Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-25, 21:35   #3691
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

wróciłam z Wawy a tam.. sajgon o dziwo łazienka 'opróżniona' ze wszystkiego (z płytkami włącznie) wydaje się... mniejsza i jest duuuży problem, bo cała moja koncepcja wzięła w łeb w 5 minut musiałam zmienić plan łazienki, bo nagle się okazało, że wanna, która miała na 100% się zmieścić, się nie zmieści... zabraknie 3-4cm, poza tym rury idą inaczej niż sądzili (teraz wszystko wychodzi na jaw) i okazało się, że gdybym miała wiszący sedes tam, gdzie jest teraz normalny, byłby praktycznie na środku łazienki, ponad 40cm odsunięty od ściany! masakra... wszystko musi być inaczej ustawione... jutro z rana jadę do sklepu oddać połowę rzeczy, bo dostałam nie takie baterie jak trzeba, jednak zmieniamy umywalkę (bo miała być narożna) itd itd... i źle nas zrozumieli z płytkami - miało być 18mkw szarych i 3mkw czerwonych, a oni nam dali łącznie 18, w tym 2 czerwonych, no porażka... a w ogóle zawór mi poszedł w łazience i nie da się zakręcić ciepłej wody, jutro z rana będą ściągać kogoś ze wspólnoty kto wyłączy wodę w całym pionie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Taaa tylko ze ja jak jade od rodzicow na uczelnie to musze wstac o 5 a nawet tu w Czeladzi jak jestem i wstaje o 6 to juz mi sie nie chce bawic w krojenie i tego typu rzeczy...jak mam na pozniejsza godzine ,to sobie robie sniadanka i nawet sok wyciskam czasem,ale ja mam taki gupi plan ze jak mam na pozniejsza godzine to mam 2 zajecia w bloku a jak na 8 to do 18...bez okienek. wtedy Danio bedzie dobre
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
JA też zacznę robic sobei sałatki na zajęcia.... obiecuję to sobie juz 4ty rok
ja mam o tyle dobrze, że mam na uczelnie kilkaset metrów (i tak się spóźniam ), więc jak jestem głodna to mogę skoczyć do domu po jakiś jogurt czy zrobić sobie kanapkę

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Z tych słodkich to ja kocham waniliowy mmmm... i tak jak Daria na swoim blogu pokazywała, najbardziej z pomidorkiem
mi to połączenie średnio zaskamowało zdecydowanie wolę z truskawkami

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Daria, wpadniesz dzisiaj do mnie?
no właśnie pisałam, że do Wawy jadę bo mi remont zaczeli i jest masakra
a ja ciapa jestem i zapomniałam sobie Twój numer w komórce zapisać
a będziesz jutro?

Cytat:
Zrobiłam te papruczki co mi znalazłas wczoraj, tylko zamiats fety dałam almette śmietankowy, własnie kończą się piec
i jak i jak?

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
nosek
ile masz cm w udzie? jak mogę spytać, oczywiście. ja mam 53 ale jeszcze mi zostało do zrzucenia z 10kg, żeby mieć swoją dawną figurkę, więc tak ok do 49-50 w udzie.
ja 45 to mam w łydce
Stary 2008-08-25, 21:45   #3692
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

bossy przegapiłam pytanie o szerkość w udzie dopiero teraz u cmoksi zobaczyłam
kompletnie nie wiem, nawet nie wiem czy mam czym zmierzyć! jak dorwę metr krawiecki to sprawdzę, ale nie sądzę żeby było mało..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 21:57   #3693
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
i jak i jak?
Nieźle, ale faktycznie z fetą byłyby lepsze albo do serka twarożkowego trzeba dodac dużo soli Miała duże papryki więc siedziało toto w piekarniku z pół godziny. Na pewno powtórzę to kiedyś
Cytat:
Ja uznaję albo płaskie buty albo 10-14cm
Ja się przyznam,że w ogóle wysokie buty miałam 1 jedyny raz w życiu- na studniówke, Ryłki, bardzo fajne ale się szybko rozciągnęły i zrobiły za duże tez miały coś koło 10 cm. zmykam na kolejną dietetyczną zagryzkę- mama zrobiła placek z jeżynami
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 23:03   #3694
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ej nie jest głupia! w dooopkę chcesz
Jakbyś była głupia to Krecik by cię nie chciał

Hihi dobrze mowi polac jej
Cytat:
Znowu mam zaproszenie na randkę, spotkanie będzie w Katowicach, Gayenko za dwa tygodnie tam zawitam
a ja w Bytomiu na praktykach caly dzien
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość

Cycki Gayenki w takim razie topnieją w oczach

zeby mi tak naprawde sadelko topnialo
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
oto płaszcz

Z przodu nie wygląda za ładnie bo miałam zwykły tshirt pod spodem i nie było jak ukazać jego uroku

Nosek plaszcz sliczny .A tak wogole to rzucam Krecika i przenosze swa milosc na ciebie jestes na tym zdjeciu najpiekniejszym malym glodem jakiego w zyciu widzialam
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Melduję powrót... teraz muszę nadrobić tylko 30 stron zużyłam kilka kosmetyków, nie kupiłam żadnych nowych (ale upolowałam w sieci 2 torby + 2 "zakupowe" + w realu torbę femi pleasure )
Ahoj!
Cytat:

Ale przecież się uśmiechnęłam z takim lekkim grymasem, żeby było bardziej zalotnie
zalotnie

(aha.pokazalam cie Krecikowi.Tez mnie rzuca i kocha ciebie.Kiedy mozemy sie wprowadzic?)

Kobitki,jutro jedziemy do czech.Ktos ma ochote na balee? albo na cos ?jesli tak to pisac teraz ,albo do Vibeski bede sie z nia laczyla komorkowo (ona jeszcze o tym nie wie )

Tylko z gory zaznaczem ze mam troszku hmm..ograniczone fundusze po pobycie nad morzem
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 23:10   #3695
noseknosek

Cytat:
Nosek plaszcz sliczny .A tak wogole to rzucam Krecika i przenosze swa milosc na ciebie jestes na tym zdjeciu najpiekniejszym malym glodem jakiego w zyciu widzialam

(aha.pokazalam cie Krecikowi.Tez mnie rzuca i kocha ciebie.Kiedy mozemy sie wprowadzic?)
Padłam

Wpadajcie, szykuję łóżeczko

biegam
Stary 2008-08-25, 23:48   #3696
adrijah
Zakorzenienie

wygląda na to, że 4 dni nie tknęłam książek ani nic idę pod prysznic, zrobić sobie kawę i do nauki
Stary 2008-08-26, 00:02   #3697
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
ice tak mi się właśnie wydawało, że to Ty pisałaś o tych pomadkach Podoba mi się ten odcień dla blondynek, który ma na reklamie w gazecie Doutzen Kroes(czy jak ona się tam wabi ).
Ja też nie kupuję narazie żadnych perfum, bo nie mam za co Sprawie sobie dopiero coś na urodzinki w październiku. Tylko do tego czasu pewnie z pięc tyisęcy razy zmienię zdanie co kupić
Mi się podobał jeden z odcieni tych pomadek, ale spasowałam. I tak ostatnio używam tylko błyszczyków.

Cytat:
Ja bym pod nóż ni eposzła I jedyne co mi nie pasuje to miśkowate ramiona i pryszcze oraz te 10 kilo co chce zgubić resztę choć nie jest idealna -lubię
JA też zacznę robic sobei sałatki na zajęcia.... obiecuję to sobie juz 4ty rok
Owszem, cieszy
Witaj, fajnie, ż esię dobrze bawiłaś
A ja bym poszła chyba. Kiedyś myślałam, ze nie. Kiedy moja siostra zrobiła sobie biust, to pukałam się w czoło, ale teraz... Zmieniłam trochę zdanie i sama też bym zrobiła sobie.

Cytat:
No bo jak jest nauka to się wszystko robi byle się nie uczyć
Tak, ja jestem w tym mistrzem. Jakby za to dawali stypendium, to bym byla milionerem. Jutro się uczę sumiennie, obiecuję.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Jak Ty to robisz?No ja wiem,że Ty jesteś śliczna i fajna,ale żeby tak ciągle dostawać zaproszenia?Zdradź sekret
Ja też chcę wiedzieć. Na jdend randce byłam od rozstania, a Vibeska przebiera w zaproszeniach.

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Umawiamy się, że za każdy zdany egzamin masz od nas pozwolenie na 1 zakup. A teraz marsz do ksiązek!
A czy zakup może być z góry?

Cytat:
Gratuluję i dziękuję za linka, będę mieć to na uwadze
A dziękuję, dziękuję.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 06:54   #3698
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko naprawdę nie wierzę że masz uda grubsze od moich Może to kwestia wzrostu (mam 173) albo spodni, albo zdjęcia ale one są naprawdę mocno nieapetyczne
Kobieto masz szczupłe uda mnei wszystko psodnie opinają i źle mi się chodzi - czyli znak że przytyłam ...

Cytat:
nosek
ile masz cm w udzie? jak mogę spytać, oczywiście. ja mam 53 ale jeszcze mi zostało do zrzucenia z 10kg, żeby mieć swoją dawną figurkę, więc tak ok do 49-50 w udzie.
nastepnej sie w głowie przewraca, chesz byc szkieletorem ?? to ja już wole mieć swoje udzicha

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Hosenko, gdzie zgubiłaś ava?
Znudziły mi się awatary

Cytat:
ja 45 to mam w łydce
ja też

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 07:11   #3699
isa666
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Pracuję po kilkanaście godzin na dobę, sypiam (ja śpioch!) po 4-5h, ostatni wolny dzień miałam w niedzielę – 9 dni temu. Z robotą nie wyrabiam, więc sporo przynoszę do domu.
Aga Podziwiam Cię za taką pracowitość, naprawdę

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kobieto masz szczupłe uda mnei wszystko psodnie opinają i źle mi się chodzi - czyli znak że przytyłam ...
Hosenko ja mam na uczelni taką jedną dziołchę, która ma normalnie figurę jak Beyonce czy J.Lopez: góra szczupła a dół... Naprawdę duuuży tyłek i naprawdę szerokie uda i łydki. Ona chodzi tylko w spódnicach, w spodniach ją widziałam może 2-3 razy i naprawdę założę się, że Twoje uda przy niej byłyby jak patyczki
Mnie się taka figura w kształcie gruszki podoba, bo sama jestem niedorobioną klepsydrą Mam wcięcie w talii, ale co z tego skoro do klepsydry brakuje mi cyca i tyłka a nogi mam jak patyczak
Stary 2008-08-26, 07:14   #3700
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estella
Krowa iz ded Nie wiem, nie chodzę na siłownię, nie byłam już jakiś czas.. spotkałam kolege i prawie dostałam klapsa w dupke za to, że nie chodzę
A co do Lowe Krowe. Zainteresowanie mi minęło.. Teraz łikęd z Robalem w Gdańsku mnie czeka hi hi
A co to za Robal? faaajny jakiś?
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Estellko jak zdrowie? chorobsko andal trzyma?
Już na szczęście odpuściło za to pogoda do bani, rano jest potwornie zimno
Cytat:
wygląda na to, że 4 dni nie tknęłam książek ani nic idę pod prysznic, zrobić sobie kawę i do nauki

Cytat:
Znudziły mi się awatary
Ja zaczynam tęsknić za moją syrenką

Pokażę Wam co mam na dłoniach zdjęcie w trakcie robienia, efekt po mam jeszcze w aparacie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg henna.JPG (38,2 KB, 65 załadowań)

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 07:31   #3701
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja też chcę wiedzieć. Na jdend randce byłam od rozstania, a Vibeska przebiera w zaproszeniach.
Kiedy ja nie wiem .... to się jakoś tak samo zrobiło

W niedziele mam spotkanie, w sobotę i w piątek na imprezę ....

Cytat:
Kobitki,jutro jedziemy do czech.Ktos ma ochote na balee? albo na cos ?jesli tak to pisac teraz ,albo do Vibeski bede sie z nia laczyla komorkowo (ona jeszcze o tym nie wie )

Tylko z gory zaznaczem ze mam troszku hmm..ograniczone fundusze po pobycie nad morzem
Nie będę rozstawała się z telefonem

Cytat:

Pokażę Wam co mam na dłoniach zdjęcie w trakcie robienia, efekt po mam jeszcze w aparacie
Piękne To henna ? Świetnie to wygląda

Ago - opolanko ! podziwiam za wytrwałość ! Zuch kobita z Ciebie
Stary 2008-08-26, 07:42   #3702
isa666
Zakorzenienie

Estellko fajne te szlaczki(skojarzyły mi się z Madonną i teledyskiem "Frozen" ), długo to się utrzymuje na skórze?

Mi coś ostatnio odwala żeby sobie zrobić tatuaż Widziałam u Evy Longorii na zdjęciu taki jak ja chcę: ona ma datę ślubu wytatuowaną na ręce a ja sobie wymyśliłam takie coś z moją datą urodzin zapisaną cyframi rzymskimi http://www.lansik.pl/3450/eva-longor...e-nowy-tatuaz/
Tylko z tego co słyszałam w tym miejscu na ręce strasznie boli, bo jest cienka skóra.

Idę się uczyć Nie chcem
Stary 2008-08-26, 08:03   #3703
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
nastepnej sie w głowie przewraca, chesz byc szkieletorem ?? to ja już wole mieć swoje udzicha
Eeej, ja mam 47-48 w udzie przy prawie 180cm wzrostu, zaraz Ci dam szkieletora!
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 08:04   #3704
Hosenka*
Zakorzenienie

Aga - podziwam naprawde, ja bym tak nie mogła tzn pewnie bym się przyzwyczaiła, ale zapewne długo by trwało zanim przeszłabym do porządku dziennego z zyciem na pełnych obrotach.

Trzymam kciuki za wszystkie NK muszące się uczyć

We wrześniu zaczyna mi sie znowu szkoła

Jelonku: to ja swoich nie mierzę, mam tylko 163 wzrostu a udko to tak na oko ok 55-60 cm

Instagram

Stary 2008-08-26, 08:17   #3705
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Aga - podziwam naprawde, ja bym tak nie mogła tzn pewnie bym się przyzwyczaiła, ale zapewne długo by trwało zanim przeszłabym do porządku dziennego z zyciem na pełnych obrotach.

We wrześniu zaczyna mi sie znowu szkoła

Jelonku: to ja swoich nie mierzę, mam tylko 163 wzrostu a udko to tak na oko ok 55-60 cm
Na oko to wiesz
Ja się ostatnio z ciekawości pomierzyłam dokładnie i naprawdę ciężko mi uwierzyć, żebyś w udzie miała tyle cm co ja w talii (widziałam Twoje zdjęcia i wyglądasz szczupło, tak jak i nosek, która wymyśla głopoty )

Edit- właśnie zauważyłam w użytkownikach przeglądających wątek nick Irasiad hehe, niezły

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 08:25   #3706
bossy
Zakorzenienie

Estella
Robal jest piękny.

Super henna!!

Jelonek
Ja mam 174 I chcę wrócić do moich wymiarów sprzed roku (bo w rok mi się 20kg przytyło tabletki, Szkocja..). 11 kg już schudłam. Ale ja lubię swoją figurę, bo poszło mi na szczęście równomiernie. Zachowałam swoje kształty, mam talię, mam ładne nogi, brzuch, pupę. Tylko mniejsze bym chciała Bo nie mieszcze się w swoje żadne spodnie ehehe

To foto, gdzie mam ciemne włosy było robione z 2-3mce temu. A tamto co tylko odwłok widać () To właśnie po powrocie ze Szkocji ;(
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tsss.JPG (94,9 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie036.jpg (51,0 KB, 68 załadowań)

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 08:43   #3707
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po nauce Przeleciałam wzrokiem notatki i narazie mi to wystarczy, bo ja mam dobrą pamięć wzrokową jeśli chodzi o uczenie się, więc może nie będzie tak źle Poza tym egzamin będzie opisowy(lanie wody - jak ja to lubiem ).

bossiaczku jaka z Ciebie seksi laska Oddaj mi taki brzuszek

EDIT: Ja się zmierzyłam teraz w udzie i mam w najszerszym miejscu aż 50 cm
A wzrost 170 cm.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-08-26 o 08:52 Powód: edit
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 08:43   #3708
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Red face Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cześć
Ale się wyspałam, w sumie 12h .

Zaraz robię kawkę i zabieram się za nadrabianie zaległych postów, bo jak zwykle nie wiem, co się u Was dzieje .

A propos rozmiarów- z ciekawości zmierzyłam się i ja w udzie - w najszerszym miejscu 51 cm. Przy wzroście 180 cm mam aktualnie 60,4 kg. Przez trzy tyg. schudłam 4 kg, ale do mojej normalnej wagi brakuje mi jeszcze ze 3-4 kg mniej.

Bossy, ja też tyję równomiernie, ale w okolicach trzydziestki zaczęły mi się kształty zaokrąglać . Spore wcięcie w talii zawsze miałam, jednak teraz mam okrąglejsze biodra i większy biust niż jeszcze 2-3 lata temu .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 08:49   #3709
bossy
Zakorzenienie

isa666
oj akurat to było ciężko zrobić. nie oddam

0306
Wiesz, chciałam być na niskowęglowodanowej diecie, ale to nie dla mnie. Dostałam takich wzdęć, bólów brzucha i zaparć, że myślałam, że umrę. Nie dla mnie diety. Dla mnie normalne jedzonko + ćwiczenia Kocham ćwiczyć

.supergirls just fly.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 09:01   #3710
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Na oko to wiesz
Ja się ostatnio z ciekawości pomierzyłam dokładnie i naprawdę ciężko mi uwierzyć, żebyś w udzie miała tyle cm co ja w talii (widziałam Twoje zdjęcia i wyglądasz szczupło, tak jak i nosek, która wymyśla głopoty )
Tak jak pisałam wcześniej: "górę" mam szczupła, zastrzeżeń nie mam (oprócz małych cycków ), gorzej z "dołem" ale taka już mam budowę - po mamie -rozbudowane biodra i grube uda. Niejako pogodziłąm sie już ze stanem rzeczy choc od czasu do czaau budzi sie we mnie nikła nadzieja na zmianę

Instagram

Stary 2008-08-26, 09:02   #3711
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
isa666

0306
Wiesz, chciałam być na niskowęglowodanowej diecie, ale to nie dla mnie. Dostałam takich wzdęć, bólów brzucha i zaparć, że myślałam, że umrę. Nie dla mnie diety. Dla mnie normalne jedzonko + ćwiczenia Kocham ćwiczyć
Ja w życiu nie byłam na diecie , jem normalnie, to na co mam ochotę. Słodyczy pochłaniam hurtowe ilości.
Nie ćwiczę, bo nie potrafię się zmusić do reg. wysiłku. Cały ogólniak i studia codziennie biegałam. Teraz sporo jeżdżę na MTB, uprawiam (jak czas pozwala) trekking i wspinaczkę skałkową. Wszystko nieregularnie, ale problemów z wagą nigdy nie miałam. Raz tylko ważyłam blisko 70kg, ale to był dla mnie bardzo trudny okres-zajadanie stresów, odstawienie tabletek hormonalnych, zero ruchu. Na szczęście szybko udało mi się zrzucić zbędne kg. Wagę mam mniej więcej na stałym poziomie od 15 lat.

Edytowane przez 0306
Czas edycji: 2008-08-26 o 09:03 Powód: lit.
0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 09:07   #3712
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:

no właśnie pisałam, że do Wawy jadę bo mi remont zaczeli i jest masakra
a ja ciapa jestem i zapomniałam sobie Twój numer w komórce zapisać
a będziesz jutro?

w takim razie do zobaczenia dzisiaj (12-16)

Cytat:

ale śliczności

Aga, witaj wśród żywych

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 09:10   #3713
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Ja w życiu nie byłam na diecie , jem normalnie, to na co mamochotę. Słodyczy pochłaniam hurtowe ilości.
Nie ćwiczę, bo nie potrafię się zmusić do reg. wysiłku. Cały ogólniak i studia codziennie biegałam. Teraz sporo jeżdżę na MTB, uprawiam (jak czas pozwala) trekking i wspinaczkę skałkową. Wszystko nieregularnie, ale problemów z wagą nigdy nie miałam. Raz tylko ważyłam blisko 70kg, ale to był dla mnie bardzo trudny okres-zajadanie stresów, odstawienie tabletek hormonalnych, zero ruchu. Na szczęście szybko udało mi się zrzucić zbędne kg. Wagę mam mniej więcej na stałym poziomie od 15 lat.
Moja dieta się ogranicza zawsze do tego, że troche ograniczę słodycze. Bo ja ogólnie to nie mogę ich jeść, ponieważ mam uczulenie. Zauważyłam, że jak zaczynam wydziwiać z jedzeniem, to tu chcę zmiejszyć kalorie, tu coś tam, to zaraz tyję, źle się czuję itp. A jak jem to co jem zwykle to wszystko jest ok.
Mi ruch towarzyszy od 1 klasy podstawówki. Najpierw pływałam, potem piłka ręczna, trochę nożnej aż do końca liceum. Teraz biegam, skaczę na skakance, siłownia..
Ja też miałam stałą wagę. Do momentu aż zmieniłam pracę, zaczęłam brać hormony, przestałam trenować i wyjechałam do Szkocji Ale wszystko powoli. Jakbym chciała to bym to schudła w 2miesiące. Ale ja nie chcę, bo wiem, że wtedy mam gwarantowane jo-jo. Ja wolę powoli, jedząc co chcę, kiedy chcę, i ćwicząc

.supergirls just fly.
Stary 2008-08-26, 09:16   #3714
noseknosek

Dziewczyny w którym miejscu ja mam to udo mierzyć?

biegam
Stary 2008-08-26, 09:19   #3715
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
w najgrubszym

.supergirls just fly.
Stary 2008-08-26, 09:20   #3716
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym mierzyła w najgrubszym i dla porównania w kostce nad stopą

Instagram

Stary 2008-08-26, 09:21   #3717
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć dziewczyny.

Wstałam specjalnie wcześniej, poluję na listonosza. Już co prawda straciłam nadzieję na moje miniaturki, ale chyba sobie utnę z nim pogawędkę na temat działania PP.

Coś miałam napisać jeszcze, ale zupełnie wyleciało mi z głowy.

Tak piszecie o obwodach, też pomyślałam, że z ciekawości zmierzę swoje udo, ale okazało się, że nie mam w domu metra krawieckiego. A przynajmniej nie mogę go znaleźć.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 09:31   #3718
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Jelonek
Ja mam 174 I chcę wrócić do moich wymiarów sprzed roku (bo w rok mi się 20kg przytyło tabletki, Szkocja..). 11 kg już schudłam. Ale ja lubię swoją figurę, bo poszło mi na szczęście równomiernie. Zachowałam swoje kształty, mam talię, mam ładne nogi, brzuch, pupę. Tylko mniejsze bym chciała Bo nie mieszcze się w swoje żadne spodnie ehehe
To foto, gdzie mam ciemne włosy było robione z 2-3mce temu. A tamto co tylko odwłok widać () To właśnie po powrocie ze Szkocji ;(
Wiesz, waga się nie liczy. Lepiej postawić na wymiary moim zdaniem (tak jak piszesz, że założyłaś sobie uda takie i takie ).
Co do tabletek hormonalnych- skoro po nich tak przytyłaś (a raczej spuchłaś, no chyba, że spowodowały zwiększenie apetytu) tzn., że były źle dobrane.

Cytat:
Tak jak pisałam wcześniej: "górę" mam szczupła, zastrzeżeń nie mam (oprócz małych cycków ), gorzej z "dołem" ale taka już mam budowę - po mamie -rozbudowane biodra i grube uda. Niejako pogodziłąm sie już ze stanem rzeczy choc od czasu do czaau budzi sie we mnie nikła nadzieja na zmianę
Ja też mam bardzo szczupłą górę (cycek 60G, więc średniej wielkości), ale nie wyglądam chorobliwie chudo. Mam 59-61cm w talii, ale dzięki temu, że w biodrach 86-87cm, jest wyraźnie zaznaczona różnica i sylwetka, choć drobna, jest kobieca. Nie ma takiego efektu hmmm, kobiety-chłopa, bez zarysowanych kształtów
No i tak powinno być moim skromnym zdaniem. Nieważne ile kg, ważne żeby proporcje sylwetki były kobiece po prostu
Cytat:
W najszerszym miejscu
Stary 2008-08-26, 09:32   #3719
adrijah
Zakorzenienie

mam okres umieram i jestem biało-szara... sama się dzisiaj swojego odbicia wystraszyłam... no nic, brązer, róż i rozświetlacz idą w ruch

chociaż z jednej strony to wina okresu, z drugiej.. niewyspania - skończyłam się uczyć po 3 (padałam już na cycki, więc poszłam spać) i nie słyszałam budzika o 8

Cytat:
bardzo lubię takie wzory kiedyś kumpeli szukałam takich w necie, bo sobie hennę kupiła i sobie malowała

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
w takim razie do zobaczenia dzisiaj (12-16)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mi coś ostatnio odwala żeby sobie zrobić tatuaż Widziałam u Evy Longorii na zdjęciu taki jak ja chcę: ona ma datę ślubu wytatuowaną na ręce a ja sobie wymyśliłam takie coś z moją datą urodzin zapisaną cyframi rzymskimi http://www.lansik.pl/3450/eva-longor...e-nowy-tatuaz/
Tylko z tego co słyszałam w tym miejscu na ręce strasznie boli, bo jest cienka skóra.
ja bym chciała w tym miejscu Ankh, ale rodzice by mnie z domu wygonili
Stary 2008-08-26, 09:34   #3720
isa666
Zakorzenienie

bossiaczku zrobi się jakiegoś przeczepa brzucha i będzie
Ja sobie pójdę chyba zmierzyć ile mam w sadle, cycach i biodrach Aż nie chcem wiedzieć(zwłaszcza ile w talii ).

PS. Nasz wątek przegląda aż 14 osób I to nie wszystkie to My

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości