|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
A ja mam zgagę giganta po pierogach z kapusta i piekiełko w domu, bo mąż tak napalił, że uhhh
|
|
|
|
#3692 |
|
Zadomowienie
|
Atinas noooo too OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!!
Spokojnie wszystko przejdziesz,przygotowania do slubu szybciutko zleca i bedziesz PO ![]() Zeberka ladnie ladnie nawcinalas sie i teraz cierpisz bidulko ![]() Pozazdroscic ciepelka U mnie choc kaloryfer caly czas odkrecony na calego to mi jakos ciagle zimno
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
ale za to na mieście wymarzłam -14 stopni
masakra ja chce wiosnę!!!
|
|
|
|
#3694 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też bym się gdzieś schowała by przetrwać ten okres gorący . Ja nadal działam w twojej sprawie, ale nic nie powiem, bo może znowu nic z tego nie będzie. Szkoda, że kolega mój tam nie jedzie może bym jakoś go ubłagała ![]() Dupa blada z moich pomysłów ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Kiedyś przejdzie
|
|
#3695 |
|
Wtajemniczenie
|
chwile mnie w domu nie bylo i sie dziewczyny rozpisaly
![]() KICIUNIA kochanie moje.bede czekala na telefona.takze dzwon jak tylko bedziesz mogla ,,byly,, czyli znow sie posypaloPEPUS oj tak facet zlotko.gotuje zeje...biscie ![]() ![]() ATIANS gratki kochana i tak trzymac ZEBERKO Ty to sie masz z ta zgaga.ale wiesz co ostatnio wyczytalam,ze na zgage bardzo dobra jest woda z sokiem z cytryny.szybko przechodzi.w sumie cytryna podnosi poziom kwasow-tak mi sie wydaje.ale wg tego przepisu na zgage to dobra i szybka pomoc.moze wyproboj
|
#3696 |
|
BAN stały
|
kurcze dziwczyny dzisaj oglaDałam interwncje i mówili coś o taki pedofilu co zgwalcił 13 miesieczną dziewczynke,
ja bym takiegu oczy wydrpała przeciez to okropne brak słow na takie zachowanie
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka ja po herbacie z cytrynką mam większą więc nie zaufam tej recepturze aż mnie ciary przeszły... wezme Rennie
ide lulac
|
|
|
|
#3698 |
|
Wtajemniczenie
|
ZEBRA tez sie zdziwilam jak to przeczytalam...ale moze faktycznie:rolleye
ENIGMA o rany Ty ogladasz.to straszne,ze takie rzeczy sie dzieja ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ZEBRA mam ta strone co bylo napisane oraz inne metody: www.babcinesposoby.blox.pl
|
#3699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba czas na ciążę ![]() Nie miałaś już czego oglądać?? Ja bym zamiast oczu jaja ucięła, bo dopiero wtedy miałabym pewność ze dziecka nie tknie!!!
|
|
#3700 |
|
Wtajemniczenie
|
PEPUSKU oj to
![]() ![]() :coje st: u nas odwrotnie ja wymyslam, mezu robi
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
jak szalone,chile mi zajęło nadrabianie . Ja tylko na chwilkę wpadłam,bo się w końcu zaczęłam pakowac na przeprowdzke i troche tego jest,a w między czasie brat mnie wyciągnął na zakupy świąteczne i jak zrobiłam sobie przerwe w pakowaniu to teraz mi się nie chce jako cholera. Mój mąż z moim bratem malowali dzisiaj tamto mieszkanko co się mamy wprowadzac,pomalowali dwa pokoje i jeszcze im został przedpokój,łazienka,kuchn ia i balkon![]() . Ale to już jutro skończą. Ja sobie później posprzątam,powiesze firanki i mieszkanko gotowe na niedzielna przeprowadzkę![]() . Ale jakoś się nie ciesze. Przyzwyczaiłam się do tego co mieszkamy i jakoś mam takie lęki przed mieszkaniem tam,nie wiem czemu.U mnie dzisiaj jest okropnie zimno,bo w nocy było -16,a przez cały dzień się utrzymywało od -11 do-15,teraz pewnie jest więcej. Okropnie jest zimno. Ale za to ładnie,bo snieżek leży ![]() ![]() . Co do tego faceta co zgwałcił tą 13 miesięczną dziewczynkę to tez to słyszałam w wiadomościach,to był jej wujek. Takie maleństwo biedne,ja to bym tego hu.. zarabała żywcem. Jak tam można,takim to powinni odcinać te ich p..... ![]() .A jak Wam kochane dzien minął?? Elcia duże Twoje maleństwo ,ale masz fajnie,bo nie długo będziesz je miała przy sobie.Kiciu słonko a Ty się nie smuć,jakoś to będzie,na pewno podejmiesz odpowiednią decyzję Alexa no gdzie to zdjęcie brzusia,bo już się doczekac nie mogę .My jak co roku jedziemy na wigilę do moich rodziców,więc ja w domku nic nie szykuje,za to dzień wczesniej jadę do mamy i robię z nią wszystko ![]() .I zawsze podjadam sobie![]() ![]() ![]() No nic dziewczynki,zmykam się wziąść za pakowanie dalej a Wam miłego wieczorku zyczę i cieplutkiego
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
my słyszeliśy w radio. jak to powiedział mój mąż: "ja bym takiego za jaj powiesił!".
|
|
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
ANUSIA nowe mieszkanko super
![]()
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już na dzisiaj pakowanko skończyłam,jutro wieczorem popakuje resztę,ale to już z pomocą męża
. Kurcze normalnie jestem padnięta,aż mnie plecy i nogi bolą,cały dzień w ruchu . Do jutra ,miłej nocki |
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Też słyszałam o tym pedofilu i nawet nie komentuję, bo brak słów...
znowu spac mi się nei chcę a mąż już w pracy:P pranko robie i jem śniadanie |
|
|
|
#3706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3707 |
|
Zadomowienie
|
Hejka laseczki
![]() Zeberka to u Ciebie a taka zimnica?? Wrrr nie ruszylabym sie z domu!!! No ale slyszalam jak zapowiadali ze w PL w niektorych regionach ma dojsc do -20st...masakra ![]() Pepus kochana noo cos musi w tym byc ze jak sie czlowiek zle czuje to i zimno wiecznie...Ahh nic tylko sie wyrwac na jakas beludna wyspe i sie tam zagniezdzic !!! Slonko kochana jestes DZIEKUJE Ci baaaardzo ![]() ![]() ![]() Agus kochanieniop jak tylko bede sama w domku to dryndne do Ciebie i bediemy mogly na spokojnie porozmawiac ![]() A tak przy okazji zainstalowalabys sobie wkoncu gg na tym noeym lapku i moglybysmy sobie klachac na spokojnie ![]() Anusia kochana jak tu sie nie smutac?? Ehh mam nadzieje ze decyzja bedzie wlasciwa ![]() Ciesze sie baaardzo ze juz na swieta bedziecie w nowym mieszkanku,ze tak fajnie sie wszystko ulozylo Teraz juz bedzie tylko lepiej ![]() Zeberka,Atinas Wy to jestescie ranne ptaszki...ja coprawda obudzilam sie o 7 ale nie moglam sie z lozka zwlec,i tak sobie lezalam i myslalam i nic nie wymyslilam ![]() Milutkiego dzionka kochaniutkie
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
No ja jak dojdę do siebie po mega śniadaniu to coś za sprzątanko się zabiorę
|
|
|
|
#3709 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzis musze sie na miasto wybrac...wkurza mnie ten ciagle padajacy snieg wrrr... nawet mi sie z domu nie chce dzioba wystawic
Ale coz jak trzeba to trzeba
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się nie chciało ruszyć nawet do sklepu i z psem:P a wczoraj do dentysty ale chociaż pare rzeczy dokupiłam i coraz mniej brakuje...
|
|
|
|
#3711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tego co ona mi mówiła to on jeździ do Frankfurtu i straciłam już jakiekolwiek nadzieje, że uda się w ten sposób to załatwić. Na gg napiszę o co mi dokładnie chodzi.
|
|
#3712 |
|
BAN stały
|
Czesc dziewczyny
![]() Sensuel, nie pamiętam czy pisałam, ale masz śliczny brzuszek i szczupłe nogi, nie wiem gdzie Ty widzisz jakiegoś "słonika" ![]() Kicia fajnie , że się odezwałaś i nie zmieniłaś decyzji, na pewno wszystko się ułoży a na to trzeba czasu i cierpliwości. Trzymam kciuki ![]() U nas zimno, ale nie tak jak w Polsce. Mrozik lekki jest, śniegu troszkę leży, ale słoneczko świeci i ładnie na zewnątrz. Zazdroszczę moim rodzicom bo w poniedziałek lecą na święta na Wyspy Kanaryjskie a tam teraz 25'C Tż ma od dziś urlop Miłego dnia
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
ja sie nie odzywam bo na weekend przyjechalam z TŻ do mojej mamy. wczoraj bylismy u mojej pani ginekolog ktora mam w rodzinnym miescie. przebadala, usg zrobila i maluch od wtorku urosl 4 mm niby wszystko okej, tylko jakies lekkie skurcze mam i przepisala mi luteine... no a dzisiaj znowu lekkie plamienie i jestem ogolnie wkur**** bo martwie sie takim obrotem spraw. dzisiaj czuje sie beznadziejnie bo troszke brzuch mnie boli i najchetniej nie ruszalabym sie z lozka. do tego taki mroz jest ze nie wyrabiam atinas,ja tez szukam kiecki bo pod koniec lutego chcemy wziasc slub. juz sobie w sumie jedna upatrzylam ![]() sensuel sliczny brzusio, normalnie szczuplaczek z ciebie. kiciu dziekuje ci za pamiec pozdrawiam was wszystkie, nie wszystko czytalam, bo nie mam sily. buziaczki |
|
|
|
#3714 |
|
Wtajemniczenie
|
helol
dziewczyny i u mnie snieg zawital ![]() ![]() ![]() w nocy tak ladnie bylo wszystko zasniezone,bo teraz to plucha sie zrobila poczulam sie choc przez chwile jakbym byla w Pl![]() ![]() ja juz wykapana,po sniadanku,swinka nakarmiona.czekam na tz i na zakupy jedziemy.zrobilam juz liste zakupow-oby mnie z nia nie pogonil ![]() KICIA nie lubie gg,jakos tak wole nie montowac.ale za to juz skaypa zamontowalam ![]() ![]() ANUSIA to Ty juz jedna noga w nowym mieszkanku.ciesze sie,ze wszystko sie poukladalo ZEBERKO milego dzionka zycze i nie wojuj tak ze sprzataniem.daj poodpoczywac Piotrusiowi i co by mu sie za bardzo nie spieszylo na swiat ATIANS oj te noce nie przespane i te wiercenie.to mnie tez dobija pol nocy zajmuje mi ulozenie sie,a malutka co raz ciezsza sie robi.takze przewrocenie sie na drugi bok to masakra i juz duzy wyczyn ![]() milego dzionka
|
#3715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Bajka sukienka śliczna i nie stresuj się tylko odpoczywaj
![]() Agnieszka w rezultacie poszłam spać po odkurzaniu i umyciu podłóg i nic nie zrobiłam |
|
|
|
#3717 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem zmachana.wlasnie skonczylam sprzatac i najchetniej poszlabym spac.a nie moge bo ide na spotkanie do pizzeri z pracownikami i szefem z bylej pracy.
dzis dostalam piekne ciuszki i mate edukacyjna z Disneya-uzywane ale w bardzo dobrym stanie zakupy na swieta zrobione.jedynie budyniu smietankowego nie dostalam.obym znalazla bo do sernika mi potrzebnymilego wieczorku laski
|
#3718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ja tylko na chwilkę. Remoncik skończony,pakowanko też
jutro przeprowadzka . Internet podłączą mi atk dopiero w środę pomiędzy 13-15,więc do środy kochane . Uważajcie na siebie i i nie przemęczajcie się |
|
|
|
#3720 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć lasencje
TŻ dzisiaj w pracy do wieczora,także mam czas na neta.U nas śnieg jest,ale z chodników zmiecione i jakoś na sanki tak średnio.Poza tym nie bardzo chce mi się ciągnąc mojego 18kg łobuza.Wystarczająco często łapię mnie skurcze brzuszka i pleców aby jeszcze częściej miało to być .To chyba takie wstępne przypomnienie tego miodu z porodówki .Przeczytałam ostatnią stronę,ale jakoś nie w temacie jestem. Agnieszka,pisałaś że nie masz przepisu na rogaliki.To teraz masz http://www.wielkiezarcie.com/recipe42662.html. To jest przepis mojej babci.Tylko wiesz co,ciasta nie wyrabiaj w automacie do chleba,bo ja ostatnio taka mądra byłam i zrobiłam tak i ciasto było takie średnie .Lepiej zrobić zgodnie z przepisem
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

masakra ja chce wiosnę!!!

Ja też bym się gdzieś schowała by przetrwać ten okres gorący
. Ja nadal działam w twojej sprawie, ale nic nie powiem, bo może znowu nic z tego nie będzie. Szkoda, że kolega mój tam nie jedzie może bym jakoś go ubłagała 
,,byly,,

. Internet podłączą mi atk dopiero w środę pomiędzy 13-15,więc do środy kochane
.