|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
BAN stały
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
Z jednej strony wydaje mi się że w ciąży jestem już wieczność, a z drugiej, że czas tak szybko mija. Pamiętam jak zazdrościłam części z Was że jesteście już w drugim trymestrze, po 13. tygodniu i możecie się poczuć bezpieczniej, potem jak niektóre z was były już w 24. tygodniu, że to tak blisko, że ósmy miesiąc to już zupełna końcówka, twierdziłam że po 30. tygodniu to już w ogóle wszystko z górki i tak strasznie blisko porodu, a teraz te ostatnie tygodnie niesamowicie mi się dłużą... Edytowane przez make_up_istka Czas edycji: 2010-12-27 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
BAN stały
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
![]() W sumie mam troszkę wątpliwości,ale skoro mojemu mężowi zależy na tym,by powitać swoje dziecko od razu,to proszę bardzo ![]() Ale te słowa były po prostu rozbrajające ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Już niewiele Ci zostało ![]() Tak,mnie też się ostatnie tygodnie oczekiwania trochę dłużyły-byłam ciekawa,kiedy w końcu się zacznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, ze niewiele mi zostało, ale im bliżej tym bardziej czas mi się dłuży. Jestem już tak wykończona, że marzę o tym, żeby urodzić. Nieważne czy normalnie czy przez cesarkę. Po prostu chcę już mieć małą przy sobie. TŻ cały czas obstawia 4.01 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Konto usunięte
|
Cześć Mamuśki
![]() Malutkie laleczki wizażowe sa po prostu cudne wszystkie 4 ![]() lilijko -nie przeciekaj ![]() marlena-Ty już możesz A co do porodu z Tż to pierwszą rodziłam sama -masakra ![]() ![]() ![]() jejku zapomniałabym Jelly (babciu kochana gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
Zadomowienie
|
dostalam wiadomosc od Muron
Cytat:
zazdroszcze jej tego oddzialu ![]()
![]() |
#3697 |
Zakorzenienie
|
to super
![]() może przetrzymają ją do nowego roku |
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
BAN stały
|
Nie wiem własnie,czemu...z jednej strony chcę,ale z drugiej nie chcę..a nuż się przestraszy moich krzyków?
![]() Pamiętam,jak raz,jak miałam silny skurcz-wrzasnęłam wtedy:''O ku**a!''. Mąż lekko zdziwiony,ale zacząl się smiac ![]() Ja nie przeklinam,ale wtedy mi się zwyczajnie wyrwało ![]() Ale raczej będzie przy porodzie-widzę,jak mu na tym zależy,mnie zresztą tez...co do tych wątpliwości-pewnie coś mi odkorowało,jestem w ciąży,hormony szaleją i te sprawy ![]() Anula,dziękuję ![]() JeSuis,super ![]() Doczekała się nasza mamuśka nowego oddziału ![]() Teraz tylko czekamy na info o jej córeczce ![]() Edytowane przez Jelly37 Czas edycji: 2010-12-27 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
[1=2ed2b7bd55856fc562a8a0f c0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b 8b5c69;24008616]Cześć Mamuśki
![]() Malutkie laleczki wizażowe sa po prostu cudne wszystkie 4 ![]() lilijko -nie przeciekaj ![]() marlena-Ty już możesz A co do porodu z Tż to pierwszą rodziłam sama -masakra ![]() ![]() ![]() jejku zapomniałabym Jelly (babciu kochana gratulacje ![]() a witamy, witamy ![]() zaciskam nóżki twardo ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Agape opanowałaś to allegro z wyprawką?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Rozeznanie
|
fajnie że Muron trafiła tak jak chciała na ten nowy oddział..
Lilijka Ty sie nie wygłupiaj z tymi przeciekami.. ![]() ja dziś sie najeśc nie moge, nie to że głoda jestem tylko cały czas mam na cos ochote.. cukry dalej mi leca.. po barszczu plus uszka z miesem mialam 81 ![]() coraj bardziej sie boje, ale sroda juz nie daleko wiec przynajmniej dowiem sie czy mi sie nic nie skruciło.. a u nas tak sypie ze nic z okna nie widac.. http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostk...wiadomosc.html
Liwia http://www.suwaczki.com/tickers/h84fej28regdkxkk.png Amelka http://www.suwaczki.com/tickers/km5sio4pvkc0m5r2.png Edytowane przez kaskup Czas edycji: 2010-12-27 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
BAN stały
|
Ja się dziś czuję masakrycznie. Choróbsko przejść nie chce tylko się nasila. Może katar już tak strasznie nie męczy, ale gardło strasznie i jestem osłabiona... Muszę się kurować, bo jak ja będę rodzić?!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3702 |
BAN stały
|
Make-up-istko,ja też cos jestem chora..ucho mnie tak rozbolało,że masakra normalnie.
No,ale Twój poród tuz,tuz,więc się kuruj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
make_up_istka kuruj się kochana, kuruj...........
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Rozeznanie
|
kurcze a ja dolka przez ta nauke zlapalam, jeszcze nigdy nie czulam sie taka bezsilna, niby to tylko kwestia mojej silnej woli i zabrania sie do pracy, ale to jakies silniejsze ode mnie jest, po prostu nie potrafie i juz, az mi sie ryczec chce.... wiem marudze Wam tu ale jakos mezus w pracy wiec nie mam komu, nie wspomne o tym ze i tak mnie nie rozumie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Konto usunięte
|
kaskup-ja też dzisiaj jestem jak studnia bez dna ,jem,jem,jem.....i dalej jestem głodna
![]() make_up_istka-zdrówka życze ooo widzę że muron trafiła na nowy oddział tak jak chciała ![]() Ja póki co się trzymam ,nawet przeziębiona nie byłam ,ale moja mała mi własnie zasneła a to dobrze nie wróży ..... Ona spi w ciągu dnia tylko wtedy gdy jest chora ,tfu,tfu.żeby nie wykrakać |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 |
Rozeznanie
|
Ja bym chciala zeby TZ przy porodzie byl (choc czasem nachodza mnie mysli, ze nie, ale jak mowicie to hormony), no ale jak bedzie w praktyce nie wiem, bo nie wiem kiedy sie zacznie, nie wiem kto zajmie sie dziewczynkami, jestem tylko umowiona, ze znajoma babcia jednej dziewczynki, ze w razie czego, ona odbierze mi dzieciaki, i wezmie do siebie, ale nie chcialabym tak szczerze, bo to obca kobieta, kochana bardzo i pomocna, ale sama ma tyle pracy, ze jak pomysle, ze oprocz tego, ze odbiera swoje dwie wnuczki, jeszcze ekstra po moja starsza pobiegnie (bo mlodsza konczy lekcje tak jak jej wnusia, wiec odbierze je obie na raz),no i ma swoja chora mame i tesciowa pod opieka, to po prostu mi glupio.
Ale pewno wyjscia nie bede miala, bo z rodziny TZ, nikt nam takiej pomocy nie zaproponowal, a swojej rodziny tu nie mam, oprocz siostry, ktora mieszka ponad 200 km. ode mnie, i sama w ciazy jest. Idealnie by bylo, jakby porod zaczal sie w tygodniu, zaraz jak zaprowadze rano dziewczyny do szkoly, i zeby mloda urodzila sie w 3 godziny, wtedy TZ zdazylby i przy porodzie byc, i odebrac dzieciaki, albo choc starsza, no ale idealnie, to u mnie nigdy nie jest ![]() Rodzina TZ nie zaproponowala, ze w razie co dzieciaki moga byc u nich, ale jak bede blizej terminu, to pewno beda co dzien telefony, czy to juz ![]() ![]() Super, ze Muron trafila na nowy oddzial, tak jak chciala ![]() Lilijko nie zartuj z tymi wodami nawet, ja tez mam jakas plynna bezwonna wydzieline, ale mialam ja tez przed ginka, wiec wychodze z zalozenia, ze to jest normalne, bo mowila, mi ze wody sa ok ![]() Boszz jak ja wszystko pozapominalam z poprzednich ciaz... Tez bym chciala miec ta moja malenka juz przy sobie, ale raz ze gotowa nie jestem, ani nie spakowana, ani nie zaopatrzona ![]() No, a ja mam przeczucie, ze posiedzi dluzej ![]() Bardziej, od tego, ze chcialabym ja miec juz (a raczej porod za soba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3707 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Spokojnie,dasz sobie ze wszystkim radę ![]() Zjedz cos pysznego,od razu będziesz się lepiej czuła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Zakorzenienie
|
ligotko wszystko będzie dobrze, to przez ciążę tak jest. Ja z kolei czuję się jakbym straciła rozum, czasami też odnoszę wrażenie, że jestem głupsza..
![]() kurka wodna, co jest, wizaż nawala czy co?? strasznie dzisiaj chodzi, a może jest przeciążony?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3710 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczynki
![]() Słodkie odpada jem co chwile, potem mam zgage, pije mleko i tak w kółko! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- dzieki dziewczynki ![]() Słodkie odpada jem co chwile, potem mam zgage, pije mleko i tak w kółko! ![]() ![]() taaaa nawala :/ ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- dzieki dziewczynki ![]() Słodkie odpada jem co chwile, potem mam zgage, pije mleko i tak w kółko! ![]() ![]() taaaa nawala :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Zakorzenienie
|
wygrałam aukcję na all z tym śpiworkiem z żyrafką, ale ciężko było
![]() ![]() ligotka ja wczoraj wieczorem załatwiłam się na amen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
BAN stały
|
Noo,Wizaż dzis strasznie muli
![]() Ligotko,nie martw się,naprawdę ![]() Marleen,ja też wolę,żeby mąż był przy mnie podczas porodu(tak,jak mówiłam-to duzo daje). Swoją drogą,gdy teściowa się o tym dowiedziała,to wzięła mnie na ''babską rozmowę''. Powiedziała,że ''mężczyzna nie powinien widziec rodzącej zony,bo widok krwi,i tych wydzielin sprawi,że będzie czuł do niej obrzydzenie i nie będzie chciał z nią współżyć''. |
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Rozeznanie
|
oj widzisz lilijko ja tez stara a glupia jestem bo juz trzy razy mnei dzis zlapala po tym samym - rogalikach mamusi, a i tak je ciagle jem :/ gratuluje spiworkow!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3714 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaa i chwalę się moim zakupionym łóżeczkiem
http://allegro.pl/item1368739595.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jelly gratuluje zostania młodą babcia ![]() ![]() chantalle, achaia przesłodkie te wasze kruszynki ![]() ide zjeść coś słodkiego... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja sie wprawdzie zupełnie tej nowej roli nie spodziewałam,ale jestem szczęśliwa ![]() Przekichane z tą wyprawką...miałas juz zakupy robić,a tu takie cyrki z tym prądem... I fakt,oni tam chyba myślą,że ludzie co tydzień mają duży przypływ gotówki.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zadomowienie
|
własnie byli u nas znajomi. Ale zaczełam się zle czuć.. jestem pełna na maxa, az mi nieodbrze...i spac mi się starsznie chce..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3718 |
Rozeznanie
|
agape koszmar, oni sa beznadziejni, sama sprawe olali, a teraz dali raty takie ze szkoda gadac, przeciez mogli zrobic miesieczne odstepy wrrrrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Zadomowienie
|
Łóżeczko prześliczne
![]() Jelly, ja jestem pewna, że będę bluzgać na czym świat stoi ![]() ![]() Ligotka, nie martw się, ja mam roboty tyle, że głowa mała, a na wizażu siedzę... ![]()
#3720 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.