|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ-tówki i ex TŻ-tówki 2012 cz. XVIII :D
Ma wrodzone opadnięcie powiek jednej i drugiej, będzie miał operacyjnie podnoszona jedna, a później druga. Kładziemy się w Białymstoku 80km od mojej dziury
wiec trzeba różne rzeczy na zaś brać. No wlasnie tez zaczął się czas chorób, jeden kaszlał szczekająco, walczymy z kurzajkami i po wizycie u pedi dostaliśmy skierowanie do ortopedy bo nie podobały jej się kolana starszego. Ortopedę tez ogarniemy w Białymstoku za jednym rzutem w poniedziałek. My się kładziemy z młodszym, a Tz jedzie ze starszym do lekarza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko za jednym razem z powiekami czy dwie wizyty? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Plus ogolnie z młodszym trzeba było zrobic w labo komplet badań do szpitala i jeszcze w piatek znów lece do pedi po zaswiadczenie, ze mały jest zdrowy
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ogólnie Wam się układa? I jak relacje siostra
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dwa zabiegi będą jedna powiekę teraz zrobią, druga za pare miesięcy. Wczoraj jeszcze w labo była dzika histeria. 5razy się wkuwaly i nie mogły wkuć, ale pobrały krew do badań. Dziś jak byłam po odbiór i weszliśmy do gabinetu myślał, ze znów coś będzie wiec tez zaczął płakać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio byłam w przychodni i właśnie dzieci miały szczepionki... Krzyki straszne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie do mnie? Siostra się przeprowadziła gdzieś indziej rzadko się widzimy, ja nie mam czasu na nic, ona pracuje wiec tez czasu mało. Praktycznie teraz sama z dziecmi siedze, bo Tz fuche ogarnia z siostry mężem wlasnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go utrzymać nie mogłam. Później jak już się wkuly to on się wyrywał, bo nie lubi byc trzymany. Ja się spociłam, on tez. Tak mi go szkoda było ma siniaki teraz na rekach. Już się boje szpitala :| bo pewnie będzie gorzej. Martwie się jak przejdzie momenty po wybudzeniu. Będziemy tam 3dni, pierwszy dzień przyjazd na oddział, drugi dzień zabieg, trzeci wypis. Nienawidzę szpitali Ja nie mam problemu z pobieraniem krwi czy coś, za to nienawidzę byc w szpitalu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej z młodym. :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Już bym chciała miec to z głowy
dzieki zabiegom będzie się szybko i normalnie rozwijał bo przez ograniczone pole widzenia chodzi jak dziecko we mgle. Potyka się o wszystko itp a wzrok ma dobry.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko nie zazdroszczę
![]() U nas Szymciun ochrzczony, Ewa ma bunt dwulatka, z tż non stop się kłócimy i tak leci dzień za dniem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Ciężaróweczki, a co u Was? Asia, Justynka odezwijcie się. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia u nas tez spiny były, bo stary w robocie do wieczora, ja sama wszedzie z dziecmi wymęczona psychicznie i tak się to kumulowało. U nas tez bunt dwulatka
wszytsko reaguje piskiem, płaczem i co tylko. Dobrze, ze Sebastian już sam biega po placu zabaw inaczej bym osiwiala ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj mam wizytę u gina, dzieciaki u siostry i tak mi dziwnie, że nie muszę na nich co chwilę zerkać, bo przeważnie wszędzie z nimi jeżdżę, czy to sprawy urzędowe czy zakupy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piona tez tak mam. Ostatnio umówiłam się do fryzjera (stary wziął wolne) to aż dziwnie było taka cisza i spokój albo jak stary się zajął w niedziele dzieciakami na urodzinach jego siostrzeńca. Były w parku trampolin. Ja poszłam na kawę z dziewczynami, a chłopy zostały z dziećmi to tez po korzystałam z ciszy. Ogólnie u mnie młodszy ma drzemkę to jeszcze mogę obiad ugotować, coś posprzatac, ale jak siedzimy wszyscy w domu, a Tz w pracy to wszystko załatwiam z dwójka, lekarzy, sklepy, urzędy itp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Konto usunięte
|
Ej beka
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;85977003]Ej beka
[/QUOTE]Dokładnie 🤣🤣🤣 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeko zdrowia dla chłopaków, zwłaszcza dla młodego
Cytat:
![]() ![]() ja zaczęłam właśnie 26 tydzień a przecież dopiero co test robiłam mała szaleje w brzuchu, ja się zaprzyjaźniłam z Rennie bo zgaga chce mnie wykończyć ale ogólnie jest dobrze z tż super, także oby jak najdłużej został jeszcze ten etap misia pysia przed "starym" ![]() jedyne co to przeraża mnie poród, zwłaszcza w naszym wspaniałym szpitalu...
|
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzisiaj koleżanka w rossmanie złapała brzuch i "ale suuuper. W ciąży jesteś??" ta mhm
🤭Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Justysia serio miło się czyta o Twoim szczęściu, po tym co przeszłaś.
Dacie sobie radę ze wszystkim na pewno. May, czyżbyś jakoś przytyła ostatnio albo miała wzdęcia? Aska w tvn (
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna ale super, wy ciężarówki a ja bym chciała jakoś zawodowo zacząć działać
już mi daje na głowę te siedzenie w domu ile można 🤣 liczę, ze w następnym roku coś się uda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Panna. Niestety nie jem cały dzień, i zaczynam najadac sie n wieczór... I tylko brzuch mi rośnie
![]() Ale miałam koszmar ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę sprzatac i powoli ogarniac się z młodszym do lekarza. Tak mi się chce, zwłaszcza, ze dziś starszy ma wolne od szkoły
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakto już 26 tydzień? ![]() Cały czas nie mogę się zebrać, żeby napisać nasze must have w kosmetyków dla maluszka. A maść tak Ci chciałam oddawać, że kilka dni później załatwiłam się laktatorem i teraz cały czas jej używam. Gratuluję dziewczynki. Na zgagę spróbuj Gaviscon w syropie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
ale nam się dzieciowy wątek zrobił... A że ja nic w tym temacie nie mam do powiedzenia to pochwalę się że zmieniłam pracę, od września studiuję zaocznie, starego nie mam, ale za to z TŻ nadal tęcza i jednorożce ![]() No i w klubie wrzuciłam wam linka do kilku fotek ze ślubu
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
A chcielibyście? Czy raczej wolicie skupic się na karierze i innych priorytetach?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już słodziaki w biedronce dla niego zbieramy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

wiec trzeba różne rzeczy na zaś brać.
i po wizycie u pedi dostaliśmy skierowanie do ortopedy bo nie podobały jej się kolana starszego. Ortopedę tez ogarniemy w Białymstoku za jednym rzutem w poniedziałek. My się kładziemy z młodszym, a Tz jedzie ze starszym do lekarza. 

wszystko za jednym razem z powiekami czy dwie wizyty? 
Siostra się przeprowadziła gdzieś indziej rzadko się widzimy, ja nie mam czasu na nic, ona pracuje wiec tez czasu mało. Praktycznie teraz sama z dziecmi siedze, bo Tz fuche ogarnia z siostry mężem wlasnie. 

albo jak stary się zajął w niedziele dzieciakami na urodzinach jego siostrzeńca. Były w parku trampolin. Ja poszłam na kawę z dziewczynami, a chłopy zostały z dziećmi to tez po korzystałam z ciszy. Ogólnie u mnie młodszy ma drzemkę to jeszcze mogę obiad ugotować, coś posprzatac, ale jak siedzimy wszyscy w domu, a Tz w pracy to wszystko załatwiam z dwójka, lekarzy, sklepy, urzędy itp

a przecież dopiero co test robiłam
mała szaleje w brzuchu, ja się zaprzyjaźniłam z Rennie bo zgaga chce mnie wykończyć ale ogólnie jest dobrze
🤭

już słodziaki w biedronce dla niego zbieramy