|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Cytat:
Ja zaraz mykam do domku Mam taki zły humor, wczoraj cały wieczór kłociłam sie z Tż, oczywiście przez telefon ja nie wiem co to będzie, ciągle tylko jakieś pretensje i sprzeczki... Powiedziałam mu że nie wiem czy znajdę czas w święta żeby się spotkać, że zobaczymy jak to będzie... Doszłam do wniosku żę nie będę się już denerwować tym wszystkim.
|
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj +59 z allegro
Podsumowanie miesiąca: Zdecydowanie za dużo zakupionych materiałów do bizuterii, a za mało zroboinych i sprzedanych (morał: jak kupujesz to wykorzystuj, jak wiesz, że nie wykorzystasz - nie kupuj !!!). Jestem na minusie (niewielkim, ale zawsze), ale zaraz po swiętach będzie wypłata - galerie, allegro... nie wiele, ale mam zamiar wziąć się do roboty !
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis z rana polecialam do tesco i apteki wyplata wplynela wiec trzeba bylo ostatnie recepty wykupic wiec : 48 euro
jogurciki, dzemy, rogale, owoce, i 4 cidary jakies 24 eurosy potem jeszcze pojdzie na wode bo wspollokatorzy pojechali na zakupy i maja mi kupic . dobra zmykam do pracy zaraz . |
|
|
|
#3724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ok. 500zł na zakupy. Nie wiem co mi się stało. W kwietniu czeka mnie życie za 40zł tygodniowo.
Spodnie 200zł Spódniczka 150zł *******ki- rajstopy, ponczochy, skarpetki - reszta pieniędzy
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nigdy nie kupiłam spodni za 200
|
|
|
#3727 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wydałam :
3,05 Cherry Coke ![]() 1,65 zł precelki 3,10 zł cytryny ![]() I dumam nad jakimś kontem oszczędnościowym
|
#3729 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś wydałam 7.60 na bilet i 25 zł. na doładowanie...
Nadal jestem wściekła, jak Ci faceci potrafią wyprowadzić z równowagi!
|
|
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś sporo
36 zł bilet do domu na jutro 9 zł bilet dobowy 3 zł cola 2 zł batony 3 zł to nowe coś w maku 7,2 aviomarin 8 zł ptasie mleczko(koleżanka chwilowo oddała mi do dyspozycji pokój , który miała wolny u siebie, więc na poprawę humoru sobie kupiłam |
|
|
|
#3731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mówie tak, że nawet jakbym znalazła 200 zł na ulicy to bym nie kupiła bo zawsze przeliczam, że np mogłabym kupić 10 buzeczek na Bema po 20 zł ja dzis 27 zł w tesco ( pomarancza, woda smakowa gazowana, fasolka w pomidorach, makaron, jogurty, serki wiejskie, marchewki, chipsy, jabłka, zupki amino)
|
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja za spodnie też tyle nie dałam nigdy, ale jakbym miała tyle kasy żeby dać i byłyby na tyle piękne to bym kupiła bez wahania
![]() Czy ja jedyna wywnioskowałam,że my nic tylko praktycznie jedzenie kupujemy Niezłe z Nas żarłookii
|
|
|
|
#3733 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja zawsze kupuję spodnie markowe, jakieś lee, wrangler albo coś takiego, nie wiem, jakoś mi te zawsze odpowiadają
po za tym mam krótkie nogi i zawsze spodnie tanie, które są na mnie dobre w pasie, w biodrach, są na mnie za długie a w tych lepszych sklepach na mnie pasują
|
|
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
A ja musze sie poskarżyć
miałam 1500 zł ale niestety nie wytrzymałam i zaczęłam powoli wydawać i ubyło z konta 500 zł :/ jestem zła sama na siebie ![]() Teraz na wypłate będzie trzeba wpłacić zaległe 500 i dopłacić jeszcze 500 czyli 1000 ciekawe jak ja to zrobie ![]() ![]() Załamka...
|
#3735 |
|
Komplikatorka
|
Ja jestem zadowolona z wczorajszych zakupów
![]() Adidasy NIKE - kosztowały 239zł - kolega dał mi rabat i zapłaciłam 160zł ![]() Spodenki -przecena ze 169,90 na 19,90 ![]() Kurtka sportowa-wiatrówka DIVERSE - ze 169 na 49,90 ![]() Spodenki jakieś firmówki ale nawet nie zwróciłam uwagi na metki ![]() Aaa i jeszcze wczoraj zapłaciłam 64zł za buty z Sigmy, a dzisiaj 52zł za sandałki. Kończę już z butami
|
#3736 |
|
after hours
|
wczoraj wydałam 6 zł. zapisuję sobie teraz wszystkie przychody i rozchody
|
|
|
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj 8 zł na 2 piwa i chipsy
a później się dziwie czemu nie chudnę
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
naliczyli mi 1,58 odsetek w tym miesiącu
![]() ale zrobiłam sobie dług 60zł, bo nie chciałam wypłacać z konta oszczędnościowego muszę oddać po wypłacie
|
|
#3739 |
|
Wtajemniczenie
|
7 zł 2 napoje do domku. Potem pewnie na jakieś piwko skoczę z koleżanką
|
|
|
|
#3740 |
|
Konto usunięte
|
ja w domu siedzę
![]() ale gazeta-1,90 baran do koszyka na jutro-5,00 i tyle.
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś nic
Dziewczyny macie jakieś ciekawe pomysły jak można zarobić siedząc w domu? Ciężko mi wydumać, czy byłoby możliwe jakieś zajęcie dla mnie, jako mamuśki. Zajmuję się avonem, ale ostatni miesiąc to była klęska. Pewnie spowodowana świętami, a przeważnie zarabiam 50 zł, więc niewiele (ale zawsze ). Aneszna jak czytam o Twoich zarobkach na avonie to ach Wesołych Świąt Moje Drogie Oszczędzające Kobitki! ![]()
|
#3742 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a 50,00 ziarnko do ziarnka....
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj wydałam 1 zł.
![]() Moja koleżanka jest konsultantką Avonu i też dużo zarabia. Ma dużo znajomych które regularnie zamawiaja kosmetyki (włącznie ze mną ), zabiega o klientki skutecznie
|
|
|
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś nic
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie kochane, bo ja tu nie mam za wiele znajomych
a zamówienia mam od mamy, od niej z pracy
|
#3746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3747 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ja powiem tak... zaczęłam podliczać marzec i stwierdziłam że kaput.. wole przejść do kwietnia
w tym miesiącu musze ostro zacisnąć pasa .. 1000 przelałam na konto oszczędnościowe i gdyby nie moje marcowe wojowanie byłoby już prawie 5000 odłożone a tak 4000 ![]() 150,- na telefon mój i mamy 300,- na stancje standardowo 300,- chce przeznaczyć na jedzenie i jakieś 200,- na inne pierdu pierdu i finisz wydatków kwietniowych !!!! ![]()
|
|
|
|
#3748 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mój marzec zakończył się bardzo dobrze w tym miesiącu zastosuję tę samą taktykę Właśnie moje jajka się "malują" w barwnikach Zastanawia się czy zdążę na 10 na święconkę.W kwietniu wpłynie mi ostatnia kasa z umowy zlecenie, szkoda, że już się skończyła. Zawsze dodatkowa kasa na książki będzie ![]() Wracając dzisiaj z zakupów przechodziłam koło sklepu z serwisami obiadowymi, wypatrzyłam takie fajne tacki w tulipany, które pasowałyby do mojego wazonu, który dostałam na ślub, chyba sobie kupię!!!
|
#3749 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja niedługo wyjeżdżam do rodzinki więc Wesołych Świąt wam życzę
|
|
|
|
#3750 |
|
after hours
|
ode mnie również: wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze.
Niech Zmartwychwstały wypełni Wasze serca miłością, spokojem i szczęściem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

ja nie wiem co to będzie, ciągle tylko jakieś pretensje i sprzeczki... Powiedziałam mu że nie wiem czy znajdę czas w święta żeby się spotkać, że zobaczymy jak to będzie... Doszłam do wniosku żę nie będę się już denerwować tym wszystkim.

miałam 1500 zł ale niestety nie wytrzymałam i zaczęłam powoli wydawać i ubyło z konta 500 zł :/ jestem zła sama na siebie