|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3692 | |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() wpadam na chwilkę bo po 9 wybywam znowu z domu, dzisiaj fryzjer i lepiej niech nie będzie za dużo ludzi (nie jestem umówiona niestety) bo mnie teściowa skróci o głowę jak Marudek nie będzie u niej grzeczny ![]() jestem średnio wyspana, Radzio po butli w nocy sie obudził za wcześnie jak na mnie a że nie chciało mi się iść robić kolejnej to dawałam cycorka - efekt był taki, że wstawał za często i o 7 obudził sie całkiem wyspany w przeciwieństwie do mnie i usmiechnięty jak gdyby nigdy nic ![]() zaczął dzień od zwiedzania łóżeczka i plucia ![]() Cytat:
![]() a córcia miała śliczne włoski ![]() Aniu niebieskiej lwicy ![]() ![]()
![]() |
#3693 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() ![]() ![]() ![]()
#3694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tez miałam długie włosy, siedziałam na nich w wannie...ale po komunii obcięłam ![]() teraz to mogę sobie pomarzyć- bardzo wypadają.. Nikosia całą noc stękała, jęczała... nie mam pojęcia co jej jest, teraz nie śpi od 7 a ja mam oczy na zapałki ![]() bożesz jak ja kocham spać!! nie jest mi to dane ostatnio ![]() jakieś nowe fotki w klubie? idę zobaczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() nocka jak zwykle (super), więc siedze cicho, bo znów po głowie dostane... Aniu - imienniczko maleńka - sto lat kochanie ![]()
#3696 |
Moderatoreska
|
Dziewczyny trzymajcie kciuki, córcia siostry jest właśnie operowana, operacja potrwa 4-5 godzin.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3697 | |
Zakorzenienie
|
![]() pisze pod spodem : sebba miał 2 pobudki 4 i 7 wstalismy 8 30 koniec skoku? czuje sie jak nowonarodzona ![]() jezu zeby to trwało ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3698 |
Wtajemniczenie
|
ewesko
![]()
#3699 |
Zadomowienie
|
eweska trzymam mocno
![]()
#3700 |
Zadomowienie
|
Dziękuję. Poszłam. Wyspałam się.
![]() Trzymam mocno!
![]() |
#3701 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() musi byc dobrze
![]() ![]() |
![]() |
#3702 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, od lwicy najlepszego
![]() ![]() ![]() eweska, ![]() Siedziałam i pisałam maila do naszej przesympatycznej koleżanki, Pepe w leżaczku obok machał nogami. Patrzę w pewnym momencie na niego, a tu na półśpiochach widać kupsko ![]() Oszczędzę Wam szczegółów, bo pora śniadania ![]() ![]() ![]() Na szczęście sytuacja opanowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
anulinka hahaha tez sie nam takie sytuacje zdarzaja
![]() ![]() czy ktoś używa już "5" ![]()
#3704 | |
Zakorzenienie
|
Witam!!!
U nas dziecko sie wyspalo a mama nie... pierwsza pobudka o 23.ciej, TZ probowal smokiem spacyfikowac, ale zdazyla sie rozplakac mega i poszlam z cycem i odsiecza, a ze zasnelam dokladnie 15 minut wczesniej to potem nie moglam zasnac chyba do 1-szej.... o 3.30 byly rzuty ale zasnela i karmienie dopiero o 4:45!! pielucha byla mega ciezka i mialam wyrzuty ale nei chcialam jej rozbudzac, bo zaczela do mnie gadac slodko, ale zasnela i o....6:45 obudzil mnie ALARM monitora oddechu... MYSLALAM, ZE DOSTANE ZAWALU!! stad moje pytanie, to samo napisalam na FB: wiem ze Paulizia pytala juzna forum kiedys ale musze zapytac raz jeszcze, czy Aga Pe, Moria i inne dziewczyny posiadajace Angel Care uzywaja jeszcze monitora oddechu? Bo my odkad przenieslismy Zoche do wlasnego pokoju wlaczamy i dzisiaj o 6:45 sie wlaczyl alarm, polecialam jak oparzona a Zoska spala ! nawet sie nie obudzila, oddychala ladnie ale spala dokladnie po srodku lozeczka , calkiem w poprzek...myslicie ze to dlatego sie wlaczyl? czy miala bezdech? kurcze boje sie troche wylaczyc to........ a potem dospala do 8:25... kaszlala troche wczoraj i raz w nocy...moze cos ma z pluckami? a o 5 tej rano obzarla sie tak, ze jak sie obudzila to na cyca nawet nie spojrzala... ![]() MoniaK w nocy jak nie moglam spac to sobie o Tobie myslalam, szczegolnie ze Zoska obudzila sie juz o 23 ciej wiec sadzilam, ze nocka bedzie do kitu, duzo sil witalnych ci przesylam kochana ![]() Camomiile ja tez planuje zawsze wczesniej isc spac a mi sie nie udaje ![]() ale lepiej spi...w nocy moze z powodu braku drzemkii? Kiara jakie wlosyyyyyyy corenki!!! loo matkooo !! sliczniaste! Basienka Zoska tez sie jeszcze nie przewraca, bylam u fizjoterapeytu, u ortopedy i niby miala ta strone prawa silniejsza, ale juz jest lepiej...ale dalej sie nei przewraca, øpowiedzieli ze od 5-9 miesiaca moze zaczac, wiec na razie chyba nie zamartwiam sie, choc przyznam ze wkurza mnei, ze wszystkie dzieci sie juz przekrecaja... zoska robi kupke nad ranem ![]() gusiaczku gratuluje nocki! cos ostatnio Nadusia przepieknie spi co? ![]() Cytat:
![]() eweska TRZYMAMY KCIUKI!!!! grazin no wreszcie Sebus dal mamie pospac ![]() nie chce mi sie wstawac, ciemnno wszedzie, mokro wszedzie, co to bedzie...co to bedzie.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3705 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miałam podobną sytuację jak Nika miała 2 miesiące ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3706 |
Zakorzenienie
|
Anulinka u nas tez takie kupska bywaly..na szczescie odkad je sloiczki robi bardziej hmm zbite, choc na wyjezdzie do Szwecji nas takim wielgachnym kupsztalem tez zaskoczyla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3707 | |
Wtajemniczenie
|
anula, nasza też "zbita"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Zadomowienie
|
ewesko
![]() ![]() anulinko to kupa gigant, faktycznie ![]() kiara, no wlasnie d.upa ze mnie, nie pochwalilam włoskow Wiki...śliczne, takie dlugie, ale ja też bym już obciąla, bo jednak mogą być uciazliwe. Moja Emilka tylko raz miała podcinane od urodzenia, jakiś rok temu. grazin my uzywamy jeszcze pamkow "3", super, ze Sebuś dał mamie pospać ![]() Moja Oliśka zrobila moze ze 4 przewroty i to wszystko ![]() ![]() Za godzine mam wizytę u dentysty, brrrr. ale na szczęscie to już ostatni ząb ![]() ![]() mała zjadła kaszkę po 8 i zasneła, a ja razem z nią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Wtajemniczenie
|
my też nadal na pieluchach "3", dwie paki "4" czekają.
Ile jest tych pieluch za 29.90 w SuperPharm?
#3710 |
Zakorzenienie
|
ewesko
![]() Grazin super, ze sie w koncu wyspalas ![]() Anula Od jakiegos czasu (z malymi wyjatkami jak np. 2 poprzednie noce) jestem z nocek zadowolona ![]() My tez na "3" Lece na spacer, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Wtajemniczenie
|
czekam na kuriera tralalalalalaaaaaaaaa...
sama się tym wózeczkiem pobawię i dopiero oddam w prezencie ![]()
#3712 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego naj dla Ani od Lwicy ![]() Kiara śliczna ta twoja córa, no i te włosy ![]() ![]() Grazin 5?! my jeszcze na 3 jesteśmy ![]() Bassienka ![]() ![]() Anulinka widzę że u was pracowity poranek był ![]() ja dzisiaj rano w domku jestem ![]() ![]()
![]() |
#3713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MOJA OLA PRZESPAŁA CAŁĄ NOC 12H NIEPRZERWANEGO SNU!!!! OD 19 DO 7 RANO ![]() ![]() ![]() dzisiaj łączę się z Tobą w szczęściu ![]() ciekawe czy to zasługa tej kaszki z lipą na dobranoc ![]() Cytat:
![]() dzien dobry ![]() widzę, że wiele mamusiem miało dobre nocki ![]() PRZYPOMINAM MAMUSIOM, POSIADACZKOM DZIECIACZKÓW ZE SKONCZONYMI 6MSC ZYCIA O PRZEŁOŻENIE MATERACA NA DRUGĄ STRONĘ (jeśli macie gryke pianke kokos ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiara ale piekne wlosy, bajeczne ![]() camomile prosze , krem i korektor w jednym! uwielbiam takie szybkie rzeczy ![]() http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...35229.html?i=0 domi ma zmiany osluchowe, pulmicort znowu w uzyciu. rece mi opadaja noc do dupy, prawie wogole nie spalismy do tego tak sie pozarlismy ze szok
![]() |
#3715 |
Zakorzenienie
|
Ewesko
![]() Aguś, a ta kaszką z lipą to jest z glutenem czy bez?
#3716 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki za przypomnienie odnosnie materaca ![]() Cytat:
![]() U nas tez chyba na nowo sie zaczyna, bo od wczoraj wieczora Oliwia znowu dziwnie oddycha nosem ![]() zosia ja juz 4 zeba będę robila, tak mi polecialy po ciaży. A tez tego strasznie nie lubie ![]() Aha, chciałm tylko powiedzieć, ze chyba włosy przestały mi wypadać ![]() Lecę, bo Malutka sie obudziła |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3718 |
Zakorzenienie
|
niedługo wrzuce moje 16 zdjec ze zlotu
![]() jako ze pierwszy raz wgrywam na picasse pewnie cos poknociłąm i trwa to mega długoooo
#3719 |
Wtajemniczenie
|
juz czekam w K
#3720 |
Wtajemniczenie
|
Pepe spał całe 13 minut
![]() Coraz lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.