|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Dziewczynki zycze wszystkim milej nocki pa
|
#3722 |
|
BAN stały
|
dobra, zadnej z was nie ma, a mnie odblokowali forum w pracy, wiec wam powiem co sie wydarzylo
fakt test wyszedl negatywnie - dla mnie, dla dziecka i w ogole poryczalam sie , nie wiem, moze liczylam ze juz, zaraz, teraz. a tu nic jak a. przyszedl z pracy to pytal sie mnie z 10 razy dlaczego ja plakalam, bo po mnie widac, ale nie pytal sie tak milo, zeby siasc przytulic, tylko z odleglosci 2 metrow, zawsze czyms zajety. wiem, histeryzuje, ale czaasem czlowiek ma prawo. wiec poszlam do lozka, poryczalm sie znowu, on przyszedl i jak juz wydawalo sie ze jest ok, bo przytulil itp zapytalam sie go o to czy mu smakowal obiad. a on... ze moglam tak a nie inaczej zrobic, ze to zrobilam zle, ze tamto. i wtedy juz mi wszytsko peklo w srodku. obrocilam sie, powiedzialm ze nie chce go ogladac teraz i w ogole zeby sobie poszedl no i poszedl. jak wychodzialm o 21.30 do pracy to go jeszcze nie bylo. poszlam teraz do torebkli wziac telefon a tam kilka nieodebranych polaczen od a. ![]() i sms ze co on bedzie mial jak mu urodze blizniaki kobiety ![]() o,, wtedy damy mu popalic
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
cZEŚĆ KOBIETKI
Wiolu witaj Misiu portret pierwsza klasa Co do bukietu to ja jeszcze nie wybrałam. Nie mam jeszcze sukni, więc nie ma co się spieszyć z wyborem bukietu. Oczywiście przegladam sobie rózne warianty i juz wiem, że na pewno muszą sie w nim znaleźć frezje( kocham je za zapach i kolory) , bluszcz, no i, ze bedzie to bukiet łezka taki zwisajacy Ja miałam fatalny weekend, i nadal nie jestem w dobrym stanie.W sobotę zmarł mój Dziadk Uciekam zaraz do pracy. Miłego dnia Wam zyczę |
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest nasz klimat![]() A w jakim wieku masz pierwsze dziecko? Brałaś tabsy? Witam was wszystkie dziewczyny ja miałam ciężka niedziele poważna rozmowa z M i nie tylko, ale potrzebowałam tego bo za długo tłumiłam te złe emocje w sobie i pekłam , teraz jest mi nieco lżej. Miłego dnia życze Aha , Emi znowu nie ma neta ale pozdrawia was gorąco, od dziś wraca do szkoły bo teraz Mazowsze ma ferie no i Emi na prawko w tym tygodniu miała już iść
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za nasza Ray, nasza mala forumowiczka wyraznie pcha sie na ten swiat ![]() Witaj Wiolu, napisz koniecznie cos wiecej ![]() A mnie czeka poniedzialek jak kazdy inny, musze ogarnac mieszkanie, a wieczorem lece na kurs. A we czwartek...ide do lekarza! Ale mam stracha!
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
kasiasiar bardzo mi przykro z powodu dziadka kachulo poszlo,sprawdz meila ![]() Julka nie smutaj sie Nikitko no to teraz synek ma 2tyg laby Zmykam do pracy a wam zycze milego dnia |
|
|
|
#3727 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() ![]() Chociaz widze, ze nie dla wszytskich dobry ![]() Kasiu przykro mi z powodu smierci dziadka... Mam nadzieje, ze uda sie cos zalatwic i przylecisz do Polski... Misia musze Ci napisac, ze Pani sie postarala z tym portretem Naprawde wyszlo slicznie Teraz tylko trzeba oprawic i czekac na 14 lutego ![]() Emi rowniez pozdrawiamy ![]() Ray ![]() Dagmarko i jak temperaturka?? Pojawily sie dodtakowe objawy?? Julio tak juz jest z tymi facetami, ze czasami trudno im pojac co z czym i dlaczego, co za tym idzie nie zachowuja sie tak jakby nam odpowiadalo... Na szczescie A. dzwonil wiec nie jest zle ![]() Witamy Cie Wiolu ![]() Widzę, że robi sie nas coraz to wiecej Licze rachunki i czekam na J. zeby go zawiezc na dzialke, bo dzis ma wolne i z moim tatusiem poprzebywa Troszke sie postresuje hehe
|||||||||||||||||||||
|
|
#3728 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-02-11 o 11:03 Powód: powtorka |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3729 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi nie minie z tym zasypianiem i w ogole z przebudzaniem w nocy to rzeczywiscie wspomne o tym GP, bo w czwartek mam wizyte znowu chociaz wczoraj poprzytulalismy sie z M i od razu ladnie poszlam spac o 23.00 i sie obudzilam dopiero rano, widocznie witaminki "H" mi brakowalo ![]() Cytat:
Postaram sie dorwac ta meliske gdzies, zastanawiam sie tylko czy ona nie obniza cisnienia jakos, bo ja i tak mam bardzo niskie- do tego stopnia, ze w szpitalu zastanawiali sie czy ja jeszcze zyje hehee Swietnie, ze film Ci sie podobal, oby wiecej takich wyjsc Zycze milego powrotu do szkoly Cytat:
Mam nadzieje, ze bedziemy mogly liczyc na jakies fotki po skonczonej pracy ?? ![]() Cytat:
ale bedzie buszowanko niezle w tej nowej poscieli king size Cytat:
Cytat:
Ja wiem, ze najlepeij by bylo miec tak na zawolanie, ale niestety sie nie da, jednym sie udaje wczesniej innym troche pozniej, ale zobaczysz, ze jak nie teraz to niedlugo sie Wam uda Cytat:
A jeszcze sie moze okazac, ze kwiaciarka z malego miasteczka lepiej zna sie na rzeczy niz te z wielkiego, nie zdziwilabym sie wcale ![]() Cytat:
jak sie uda to niech potrzymaja troche nasza mala ksiezniczke w maminym brzuszku a jak tak bardzo spieszy sie jej na swiat to niech juz do nas przychodzi kolejna slicznotka na wateczku bedzie ![]() Witam nasza nowa watkowiczke Wiole i czekam az cos wiecej o sobie napiszesz Cytat:
moj mail fokatuv@o2.pl poprosze ![]() no to ladnie sezon zostal wczoraj otwarty hihi Cytat:
Chyba tylko kobieta potrafi zrozumiec druga kobiete np z tym wachaniem nastrojow itp Julka trzymaj sie, wyjrzyj za okno jak pieknie slonko swieci i usmiechnij sie tu do nas Cytat:
Trzymaj sie kochana, choc wiem, ze Ci ciezko Dla Ciebie tez milego dnia! Cytat:
Ale widocznie byla potrzebna, zeby lepiej sie Wam zrobilo i pozdrowienia dla Emilki dla Ciebie tez milego dnia Nikitko Cytat:
A ja tak jak pisalam przespalam cala noc w tym miesiacu nie bralam duphastonu, bo chcialam to zrobic po skoku tempki dopiero, tylko ze to juz 18dc a nie bylo skoku (tzn niby byl ale to w 9dc, program wykryl owulacje i mialam wtedy tez napiecie w podbrzuszu itp ale to dla mnie za wczesnie przeciez) a teraz temp zaczela spadac, wiec moze do mnie @ przyjsc........ a to dopiero 18dc....... ale to normalne u mnie jak nie biore lekow
|
|
#3730 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
mam syna 15 letniego i zdecydowałam sie na drugiego dzidziusia pewnie jest zazdrosny
|
|
|
|
#3731 |
|
Przyczajenie
|
wspołczuje z powodu smierci dziadka
|
|
|
|
#3732 |
|
Przyczajenie
|
kasiasiar wspołczuje z powodu smierci dziadka
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Kasiasiarku wspolczuje z powodu smierci dziadka,u mnie tez weekend nie za ciekawy,wczoraj tez sie dowiedzielismy ze Tz ciocia zmarla,mloda kobieta 45 lat,niedawno sie dowiedziala ze ma raka i juz z tego nie wyszla.....przykre Misiu portret naprawde ladny Dziewczynki mam kolejne wiesci od Ray Ja sobie leze w szpitalu ,mam max skrocona szyjkei grozi mi przedwczesny porod,twierdza ze troche dociagne ale ile nie wiedza chyba max 2 tygodnie,mam nadzieje ze za 3 dni puszcza mnie do domu ale nic nie wieadomo ech
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Mezatko, fotki mieszkanka beda, na pewno, ale juz po przeprowadzce
![]() Widze, ze u Ray nieciekawie, achh te szyjki macicy, zawsze z nimi jakis problem. Wiola, nie martw sie, synek po prostu w trudnym wieku. Jeszcze sie bedzie z brzdacem bawil, zobaczysz
|
|
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
..dziewczynki wysylam piatkowe zdjecia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, jaka sliczna ta Twoja malusia
I mamusia taka ladna Swietnie obie wygladacie |
|
|
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, tak ci zazdroszcze, ze juz jestes po. szybko wrocilas do formy i masz Oliwke przy sobie.
A ja sie dopiero rozrastam, a gdzie koniec
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Agaciu wygladacie z Olisia pieknie,jakie radosne mamusia i corcia
Madziu nic sie nie martw na Ciebie tez przyjdzie czas,wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek i szoku doznalam ze to juz 17 tydzien o jejus jak ten czas leci
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kachulko a ty dzis do pracki idziesz?? |
|
|
|
|
#3742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..ja wczoraj ogladalam plyte z wesela od kuzynki Tomka i kiedy zobaczylam siebie z tym brzuchem myslalam ze sie posikam ze smiechu..wygladalam jak prawdziwa slaska baba
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie sie szykuje i zaraz wychodze bo mam na 14 ale jeszcze tylko dzis i jutro i sroda wolna
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelciu malutka jest piekna i slodka jak zawsze
a i mamusia jak slicznie wyglada ![]() a dziwna sprawa, bo sprzatalam dom, weszlam akurat na wizaz i czytam co tam piszecie i zjechalam nizej patrze a tam fotki Oliwci i od razu takim bobaskiem mi zapachnialo...... mleczkiem jakims czy cos ![]() juz chyba glupieje hehe
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki kochane
Julka, czasem faceci to takie niedomyślne tury Gdybyś ty skrytykowała kolację zrobiona przez niego....ooooooo, ale bys męską dumę uraziła. Mam nadzieję, ze się dogadacie, a ty już słońce nie płacz, bo jeszcze zobaczysz te dwie upragnione kreseczkiKasiu, strasznie mi przykro z powodu dziadka. Wiem co czujesz kochana i jestem z tobą Mam nadzieję, że uda ci się przylecieć do Polski.Wiolu, witaj na naszym wątku i zapraszamy częściej Nikitko, czasem takie oczyszczające nadzieje są potrzebne. Mam nadzieję, że rozmowa pomogła Madziu nie bój się lekarza, jak ja dałam rade to ty też dasz Marcelinko, a TZ lubi przebywać z twoim tatą czy się mogą przypadkiem pozabijać? ![]() Asiu, melisa nie zmniejsza ciśnienia, ja sama mam 80/50 i melisę piję, to w żaden sposób nie wpływa na ciśnienie. Kachulko, a co tam u ciebie? TZ w domu czy znowu jeździ? Ja po pierwszym dniu pracy po feriach. Mamy nowy pokój nauczycielski, dwa razy większy i z osobnym pokojem na rozmowy z rodzicami Popołudniu idziemy z P. do lekarza. Dziś będę wiedzieć więcej, jak będzie mnie leczył Cieszę się, że coś się pod tym względem rusza
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Ray to jest niezla
dopiero co poszla do szpitala a jej juz sie domek marzy chyba sie mocno za mezusiem stesknila![]() trzymam kciuki, zeby malutka zostala jeszcze troszke w brzuszku
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu a gdzie sa fotki brzuszkowe dla nas??????
Kachulka bardzo mi przykro z powodu smierci cioci TZta
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko Tz niestety wczoraj wieczorkiem pojechal ale juz ma caly tydzien zaplanowany i jak wszystko dobrze pojdzie to w pt powinien byc wiec jakos wytrzymam tym bardziej ze praktycznie caly czas chodze do pracy to az tyle nie mysle i mija mi szybiej
A teraz juz niestety obowiazki wzywaja i czas do roboty buuuuu Kurcze zawqsze tak jest ze jak watek zaczyna sie rozkrecac i dziewczyny wchodza na wizaz i pisza to ja musze uciekac..... Milego dnia ,zajrze wieczorkiem co naskrobalyscie kochane opapa
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko gratuluje pokoju nauczycielskiego z prawdziwego zdarzenia
i trzymam kciukaski za dzisiejsza wizyte u doktora M ma pewnie stracha co??
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

ale pozdrawia was gorąco, od dziś wraca do szkoły bo teraz Mazowsze ma ferie 

i Kubus 
Gdybyś ty skrytykowała kolację zrobiona przez niego....ooooooo, ale bys męską dumę uraziła.
Mam nadzieję, że uda ci się przylecieć do Polski.