|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Rozeznanie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Mam takie szmaciane balerinki i rzeczywiscie są mega wygodne
![]() wiecie chyba zaczne palic papierochy, moze to mnie odstresuje, tylko boje sie ze sie udusze ![]() ![]()
#3692 |
Zadomowienie
|
Magda nie zaczynaj moja rada,
duzo kosztuje to poppierwsze, ucierpi na tym organizm ( skora itd) to po drugie a po trzecie zeby ci pozolkna otd ![]() ![]() ![]() Lepiej Magda idz gdzies na aerobik czy cos wtym tylu to odstresowuje mega fajnie, jest muzyczka kobitki jakies uklady krokow musisz zapamietc i masz tzw reset w glowie nie pamietasz przez ta godzine o niczym innym jak tylko o tym jaki krok masz zrobic
#3693 |
Rozeznanie
|
a juz mi wszytsko jedno, zęby mam naturalnie żółte
![]() a skore zaltwilam se pigulkami anty oj chetnie bym poszla na takie cos kochana ale u nas to ja se solarium moge zapewnic tylko, ale silownie w szkole a tam same chlopy ![]()
#3694 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Ewelinka ja mam te baletki z new yorkera i sa mega wygodne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Zadomowienie
|
kude Kinia wez kurna bo jeszcze bardziej zaluje ze nei bylo mojego rozmiaru moze moglam te fioletki kupic (uparlam sie na czarne)
MAgda ja tez chodze do szkoly do silowni (ale zajecia aerobiku sa dla kobiet w innej sali niz cwicza mezczyzni idz sie wywiedzmoze tez tam cos takiego jest) ja tez wczesniej myalalsm ze u mnie tylko silka
#3696 |
Zakorzenienie
|
evelin poszukaj na necie tych butów
http://allegro.pl/item676612573_new_...we_urocze.html takie znalazałam
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-07-03 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
Zadomowienie
|
dzieki Weroniko
![]() ![]() buty niestety musze mierzyc bo mam takie dziwne nogasy i nie wszytskie mi pasuja a raczej wiekszosc mi nei pasuje tym bardziej bylam zla bo tamte jak ulal i bardzo bardzo wygodnie mam jeszcze w trojmiescie 3 new yorkery i chyba jutro pojade z ranca poszukam tylko chyba bede musiala zabrac ze soba ZUze
#3698 |
BAN stały
|
Siemanko
![]() Ale fajnie ze mamy weekend ![]() ![]() Ewelin nie martw sie ze nie widzialas prawie malej, czasem sie tak zdarza, a Ty przeciez pracujesz a nie imprezujesz ![]() Mam taki maly dylemat moralny. Otoz zawsze weekend spedzamy z moimi rodzicami i rodzenstwem, tata pracuje 6 dni w tygodniu. Mielismy jechac w niedziele nad morze razem ale ma padac a dzis upal i piekna pogoda a my w domu zamierzamy siedziec, a wieczorem do rodzicow. Chcialabym dzis jechac nad morze, ale rodzice sie obraza, tzn. nie dadza po sobie poznac ale oni juz taki charakter maja ze bedzie glupio potem no i nie wiem. Myslalam zeby im nie mowic ale nie umiem klamac. Kasia a jakim programem robilas ten filmik? Daj mi jakies wskazowki na gg bo zamirzam od Ciebie odgapic ![]() ![]() Madzia nie pal <nonono> |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Wczoraj miałam sajgonos okrutny ...jakoś do 23.30 się obrobiłam ...tz zablokował kompa bo polazł kiedy ja padłam...gadzina jedna ![]() Dziś gdzieś za godzinkę wybywamy z dziećmi na plaże...bo organizują tam Dzień Dziecka z pracy tz...no trochę późno ale te ich imprezy zawsze sa fajne to poleziemy...dzieci już wyszykowane...ja jeszcze nie ... ![]() ![]() Aguś faktycznie masz dylemat...nie wiem co Ci poradzić ![]() Ewelinka Ty sie nie przejmuj...wymiarami...bo niedługo będa idealne...skora ja zwaliłam 12 i czekam na kolejne 20 ...to wniosek taki ze nie ma rzeczy niemmożliwych zwłąszcza ze trzymam kciukasy za Ciebie... Madzia nie pal...ja pale ...nie warto ...UWIERZ ![]() Kochane do wieczorka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Zadomowienie
|
U mnie upal nie ziemski dzisiaj
![]() Kuba wyprawiony nad morze tz na rybach ![]() Aneta mam nadzieje z bedziesz ![]()
#3701 |
Wtajemniczenie
|
Se dopiero przylazłam...zdjęcia do kompa idą...padnięta jestem...nózie mi w dupcię włażą...ale dzieciaki bardzo zadowolone
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3702 |
Rozeznanie
|
A u nas dzisiaj ochłodzenie na szczescie, nawet od 16 deszcz padał , zrobił ze przerwe na na jakies 2 h i w tym czasie wyskoczylismy na imprezen obok nas w plenerze, lenka bawila sie swietnie, my tak sobie, ale dobrze ze juz wrocilismy bo wlasnie sie rozpadało na dobre
![]() co to dzis tak kiepsciutko? a no faktycznioe weekend ![]()
#3703 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek wszystkim zycze miłego dnia
![]()
#3704 |
Wtajemniczenie
|
Ja też chcę się przywitać...
![]() ![]() U mnie leje się żar z nieba i zanosi się na burzę..a duszno i parno jak w dżungli...poza tym walczę z codziennym wstawaniem Kubulka o 4.30 ...walczę i cosik efektów nie widzę...POMOCY... ![]() ![]() ![]() ![]() filmiki i zdjecia z wczoraj jeszcze idą ...zaraz coś wrzucę do albumu ..reszta potem .. ![]() ...wielką kawuchę pije ...a ziewam jak smok....aa... |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
kobieta za ladą
|
ja też życze wszystkim miłego dnia
![]() ja wyjątkowo wyspana nosi mnie już posprzątałam po nocy dziecie mi bryka w łóżeczku po mleczku a ja oglądam lalkę na 2 programie i pije mega słodką kawkę u nas chłodniej jakieś chmurki sie pokazują ale temperatura w domu bez zmian 28 stopni ![]() a potem robie obiadek dziś mielone zjemy więc razem ![]() do potem ![]()
#3706 |
BAN stały
|
Witam i ja.
Wczoraj bylismy nad tym morzem i bylo super. Dzis juz 2 kawki wypilam. Pozniej do IKEII jedziemy , jak tz-ta namowie bo cos mu sie nie chce ![]() Milej niedzieli ![]() P.S. U nas dzis deszczowo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Zadomowienie
|
Aguś Używam Ulead Video studio
![]() A ja mam depreche dzis wreszcie tż w domu i mielismy jechac na czechowice się poopalac i pochlapac a tu niebo całe zachmurane ![]() ![]() ![]() z tego wszystlkiego też zaczełam kawsko pić
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-07-05 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aguś namawiaj tz namawiaj ![]() Dudi ja tyż mielone...miały być z kalafiorkiem ale już się zjadł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Zadomowienie
|
Dzięki słonce
![]() ![]() ![]() Tż robi jajecznice mrrrr jak pachnie ,chce ktoras ? Ale tu dzis puchy ... W ogóle zaczynam się bac bo mam nabrzmiałe i bolące piersi ,a ostatnio troche się z tż zapomnielismy ![]() ![]()
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-07-05 o 18:57 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 |
BAN stały
|
Kasia extra ten gorset. Spokojnie mozesz go zalozyc pod suknie i jeszcze Cie wyszczupli
![]() A "reszta" sie nie przejmuj. Bedzie co ma byc ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Mialam dzis tak zryty dzien jak NIGDY ![]() ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-07-05 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Zadomowienie
|
hejka
hestem i ja ![]() byliśmy 2 dni na działce u znajomych,ale akurat panicz i Zuzanna mieli gorsze dni,dlatego z wyjazdy jestem srednio zadowolona ![]() boshe Zuzia takie cyrki ostatnio odstawia w łozeczku że szok,dziś usypianie trwało od 19.30 do 21.30,2 godziny ![]() Aguś co sie stało? ![]() Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-07-05 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Zadomowienie
|
AguśTo co się tam stało ? Ja też nie jestem zadowolona z wekendu ,wczoraj tż naprosil znajomych ,a ja dzis sprztac musialam ,w ogole chyba sąsiadom podpadlismy ,a dzis z rana tak się pożarlismy ,aż Maja się wystraszyłą
![]()
#3713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie to sasiedzi zazwyczaj mi podpadają,ja tam sie nie dam dmuchać w balona ![]() Piątek znowu musiałam iść i prosić żeby psa nie zamykała na balkonie,biedny tak szczeka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3714 |
BAN stały
|
Kasiu no to mozemy sobie reke podac, nawet z chlopami sie w ten sam dzien klocimy
![]() A na serio to nic dzis nie jadlam, wypialam 5 kaw, plakalam caly dzien i wygladam jak zapuchnieta ropucha. Dobrze, ze mama do mnie przyjechala i mi pomogla. Nie chce pisac co sie stalo. Boje sie co bedzie jutro, ale wiem ze tz bedzie mial kaca moralnego ze tak z***al mi/nam niedziele. Byl festyn, koncerty, wesole miasteczko i IKEA w planach ale przez niego nic nie bylo tylko wsieklosc i bezradnosc z mojej strony. Bez sensu pisze bo niby wam pisze o co poszlo a jednak nie wiec ide juz, trzeba sie wyspac i przemyslec syutuacje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do sąsiadow to ja mam w koło samych staruszkow :p Dziewczyny co tu taki spokoj??? w Ogole zna ktoras coś takiego jak air o dry bo ja nie mam balkonu ,łazienka mikroskopijna ![]() ![]() Aguś przytulaski ![]() ![]() ![]()
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-07-05 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do suszarki to nie znam sie w ogole na tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3717 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale jesteś silna ![]() u nas w miare spokojna noc,pobudka o 2 na picie,kurcze chyba z tego gorąca,ale Zuz dostała wody i w połowie butelki zasneła,także nie było zle,za jakąś godzinke ide na poczte,czekam na list z urzędu,a to już kurcze 3 tydzień mija ![]() miłego dnia babeczki,ide kawke se walnąć na dobry początek dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Kasiu to do suszarek to ja też sie nie znam,mam 2 balkony i tam susze,ale moje rodzice mają taką maszynke co sie wiesza ciuchy na wieszakach w tej maszynie,tzn zazwyczaj to są koszule taty ![]() http://allegro.pl/item676159085_air_...an_zobacz.html włacza sie i samo suszy,bardzo fajna rzecz zwłaszcza jak sie potrzebuje coś na szybko mieć suche ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3718 |
BAN stały
|
Tz pzyjechal wczoraj samochodem o polnocy z siatka slodyczy
![]() ![]() U nas dzis leje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
kobieta za ladą
|
Agunia
![]() ja niewyspana ![]() skóra mi z ramion schodzi tak se spiekłam an wyjezdzie wyglądam jak jaszczur ![]() a aa i ammy ochłodzenie....może troszke odpoczniemy od tych upałów no i mam 26 stopni w domu ![]()
#3720 |
Rozeznanie
|
witam z rana!
widze ze u was niezle przeboje ![]() u nas za to weekend udany, mala z deczka wredna ale to jak zwykle ![]() wiecie co zauwazylam od 2 dni wychodzimy z małą ok 18 na spacer zeby sie wyszlala, wracamy o 20, kasza kapiel i spac, o 21 anioł spi, i wstaje ok 8 rano ![]() ![]() dziecko porwało moją szczoteczke do zębów i ucieka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.