|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Idź, idź, bo jak będziesz chodzić w takich i oni to dojrzą to mogą Ci w ogóle nie przyjąć butków.
Kma, my też chyba pójdziemy ![]()
#3722 |
Zadomowienie
|
Chodziło mi, ze je "dobije" i w ogole nie zaniose, ale to znow sie mija z celem .. beznadzieja. A tak myslalam, zeby nie kupowac tam butow bo zawsze jakis tandetny ten sklep byl dla mnie.. ;/
edit : Byłam dzis zanieść do reklamacji te buty , przyjęli od razu. Babka zaznaczyła wymianę albo zwrot gotówki, wolałabym oczywiście to drugie, ale pewnie skończy się na tym, ze albo naprawią albo reklamacja będzie rozpatrzona negatywnie i nic z tym nie zrobią :P Bleee
![]() Edytowane przez Sag etwas Czas edycji: 2010-02-20 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Wtajemniczenie
|
co tam słychac u Was dziewczyny po weekendzie??
#3724 |
Zadomowienie
|
U mnie dobrze, dzis pierwszy dzien po przerwie na UZ :P lenia mam strasznego :P
A tez weekend dobrze, bylam w focusie - ale nic ciekawego nie znalazlam, ogladalam bluzke w h&m z koronka na ramionach, ale stwierdzilam, ze do szczescie mi nie jest potrzebna :P Długo szukalam u nas zwyklej, prazkowanej bialej bokserki i nie moglam trafic, ale w koncu sie udalo ![]() Byly caly czas dostepne na allegro, ale za podwojna cene ![]() Umówilam sie jeszcze do fryzjera i ciekawa jestem co z tego wyjdzie ![]() ps. wizaz mi mega muuuli ;/
![]() Edytowane przez Sag etwas Czas edycji: 2010-02-22 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Zakorzenienie
|
Ja w sobotę byłam u fryzjera i kosmetyczki czyli wszystko za jednym zamachem
![]() A co do bokserek białych ja kupiłam w housie za nie całe chyba 20 zł niedawno my mamy remont i maskara nic nie wiem zatrudniliśmy projektantkę coś tam już wiemy jak kolory umeblowanie ale sama nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Wtajemniczenie
|
a ja ścięłam włosy-na krótko...ponad 10 cm...troszkę mi szkoda, no ale chciałam zmiany to mam :P
#3727 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bokserke kupilam w Moodo w Graficie ![]() ![]() A mieszkanko na pewno bedzie super ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz chce cos "zmienic" i w ogole moze sie ich kondycja troche poprawi. Kiedys mialam super wlosy, takie grube i geste a teraz takie cienkie, od tej anemii glupiej i protownicy... ![]() A dziewczyny gdzie chodzice do fryzjera ?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam dobrze, bo dziewczyna mojego brata jest fryzjerką, dobrze się dogadujemy, więc jak chcę coś zmienic to tylko za jej pomocą, poza tym ona zawsze mi doradza...no i widuję ją często, więc farbuję się też u nie, gdy tyko odrosty są widoczne...
![]() |
#3729 |
AGA :)
|
Isi jak się czujesz?
![]() Kma poookaż się! 10 cm? to krótkie dość, nosiłam kiedyś tylko takie ![]() Sag gdzie dostałaś zwykłą koszulkę? ja kupowałam w pepco kiedyś ale tam jakoś bardzo kiepska :/ Ja znowu zaczęłam zjazdy więc co tydzień odbywam wycieczki do Poznania.. :/ już mi się nie chce ![]()
![]() |
#3730 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A farbowac, nie farbuje ![]() Cytat:
![]() Widzialam jeszcze w c&a w focusie ![]() WIOSNA WIOSNA ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
|
ooo o MODO nie pomyślałam! Gneralnie tam nie zaglądam, choć kupiłam w zeszłym roku koszulę która jest jedną zmoich ulunionych, muszę wpaść
![]() Ja do fryzjerów też mam uraz, teraz generalnie noszę spięte więc tato podcina mi końcówki co jakiś czas, ale muszę się wybrać wiosną na jakieś cieniowanie czy coś w ten deseń i tak się właśnie zastanawiam do kogo iśc.
![]() |
#3732 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
![]() Oliwka, napewno super Wam wyjdzie z tym mieszkaniem, zaszalejcie sobie troche z umeblowaniem albo z kolorkami ![]() Kma, ciekawe jak wygladasz w takich krótkich ![]() ![]() Za to ja mam długie włosy... do talii.. i nie rosną ![]() Mam pytanie , czy któras miaął może kiedykolwiek torbę z House? Jak jest z trwałością? Zastanawiam się nad jedną, kosztuje 90 zł, ale nie wiem czy jest warta swojej ceny... bo to eko skórka, moja mama mowi, ze trochę wiotka... a potrzbuje jakiejś na ksiązki do liceum, bo moja obecna sie juz rozwala ;// |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zadomowienie
|
Ja w moodo raczej tez rzadko bywam, ale mama byla ostatnio polazic po sklepach i weszla do graffitu i mi powiedziala, bo wiedziala, ze szukalam takiej zwyklej białej
![]() Ja ide do "styl według mężczyzny" ^^ Bylam u nich kiedys podcinac kilka razy grzywke i sa naprawde spoko a trafilam tam zupelnym przypadkiem ![]() ![]() Teraz ide do nich na pełne ciecie i jestem ciekawa ![]()
![]() |
#3734 |
|
Oli terwz doczytałam, ze macie remont. Koniecznie pokaż zdjęcia Po
![]() Sag a gdzie oni mają salon?
![]() |
#3735 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3736 | ||
Zakorzenienie
|
ja nie mam ale zawsze uciekam z sali podczas tych zabaw ![]() Cytat:
![]() ![]() osobiscie nie lubie salonow w centrach handlowych ale ze wzgledu na to ze nie chce aby mnie ludzie ogladali z recznikiem na głowie ,wolę więcej prywatanosci ,chodziam do Szczapa ,chodzilam do Śpiewaka ,od 1,5 roku chodze do takiego zwykłego saloniku ,niedaleko domu,mloda fryzjerka. Ja mam taka presje to musze miec od razu sciete wlosy a nie umawiac sie i czekać miesiacami jak u ww ,ide w czwartek i w piatek juz jestem zrobiona lub w czwartek popoludniu.No i srednio mi si epodoba placenie 100 zł za zrobienie fryzury ,a czasowo zawsze wychodzilo ok 20 minut . teraz place góra 30. Fakt ,ze nie farbuje włosów wiec ide tylko podcinać wiec nie mam duzych wymagań. Cytat:
miałam taka wspomniana z frędzlami ,popękały uszy od dżwigania a nosilam w niej podstawowe rzeczy ,portfel,chusteczki,telef on ,jakas kosmetyczka . Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-02-22 o 20:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Zadomowienie
|
Na kupieckiej 3/7
![]() wczesniej byl na kupieckiej, ale w takiej ulicze jak sie w bok wchodzilo a teraz przeniesli sie tam tzn juz jakis czas temu ![]() ![]() Cytat:
ale przyzwyczailam sie, ze teraz malo kto zapisuje na dzis/jutro i juz czekam tak do gora 2 tyg :P jak nie to szukam gdzie indziej ![]() A w tym SWM podniesli ceny, bo w listopadzie za dlugie bylo 55 zl a teraz juz 70.. ale maja mega ruch, duzo klientek i w ogole , nie dziwie im sie, ale najwiecej placilam za obciecie 55 zl ... 70 to dla mnie mega, ale moze cos zrobia mi fajnego jak nie to bede wyc :P ale o dziwo nastawiam sie dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oli- pokaz tez fotki po ![]()
![]() |
#3739 |
|
Isi jeszcze trochę
![]() choc w tedy tez się pewnie szybko nie wyśpisz ![]() ![]()
![]() |
#3740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a do fryzjera chodzę do takiego saloniku "Aga" na wyszyńskiego do p. Agnieszki - fajna babka, dobrze doradzi i przede wszystkim ładnie zetnie ![]()
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
Na pewno pokaże fotki po tż rodzice dzielą domek na pół tz na oddają górę a sobie biorą dół i niby miał być remont a wychodzi chyba bardziej przebudowa my sobie jeszcze zaadaptujemy strych na duży pokój w przyszłości podzielimy na dwa mniejsze w sumie dom jest olbrzymi na 2 osoby nawet jak teraz w 4 mieszkamy to połowa pomieszczeń jest nie używana i do tego cały wolny strych wiec dzielimy kombinujemy jak to wszytsko zoorganizować :P póki co od miesiąca trwa remont a mało co widać dopiero się zacznie największy bałagan a my mieszkamy w tym całymkurzui i to jest najgoprsze bo to że chodzą to mnie nei rusza tyle że kurz i cała się drapię pełno chrostek już mi powychodziło a jeszcze będzie sporo sie kurzyć
![]() napewno będziemy mieć wielkie akwarium spełnienie marzeń D. na 270 cm długie ![]() Ja się cieszę bo twez od 19 stycznia troszkę pracuje w biurze rachunkowym (też takei mam wykształcenie po ekonomku) ale lepsze to niż siedzenie w domku już się cieszę że kupię sobie garnki i pare talerzy chociaż do czegoś sie dołoże ... muszę spadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
|
Oli wiem jak remont potrafi utrudnić życie :/ Ale przemęczysz się teraz i będziecie mieli pięknie
![]() ![]() Szkoda tylko, że będziesz mieszkać dalej, no ale na spotkania będziesz wpadać? ![]() ![]() ![]() Super, że znalazłaś pracę.
![]() |
#3743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie, bo już od tak dawna (tylko ) piszemy o tym ![]()
![]() |
#3744 |
Rozeznanie
|
Hello! Czy wiecie może gdzie poza Gregorem w ZG organizowany jest aqua aerobik? I czy możecie polecić jakieś zajęcia taneczne dla poczatkującej osoby? Chciałabym w końcu zacząć jakoś ćwiczyć i wydaje mi się że powyższe formy aktywności będą w sam raz dla osoby takiej jak ja, czyli absolutnie bez kondycji
![]() A może macie jakieś inne propozycje fitnesowe żeby wyrobić kondyche? |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() No coz nie ma sie gdzie tu za bardzo pospacerowac ,w parku ja ciagle wrzesze na synka zeby uwazal bo psie g*wna bo sa wszedzie,Zielona w porownaniu jest bardzo czystym miastem no chyba ze po Winobraniu ![]() Pijakow to tu tez jest sporo a jak wiadomo to przy dworcu to w kazdym miescie tak jest. A jesli chodzi o ludzi z chorobami psychycznymi, to nie wiem czy naprawde ZGora,zasluguje na taka niemila opinie! Ja tesknie wlasnie za taka cisza i zielenia a najbardziej zeby w niedziele gdzies zabrac dzieci i meza po spacerze na dobre ciastko,kawe i lody! Bardzo mi tego brakuje,musze przyznac ze zrobilam zakupy w tym nowym shoppingu"Focus Park" i corkom topy sie bardzo podobaly,ha Tesco w ZG ma wiekszy wybor wszystkiego niz tu moje lokalne Tesco! A musze powiedziec ze po Bologni,to najlepsze cappuccino to wlasnie pilam w ZG,blisko Delikatesow i Rosmana zapomnialam jak sie ta kafejka nazywa. Jade na Wielkanoc,i juz sie nie moge doczekac ![]() Pozdrwiam serdecznie wszystkie Zielonogorzanki i Lubuszanki x ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
Czy mozecie mi doradzic dobry salon kosmetyczny w ZG?Chce miec peeling i masaz,tu w naszym salonie to ceny sa straszne!! £50 za body peeling i masaz uzywajac kosmetyki Clarins ![]() Dzien Matki sie zbliza i wiem ze corki chca mi prezent zrobic ale wole pieniazki odlozyc i ten peeling zrobic w Polsce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja sobie choruje....ciepło się zrobiło... bakterie odżyły ![]() ![]() ciaoBella a chodzi Ci o zabiegi na ciało czy na twarz? ![]()
![]() ![]() ![]() Pani Kosmetyczka ![]() egzamin zawodowy praktyczny 97% ![]() WIECZNIE SZUKAJĄCA.. Edytowane przez moorfina Czas edycji: 2010-02-25 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
|
moor mnie też coś bierze :/ ledwo żyje :/
![]() |
#3749 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzieki ![]() Tak chociaz wolalabym zabiegi na twarz ,ale mozna te dwa polaczyc.Mowiac szczerze moja kosmetyczka tu jest z Irlandii,bardzo sympatyczna i zdolna dziewczyna ale teraz z powrotem wrocila do Irlandii,a ta jej zastepczyni to Boze moj az mi sie plakac chce ![]() ![]() Oj Nietoperek,musisz sie wykurowac ![]() Ok pozdrawiam cieplo ,lez w lozku ![]() Edytowane przez ciaoBella1969 Czas edycji: 2010-02-25 o 13:52 Powód: dodac text |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.