Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek! - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-30, 08:32   #3691
karolinaaa92
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
Ciekawe wlasnie jak z neutralizacja tych "zapachow" i pampersy by sie po calym domu nie walaly. U siostry wszedzie sa i co rano zbieraja je nawet z kuchni

Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka

U Twojej siostry to już chyba przesada. Nawet jak ktoś nie ma specjalnego kosza, o którym pisałaś, to powinno być ustalone miejsce, gdzie składujemy zużyte pampersy. Niw wyobrażam sobie walających się pampersów po domu. Tym bardziej, że u Twojej siostry jest jeszcze starsze dziecko.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 08:40   #3692
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Albo po prostu od razu pampersy powinny byc wywalane do kosza.

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 10:12   #3693
IrelandBreakfast
Zakorzenienie

Dzwoniła do mnie prodziekan z informacją, że niewiadomo czy mogą mi podpisać moje podanie o przeniesienie z seminarium, bo złożyłam dokument za późno. Wyrwę sobie serce ze złości. Mojej promotorki nie było cały rok na zaocznych, dopiero w czerwcu raczyła się pojawić. I oczywiście ja mam za to wszystko odpowiadać...

I coś co mi umiliło życie - dostałam prezent od koleżanek z pracy. Skromny, bo skromny, ale jest

Przestań się zamartwiać. Bóg się tym już zajmuje.
IrelandBreakfast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 11:09   #3694
mansikkaa
Zakorzenienie

padł mi telefon nawet nie ma pół roku. Dopiero w środę oddam go do salonu i mam nadzieję, że mi go naprawią.
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 11:10   #3695
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Huaweii p8lte masz? Nie wlacza sie?

Z moim A
Stary 2016-06-30, 11:16   #3696
mansikkaa
Zakorzenienie

rano jak wstałam to po bokach były mini szare paski, potem jak sprawdziłąm godzine to zaczął pulsować ekran i kaput.
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
Stary 2016-06-30, 11:27   #3697
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Powinni ci naprawic zwlaszcza, ze ci nie spadl ani nic. Mi sie podoba huawei p9lte.

Z moim A

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-30, 15:54   #3698
allura
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że zaskakująco dobrze jeszcze wosk nie poszedł w ruch i w sumie poza tym, że zęby są tkliwe i co jakiś czas czuję inny (z naciskiem na trójki) to jest naprawdę super gorzej, że jestem mega głodna i nie mam weny na posiłek
A ja tak jeszcze zapytam, jaki masz aparat? Bo ja dzisiaj byłam na konsultacji i pani pytała czy chce metalowy czy estetyczny, powiedziałam, że to pierwsze, ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam I dała mi do wyboru ligaturowy (1400 za łuk, wizyty co miesiąc, max. 3 lata leczenia) i bezligaturowy (2900 za łuk, wizyty rzadziej (nie mówiła co ile?), max. 2,5 roku leczenia).
Stary 2016-06-30, 17:01   #3699
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że zaskakująco dobrze jeszcze wosk nie poszedł w ruch i w sumie poza tym, że zęby są tkliwe i co jakiś czas czuję inny (z naciskiem na trójki) to jest naprawdę super gorzej, że jestem mega głodna i nie mam weny na posiłek
E no to super Ja dół tak dobrze znosiłam Z tym naciskiem to też jest śmiesznie, boli Cie jeden ząb a nagle ten przestaje i zaczyna inny
Jeść coś musisz, także szukaj weny

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
U Twojej siostry to już chyba przesada. Nawet jak ktoś nie ma specjalnego kosza, o którym pisałaś, to powinno być ustalone miejsce, gdzie składujemy zużyte pampersy. Niw wyobrażam sobie walających się pampersów po domu. Tym bardziej, że u Twojej siostry jest jeszcze starsze dziecko.
Masakra jak dla mnie Jak można takie rzeczy zostawiać gdzie popadnie. Nie wyobrażam sobie.
Cytat:
Napisane przez allura Pokaż wiadomość
A ja tak jeszcze zapytam, jaki masz aparat? Bo ja dzisiaj byłam na konsultacji i pani pytała czy chce metalowy czy estetyczny, powiedziałam, że to pierwsze, ale teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam I dała mi do wyboru ligaturowy (1400 za łuk, wizyty co miesiąc, max. 3 lata leczenia) i bezligaturowy (2900 za łuk, wizyty rzadziej (nie mówiła co ile?), max. 2,5 roku leczenia).
Ten bezligaturowy to metal? Strasznie dużo... Przy bezligaturowcu są wizyty chyba co 7-8 tygodni. Tak mi się kojarzy. Ale ja mam zwykły metal i np na początku wizyty miałam co miesiąc a teraz rzadziej. Teraz mam 7 tygodni przerwy
Ja za metal płaciłam 1700, za bezligaturowy chcieli chyba około 2000. Zwykły ma tą zalete że się ligaturki zmienia Na początku nosiłam tylko delikatnie różowe a potem szaleństwo
Estetyczny jest po prostu mniej widoczny, dobrze zrobiony prawie wcale. Ale są i porcelanowe i kryształowe. Porcelany to bym nie polecała, kryształ jeśli komuś zależy na niewidoczności to pewnie. Mnie akurat średnio było stać, i też obawiałam sie przebarwiania ligaturek itd, bo lubie np curry i różne takie Znam taką co ma porcelane i strasznie pożółknięte wszystko - 100x bardziej wole mój metal.
Nie jest może mistrzem estetyki Ale w sumie nie uważam, żeby mnie szpecil jakoś bardzo, spodziewałam się, że będzie bardziej widoczny, a tu niektórzy nawet dopiero po 2 miesiącach zauważyli, że nosze. Tyle, że ja w sumie wiedziałam na co się pisze bo drugi raz zakładałam. Najwazniejsze żeby miał mini zamki, chociaż nie wiem czy nadal zakładają te większe, chyba nie. Generalnie jeśli ktoś się nie boi jakoś tego jak będzie wyglądał itd to metal nie jest taki zły jak go malują A też czasy kiedy aparat to było coś dziwnego dawno minęły.

Generalnie jeden i drugi mają swoje plusy i minusy, trzeba sobie przewartościować po prostu
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 17:03   #3700
mansikkaa
Zakorzenienie

dziwnie mi bez telefonu
umyliśmy psa, nie spodobało mu sie to
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
Stary 2016-06-30, 18:17   #3701
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam estetyczny kryształowy na dół zakładam metal i też 1400zł mnie będzie kosztował wszystko zależy jak postrzegasz opcję noszenia aparatu bo ja teraz wiem, że jakbym miała metal na górze to by tak pięknie nie było obawiam się, że bym się podłamała no ale ja wiele lat byłam kategoryczną przeciwniczką aparatów i w ogóle nie chciałam go mieć (ale proste zęby to chciałam od zawsze ) no i ciężko było to pogodzić ale teraz na szczęście jest wiele fajnych opcji i ortodoncja bardzo się rozwinęła

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
E no to super Ja dół tak dobrze znosiłam Z tym naciskiem to też jest śmiesznie, boli Cie jeden ząb a nagle ten przestaje i zaczyna inny
Jeść coś musisz, także szukaj weny

Ja za metal płaciłam 1700, za bezligaturowy chcieli chyba około 2000. Zwykły ma tą zalete że się ligaturki zmienia Na początku nosiłam tylko delikatnie różowe a potem szaleństwo
Estetyczny jest po prostu mniej widoczny, dobrze zrobiony prawie wcale. Ale są i porcelanowe i kryształowe. Porcelany to bym nie polecała, kryształ jeśli komuś zależy na niewidoczności to pewnie. Mnie akurat średnio było stać, i też obawiałam sie przebarwiania ligaturek itd, bo lubie np curry i różne takie Znam taką co ma porcelane i strasznie pożółknięte wszystko - 100x bardziej wole mój metal.
no uczucie śmieszne xD choć mniej śmiesznie jest jak się zapomnę i przypadkiem zachce mi się zamknąć szczękę wiem, że muszę jeść już mi dzisiaj się niedobrze zrobiło i mam zdecydowanie dość jogurtów xD

Hmm... dla mnie akurat to słaba zaleta xD wręcz bym powiedziała, że mnie wymienne ligatury nie jarają śmieję się, że jak będę miała metal na dole to sobie... "zaszaleję" ale jedno muszę powiedzieć... w moim gabinecie widać, że zakładają aparaty nie od dziś bo od razu dostałam takie lekko jakby szarawe ligatury (często widziałam jak dziewczyny pisały, że bezbarwne czy białe szybko się przebarwiają a takie lekko szarawe mniej) no zobaczymy na razie ledwo dobę jestem zadrutowana xD i jeszcze wiele przygód przede mną
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-30, 18:26   #3702
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam estetyczny kryształowy na dół zakładam metal i też 1400zł mnie będzie kosztował wszystko zależy jak postrzegasz opcję noszenia aparatu bo ja teraz wiem, że jakbym miała metal na górze to by tak pięknie nie było obawiam się, że bym się podłamała no ale ja wiele lat byłam kategoryczną przeciwniczką aparatów i w ogóle nie chciałam go mieć (ale proste zęby to chciałam od zawsze ) no i ciężko było to pogodzić ale teraz na szczęście jest wiele fajnych opcji i ortodoncja bardzo się rozwinęła

no uczucie śmieszne xD choć mniej śmiesznie jest jak się zapomnę i przypadkiem zachce mi się zamknąć szczękę wiem, że muszę jeść już mi dzisiaj się niedobrze zrobiło i mam zdecydowanie dość jogurtów xD

Hmm... dla mnie akurat to słaba zaleta xD wręcz bym powiedziała, że mnie wymienne ligatury nie jarają śmieję się, że jak będę miała metal na dole to sobie... "zaszaleję" ale jedno muszę powiedzieć... w moim gabinecie widać, że zakładają aparaty nie od dziś bo od razu dostałam takie lekko jakby szarawe ligatury (często widziałam jak dziewczyny pisały, że bezbarwne czy białe szybko się przebarwiają a takie lekko szarawe mniej) no zobaczymy na razie ledwo dobę jestem zadrutowana xD i jeszcze wiele przygód przede mną
Dlatego mówię, każdy musi sobie przewartościować bo dla każdego inna opcja będzie lepsza Dla każdego co innego będzie zaletą i co innego wadą. To nie jest ani tania opcja ani na chwilę więc sprawę trzeba przemyśleć bardzo dobrze. Ja akurat wolę np lekki kolor niż taki zwykły metal Jakoś tak mi osobiście lepiej się patrzy Tyle, że ja jakoś nie czułam się nigdy źle z aparatem, fakt były kryzysy ale nie postrzegałam tego nigdy jako coś bardzo szpecącego. Nie licząc moich okropnych wyciągów na pół buzi Jakbym miała kase to bym zainwestowała w taki jak Twój, ale i z moim czuje się dobrze Akurat u mnie dopłacanie takiej kasy się w pewnym sensie nie opłacało, u każdego będzie inaczej
Jak masz lekko szarawe to dobrze Wiem, że niektóre laski się nauczyły same sobie zmieniać ligatury Ja mam przezroczysty łańcuszek teraz i już mnie trzęsie bo jest przebarwiony. Też podobno estetyczne ulegają szybciej awariom ale bo ja wiem, raczej nie sądze. Chyba, że przy porcelanie. Jak się dba i uważa to wszystko jest git

Mi się pare razy zdarzyło uderzyć zębami o siebie dość mocno, jak już miałam oba łuki - masakra Raz tak jakoś uderzyłam, że mi rurka odpadła
Stary 2016-06-30, 18:50   #3703
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Dlatego mówię, każdy musi sobie przewartościować bo dla każdego inna opcja będzie lepsza Dla każdego co innego będzie zaletą i co innego wadą. To nie jest ani tania opcja ani na chwilę więc sprawę trzeba przemyśleć bardzo dobrze. Ja akurat wolę np lekki kolor niż taki zwykły metal Jakoś tak mi osobiście lepiej się patrzy Tyle, że ja jakoś nie czułam się nigdy źle z aparatem, fakt były kryzysy ale nie postrzegałam tego nigdy jako coś bardzo szpecącego. Nie licząc moich okropnych wyciągów na pół buzi Jakbym miała kase to bym zainwestowała w taki jak Twój, ale i z moim czuje się dobrze Akurat u mnie dopłacanie takiej kasy się w pewnym sensie nie opłacało, u każdego będzie inaczej
Jak masz lekko szarawe to dobrze Wiem, że niektóre laski się nauczyły same sobie zmieniać ligatury Ja mam przezroczysty łańcuszek teraz i już mnie trzęsie bo jest przebarwiony. Też podobno estetyczne ulegają szybciej awariom ale bo ja wiem, raczej nie sądze. Chyba, że przy porcelanie. Jak się dba i uważa to wszystko jest git

Mi się pare razy zdarzyło uderzyć zębami o siebie dość mocno, jak już miałam oba łuki - masakra Raz tak jakoś uderzyłam, że mi rurka odpadła
Wiadomo jak jest ja się cieszę, że mogłam skorzystać z takiej okazji i mam nadzieję, że będzie nam się z moim aparacikiem i panem doktorem super współpracowało też mi doktor powiedział, że jest delikatniejszy od metalu i trzeba uważać no ale zobaczymy za jakiś czas nie planuję go uszkadzać na razie to sprawdzam co jakiś czas czy na pewno jest na miejscu xD
22.08.18
IG
Stary 2016-06-30, 19:03   #3704
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomo jak jest ja się cieszę, że mogłam skorzystać z takiej okazji i mam nadzieję, że będzie nam się z moim aparacikiem i panem doktorem super współpracowało też mi doktor powiedział, że jest delikatniejszy od metalu i trzeba uważać no ale zobaczymy za jakiś czas nie planuję go uszkadzać na razie to sprawdzam co jakiś czas czy na pewno jest na miejscu xD
Ja sie na początku bałam że jak tylko będę coś jeść to zaraz mi coś odpadnie
Stary 2016-06-30, 19:11   #3705
asik1503
Zakorzenienie

A mnie się tak chce kebaba
22.08.18
IG

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-30, 19:18   #3706
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie się tak chce kebaba
Przyzwyczaisz sie to będziesz wcinac

Zajadam sie czereśniami juz zapomniałam jakie są pyszne.
Stary 2016-06-30, 20:06   #3707
allura
Raczkowanie

To teraz mnie przeraziłyście z tym aparatem Mnie nie przeszkadza widok aparatu, ale podoba mi się jak ma asik, że góra taka niewidoczna Zastanawiałam się nad tym bezligaturowym, ale jak to drogo, to nie wiem. Mam poszukać jakiegoś innego ortodonty? To już drugi u którego byłam i trochę jestem zniechęcona, bo nie wiem na co mam zwrócić uwagę Smuteczek
Stary 2016-06-30, 20:10   #3708
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
To teraz mnie przeraziłyście z tym aparatem Mnie nie przeszkadza widok aparatu, ale podoba mi się jak ma asik, że góra taka niewidoczna Zastanawiałam się nad tym bezligaturowym, ale jak to drogo, to nie wiem. Mam poszukać jakiegoś innego ortodonty? To już drugi u którego byłam i trochę jestem zniechęcona, bo nie wiem na co mam zwrócić uwagę Smuteczek
Jak na bezligaturowy metalowy to drogo Bo za tą kase spokojnie można mieć już estetyczny, i to nawet nie wiem czy też nie bezligaturowy Jak ktoś nie lubi np kolorowych ligatur to orto może założyć metalowe których nie widać, tzn no jest cieniutki drucić wokół zamków i tyle :P
A nie masz kogoś poleconego np? Ja tak poszłam do mojej orto i też na pierwszej wizycie mnie do siebie przekonała, wzbudziła moje zaufanie
Stary 2016-06-30, 20:31   #3709
allura
Raczkowanie

Nie mam. Asystentka mojego dentysty poleciła mi jedną panią, i ludzie w internecie też ją chwalą, ale byłam u niej i nie podobała mi się Obejrzała mi zęby, coś długo pisała, przedstawiła cennik i powiedziała, że mam przyjść ze zdjęciem, wtedy powie co i jak, i skasowała mnie 100 złoty. Nie wiem, nawet nie zapytała czego ja bym chciała itd. Nie miałabym może tak złego wrażenia jakby mi tyle kasy nie wzięła za to, że coś pisała i przeczytała cennik, który sama też mogę sobie przeczytać. Nie wiem na co powinnam zwrócić uwagę, to jednak jest poważna decyzja, nie chciałabym skończyć bez zębów
Stary 2016-06-30, 20:52   #3710
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam. Asystentka mojego dentysty poleciła mi jedną panią, i ludzie w internecie też ją chwalą, ale byłam u niej i nie podobała mi się Obejrzała mi zęby, coś długo pisała, przedstawiła cennik i powiedziała, że mam przyjść ze zdjęciem, wtedy powie co i jak, i skasowała mnie 100 złoty. Nie wiem, nawet nie zapytała czego ja bym chciała itd. Nie miałabym może tak złego wrażenia jakby mi tyle kasy nie wzięła za to, że coś pisała i przeczytała cennik, który sama też mogę sobie przeczytać. Nie wiem na co powinnam zwrócić uwagę, to jednak jest poważna decyzja, nie chciałabym skończyć bez zębów
Ja tak skończylam dzięki mojej poprzedniej orto bez czterech 4 Za dzieciaka pozbyła mi się u góry i obecna musiala niestety zrobić to samo na dole. Ale nie jest źle. Nie widać tego.
Moja rada - podzwoń po klinikach i popytaj o ceny. Jak nie możesz się zdecydować czy metal czy kosmetyczny to poczytaj opinie, czasem może coś rozjaśnić. Każdy aparat ma jakies plusy i minusy. Bezligaturowy i kosmetyczny mają większe zamki, za to kosmetyczny jest mniej widoczny, a bezligaturowy teoretycznie szybciej działa - w praktyce to różnie. I można tak wymieniać bez końca
Zawsze może być też mieszany
A co do orto - będziesz z nią współpracować przez długi czas więc warto wybrać osobę, przy ktorej będziemy czuć że to jest to. Może i śmieszne, ale intuicja rzadko zawodzi
Zwróciłabym uwagę na to jak przeprowadza wywiad, czy robi jakąś dokumentację, czy np nie wciska droższego aparatu wychwalając i wymieniając same zalety.
Moja niby nie jest najtańsza, chociaż za 2 łuki teraz płace praktycznie tyle ile płaciłam za 1 Z tym, że np jak umawiałam się na wizytę telefonicznie to od razu miałam powiedziane jakie zdjęcia mam zabrać, żeby nie latać 2 razy.
Stary 2016-06-30, 21:31   #3711
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
A w jakim mieście szukasz jeśli można wiedzieć? Ja Ci powiem, że opinii o kli ikach szukałam na wizażu dużo w google grzebałam i przy okazji wchodziłam na strony i patrzyłam na cennik a mojego orto dostałam bo do szefowej były za duże kolejki a musieli się uwinąć do 10lipca bo promocja i na razie złego słowa powiedzieć nie mogę od razu z marszu zrobili mi zdjęcie, wyciski i załatwił konsultację warto też zapytać o możliwość płacenia w ratach to super sprawa
22.08.18
IG
Stary 2016-06-30, 21:34   #3712
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
A w jakim mieście szukasz jeśli można wiedzieć? Ja Ci powiem, że opinii o kli ikach szukałam na wizażu dużo w google grzebałam i przy okazji wchodziłam na strony i patrzyłam na cennik a mojego orto dostałam bo do szefowej były za duże kolejki a musieli się uwinąć do 10lipca bo promocja i na razie złego słowa powiedzieć nie mogę od razu z marszu zrobili mi zdjęcie, wyciski i załatwił konsultację warto też zapytać o możliwość płacenia w ratach to super sprawa
Asik dobrze mówi Szukać póki nie będzie się w 100 % przekonanych
Stary 2016-06-30, 21:55   #3713
allura
Raczkowanie

Mieszkam na Śląsku Na wizażu nic ciekawego nie znalazłam, jedynie opinie sponsorowane i właśnie u tej Pani z opinii dzisiaj byłam i była miła, no ale drogo, i Pani jest stomatologiem, nie ortodontą

No nic, dzięki dziewczyny za rady Nie będę więcej zaśmiecać wątku zębowymi sprawami
Stary 2016-06-30, 22:04   #3714
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkam na Śląsku Na wizażu nic ciekawego nie znalazłam, jedynie opinie sponsorowane i właśnie u tej Pani z opinii dzisiaj byłam i była miła, no ale drogo, i Pani jest stomatologiem, nie ortodontą

No nic, dzięki dziewczyny za rady Nie będę więcej zaśmiecać wątku zębowymi sprawami
Nie idz w to
Albo ortodonta albo stomatolog. Sa tacy w 2w1 ale nie ryzykowałabym. Jestem chodzącym przykładem ze nie sa tak dobrzy jak specjaliści w 1 dziedzinie.

Znajdziesz na pewno kogoś odpowiedniego, powodzenia
Stary 2016-06-30, 22:32   #3715
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Karniaki

Z moim A
Stary 2016-07-01, 05:47   #3716
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym się jeszcze wstrzymała i poszukała jasne... każdy ortodonta jest stomatologiem xD ale nie każdy stomatolog jest ortodontą i albo ktoś siedzi w stomatologii albo w ortodoncji tak samo jak jeden stomatolog będzie specjalistą od implantów a inny od endo a jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego i daj spokój, że zaśmiecasz od tego jest forum a plotkować można na każdy temat nawet zębowy
22.08.18
IG
Stary 2016-07-01, 06:04   #3717
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym się jeszcze wstrzymała i poszukała jasne... każdy ortodonta jest stomatologiem xD ale nie każdy stomatolog jest ortodontą i albo ktoś siedzi w stomatologii albo w ortodoncji tak samo jak jeden stomatolog będzie specjalistą od implantów a inny od endo a jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego i daj spokój, że zaśmiecasz od tego jest forum a plotkować można na każdy temat nawet zębowy
Otóż to każdy jest specjalista w jakiejś dziedzinie - nie na darmo się mówi ze jak coś jest do wszystkiego to jest do dupy
Tu się to sprawdza tak samo.
Stary 2016-07-01, 07:17   #3718
karolinaaa92
Zakorzenienie

Dzień dobry! 😊

Mansi, ja ostatnio zapomniałam wziąć telefonu z domu. Czułam się cały czas nieswojo i byłam poddenerwowana. 😐 Człowiek się jednak przyzwyczaja.

Wczoraj cały dzień spędziłam w Krakowie, a później mecz. A dzisiaj jadę z Antosiem na lody i do fryzjera. 😊

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-01, 08:24   #3719
mansikkaa
Zakorzenienie

Nie wiem jak ale komórka się naprawila sama. Nie mam szarych pasków na ekranie jak wczoraj
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
Stary 2016-07-01, 11:26   #3720
natalkaa7522
Zakorzenienie

moze wystarczyło włączyć i wyłączyć? ja często stosuje ta zasade

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości