|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
![]() Oglądam ostatnio odcinek 1 serii plotkary, uch co za emocje ![]() A jutro Tż przyjeżdźa na weekend<dziki taniec radości>
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie jest za jasny - tzn. nie widać koloru na twarzy żeby miał być różem, nie widać też rozświetlenia - jest ono baaardzo delikatne, za delikatne żeby uzyć tego pudru w celu nadania błysku. Jedyne co mi przychodzi do głowy to uzycie na całą tawrz w celu subtelnego rozświetlenia.![]() Cytat:
Wczoraj dostałam paczuszkę z brakującymi próbkami z mazideł Już sie zakochałam w hydrolacie migdałowym W ramach "bonusa" za przeoczenie mojego zamówienia dostałam buteleczkę 50ml hydrolatu geraniowego
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-23 o 08:33 |
|||
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Coś się dzisiaj pogoda popsuła, chyba będzie padać. Przez to włosy mi się pokręciły, bo w powietrzu jakaś wilgoć jest ![]() ziz rozwalił mnie Twój rysunek Hosenko ale Ci fajnie z tymi mazidłami A moja paczka z BU nadal jeszcze nie wysłana, strasznie teraz się ociągają.
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Warszawianki jeśli to ma być Lolek itp. to ja mam blisko z pracy, więc nie ma sensu, żebym jechała do centrum. Chyba, że w centrum gdzieś pójdziemy na piwo?
|
|
#3726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możemy iść potem razem na Pola?
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Super, mnie pasuje
Kochanie a Ty? Ja mogę zaraz do Karoliny napisać.
|
|
#3728 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też
Nie wiem tylko jak dziewczynom, bo Iza pewnie będzie jechała metrem i musiałaby przejść całe Pola żeby do nas dotrzeć.Najwyżej my spotkamy się pod wydziałem, bo ty i tak pewnie będziesz przechodzić obok a ja idę prosto z labu i dołączymy do dziewczyn na miejscu? Co wy na to? Chyba, że wolicie jakąś miejscówkę w centrum, mi tam wszystko jedno
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Liz mnie też wszystko jedno, tylko nie chce mi się jechać do centrum a potem z centrum wracać w to samo miejsce
![]() A z Tobą chętnie się spotkam pod wydziałem
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
mi wszystko jedno, ja chętnie przebiegnę się po polach
Tylko nie wiem, czy Karolinie pasuje, Karolinko, jak chcesz, to spotkamy się przy metrze![]() Aaaa, jak jest pięknie Ponieważ chyba dwa miesiące nie ćwiczyłam ( ) to nogi zaczęły mnie boleć dosyć szybko, ale się nie dałam, przejechałam cały odcinek próbny a potem jeszcze sobie się powłóczyłam, porobiłam zdjęcia i udało mi się dostać rabarbar I będę piekła ciasto zaraz No i mam pytanie: kto napisze za mnie pracę mgr?![]() A w ogóle to mam pytanie kulinarne Zizou, może piekłaś pavlovę kiedyś? Bo ja robię ją od dawna, kiedyś mi zawsze wychodziła piękna, a teraz jak dodaję do już ubitych białek cukier (baardzo powoli) to robi się glut No i nie wiem co robię nie tak Może znasz jakąś sztuczkę?
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-04-23 o 11:46 |
|
|
|
#3731 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę wam tego, że możecie sobie na rowerach pojeździć, u mnie praktycznie nie ma gdzie, na głównych ulicach bym się bała, bo ruch taki, że łatwo można być wciągniętym pod samochód, a na bocznych za bardzo się kurzy, do tego można się zabić na nierównościach, bo u mnie gmina oczywiście nigdy nie ma pieniędzy na naprawę dróg A tak chętnie bym sobie pojeździła...Aaa, kochanie, jak już znajdziesz kogoś chętnego do napisania pracy, podrzuć mu też moją
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
A za mnie ktoś chętny licencjata napisać?
![]() Jaaaak mi się nudzi dziś w pracy Mam w sumie tylko do przeczytania 100-stronicowe wytyczne, ale nie mam siły się za to zabrać.
|
#3733 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, ja uciekam na uczelnię.
Nie wiem, czy będę miała dostęp do netu, więc Estello, jak będziesz już przy WB to puść mi sygnał albo sms, ok? Buziaki i do zobaczenia!
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina będzie na miejscu, do zobaczenia
Liz puszczę Ci sygnał
|
|
#3735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj, z racji tego, że nie musiałam rano pokazywać się ludziom , zrobiłam test połowy twarzy Jedną stronę zmatowiłam pudrem kaolin z edm, a drugą Hauschką. Byłam na rowerze, więc test jest niezły I teraz, po 5 godzinach, skóra z kaolinem jest całkiem błyszcząca, a Hauschka nadal daje radę Aż dziwne, myślałam, że będzie gorzej! Więc chyba na lato zrezygnuję z innych pudrów, skoro tak sobie ten biały proszek dobrze radzi
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyjelam z pieca bagietki i chleb, teraz ide robic ciacho kocham moja kuchnie
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-04-23 o 17:57 |
|
|
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak cicho i spokojnie.
Chętne do pisania mgr i lic - ja tez mam mgr do oddania Więc za mnie tez może ktoś jednak coś.... Zaraz na basen lecę, muszę się pokatować, bo zeżarłam kawałek torta z Tchibo |
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam 41 maili od SuperPharm
cos im sie chyba pokickalo w newsletterze ![]() poza tym to zaraz chyba sie wyzbieram i pojde do Sephory po Dallas. piekny rozowo-brazowy kolor czegos takiego brakuje mojej kolorowce
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza coś ostatnio w naszym wątku; widać, ze wiosna
Ciepło się zrobiło to aż szkoda siedzieć przed monitorem.A ja sobie włączyłam muzyczkę i relaksuję się Jutro za to mam nadzieję, ze uda mi się w końcu iść do Natury, bo tusz do rzęs i micel pilnie potrzebuję. No i chcę tą nową limitowankę Essence obadać
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ten kolor okazał się za ciemny i musieliśmy się rozstać, łatwo z nim przesadzić i zrobić plamy. Myślę, że przy ciemniejszej cerze sprawdziłby się lepiej.
|
#3741 |
|
Miss Pudernica
|
Cały dzień przesiedziałam na słońcu i nawet nos mi się zaróżowił. W takim tempie to nie wiem kiedy się strzaskam na heban
![]() Do Natury nie chciało mi się iść, w wątku essencowym dziewczyny średnio sobie chwalą limitowankę, więc mi się nie spieszy.
|
#3742 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wracam do rzeczywistości po 2 dniach u TŻ. Zawaliłam ostatnio kwestie filtrowe - wczoraj siedziałam na słońcu z samym tylko kremem na twarzy, dzisiaj podobnie.Przyszedł mi wczoraj kupon z Sephory ze zniżką ważną od poprzedniego piątku - boski jest ten ich refleks. Spędzę dzisiaj pierwszy do dawna wieczór w domku - CSI NY, piwko, malowanie paznokci, maseczki, pranie. Straszna odmiana po 48h z TŻ ( |
|||
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
A Warszawianki to po piwie już nie dadzą rady pisać?
![]()
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
![]() Ale było bardzo fajnie, jak zawsze zresztą Więc jak dziewczyny przyjedziecie, to koniecznie musimy iść na Pola Mokotowskie
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgrzeszyłyście kosmetycznie czy tylko alkoholowo?
|
|
#3746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś mi wychodziła zawsze, ale od roku właśnie żadna metoda nie skutkuje. Robiłam na łapu capu, wychodził glut. Potem zaczęłam się cackać: schłodzone białka, szczypta soli, miska i trzepaki wymyte gorącą wodą, żeby na pewno były super czyste, dodaję cukier po łyżeczce... I glut![]() Ja daję radę, nawet za dużo błędów chyba nie robię A dziewczyny pewnie poszły spać![]() Jej, spać mi się chce strasznie, a tu na gadu trzeba rozmawiać no! Dobranoc wszystkim
|
|
#3747 |
|
Raczkowanie
|
hej!
Fajnie, ze spotkanko udane! Zakupiłam na allegro Ziaję Pro - maseczkę glinkową+ mikrodembrazja i tonik. Nie wiem czy na coś jeszcze się nie skusić. I kupiłam utrwalacz Duraline, bo wcześniej korzystałam z reszteczki od koleżanki. A w Inglocie wyprzedawali starą kolorówkę cieniową.. i kupiłam parę wkładów do paletek po 3-4 zł. Cuuudownie.
|
|
#3748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- A! Potwierdzam, było bardzo fajnie I super, że do nas Sleepy i aante przyjedziecie
|
|
#3749 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć aż tak bardzo nie zgrzeszyłyśmy, doszłyśmy do metra o własnych siłach Cytat:
Cytat:
Trzeba to sobie gdzieś zapisać
|
|
#3750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item611845015_...rmabrazja.html
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

wiazanka bedzie strojna dosyc, bo cala reszta skromna wiec w kwiotkach moge przyszalec
[cos takiego jak w zalaczniku bede miec ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dla mnie jest za jasny - tzn. nie widać koloru na twarzy żeby miał być różem, nie widać też rozświetlenia - jest ono baaardzo delikatne, za delikatne żeby uzyć tego pudru w celu nadania błysku. Jedyne co mi przychodzi do głowy to uzycie na całą tawrz w celu subtelnego rozświetlenia.
Coś się dzisiaj pogoda popsuła, chyba będzie padać. Przez to włosy mi się pokręciły, bo w powietrzu jakaś wilgoć jest 

No i nie wiem co robię nie tak
Może znasz jakąś sztuczkę?
A tak chętnie bym sobie pojeździła...

Aż dziwne, myślałam, że będzie gorzej! Więc chyba na lato zrezygnuję z innych pudrów, skoro tak sobie ten biały proszek dobrze radzi
kocham moja kuchnie 
cos im sie chyba pokickalo w newsletterze 
czegos takiego brakuje mojej kolorowce 
Kiedyś mi wychodziła zawsze, ale od roku właśnie żadna metoda nie skutkuje. Robiłam na łapu capu, wychodził glut. Potem zaczęłam się cackać: schłodzone białka, szczypta soli, miska i trzepaki wymyte gorącą wodą, żeby na pewno były super czyste, dodaję cukier po łyżeczce... I glut