|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
No właśnie nie,bo kursy busów mam źle rozłożone i muszę długo czekaĆ,albo jak mam przerwe między zajęciami muszę łaziĆ po mieście.
Cytat:
![]() ![]() Aleksandrze w dniu Twojego święta życzę by Twa duma była zawsze napięta by każdego zachwycała wymiarami i nieprzewidzianymi zamiarami!!! Załącznik 2576463 Załącznik 2576464 Załącznik 2576465
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
PIP.
|
no wlasnie, Majki przychodzi do Was i do mnie juz nie wyrabia, dajcie mu troche odetchnac
![]() a w ogole to musze powiedziec, ze wczoraj zemdlalam jak ogladajac sobie zdjecia w moonwalku odkrylam rozkladowke ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- w sumie dobrze, ze zrobili to w tej rozkladowce, bo inaczej wszystkie ksiazki w empiku bylyby w tym miejscu oslinione ![]()
![]() |
#3693 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Zakorzenienie
|
Aleksandrze wielki,
szerokości butelki, wszystkiego najlepszego, popędu dużego, ogromnej chcicy i zawsze chętnej picy ![]() Załącznik 2576550Załącznik 2576551 Załącznik 2576552Załącznik 2576553 Załącznik 2576554Załącznik 2576555 Załącznik 2576556Załącznik 2576557 |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że nadalej we wtorek listonosz mi go przyniesie, bo jak nie to... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3696 |
Zakorzenienie
|
Aleksandrze Wielki
tyś zawsze jest napięty rżnij mnie mocno w dzień i w nocy bo ja zawsze chętna do pomocy ![]() siema mam dość nauki ![]()
#3697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Girl, a w ogóle zdążyłaś cokolwiek powtórzyć? ![]()
![]() |
#3698 |
Zakorzenienie
|
poczytałam sobie o Dianie i przypomniało mi się, że jak byłam mała to chciałam być taka jak ona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc to jutro mogę coś powiedzieć jedynie o teleologizmie i deontologizmie troszkę o sumieniu czyli rodzajach, koncepcjach i kształtowaniu, odrobinkę o wybranych wartościach etycznych i o formalizmie kantowskim, wolności sumienia umiem tyle o ile jednym zdaniem mogę to powiedzieć, koncepcje prawa naturalnego też tylko ciutkę, zasady etyki społecznej mam nadzieję jeszcze powtórzę, metaetyka słabo ale też coś wystękam... gorzej z ogólnymi o metafizyce mogę coś wystękać i o strukturze bytu gorzej z naukami humanistycznymi filozofia przyrody dualizm duszy.... jutro nastąpi moja masakra
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- http://img212.imageshack.us/img212/7...42qk1pqre1.gif bujaka bujaka ![]()
#3700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedactwo ![]() Aleksandrze Wielki.. W dniu Twojego święta Życzę Ci, aby Twa wielkość była niepojęta ![]() Niczym skała twardy bądź! Aż z wrażenia muszę siąść ![]() Majk więc niech Cie poleruje, Innych gości niż ja nie toleruje. Ja się Tobą zajmę tak, Że na inne stracisz smak. ![]() Dzień dobry Nibylandki ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3701 |
Zakorzenienie
|
fajne nogi http://www.zeberka.pl/img/ela/2333_1.jpg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3702 |
Zakorzenienie
|
mnie kot obudził zwalając wszystkie moje notatki....
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- w ogole to mam depresję i jutro nastąpi mój koniec załamę się zamknę w domu i będę ryczała w łóżku przez tydzień... ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- włączyłam sobie Remember The Time z podpisu i leżę ze śmiechu na laptopie KOCHAM GO normalnie....
#3703 | |||
Zakorzenienie
|
Może parę słów więcej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bujaka Majkol ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Zakorzenienie
|
Attention please!!
Wklejam me ulubione zdjęcie Aleksandra Prosze o uczczenie tej chwili wanną kiślu ![]() Załącznik 2576659 |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 |
Zakorzenienie
|
ja oglądam Majkola z fankami i rozbawia mnie ta laska na parkingu co po buziaku apopleksji dostała
![]()
#3707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olek to jednak jest niezwykle fotogeniczny ![]()
![]() |
#3708 |
Zakorzenienie
|
o kuwra Dave Dave grał w modzie na sukces
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- czy ktoś może mnie kopnąć w tyłek żebym wróciła do nauki ![]() ![]()
#3709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A źle Ci tu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
Ja chce kawę!
![]() ![]() Moje zycie nie ma sensu ![]()
#3711 |
Zakorzenienie
|
chcecie linka do Mody na sukces z davem
![]()
#3712 | |
Konto usunięte
|
Aleksandrze Wielki mój Ty zawsze przy mnie stój Rano, wieczór, we dnie, w nocy Bądź mi zawsze ku pomocy ![]() Broń mnie od suchości pochwy i doprowadź do orgazmu wielkiego Ejmen. ![]() Cytat:
![]() ![]() Do Mody zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=lCp_5t3661U 4:30 zaczyna się scena z Davem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3714 |
Konto usunięte
|
Ja pinkole. On ma identyczny głos jak Majkol!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14680224]
Aleksandrze Wielki mój O ja peertole Ty zawsze przy mnie stój Rano, wieczór, we dnie, w nocy Bądź mi zawsze ku pomocy ![]() Broń mnie od suchości pochwy i doprowadź do orgazmu wielkiego Ejmen. ![]() ![]() ![]() Do Mody zawsze ![]() Jakimi rymami zapodajesz z rana ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14680364]Ja pinkole. On ma identyczny głos jak Majkol!!! ![]() Myślałam, że jestem pertolnęta, że mi się skojarzyło tak ![]()
#3716 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zakorzenienie
|
sądzę, że już z programu u Leezy było wiadome że Dave ma podobny głos do Majka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- w ogóle moja koleżanka (ogromna fanka Elvisa) dzisiaj do mnie, że sniło jej się, że Majkol wrócił ![]()
![]() |
#3718 |
Zadomowienie
|
Ja sie powoli żegnam,muszę zaraz ruszaĆ ale nie ce mi se
![]() ![]()
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam porządek z Majkiem tzn całą kolekcje włożyłam do kartonika i do szafki i teraz wszystko razem a książki na półce.
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Trzymaj się tam jakoś
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
Ash nie pij za dużo
![]() policzyłam, że nawet jak dostanę jutro 2 to mam 4 na dyplomie więc całkiem mi ochota na naukę odeszła...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.