|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Same ładne wózki
No na szary jest boom teraz - trzeba będzie uważać, żeby ze swoim do domu wrócić ![]() Ja dziś nawet niezłą nockę miałam Słońca u nas nie widać
|
|
|
|
#3722 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z łóżka.
Ale mnie straszliwie rozłożyło choróbsko. Kurczę wy już wszystko macie a ja dopiero powoli kompletuje. Wczoraj miałam wizytę i synek waży już 2500 g 😍 teraz mam się zgłaszać już co tydzień na wizyty. Ponawiam pytanie. Jakie termometry bezdotykowe wybrałyście? A do mam- które macie sprawdzone? I czy zaopatrujecie się w "katarek" do odkurzacza? Już w drugą noc z kolei złapał mnie kurcz łydki zastanawia mnie dlaczego bo potas biorę 2x dziennie 😨 Czy któraś zmaga się z hemoroidami? Niestety wczoraj mnie ta przykrość dopadła. Piękne te wózki macie jak będę miała swój to i ja się pochwalę 😛 póki co kołyska Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3723 |
|
Rozeznanie
|
1490426868705.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Wszystkie wózki piękne! Mamy gust mamuśki Coś się ciekawego u kwietniówek wydarzyło? Ide sprawdzić ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Ja kupiłam Termometr bezdotykowy Microlife NC 100, ale jeszcze nie mam zdania, póki co działa ![]() Współczuję hemoroidów, mnie na szczęście ominęło, ale w ciąży za dużo nie możesz chyba, same domowe sposoby?
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Anita - biedna
|
|
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
Anita gratuluje udanej wizyty, piekna waga
my dzis wizytujemy o 13.30, fajnie ze sobota bo maz pojdzie ze mna na usg myslalam ze uda mi sie jeszcze troszkę dospac ale niestety burczenie w brzuchu nie pozwolilo
|
#3727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3728 |
|
Zadomowienie
|
A wlasnie a propo ktg- w naszej szkole rodzenia od 33 tygodnia mozna raz w tygodniu skorzystac z ktg w ramach refundacji z nfz, mile mnie to zaskoczylo
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja wstaję o dziwnych porach... Już ze 2 tygodnie budzę się między 5, a 6. Trochę poleżę i najpóźniej o 7 jestem już na nogach, o dziwo wyspana i pełna energii na cały dzień.
Anita, ja mam ten - http://www.techmed.pl/product-pol-72...-TECH-MED.html Bardzo polecam. Mam go już ponad rok, jest naprawdę niezawodny i mierzy w sekundę, a nie w 5, jak wiele innych modeli.
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale piekny! I te podlogi...mega mi sie podobaja podlogi! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
u nas cala trojka chora, zarazilam chlopakow bo ode mnie sie zaczelo. Happiness tez mi sie podoba ta podloga, bede miec taka w nowym domku tzn. juz tam jest tylko tak sie zastanawiam czy nie za bardzo sie brudzi.? W ogole wychodzi na to, ze przeprowadzka u nas bedzie pod koniec kwietnia. Mam nadzieje, ze choc przed majem sie uda, ale kto to wie
|
#3733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Ja mam podobną podłogę w sypialni i jestem zadowolona. Nie ma specjalnych problemów z utrzymaniem czystości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1490430388546.jpg Cytat:
||
|
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Noc całkiem ok, zaraz pora na śniadanie, bo Mała się domaga Dziewczyny piękne wózki MamusiaSmerfuni Ty jadlas takie rZeczy w środku nocy?! O matko, nie chciałoby mi się robić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Dziewczyny, wózki świetne! Mój to jest w kartonie - wyjęliśmy tylko obejrzeć i tyle ![]() Cytat:
A magnez bierzesz? Duże dzieciątko, który to tydzień? Ja wybrałam termometr nie bezdotykowy, tylko taki do ucha/czoła (robi pomiar też w kilka sekund). Zachęciły mnie opinie dotyczące wiarygodności pomiaru. Kupuję też galowy. Cytat:
Cytat:
Jaki to model wózka? |
|||
|
|
|
#3737 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- To na co czekasz?
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Tako Princess
chyba już go nie produkują bo już od stycznia nie jest dostępny u nich na stronie niestety.Wysłane za pomocą mTalk
|
#3739 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam bezdotykowy microlife, ale jakbym miała teraz wybierać to chyba wzielabym ten do ucha, jakoś wydaje mi się bardziej wiarygodny. Ale bezdotykowy też dobrze mierzy. Co do katarku, to ja bym na początek do odciągania wzięła fride, jakoś tak katarku balabym się przy maluchu użyć. Ale może dlatego, że mój synek reaguje na to prawie panika i odciągamy w ostateczności. Cytat:
My mamy wózek szaro-bialo- czerwony 😊 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Magnez też biorę nieprzerwanie prawie od początku ciąży. Czytam o tych termometrach i dostaje zawroty głowy. W jednej z aptek pytałam o reklamację tych które sprzedają to powiedziała mi ze raz mieli na Microlife 100 a tak to jeszcze mają diagnostic nc 300, geratherm non contract i microlife 150 zadny nie reklamowany przez klientów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i oni własnie mieli ten termometr bezdotykowy i sobie przykładaliśmy do czoła i mieliśmy niezły ubaw z tego Ja jeszcze nie mam ani termometru ani na katar nic, myślę, że po porodzie kupię. Felliciti dziękujemy jemy kanapki z serem żółtym, pomidorem i ogórkiem, ale chyba jeszcze banana zjem, dwie bułki coś mało
|
|
#3742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoją drogą o takim samym działaniu a dużo tańszy od jatarku jest nosko (przynajmniej w aptece w której pytałam ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
My jeszcze nie mamy problemow ze spaniem. Raz w nocy sie budze na Rovamycyne i wtedy ide do wc, potem spie dalej. No nic, wstaje, ide odpalic tv bo druzynowka w Planicy i sprobuje upolowac jakies sniadanie. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ☉
Melduje się, przeczytam co naskrobałyście i idę spać dalej 😀 Mąż mnie obudził, podał śniadanko i kawę do łóżka 😍 co za wspaniały mężczyzna.. ! MamaSmerfuni - Szalona! Że Ci się chciało takie pyszności w środku nocy robić ☺ i podziwiam, że nie możesz spać a później wstajesz rano do córeczki, ja bym chyba była nieprzytomna ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. Ania - Ty masz cudny ten wózek! Te kwadraciki są boskie 😍 Happiness - piękne są wózki w odcieniach beżu i brązu, bardzo ładny! a spontaniczne zakupy najlepsze.Anita - ojej życzę zdrówka i gratuluję udanej wizyty, duży chłopak rośnie 😀Myślałam nad katarkiem ale jednak na początek kupiłam NoseFrida, jeżeli nie będzie dawać rady to wtedy zamówię ten do odkurzacza Boska kołyska 😍 Bunnybe - powodzenia na wizycie Czekamy na dobre wieści. Ukrajinka - dla Was też dużo zdrówka! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam wiosnę ale moja alergia na pyłki mnie dobija... nawet nie wiem cyz moge cos brać, nos zawalony i oczy swędzą
we wtorek sie dopytam czy moge cos z tym zrobic czy mam sie przemęczyć.Piękne wózki sa wszystkie, wiadomo ze każda ma inne preferencje kolorystyczne ale ogółem sa w miarę jasne akurat wszystkie ![]() Anita piękna waga i zdrówka ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Talusia dziękuję 😉 mnie też te kwadraciki urzekły dlatego go kupiliśmy mimo że jest to starszy model ale serce mocniej zabiło i nie było odwrotu ☺
Anita co do termometru to my mamy z lidla, mierzy z czoła i z ucha temperaturę ale też i obiekty czy wodę w wanience a jak się sprawdzi to się okaże, najwyżej wymienimy na cos innego. Aspiratorek kupiłam z canpola, katarek jest polecany na mocny katar no i ja mam obawy co do tego odkurzacza. A mój TŻ to w ogóle stwierdził że on aspiratorka używał na bank nie będzie bo się boi że za mocno pociągnie i będzie jadł glutki Ja się obudziłam o 5:30 a potem o 8 padłam i spalam do 9:30. Pół dnia mi zleciało a ja dopiero zjadłam śniadanie i pije inke. I chyba zjem zaraz pączusia 😍 Wysłane za pomocą mTalk
|
#3747 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
Przepraszam, źe tak rzadko ostatnio się udzielam,ale z czasem coś u mnie kiepsko ostatnio, a jeszcze synek znowu się przeziębił :| Teraz siedzę u fryzjera więc mam chwilkę nadrobiłam póki co 2 strony ale stwierdziłam, że najpierw się odezwę póki mam chwilę a nadrabiać będę zaraz ![]() Widziałam, że wózki pokaxywałyście, ale będę musiała zobaczyć na komputerze, bo coś mi w telefonie nie wyświetla. U nas x lander x move turkusowy. A w mieście i u nas szarości królują ![]() Jak tak czytam o waszych wizytach to jestem trochę przerażona, bo u mnie ostatnio z "magicznych" pomiarów położnej tasiemką krawiecką wychodzi, że mój maluch ma już co najmniej 2500 a to u mnie niby 29 tydzień skonczony dopiero. We wtorek mam wizyte u ginki o ma mi pomierzyc i ppsprawdzac wszystko co i jak. Albo mam źle wyznaczony termi porodu albo urodzę 5 kg synka ... Widziałam też nową mamusię witaj ![]() Dobra idę nadrabiać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez misja0181 Czas edycji: 2017-03-25 o 10:40 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Misja, co to znaczy tasiemką krawiecką?
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sie zastanawiam jak można tasiemka krawiecka ocenić wagę xd ja w 29 tygodniu jakos byłam na usg i młody ważył 1300. To Twoje 2,5 to gigant by był xd
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#3750 |
|
Konto usunięte
|
Witam sie z lozka
![]() Piękne wozki ![]() Zdrówka dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

No na szary jest boom teraz - trzeba będzie uważać, żeby ze swoim do domu wrócić 

ale jak narazie nie żałujemy, zobaczymy jak będzie się sprawował w praktyce

i gratuluję udanej wizyty, duży chłopak rośnie 😀