|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Grape jaki pies!!!! Świetny
Co do oka- chyba zacznę się malować, bo różnica jest niesamowita.......
|
#3722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie jest tak samo i bedzie to samo z mamuska wiec jedziemy na tym samym wozku z mojej strony by ze 30-40 osob bylo.ale z TZ-ta o wiele wiecej.wiec mielibysmy wiecej niz Ty te ok 60. no ale jeszcze nigdy nic nie wiadomo.nie nam narazie ustalac ilosc gosciCytat:
no teraz pieski sie chyba "lochaja" super masz oczko.odcien podobny do mojego.taki blekitny a piesek ![]() |
||
|
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
eh własnie gadałam na gg z moją kuzynką która siedzi teraz w anglii ze swoim chłopakiem, oczywiście też czeka na zaręczyny, teraz bardziej bo bedą mieć 3 rocznice, coś tam gadali o zaręczynach a nagle jej chłopak wypalił że oświadczyny to tylko formaloność w ich sytuacji...no i ona teraz bidulka siedzi i ryczy bo wie że nie ma co liczyć na ta najbliższą okazje. Pocieszyłam ją że napewno sie ułoży skoro tak powiedział i że sie doczeka, ale w sumie to mi sie smutno zrobiło, tyle dziewczyn czeka na ten moment a cieżko zrozumiec zachowania i słowa facetów...zrozumiec faceta heh
![]() wogóle jakbym była na ich miejscu to już dawno bym poprosiła o ręke ![]() ps: widze że spora grupa DDA, ulżyło że nie jestem sama z tym
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
#3724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubię Was oglądać
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw musiałabym się nauczyć malować Bo moje zdolności manualne są poniżej zera Szczoteczkę od tuszu to najczęściej wkładam sobie w oko ![]() Ale jak kiedyś się podmaluję to wstawię
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
Na dole nie mam za dużo tych rzęs, więc ich nawet nie maluje te górne troszkę się posklejały, ale mokry tusz jeszcze miałam, więc wolałam nie ruszać, bo by się pewnie posklejały jeszcze bardziej ![]() No nie lubi jak się z niego głupka robi, ale te rogo-uszy nie bardzo mu przeszkadzały, nie próbował ich zdjąć łapą jak tylko jakaś suczka ma cieczkę to potrafi cały dzień przesiedzieć pod jej klatką, patrząc się w okna a jak wyjdzie na spacer z właścicielem to dotrzymuje jej towarzystwa i się tak fajnie przymila i delikatnie zaczepia, ale nie narzuca się, prawdziwy romantyczny gentelman ale ile już plemników na osiedlu porozsiewał to nie wiem i niech tak zostanie bo bym się nie wypłaciła za alimenty ![]()
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Grape mój Gapcio to też był straszny kochaś
![]() jak tam z TZ ? Widzicie się dziś?
|
#3728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taka sierotka.zawsze znajdowali sie silniejsi i wieksi. pamietam kiedys u babci jak tak sie lochal to dlugo nie wracal a trzeba bylo jechac do domu,a tu nagle dziadek mowi ze jechal przez wies i go widzial calego pogryzionego gdzies jak ledwo idzie.. doslownie prawie caly poszarpany byl..
|
|
|
|
|
#3729 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Napisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
i co się z nim stało
|
|
|
#3730 |
|
Zadomowienie
|
W 2011
prawdopodobnie w sierpniuPs. Mój psiak się teraz zmądrzył i wskakuje na łóżko jak my już z TŻtem zaśniemy heh. Wchodzi po cichutku i się kładzie w nogach ![]() Ma dopiero 9 miesięcy, ale już lubi zabawiać się z moją nogą :/ A jego koleżanka z którą się zaprzyjaźnił ma teraz pierwszą cieczkę i nie może się z nią teraz bawić Ona i on ubolewają przez to i jak się widzą na dworku to płaczą za sobą.
,,Stosunek do zwierząt jest najlepszą miarą naszego człowieczeństwa'' Edytowane przez malinka18222 Czas edycji: 2009-02-20 o 12:32 |
|
|
|
#3731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takie mądre ! My najlepiej z TŻ jak zaczynamy się miziać to Tebi aż piszczy z zazdrości i np. jak siedzimy na łóżku i się całujemy to ona tak: patrzy, patrzy... my kątem oka na nią.. ale całujemy się dalej specjalnie i ona tak patrzy.. za chwilę wskakuje na łóżko i na trzeciego się wpycha do całowania ze swoim jęzorem, przeważnie do TŻ.A mieszkacie razem? Fajnie... możesz już odliczać do ślubu jeszcze w sumie 2,5 roku ale zleci
|
|
|
#3732 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale moja mamuska tak sobie pozwala i go tak nauczyla to teraz ma wogole on z samego rana piszczy mi pod drzwiami zeby wejsc do mojego pokoju i sie przywitac
|
||
|
|
|
#3733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się z Tżtem całujemy to on odrazu się wpycha między nas, albo całuje mojego TŻta w ucho hah i mamy trójkąt Taki zazdrośnik z niego ![]() Tak mieszkamy razem Wynajmujemy razem kawalerkę ![]() No 2,5 roku zostało. We wrześniu pewnie będziemy już rozglądać się za salą.
|
|
#3734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to jest przyjemne mam ochotę wyściskać teraz Tebi hehe, ale w pracy jestem to nie ma jak
|
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od samego rana dzwonił i się pytał czy może przyjechać, bo mu mówiłam, że nie wiem czy nie pojedziemy dzisiaj do Katowic sprzedać euro, ale kurs nie stoi tak jak bym chciała więc jeśli będę dzisiaj wymieniać to raczej u siebie w mieście to najwyżej pójdzie ze mnąCytat:
więc domyślam się, że to jego komandosy miały w tym swój udział. Też nie raz przyszedł poturbowany do domu, ale on gustuje w wilczurkach, czyli w suniach dużo większych od siebie a u takich to dużo zdziałać nie może, bo kurdupel jest jeśli chodzi o cieczkę to wtedy każda mu się podoba i w każdej jest zakochany.the_sania to dam sobie obie ręce uciąć, że adorowałby Twoją sunie jak na prawdziwego gentelmana przystało ![]() edit: to jak ja się całowałam z TŻ'ten w pokoju to on albo wychodził obrażony albo właził na łóżko i próbował zepchnąć tyłkiem TŻ'ta z łóżka tak się pchał na niego, zazdrośnik jeden a później trzeba było go przepraszać i przekupywać czekoladą żeby przyszedł
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-20 o 12:46 |
||
|
|
|
#3736 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie mogę się skupić i się śmieję, za to TŻ się wkurza troszkę na mnie, że właśnie zaczynam się śmiać i cała aura mija zazdroszczę przygotowań chociaż kto wie, może we wrześniu ja też będę już szukać sali A dacie np. radę płacić za mieszkanko i odkładać na wesele, czy rodzice Wam pomogą? Właśnie Kingo jak tam mama TŻta Twojego się czuje?
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm przegapiłam coś? zaręczyny się szykują?
|
#3739 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hihihi takie kurdupelki fajne są, jak się przymierzają do większych pań Nie wątpię, że adorowałby Tebunię jak na prawdziwego dżentelmena przystało ejj ale mam nadzieję,że dużo mu tej czekolady nie dajecie ![]() Cytat:
agresor trochę z niej, po ogródku w kagańcu biega, bo jak ktoś idzie, np. ciocia to doskakuje i strasznie szczeka... mimo tego, że zna ![]() a ostrzeżenie to już właściwie drugie w karierze wizażowej chcesz to Ci na PW napiszę za co hehe.---------- Napisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- tak sobie gdybam tylko wątpię
|
|
|
#3740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Luffka do wrzesnia to jeszcze tu pewnie wiecej niz polowa dziewczyn odpadnie
![]() Cytat:
a napisac zawsze mozesz ![]() EDIT: a wiecie co?ja juz sram na ta chorobe za przeproszeniem..!! wychodze juz dzis z domu bo mnie nerwica znow dopada.. Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-20 o 12:59 |
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie aż tak dużo słodkiego nie dostaje raz na jakiś czas dostanie kosteczkę w nagrodę, że jest grzeczny
ale tak lubi czekoladę, że w jego obecności nie wolno powiedzieć „czekolada”, bo wie, o co chodzi i później chodzi i piszczy, miałczy i się żali, że mu dać nie chcemy taki cwaniak z niego
|
|
#3742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na domiar zlego mojej mamie to tak jest mowic..specjalnie bierze cukierka czy czekolade,szelesci papierkiem zeby go obudzic i zeby gapnal sie ze ona ma to slodkie.ale tez wcale nie musi czesto szelescic i tak on juz wie i ona mu daje tak mnie tym denerwuje..![]() zmienilam avatarek i sie nie chce ruszac ehh. Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-20 o 13:09 |
|
|
|
|
#3743 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja jest agresor... ale wzięliśmy ją w sierpniu ze schroniska. Niby tamci właściciele nie mieli z nią problemów (normalni ludzie w sumie), to nie wiem czemu tak z nią jest. Nikt w domu jej nie lubi, oprócz oczywiście mnie, mamy,siostry i taty. Babbcia, ciocia, wujek kuzyni ...wszyscy narzekają na nią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie ma czasu na pracę. Ale od października idziemy już do roboty i musimy odkładać, żeby chociaż za swoje się ubrać- suknia, garnitur.Mama Tżta wyszła wczoraj ze szpitala. Miała 10 naświetlań głowy, ale narazie nie wiadomo czy ten guzek zniknął z mózgu :/ Za 2 tyg. będzie wiadomo. Narazie nigdzie indziej nie ma przerzutów. Dziewczyny nie dawajcie psiakom czekolady bo to dla nic trucizna To co dobre dla człowika nie zawsze jest dobre dla psa. Jeśli chcecie dogodzić psiakom to są takie psie ciastka na wage do kupienia Ja swojemu kupuje i bardzo je lubi, 2 dziennie można dać ![]() Ja tez już w swojej karierze wizażowej miałam już 2 ostrzeżenia Ale tak mnie wkurza pewna osoba, że mówie wam...![]()
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: malinka18222 tylko że mój tych psich czekoladek/ciasteczek nie lubi i jeść ich nie bedzie a jeszcze się obrazić potrafi że mu chcesz dać
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-20 o 13:19 |
|
|
|
|
#3746 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moj pies to zawsze jak cos sie je to on przychodzi i prosi i piszczy.a w misce ma np tez szynke pokrojona ale nie zje.tylko musi jest cos co my jemy ostatnio jadl ze mna jajecznice,rybe..:rolleye s:---------- Napisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
prawie cale zycie ze mna..i ma sie dobrze a do jego wieku male psy to malo spotykane chyba.
|
|||
|
|
|
#3747 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak nie chcesz tu to na PW :PCieszę się, że z jego mamą lepiej. Mam nadzieję, że nie będzie przerzutów ![]() Jak człowiek się czuje po takich naświetlaniach, co to w ogóle jest? Pewnie, pewnie do roboty zarobić na wesele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Napisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- yyyy patrzcie na to http://www.pudelek.pl/artykul/15611/..._rihanna_foto/ aż mi się wierzyć nie chce ![]() ![]()
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
mój w tym roku dokładnie 2 maja skończy 11 lat, więc młodzieniaszek też nie jest a słodkie uwielbia a w środę zjadł mojej mamie kromkę chleba grubo posmarowaną chrzanem
kichał prychał, ale piszczał ze chce to mu dała to potwierdza moje przypuszczenia, że mój pies normalny nie jest ![]() edit: już widziałam te zdjęcia masakra totalna
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-20 o 13:37 |
|
|
|
#3749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama nie wiem jak te naświetlania dokładnie wyglądają. Ale to jest jakis laser chyba który wybija te komórki rakowe. Moja mama też mnie wkurza jeśli chodzi o psa! Cały czas by mu chciała parówki i kaszanki dawać! Żeby tylko karmy nie jadł
|
|
#3750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
natomiast slodyczy to juz mu nie daje.ale ta nieszczesna mamuska sania wlasnie przypomnialas mi ze mialam zajrzec na pudelka to zobaczyc ![]() Grape jak ja tez cos jem co nie jest dla niego a on tanczy kolo mnie zeby mu dac to mu daje,powacha albo zje i wpyluje bo zobaczy ze jednak to nie dla niego
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-20 o 13:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

tylko chyba nie jest zadowolony jak z niego głupka robią
powiedz coś więcej 

prawdopodobnie w sierpniu

Taki zazdrośnik z niego
tak mnie tym denerwuje..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)