|
|
#3691 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zadomowienie
|
Lucky chyba nie ma słów, żeby wyrazić wtedy cierpienie mamy.
Powiem Wam jak tu tak jestem i te dzieci tak strasznie płaczą z bólu i cierpienia, a często i strachu (bo leżymy na chirurgii) to cały czas Bogu dziękuję, że Zosi nie stało się nic gorszego, i modlę się, żeby nie było żadnych odległych konsekwencji ![]() Hania pamiętam jak też się bałam jak i moja ciąża zaczęła się od plamienia, trzymam kciuki za siostrę! A Twojego męża mi autentycznie szkoda. Boże, jak jeden chłopczyk cały dzień płacze. Zachrypniety, a i tak go słychać na całym oddziale
|
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
Lucky wspolczuje ten kolezance a ta operacja na ile mu wystarczy...mam nadzieje ze z stan dziecka jest stabilny I beda go wybudzac ze spiaczki
To jest spiaczka farmakologiczna?
|
|
#3694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biedny... Lucky kciuki za malenstwo! Nie chce myslec co czuja rodzice...zamiast cieszyc sie i tulic maluszka, czekaja na wiesci w stresie... masakra... Wczoraj czytalam wrzesniowki i dziewczyna w 34tc urodzila martwe dziecko... zastanawialam sie tylko jak ona mogla tak spokojnie o tym pisac na forum...i pytala jaki porod wybrac... Pamietam jak ja cale 9msc dzien w dzien drzalam zeby utrzymac ta ciaze i upragnione dziecko..teraz nie moge sie nin az nacieszyc, czas zapitala a ja z kszfym dniem jestem ciraz bardziej zakochana, to jest niesamowite jaka miloscia obdarza sie ta mala istotke nie zdawalam sobie sprawy, ze wiez pomiedzy matka a dzieckiem jest taka silna...Wlasnie zjadl i lezy we mnie wtulony Dziekuje Bogu, ze go mamy w koncu tyle na niego czekalismy i ze go moge karmic, bo to rowniez poglebia wiez ![]() Potrafie go zacalowywac,wyprzytulac no masakra matka wariatka ![]() Myko cale szczescie, ze jest dobrze ![]() Ja mam niekapek TT i jest rewelacyjny, mlody z niego pije
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Konto usunięte
|
My pijemy ! poprawione z kolega w domu. Wiecie co? Bardzo kocham mojego męża, choć kolega trochę mnie zbił z tropu, nie wiem co myśleć o tym i jak się zachowac, bo to najlepszy kolega tz a usłyszałam takie wyznanie.... a kocham meza i często się z kolega widzimy... nie wiem jak to będzie, chyba będę go unikać
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zadomowienie
|
Ola to ten kolega ci powiedzial ze cie kocha
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- ???
|
|
#3697 |
|
Konto usunięte
|
Powiedział, że myslal że nie wyjdziemy za siebie z M, że Kubę pokochalby jak swojego syna, ale że szanuje moja decyzję... ale że M nie zasługuje na mnie, że uświadomił sobie rok temu, że chciałby mieć taka jak ja. On ogólnie nieśmiały, kopara mi opadła. Ale jak to mówią, słowa pijanych to myśli trzeźwych
---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- A z tym kolega znam się pół roku mniej jak z M |
|
|
|
|
#3698 |
|
Zadomowienie
|
Hmm....ola...no nie wiem co powiedziec..jedyne co to zachowuj sie tak jakby tej rozmowy nie bylo!!! A kiedy on to ci powiedzial
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Ola a kto sie zajmuje Kuba jak poprawiny?
|
|
#3699 |
|
Konto usunięte
|
Dziś. Tz poszedł zapalić z drugim kolega a drugi został. Powiedziałam mu żeby zapomniał, że to powiedział, bo wyszłam za mąż i kocham swoja rodzinę . A on że musiał to powiedziec. I że żałuje że wcześniej nie pomyślał żeby to powiedzieć. Masakra on taki spoko, zawsze zartowalismy, w klubach piliśmy, tanczylimy tak za ręce, tz się śmiał, a nie myślałam, że tamten tak myśli... naprawdę wolę go unikac
---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- Kuba śpi, ale ta spoko szwagierka jest u nas i już wczoraj mówiła że przyjedzie. Edytowane przez 201606011622 Czas edycji: 2015-10-12 o 07:07 |
|
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
Ola spoko ja nie mam glowy do picia...
|
|
#3701 |
|
Konto usunięte
|
Na pewno będę go unikac, a M nic nie wspomne, bo chyba by wszystkich z zazdrości rozniosl. Masakra, jeszcze mi pijackich wyznań brakowało.
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Ola to wy poprawin nie mieliście?
|
|
#3703 |
|
Zadomowienie
|
Ola a ty juz na nogach?? Jak Kuba? Nie przezywa imprezy I slubu?
---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Szara widze cie
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, Olimpia, Szara, Agnes
![]() heeeeeej Wam.
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
My zaraz jedziemy na pobranie krwi.zab od tygo mnie boli.w czwartek mialam miec wizyte to sie rozchorowalam we wtprek zangina ropna.dzis mialam miec to mi wyskoczyla oprycha na pol ust jestem wsciekla
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulinka wstała dzisiaj w nocy 8 razy. Padam.
|
|
|
|
#3708 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#3709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hej Cytat:
|
|
|
#3710 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Stracil szanse. Skoro byl pewny swoich uczuc to mogl Ci to jakos wczesniej powiedziec. Zreszta z TZ nie jestes od tak wiec w sumie sprawa i tak bylaby spalona. Nie lubie takich osob ktore mieszaja w zyciu ;/ |
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele Ola jakie jaja. Ja bym swojemu tz powiedziala, bo nie potrafie nic przed nim ukryc, ale na Twoim miejscu bym trzymala to w sobie. Tak jak napisalas, Twoj tz rozniosl by z zazdrosci. Glupia sytuacja..
|
|
|
|
|
#3712 |
|
BAN stały
|
Witam sie po wyjezdzie.
Zaluje ze to tak szybko minelo Odpoczelismy mega psychicznie.Jesli ktos chcialby sie wybrac na krupowki i pospacerowac to ogolnie nie polecam. O ile w sobote bylo malo ludzi, to wczoraj juz masakra. Pierwszego dnia akurat spacerowalismy wiec jako tako bylo. Galerie buduja na krupowkach ;/ Totalna porazka.Ludzie tylko z pelnymi siatami zakupow lataja. Wczoraj bylismy na gubalowce, wielkiej krokwi i troche pochodzilismy. Oliwia super sie zachowywala, zadnych problemow. Dobrze ze kupilam ten wozek bebetto, bo nie dosc ze wszedzie poradzil sobie z dojazdem, to jeszcze budka rozklada sie tak ze Malej praktycznie nie bylo widac i byla oslonieta przed zimnem. A mielismy okolo 0 stopni Z czystym sercem polecam tez apartamenty " Ostoja tatrzanska " Super miejsce na pobyt z dzickiem bo jest aneks kuchenny i czy zrobic jesc, podgrzac mleko itp to jest wygodnie. Mega urzadzone mieszkanko, z pelnym wyposazeniem kuchni. I najlepsze ze dziecko moze spac w jednym pokoju a w salonie mozna siedziec sobie do pozna. Podsylam linka gdyby cos http://www.tatrzanskaostoja.pl/ AAaa no i widok na gory Winda od samego garazu pod drzwi pokoju i nie trzeba z dzieckiem na takie zimno od razu wychodzic. Za rok wybieramy sie zeby pochodzic po gorach ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Kupilam sobie kurtke i mega czapke z jenotem ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- A tak wgl... u mnie snieg
|
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... Tosia znow dzisiaj budzila sie kilka razy. Wczoraj mialam ochote na kawe.... I sa skutki
Ruska ty kp caly czas i rozszerzylas diete prawda? Twoj Maly pije z butelki i z niekapka? Bo mam ten sam z Tt. I zastanawiam sie czy podawac go Tosi ale boje sie ze niadwno przekonala sie do butelki i zeby znow jej sie nie odwidziala jak podam niekapka. No i co dajesz do picia oprocz mleka of kors? Nie chce zeby obrzydzila sobie woda i mleko i mm i butelke Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Iluzja po co to napisalas?! Mega ci zazdroszcze.. Kochamy z Tz gory i chcielismy jechac znow za rok ale nie wiem czy jest sens z rocznym dzieckiem. Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też kochamy góry
|
|
|
#3715 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mozliwe ze uda Wam sie nawet z Tosia |
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
Hejo!
My dalej w szpitalu, nie wypuszczą nas na razie Ale pozwolili nam jechać za dwa tygodnie mamy zarezerwowany weekend w Zako właśnie całą rodziną (tzn z moimi rodzicami i bratem z żoną) i powiedzieli, że jak nic się nie będzie działo to możemy jechać. Ola nie powiedziałabym tż, poza tym jeśli kolega jest tak w tak młodym wieku, jak i Wy, to pewnie jeszcze się uczy, że takie rzeczy to się mówi albo przed faktem, albo wcale. Nie wolno tak mieszać w głowach i próbować szkodzić rodzinie. Po prostu to olej. Pijany był, zazdrości Wam ślubu, dziecka, rodziny jaką tworzycie. Też by tak chciał i kiedyś znajdzie swoją drugą połowę. Nie da się budować szczęścia na cudzym nieszczęściu. Koniec kropka
|
|
#3717 |
|
Zadomowienie
|
Ola - szok (żeby tylko ten kolega nie zacząl Wam mieszać w małżeństwie z zazdrości, skoro dopiero teraz go oświeciło ..) Ruska ja też tak ściskam i tulę mojego synka że czasem ma mnie dość taki jest wymęczony Normalnie cudowność moja kochana Iluzja Krupówki schodzą na psy ... 2 albo 3 lata temu byłam tam na Sylwestra ... żenada. Ulica wyglądała jakby przechodzili nią tabuny kiboli, rzucali fajerwerki pod nogi, można było się potłuc o turlające się butelki z piwa/wódki/szampana (...) Niemiło wspominam ten wypad... A na 2gą rocznice slubu byliśmy w Bukowinie no i zrobiliśmy sobie wypad po górach Morskie Oko, Czarny Staw itp.. super.. No ale fakt nie wyobrażam sobie z malutkim dzieckiem iść tak wysoko w gory.. W tych okolicznych miejscowościach kolło Zakopanego nie ma takiego przepychu ale miło można wypocząć.
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie co podawac do picia? Bo moj woda pluje na odleglosc
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
Ola
To się kolega obudził. No ale za późno, o wiele za późno. A tak w ogóle to gratuluję ŻONO ![]() Właśnie muszę kupić jakąś herbatkę chyba, bo to chyba lepiej też na brzuszek, kupy żeby coś mały pił oprócz cyca. Wody to nie chce, chociaż parę łyków zawsze się uda. A jak herbatkę to jakąś polecacie? No i myślę nad kubkiem, tylko zupełnie nie wiem jaki ![]() No i dorobiliśmy się edukacyjnego pociągu szczeniaczka, tatuś zrobił nam niespodziankę jeszcze chcę kupić puzzle piankowe no i hula kulę do raczkowania,tą co wrzucałyście na fb.
|
|
#3720 |
|
Raczkowanie
|
hej
scotasia mamy kubek z aventu, taki z silikonowym płaskim ustnikiem, o taki https://www.google.com/search?q=niek...LARRSjusYjM%3A sara ja mieszam wodę z soczkiem gerbera dla dzieci np. jabłkowym, wody więcej niż soku ![]() ola najlepiej gdybyś zapomniała o tym co usłyszałaś, dziewczyny dobrze piszą, ale mężowi nie mów xhanka zgłoście to, co za chamstwodorka materiał w krzesełku taki żeby można było przetrzeć szmatka czy gąbką z płynem umyć także już lepiej ceratka, dziecko się w tym może ugrzać czy pocić ale znowu całymi dniami w krzesełku nie przesiaduje przecież ![]() u mnie śnieg pada
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

nie zdawalam sobie sprawy, ze wiez pomiedzy matka a dzieckiem jest taka silna...

Normalnie cudowność moja kochana
To się kolega obudził. No ale za późno, o wiele za późno. A tak w ogóle to gratuluję ŻONO 

zgłoście to, co za chamstwo