|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
3cie albo 4te już sama nie wiem. Jeszcze 2godz i ranek.
Zawssze patrze z nadzieją na zegar gdy noc jest kiepska, że zaraz sie skończy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Hej.
U nas dzis ciężka noc. Jest 4 nad ranem a my juz chyba z 5 pobudek mieliśmy. Nie ma poprawy.... Tez czekam na ranek, jakos od 6 nam więcej sił. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- I wiercenie wróciło... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Wtajemniczenie
|
u nas drugie tym razem z kupa wiec usypiam gugacza bo przeciez juz dziec stwierdzil ze jest rano skoro mu ktos pieluszke zmienia
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Domi czyli to nie uszko....cholerka Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#3694 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas drugie. I juz koniec spania. Syn wali mnie po "pysku" raczkami, kokosi sie. U nas nocne wiercenie to charczenie w nosku. Kupuje Fride. Do tego cos na robaki ![]() Poprzednie nocki to co 2 h budzenie. W dzien roznie. Pan Skok dalej z nami mieszka. ONA ... gratulacje! Prosimy o zdjecie pierwszego watkowego zęba ![]() ANULKA umarlabym ze strachu. Nie wiem juz co jeszcze mialam napisac. Syn nawija mi nad uchem i kopie. Ja to bym jeszcze pospala. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- BALONIKU moze po prostu musi teraz zejsc wszystko co bylo zablokowane. No i sie zagoic? Te krople to antybiotyk? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Zakorzenienie
|
I u nas koniec spania. Zmieniłam pieluche i wsadziłam pod karuzele
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() My już po karmieniu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3697 |
Zakorzenienie
|
U nas pobudka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Ita No wychodzi na to ze jednak nie ucho Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Fiazo Oj ales miala noc. Moze w ciągu dnia będzie lepiej i odpoczniesz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3698 |
Zakorzenienie
|
Witamy nowy dzień!
Dziś też będzie mnie mało... Miłego! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
baloniku..nam pomogly krople CHIBROXIN polecone przez lekarza okuliste bardzo dobre dzieki nim my nie musielismy isc na przetykanie..i moja kuzunka tez wyleczyla oczko synka tym..tylko to na recepte jest..kuzynka jest okulistka i mi polecala bo u mnich w szpitalu dziecia to polecaja itp
my kropilysmy 2dni co 2h i 3dni 4razy dziennie... ale na drugi dzien byla juz taka poprawa ze szok.i przeszlo na szczescie... (wspominala tez kuzynka zr lepiej znalesc u siebie w miescie tak jakby specjaliste do przetykania kanalkkow bo "zwykli"lekarze robia tak ze moga narobic wiecej zlego niz dobrego..nam polecila dwie dr w Krakowie..niestety z innych miast nieznam...) |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Konto usunięte
|
A ja mam pytanie - czy probiotyk można podawać przez nieograniczony czas? Czy wystarczy mi te 10 saszetek, które mam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43845626]A ja mam pytanie - czy probiotyk można podawać przez nieograniczony czas? Czy wystarczy mi te 10 saszetek, które mam?[/QUOTE]
można podawać cały czas ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3702 | |||||
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() Adaś usilnie nie chce drzemać, gada do karuzeli. Ostatnio jego ulubionymi dźwiękami jest zawodzenie, robi yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jakby miał kupkę zrobić......i tak cały czas........ Nocka ok, dwa karmienia. Wstaliśmy o 7 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Daj już spokój z tym winem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze no, a wczoraj wieczorem zastanawiałam się jak tam Wasze nocki i miałam się pytać czy to faktycznie było od tej wody.... Ręce opadają ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
Tari - spieszę donieść, że my po pierwszej nocy z WOOMBIE!
Nie pisałam nic bo ostatnie noce były całkiem bez snu.... ![]() Dzisiejsza nocka..MIODZIO! Mały spał, nie wiercił się, nie kręcił ![]() ![]() Spał od 19:30- 7 rano z pobudka na mleczko o 4 (10 minutek wypił i lulał dalej ![]() ![]() ![]() Może przestane chodzić jak zoombi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas kolejna ciężka noc.. Karmienia co 2h, 2h, 1h, 1h50', 1,15', 50' i zasnął w naszym łóżku, a ja przyszłam w spokoju wypić kawę ![]() W dodatku po karmieniu o 6:15 Mały już nie mógł zasnąć, uśmiechał się, parę razy zagadał..odłożyłam go do łóżeczka..kilka razy smoka wcisnęłam..głaskając po główce i przykładając tetrówkę do buźki mówiłam 'aaa śpimy jeszcze' i odchodziłam od łóżeczka..wzięłam grającego chłopczyka do łóżka ( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Zakorzenienie
|
Kejt-zazdroszcze winka
![]() Moje dziecko spalo na mm do 5 rano..Dostala w nagrode cycka ![]() Katerine-masakra z tym Lego.Wspolczuje mezowi przemeczenia ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- A tak wogole to Dzien Dobry ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#3706 |
Zakorzenienie
|
Nie powinnam tego pisać, bo już się nie powtórzy, ale nie mogę się powstrzymać!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Wtajemniczenie
|
Noc taka sama jak przez ostatnie dni. Karmienie 3:30 i 8. Zjadla i śpi dalej co jest nowością. Ale nie przeszkadza mi to
![]() Pisałyście czasem o tym że dziecko macha głową na prawo i lewo. Przyuważyłam to od kilku dni u Mai. Macha tak główką gdy chce usnąć. Pomaga jej to zasnąć, takie "bujanie". Kat Sowa jest pacynką przytulanką z IKEA. Maja z nią zasypia ![]()
![]() |
#3708 |
Zakorzenienie
|
Anulka-brawa za nocke! A typek spod waszych okien mam nadzieje ze sie nie pojawil?
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Kocurku-super ze woombie pomoglo ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#3709 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skusiłam się na tę fotoksiążkę darmową. Ile zdjęć powinno się tam znajdować? Niby ilość jest nieograniczona, ale ładnie to też wyglądać musi no nie? Nigdy nie zamawiałam takiej fotoksiążki i w praktyce nie wiem jak się to robi.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
Anioła zapodaj linka
![]() Edit: Anulka (słownik w tel ) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ale cieszę sie że sie wyspałaś ![]() Jak to człowiek się przyzwyczaja do dobrego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Zakorzenienie
|
Anulka-nie wiem ale sama sie do niej przymierzam
![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#3713 |
Wtajemniczenie
|
Idę myć tą głowę bo drzemka sie Misiolinie skończy i będzie klops
![]() Tweed jak minęła noc? Mam nadzieje że wyspaliscie sie z Alikiem i kupki już normalne ![]() Tari, Sam co was tak ostatnio mało? Tęsknimy ![]()
![]() |
#3714 |
Zakorzenienie
|
Omg na poniedziałek zapowiadają u mnie opady śniegu
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- A ja leze przy Laurze.Jak wstanie to sie obie ogarniemy ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#3715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też słyszałam o śniegu w poniedziałek. Jestesmy z Majulką przygotowane. Pierwszy śnieg mojego dziecka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kejt-http://landings.photobox.pl/v3/pl/wl...lpd-gr-insert/ Edytowane przez Anulka_p Czas edycji: 2013-11-23 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zakorzenienie
|
Misiaczka-jeszcze nie ale jak cos to teraz mam do centrum autobus co 15 min a opony Tz ogarnie.
Heeej to tez pierwszy snieg mojego dziecka ![]() Anulka-mam nadzieje ze sie wystraszyl i nie wróci ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#3718 |
Zakorzenienie
|
Hej, jestem mamą styczniową, ale muszę się wypowiedzieć w jednej kwestii.
DOMCIATKO - jeśli faktycznie po Waszej akcji z uszkiem była poprawa, a to pierwsza taka noc od tego momentu, to i tak ta poprawa mogła być od tego ![]() Przepraszam, że tak ni z gruchy, ni z pietruchy wpadłam, ale czasem Wasz wątek odwiedzam, no i o tej sytuacji też czytałam ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
Wiecie ze jak bylam mala to bralam z podwórka snieg do domu i chowalam kulke w zamrazarce na pamiatke zimy?
![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#3720 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I podpinam się pod pytanie o fotoksiążkę bo sama też się chyba na nią zdecyduję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.