poprzednie strony ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#3701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
a ja mojemu dzis kupie z racji ze ma urodziny albo perfumy Bruno Banani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3702 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Jak lubi takie bajery, to się ucieszy xD
Ja kupowałam sobie ostatnio zegareczek i widziałam 'na żywo' TE zegarki. Są bosssskie! Polecam je, dziewczyny, na prezent dla TŻ. 120zł około, a wyglądają ślicznie ![]()
#3704 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!!
No to mam dylemat :/ Moje plany prezentowe się sypnęły. Dobrze że ich nie zrealizowałam! Otóż... TŻ mnie dziś powiadomił że we wrześniu dostanie Nokię 5800 XpressMusic. Kupienie mu więc dużego wypasionego MP4 jak Pentagram jest bez sensu, czyż nie?! Na dwa miesiące zabawy - nie wiem czy jest sens wydawać 300zł. :/ Raczej nie. Muszę pogadać z jego rodzicami co o tym myślą. A jeśli nie Pentagram, to... co? Creative Zen Stone Plus? plusy: mała mp3 zawsze się przydaje, będzie mnie kosztować z futerałem ok. 150zł minusy: w wakacje raczej się nie używa mp3 (spędzimy dużo czasu na działce, nie w mieście), i tak będzie miał we wrześniu tę Nokię full wypas Zegarek? plusy: przyda mu się na studiach, jest śliczny, kosztuje 120zł minusy: TŻ ma już zegarek, ale na specjalne okazje [srebrny], TŻ jakoś do tej pory nie wyrażał potrzeby chodzenia w zegarku, chciałam mu kupić zegarek na naszą drugą rocznicę Bilety na koncert ulubionego zespołu? plusy: wiadomo - chce na to iść minusy: ten koncert jest dopiero w październiku :/ Macie może jeszcze jakieś pomysły co można kupić na 20 urodziny chłopakowi - informatykowi, nie-sportowcowi, miłośnikowi gier komputerowych (które tępię)?
#3705 |
Zakorzenienie
|
tenebris ja bym obstawala przy odtwarzaczu albo przy biletach.... mysle ze z jednego i drugiego sie ucieszy
![]() moj Tż ma jutro urodziny i powiem, co mu kipilam, moze ktorejs z was przyda sie pomysl- kupilam karnet na silownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 |
Zadomowienie
|
ja bym była za biletami, skoro ulubiony zespół to na pewno się ucieszy a i wrazenia pozostaną w nim na długie lata
![]()
#3707 |
Przyczajenie
|
![]()
witam
![]() pomysł na prezent przyszedł sam. problem mam jednak z dedykacją... otóż za miesiąc wyprowadzam się od wspaniałego człowieka, z którym spędziłam 9 miesięcy - byliśmy tylko (aż) współlokatorami. wiem, że dam m.in. Mu kufel z wygrawerowaną dedykacją/grafiką. jednak co nie wymyślę, brzmi mi albo banalnie, albo zbyt oficjalnie, albo kompletnie bez sensu ![]() pomożecie? Ł. jest lotnikiem, ma 26 lat i duże poczucie humoru. pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dedykacja
może napisz te swoje propozyjce ocenimy
![]() ![]() 9 miesięcy tak długo jak ciąża 9 miesięcy przy Tobie czułam się wyróżniająca 9 miesięcy wspólnego mieszkania 9 miesięcy szkoda mi Ciebie opuszczania ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() JEST NARAWDE ŚLICZNY!! TŻ bardzo zadowolony ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 |
Przyczajenie
|
dziękuję za odzew. i jaki wierszyk!!
![]() taką dłuższą nie do końca poważną, ale szczerą wypowiedź pisemną też ode mnie dostanie w stosownej formie, na kufel myślałam o czymś zwięźlejszym. ale np. takie Łukaszowi - Agnieszka - brzmi jak na wieńcu pogrzebowym a ‘Kufel najlepszego współlokatora’- tak bezosobowo myślałam też o jakimś aforyzmie. np. strasznie mi ‘wypomina’, że go opuszczam, więc - ‘if nothiong ever changed, there would be no butterflies’ - no przecież to prawda, tylko chyba nie bardzo pasuje dla faceta ;/ albo o kawałku piosenki/kwestii z ulubionego filmu, chociaż wtedy nie bardzo ma to coś wspólnego z ‘nami’. chyba, że to - ostatnio ma jobla na pkcie tego (w sumie oboje mamy) : http://www.youtube.com/watch?v=buChakmcsfQ więc myślałam o ‘Kalluri vaanil kaayndha nilaavo’ a co do wspólnych tekstów, tez myślałam i najbardziej się do tego skłaniam. np. na samym początku zabrał mi książkę i otworzył byle gdzie. przeczytał pierwsze z brzegu zdanie, które brzmiało mniej więcej -‘jego nabrzmiały penis pulsował i cośtam dalej…’ ja nawet nie pamiętam, co to była za książka, a jednak prawie zawsze jak coś teraz czytam, Ł. pyta jak sceny erotyczne itp. ![]() oj, głupieję już sama, nic mi nie pasuje. co myślicie? może ja się po prostu czepiam? |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ miał wczoraj urodziny i złożyłam mu przez telefon życzenia. Natomiast w piateks ie widzimy i chce mu coś fajnego kupić
![]() ![]() Zapłace każdą cenę żebyś na zawsze był mój ![]() ![]() WAKACJE !!! ![]() ![]() czas zrobić coś ze sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3713 |
BAN stały
|
Hmm ciężko tak doradzać jeśli się kogoś nie zna. Ale może rzeczywiście takie wspólne teksty, czy hasłe które są tylko Wam bliskie, będą najlepsze. Coś co Was rozbawiło niesamowicie i wspominacie często. Albo z danym hasłem czy tekstem, ułóż rymowankę krótką. Myślę, że takie coś nabardziej będzie pasować, jest niezobowiązujące, ale sentymentalne bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3714 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kiedyś jak nie miałam pieniędzy, to napisałam krótką historię znajomości w trzeciosobowej formie. Takie niby romantyczne aspekty ujęłam. Bardzo się podobało. Opisując jedną sytuację podzieliłam ją na części ON i ONA i wymieniałam. Finalnie, całkiem fajnie to wyszło. Możesz również zebrać wspólne fotografie i napisać coś na ich odwrocie. Ułożyć wierszyk Upiec babkę i kupić wino i iść na piknik na łąkę (o ile pogoda dopisze), a jak będzie brzydko to siedzieć na balkonie i patrzeć jak pada ![]() Wiele jest możliwości ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Raczkowanie
|
ja już zbieram na to
![]() jak dla mnie wszytko, co ma logo Diesla jest wyjątkowe i niezawodne, no a ten zapach mnie zwala z nóg.....w tym sklepie mają i tak niezłą cenę jak na tę markę, naprawde warto... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() Nawet ciezko mi pow czym sie tak interesuje...Lubi muzyke;p sport... I studiuje medycyne i pracuje w tym kierunku;p pasuje mi robic drogie prezenty?;> |
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
BAN stały
|
Drogi prezent nie musi współgrać z jakością. Możesz spokojnie sama coś przygotować, coś w co włożysz swoją pracę i jakiś wysiłek. Myślę, że takie prezenty są najlepsze. Możesz coś zrobić,np. upiec coś. Możesz również zarezerwować stolik z kanjpie i zamówić butelkę wina.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3718 |
Przyczajenie
|
Hej.Mam problem-jestem ze swoim chłopakiem 4 miesiące,on i ja za miesiąc obchodzimy urodziny,on dwa dni po mnie.
Chciałabym go jakoś zaskoczyć i mu coś fajnego zorganizować.tylko nie mam pojęcia co... ![]() może mogłybyście mi jakoś pomóc? byłabym niezmiernie wdzięczna.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj połazić po sklepach i wybrałam coś dla mojego. kupiłam kartke urodzinową, wode toaletową z adidasa ( dla boski zapaszek
![]() ![]() ![]() Zapłace każdą cenę żebyś na zawsze był mój ![]() ![]() WAKACJE !!! ![]() ![]() czas zrobić coś ze sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Przyczajenie
|
dziewczyny,a myślicie,że jakbym upiekła swojemu chłopakowi na urodziny tort,zabrałabym go na piknik nad jezioro i tam spędziłabym z nim cały dzień,do tego kupiłabym mu perfumy i coś jeszcze to byłby zadowolony?
On jest spokojny,romantyczny,grze czny,ale jego temperament przerasta mój.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.